Το μυστικό της ευτυχίας είναι να διαλύσουμε την εσωτερική σύγκρουση ανάμεσα στο νου και την καρδία μας ακολουθώντας την καρδιά μας.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Το μυστικό της ευτυχίας είναι να διαλύσουμε την εσωτερική σύγκρουση ανάμεσα στο νου και την καρδία μας ακολουθώντας την καρδιά μας. 1

«Όλα τα προβλήματα υγείας, των σχέσεων, της έλλειψης οφείλονται στην εσωτερική σύγκρουση μεταξύ του νου μας και  της καρδίας μας».

«Η καρδιά μας γνωρίζει πάντα, αυτό που ικανοποιεί την ψυχή μας. Μόνο όταν ικανοποιούμε την ψυχή μας είμαστε ευτυχισμένοι».

«Ο νους μας, αντιπροσωπεύει το εγώ μας που είναι ένα συνονθύλευμα δεδομένων, τα οποία έχουμε εκλάβει ως αλήθειες».

«Έχουμε έλθει εδώ για βιώσουμε την σύνδεση με όλα τα όντα του σύμπαντος, που γίνεται με την αγάπη, διαμέσου της καρδιάς μας».

«Το εγώ μας, καθώς και τα πιστεύω μας, είναι φυλακή που μας κρατά φυλακισμένους, από τη ζωή.

Αφυπνιστείτε, συνειδητοποιείστε ότι  τα προβλήματα σας προέρχονται από τα περιοριστικά  φίλτρα, που μεταφράζεται τα γεγονότα».

«Κάθε πρόθεση μας πρέπει να περνά από το νου στην καρδιά, την αγάπη, τον ενθουσιασμό  για να ενεργοποιηθεί».

«Όταν είσαστε χαρούμενοι έλκετε κάθε τι το καλό, διότι δονείστε σε ανώτερες συχνότητες, το αντίθετο βέβαια όταν είστε στεναχωρημένοι».

«Η καρδιά μας ανοίγει όταν εκφράζουμε την αγάπη μας όχι μόνο στους δικούς μας αλλά σε όλα τα όντα του σύμπαντος».

«Όλο το μυστικό της ζωή είναι η αγάπη,  το μόνο που πρέπει να μυήσουμε τα παιδιά μας, είναι  να τα  μάθουμε  ν’ αγαπούν».

«Φώτιση είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν έχουμε εαυτό, εγώ, τα πάντα είναι ζωή, άχρονη παρουσία, ο χρόνος  είναι δημιούργημα του νου».

«Είμαστε η Ολότητα τα πάντα, είναι ανώφελο να ψάχνουμε για την πληρότητα, ενώ είμαστε εμείς οι ίδιοι και δεν το συνειδητοποιούμε».

«Προσευχόμαστε  μόνο για να  ευχαριστήσουμε τον Πατέρα, αφού μας έχουν δοθεί τα πάντα, αρκεί να το πιστεύουμε ακράδαντα».

«Ο Θεός  κατοικεί μέσα μας και εκφράζεται μέσα από μας, αρκεί όμως να  σβήσουμε το εγώ μας και να βιώσουμε την ενότητα των πάντων».

«Η πραγματικότητα εξαρτάται από τον τρόπο που το βλέπουμε.  Ότι παρατηρούμε το διαμορφώνουμε, αυτό συμβαίνει με τα πάντα».

«Η σύνδεση αλλά και η ένωση με το Θεό είναι ο βασικός σκοπός του ανθρώπου στη γη και γίνεται μόνο με την αγάπη».

«Βιώνουμε τον παράδεισο στη γη ανοίγοντας την καρδιά μας, αγαπώντας  την καρδιά μας, αγαπώντας, βιώνουμε την κόλαση, όταν επικεντρωνόμαστε  στο εξυπηρετούμε το εγώ μας».

«Όταν επικεντρωνόμαστε  στην καρδιά μας, την αγάπη, την απόλυτη πίστη ασφάλεια που μας παρέχει η σύνδεση με την Πηγή μας, τότε έχουμε τα πάντα».

«Είμαστε αθάνατα πνεύματα, κληρονόμοι του Πατέρα, βιώνουμε τον θάνατο, την κόλαση στη ζωή μας, διότι  επιλέγουμε να ταυτιζόμαστε με το φυσικό μας σώμα».

«Μπορούμε να πετύχουμε τη σωτηρία, τον παράδεισο μόνο με τη μετάνοια, τη μεταμόρφωση του νου μας».

«Η συνειδητότητα μας δημιουργεί τα πάντα, είναι η κύρια αιτία για κάθε ασθένεια, αλλά και τη θεραπεία της».

«Τα πάντα υφίστανται σε μορφή   απείρων πιθανοτήτων και δυνατοτήτων, καταρρέει, γίνεται  πραγματικότητα, αυτό που θα επικεντρώσουμε τη συνειδητότητα μας».

«Η καρδιά μας είναι η πύλη που ερχόμαστε σε επαφή με τον Πατέρα, η πραγματική μας φύση εκδηλώνεται μόνο όταν αγαπάμε».

«Κάθε  άγιος που μπορεί και μετά την μετάβαση στην άυλη ζωή να κάνει θαύματα το καταφέρνει διότι εφαρμόζει τόσο τέλεια τις  προδιαγραφές του Πατέρα που έχει ταυτιστεί με τον Δημιουργό  και αποτελεί προέκταση Του».

«Συνειδητοποιήστε ότι μπορούμε κι εμείς να κάνουμε θαύματα, αρκεί να πιστεύουμε απόλυτα ότι, ότι  σκεφτούμε  έχει ήδη γίνει  πραγματικότητα».

«Όταν έχουμε την καρδιά μας ανοιχτή και έχουμε πρόσβαση στην Πηγή των πάντων, η συνειδητότητα μας έχει όλες τις πληροφορίες να κινητοποιήσει τον οργανισμό μας και να γίνουμε αμέσως καλά».

«Είμαστε καλά όταν  η ενέργεια που κυκλοφορεί μέσα μας να κινείται στα σωστά πρότυπα,  σύμφωνα με τα  μορφογενετικά παιδία».

« Όταν αισθανόμαστε ξεκομμένοι, παύουμε να λαμβάνουμε οδηγίες, αλλά και με τα λανθασμένα πρότυπα σκέψεων, αναπτύσσουμε αρνητικά συναισθήματα, δυνάμεις που διαστρεβλώνουν τη δομή της ενέργειας με αποτέλεσμα να αρρωσταίνουμε».

«Όταν τα αρνητικά συναισθήματα είναι τόσο έντονα αλλοιώνονται  και οι πληροφορίες που υπάρχουν τον πυρήνα των κυττάρων μας στο DNA μας, με αποτέλεσμα να  παθαίνουμε καρκίνο».

«Επικεντρωθείτε, στο φως, στην αγάπη, πετάξτε είσαστε, είμαστε όλοι φως αγάπη μπορούμε να συνδεθούμε, μπορούμε να πετάξουμε».

Είμαι πάντα δίπλα σας
με άπειρη χωρίς όρους Αγάπη
Αλέξης Φωτόπουλος
Συγγραφέας – Spiritual Healer

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας