Υπάρχουν τρόποι να ξεπεράσετε κάθε σας πρόβλημα – Σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin



Η προσωπική μου ιστοσελίδα
https://afotopoulos.gr/

Η σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/fotopoulos.alexis/

Επικοινωνία
6977349766
alex-fotop@hotmail.com

Γεννιόμαστε στο χωροχρόνο, αναγκασμένοι να βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τους παραμορφωτικούς φακούς των αισθήσεων μας, βλέπουμε τον εαυτό μας, ξεχωριστά από τους άλλους. Η αίσθηση αυτή της ξεχωριστότητας μας δημιουργεί φόβο, ο φόβος αυτός είναι η αιτία για όλες τις ασθένειες της ζωής μας.

Για να ξεφύγουμε από την αίσθηση της ξεχωριστότητας, η οποία μας δημιουργεί ανασφάλεια, θλίψη, φόβο, θυμό και όλες τις ασθένειες που προέρχονται από αυτά τα αρνητικά συναισθήματα πρέπει να έχουμε μυηθεί στην αγάπη. Η μύηση αυτή χρειάζεται να γίνει από την στιγμή της σύλληψης μας έως την ηλικία των έξη ετών. Αν οι γονείς δεν έχουν μυηθεί στην αγάπη χωρίς όρους, με συνέπεια να διακατέχονται από ανασφάλεια, αν διαφιλονικούν μεταξύ τους, αν απουσιάζουν, αν είναι αυστηροί μαζί μας, αν δείχνουν αδυναμία σε ένα από τα αδέλφια μας, τότε δεν μυούμαστε στην αγάπη. Με αποτέλεσμα να διαταράσσεται το στοιχείο της φωτιάς και να μπλοκάρεται η ενέργεια στην καρδιά μας, στο λεπτό έντερο, στο περικάρδιο και τον μεσημβρινό του τριπλού θερμαστή τα οποία προκαλούν διαταραχή σ’ όλο το νευρικό μας σύστημα.

Η μη μύηση στην αγάπη μας ρίχνει στη δίνη του χωροχρόνου, στο να αισθανόμαστε ξεκομμένοι και να αισθανόμαστε ανασφάλεια, γεγονός που διαταράσσει την ισορροπία του στοιχείου της γης που μπλοκάρει την ενέργεια στους μεσημβρινούς του στομάχου και της σπλήνας και μας προκαλεί προβλήματα στο στομάχι, φουσκώματα, όλα τα γυναικολογικά προβλήματα και θυρεοειδή.

Η ανασφάλεια μας δημιουργεί θλίψη, που είναι διαταραχή του στοιχείου του μετάλλου σύμφωνα με την κινέζικη ιατρική, το οποίο μας μπλοκάρει την ενέργεια στον μεσημβρινό του πνεύμονα και του παχέος εντέρου, με αποτέλεσμα να έχουμε προβλήματα στο παχύ έντερο, προβλήματα στο αναπνευστικό μας σύστημα και όλα τα δερματολογικά προβλήματα.

Η θλίψη μας δημιουργεί φόβο που προκαλεί διαταραχή στο στοιχείο του νερού, το όποιο μπλοκάρει τους μεσημβρινούς της ουροδόχου κύστης και των νεφρών, με αποτέλεσμα να έχουμε όλα τα προβλήματα στο ουροποιητικό μας σύστημα, στη σπονδυλική μας στήλη, ιδιαιτέρως στον αυχένα και στην μέση, πίεση, κακή λειτουργία στα νεφρά (ουρικό οξύ), αϋπνίες, συχνουρίες, ακράτεια.

Ο φόβος θέτει σε συναγερμό τον οργανισμό μας με την διαδικασία του θυμού, γεγονός που διαταράσσει το στοιχείο το ξύλου και μπλοκάρει τη ροή της ενέργειας στους μεσημβρινούς της χολή και του ύπατος. Με αποτέλεσμα να έχουμε πονοκεφάλους, προβλήματα ακοής, προβλήματα στον αυχένα, πέτρες στη χολή, υψηλή χοληστερίνη, λιπώδη διήθηση στο συκώτι, προβλήματα στο θυρεοειδή αδένα, στο γόνατο, στο ισχίο, καθώς και όλα τα αυτοάνοσα προβλήματα που δημιουργούνται με την διαδικασία του θυμού, όπου κλείνει το κέντρο της καρδιάς μας, παραπλανείτε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και επιτίθεται πάνω μας (όλα αυτά αναλύονται διεξοδικά στο βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»).

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας