Μπορούμε όλοι να βιώσουμε μέσα μας την ανάσταση του Κύριου και να πλημυρίσουμε από αγάπη και φως

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
anastasi Ανάσταση του Κυρίου μέσα μας σημαίνει αναγέννηση, του φωτός, της αγάπης, της ζωής, της υγείας, της ευτυχίας, της αφθονίας μέσα μας (ἐγώ εἰμι ἡ ἀνάστασις καὶ ἡ ζωή). Το κλειδί της υγείας, της χαράς, της ευτυχίας και της αφθονίας είναι η σύνδεση μας με την Πηγή μας (Θεό, τον Κύριο).
Για να βιώσουμε την Ανάσταση, δηλαδή το φως, την αγάπη, την χαρά, την υγεία, την ευτυχία και την αφθονία, θα πρέπει να έχουμε συγχωρήσει τον εαυτόν μας, τους πάντες και τα πάντα, θα πρέπει να έχουμε απαλλαγεί από όλα μας το αρνητικά συναισθήματα, κυρίως το φόβο, τη θλίψη, το θυμό, τις ενοχές, που είναι σκοτάδι.

Η ανάσταση έρχεται πάντα όταν ξεπεράσουμε τους πειρασμούς και τις δυσκολίες που έχουμε υποβληθεί  από ρο εγώ μας, που είναι η ταύτιση του εαυτού μας με το όχημα  και τα δεδομένα που έχουμε μικροί, Πρέπει να καταλάβουμε  ότι η πραγματικότητα μας  στη ζωή μας καθορίζεται από το τι πιστεύουμε για πραγματικότητα.

Όταν κυριαρχούμαστε από συναισθήματα που είναι  αντιδράσεις του σώματος, του οχήματος που χρησιμοποιούμε στη γη, στα γεγονότα,  τότε  ο  νους  μας φυλακίζεται  στο όχημα, δεν επικεντρώνεστε στο Θεό στο πνεύμα  που πραγματικά είμαστε και  χάνουμε  όλη τη δύναμη  του Δημιουργού.  Όλα τα συναισθήματα  είναι δημιουργία του οχήματος, του σαρκίου μας. Αίσθημα είναι μόνο η αγάπη είναι η ουσία μας, η ουσία του πυρήνα μας, που είναι ο Θεός. 

 

OΚύριος ήλθε να  μας αποδείξει ότι δεν είμαστε το φθαρτό σώμα που νομίζουμε ότι είμαστε. Θα ερχόταν να νικήσει το θάνατο και να αναστηθεί, θα ερχόταν να μας δείξει ότι όταν περνάμε γεγονότα και πικραινόμαστε είναι διότι πρέπει να σταυρώσουμε να σβήσουμε το εγώ μας. Πονάμε, υποφέρουμε, πικραινόμαστε διότι έχουμε αναπτύξει το εγώ μας που είναι το παραπέτασμα, το χώρισμα από την Πηγή μας τον Κύριο.

 

Όταν σταυρώσουμε, σβήσουμε το εγώ μας κάθε πόνος , κάθε πίκρα φεύγει  έρχεται η ανάστασης. Είμαστε ψυχές  γεμάτες φως και ήλθαμε εδώ με αυτό το βαρύ, των χαμηλών  δονήσεων σώμα μας, για να το υπερβούμε, να υπερβούμε την υλη, την φθορά και να γυρίσουμε θριαμβευτές στην Πηγή μας, τον Κύριο.

 

Το μυστικό που μας απεκάλυψε ο Κύριος είναι η χωρίς όρους αγάπη. Αν δεν έχουμε μυηθεί στην αγάπη αυτή μπορούμε να μυηθούμε,  μπορούμε να ανοίξουμε τις καρδιές μας, μπορούμε να απενεργοποιήσουμε τα αρνητικά συναισθήματα που μας βαρύνουν και δεν μας αφήνουν  βαδίσουμε προς το φως, είμαι στη διάθεση σας  με τα δωρεάν σεμινάρια μου, να σας βοηθήσω να μυηθείτε στην αγάπη και να απαλλαγείτε από τα βαρίδια που σας εμποδίζουν να ζήσετε. Σήμερα λοιπόν είναι η ευκαιρία  να συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς δημιουργούμε τα πάντα εμείς είμαστε η Πηγή των πάντων διαμέσου εμάς εκφράζεται.

 

Ακολουθήστε λοιπόν τα παρακάτω διδαγμένα που είναι συμπεράσματα δικά μου αλλα κι από τα χείλη σοφών και αγίων  και θα συνειδητοποιήσετε τον τρόπο να έλθετε στο φως

 

Το θέλημα του Θεού είναι η επανένταξη του ανθρώπου στην άφθαρτη ζωή.

 Για να έρθει η ζωή η αιώνια θα πρέπει να ακούμε συνέχεια τον Λόγο του Θεού.

 Tα πάντα που δημιουργούμε  στη ζωή μας είναι μια προέκταση του εαυτού μας.

 Σκοπός μας  επανένταξη μας στις αρχές του Θεού.

  Οι περισσότεροι που έχουμε θλίψη πρέπει να γνωρίζουμε ότι η θλίψη είναι σκοτάδι και μας καταστρέφει την υγεία μας. Όλα τα αρνητικά συναισθήματα μας καταστρέφουν την υγεία μας. Ο άνθρωπος όπως και όλα τα όντα στο Σύμπαν, σε ένα βαθύτερο επίπεδο που δεν το αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας, αποτελείτε από ενέργεια, η ενέργεια αυτή διαχέεται από επτά βαλβίδες που αποκαλούμε ενεργειακά κέντρα (chakras) και κυκλοφορεί από 14 ποτάμια που αποκαλούμε ενεργειακούς μεσημβρινούς.

Όταν διακατεχόμαστε από φόβο, θλίψη, θυμό, ενοχές τότε συμβαίνουν τα εξής:

  • η κυκλοφορία της ενέργειας μπλοκάρεται και τα όργανα που τρέφονται από αυτή την ενέργεια ασθενούν
  • ο οργανισμός μας μπαίνει σε συναγερμό επιβίωσης, αισθάνεται σαν να είναι ένα ελάφι και τον κυνηγά ένα λιοντάρι να το κατασπαράξει. Αυξάνει την πίεση του αίματος, αυξάνει τον κτύπο της καρδιάς (αρρυθμίες), επιταχύνει την αναπνοή μας (δύσπνοια-άσθμα) αυξάνει την χοληστερίνη, μειώνει την λειτουργία του θυρεοειδή, απενεργοποιεί την πέψη (γαστρεντερολογικά προβλήματα), απενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα, θέτει σε περισταλτικές κινήσεις (σπαστικότατα) το παχύ έντερο
  • κλείνει η στρόφιγγα που έρχεται από την Πηγή μας και μας προσφέρει άπειρη έμπνευση, δύναμη και αγάπη,
  • δίνεται εντολή στα γονίδια που συμβάλλουν στη ζωή και προάγουν την ανάπτυξή μας να απενεργοποιηθούν, ενώ, αντιθέτως, δίνεται εντολή να ενεργοποιηθούν τα γονίδια που συμβάλλουν στις ασθένειες, δημιουργούνται ή ενισχύονται νευρωνικά δίκτυα, τα οποία μας οδηγούν σε αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα κάθε φορά που μια ενέργειά μας δεν έχει το αποτέλεσμα που προσδοκούμε, στα κύτταρά μας δημιουργούνται περισσότερες υποδοχές για πεπτίδια αρνητικών συναισθημάτων και λιγότερες υποδοχές αγάπης και χαράς.
  Είδαμε λοιπόν ότι η αιτία όλων των προβλημάτων μας, όλων των ψυχικών και όλων των σωματικών ασθενειών μας, οφείλονται στην έλλειψη αγάπης, στα αρνητικά συναισθήματα και στις χημικές αντιδράσεις που δημιουργούν και δηλητηριάζουν τον οργανισμό μας. Ο οργανισμός λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο γιατί στηρίζεται στην εξέλιξη της δομής του εγκεφάλου μας, ο οποίος αποτελείται από τρία τμήματα ξεχωριστά μεταξύ τους -τον ερπετοειδή εγκέφαλο, τον μεταιχμιακό και τον νεοφλοιό. Τα συναισθήματά μας αναπτύσσονται στον μεταιχμιακό εγκέφαλο, ενώ η λογική σκέψη που αναπτύσσεται στον νεοφλοιό δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά μας. Τα συναισθήματά μας λειτουργούν αυτόνομα και με τα μηνύματα και τις χημικές εκκρίσεις που δημιουργούν καθορίζουν πλήρως τη ζωή μας. Τρόποι για να ξεπεράσουμε τα συναισθηματικά μας προβλήματα είναι η προσευχή, αλλά πιο εύκολη στη χρήση από τον καθένα μας είναι το EFT, αυτό επιτυγχάνεται καθώς με την παραπάνω διαδικασία στέλνουμε ηλεκτρομαγνητικά κύματα στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα ν’ αλλάζει η χημεία στην αμυγδαλή και σε άλλες περιοχές του εγκεφάλου μας και να απενεργοποιείται ο συναγερμός που καταστρέφει την υγεία μας.

Όταν λοιπόν έχουμε συγχωρήσει τον εαυτόν μας τους πάντες και τα πάντα, έχουμε απαλλαγεί από τα αρνητικά συναισθήματα, ο Κύριος (που είναι το φως, η αγάπη, η χαρά, η υγεία, η ευτυχία, η αφθονία) ανασταίνεται μέσα μας.
Όταν ο Κύριος αναστηθεί μέσα μας, τότε συμβαίνουν μέσα μας τα εξής καταπληκτικά πράγματα:

  • τότε δονούμαστε στις συχνότητες της αγάπης και του φωτός,
  • αισθανόμαστε τέλειοι όπως είμαστε, αποδεχόμαστε πλήρως τον εαυτό μας σαν αναπόσπαστο κομμάτι της Πηγής μας,
  • συνειδητοποιούμε ότι τα πάντα εξαρτώνται από εμάς,
  • νιώθουμε τη χαρά της ύπαρξης που δεν εξαρτάται από τίποτα εκτός από τον εαυτό της, γνωρίζουμε τον εαυτό μας ως αναπόσπαστο μέρος της Πηγής μας, από την οποία, όλα όσα υπάρχουν, αντλούν την ύπαρξή τους, παύουμε ν’ ανησυχούμε για το μέλλον μας, και για το μέλλον της οικογενείας μας, χαιρόμαστε τη ζωή, και καλωσορίζουμε κάθε αλλαγή, διότι γνωρίζουμε πως ότι μας συμβαίνει είναι για το καλό μας, και τα πράγματα εξελίσσονται κατά τέτοιο τρόπο που να πάρουμε τα διδάγματα που μας χρειάζονται,
  • δεν φοβόμαστε και δεν μισούμε τους συνανθρώπους μας, διότι αισθανόμαστε τέλειοι όπως είμαστε και δεν αισθανόμαστε καμία απειλή από κανένα, τουναντίον μέσα μας ρέει η αγάπη, η οποία με τις δονήσεις της έλκει προς εμάς πάντα καλούς ανθρώπους,
  • τελικά είμαστε σε μια κατάσταση διαρκούς ευτυχίας, αισθανόμαστε πλήρη αποδοχή, αυτοεκτίμηση, αισθανόμαστε ότι είμαστε συνδεδεμένοι με το Θεό και ότι είμαστε εναρμονισμένοι πάντα με το σκοπό της ζωής μας,

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε δημιουργοί, οτιδήποτε θελήσουμε και επικεντρώσουμε τη σκέψη μας, η συνείδηση μας (ενωμένη με την Συμπαντική Συνείδηση) είναι ικανή, να κάνει την πρόθεση μας αυτή πραγματικότητα.
Για να γίνει όμως η πρόθεση μας πραγματικότητα θα πρέπει:

  • να έχουμε πλήρη εστίαση της συνείδησης μας (συνειδητή επαγρύπνηση), σ’ αυτό που θέλουμε να πετύχουμε,
  • να είμαστε παρατηρητές: γεγονός που σημαίνει ότι το εγώ μας έχει σβήσει πλήρως, υπάρχει πλήρης απουσία κριτικής, δεν είμαστε προσκολλημένοι στο αποτέλεσμα, απλώς υπάρχουμε και παρατηρούμε,
  • να είμαστε απαλλαγμένοι από κάθε αρνητικό συναίσθημα, μέσα μας κυριαρχεί η αγάπη, η γαλήνη,
  • όχι μόνο τα συναισθήματα μας αλλά και οι σκέψεις μας και οι πεποιθήσεις μας χρειάζεται να έχουν εναρμονισθεί πλήρως με αυτά της Πηγής μας (αγάπη, ειρήνη, γαλήνη, συμπόνια, γενναιοδωρία) της Αέναης Αυτής Συμπαντικής Ενέργειας που μας ενώνει και μας κάνει κάθε σκέψη μας πραγματικότητα (αρκεί βέβαια να εναρμονισθούμε μαζί της),
  • η πίστη μας πρέπει να είναι ακλόνητη. Ότι σκεφθούμε ή προσευχηθούμε, θεωρούμε ότι έχει ήδη γίνει πραγματικότητα και γίνεται. Ο Κύριος πριν αναστήσει τον Λάζαρο ήταν βέβαιος ότι θα τον αναστήσει και είπε: «πάτερ, εὐχαριστῶ σοι ὅτι ἤκουσάς μου. Ἐγὼ δὲ ᾔδειν ὅτι πάντοτέ μου ἀκούεις»

Πρέπει όμως να γνωρίζουμε ότι η ύπαρξη, η Πηγή μας υπάρχει μόνο στο παρόν, η καρδιά μας, η ψυχή μας, η πρόσβασή μας στην άπειρη έμπνευση, η δύναμη και η αγάπη της Πηγής μας υπάρχει μόνο αν επικεντρώσουμε τη συνείδησή μας στο τώρα, αν ξεφύγουμε από την πλάνη του νου, που μας έχει δημιουργήσει έναν ψεύτικο εαυτό, η Ύπαρξη, η ζωή υπάρχει μόνο στο παρών. Μόνο στο παρών η συνείδηση μας δημιουργεί πραγματικότητα. Όταν ο νους μας που είναι ο εκπρόσωπος του εγώ μας, κρίνει την παρούσα στιγμή ως κακή, η κρίση αυτή μας δημιουργεί το αρνητικό συναίσθημα, μας δημιουργεί την εσωτερική σύγκρουση, την αρνητικότητα που μας καταστρέφει.

Έχουμε τη δυνατότητα να απαλλαγούμε από το σκοτάδι. Όταν έχουμε περιοριστικά πιστεύω αυτά δεν είναι η πραγματικότητα αλλά παρανόηση της πραγματικότητας, αλλά γίνεται πραγματικότητα μας διότι αποτελεί μέρος των πεποιθήσεων μας, δηλαδή την πιστεύουμε για αλήθεια μας, για το χαρακτήρα μας γίνεται η δεύτερη φύση μας, Το σκοτάδι είναι ο φόβος, ο θυμός, η θλίψη μας καταστρέφει το σώμα μας τα πάντα

Η μόνη πραγματικότητα είναι ότι είμαστε φως, ψυχές γεμάτες φως με άπειρες δυνατότητες.
Τα πάντα λοιπόν επιτυγχάνονται με αγάπη, δεν μπορεί να αναπτυχθεί κάτι στον κόσμο χωρίς αγάπη, η αγάπη είναι η βάση της εκδήλωσης οποιασδήποτε ζωής. Μέσω της φωτεινής αγάπης επιτυγχάνεται η ομορφιά της ζωής, η αγάπη είναι η ισχυρή δύναμη, το φως, που θεραπεύει όλες τις ασθένειες. Η αγάπη δεν είναι κάτι που έρχεται από έξω, είναι βαθιά μέσα, μέσα στην καρδιά μας και μόνο όταν απαλλαγούμε από τα αρνητικά συναισθήματα αυτό το μαύρο πέπλο που καλύπτει την καρδιά μας θα αισθανθούμε την αγάπη μέσα μας και θα πετάξουμε από υγεία, ευτυχία και χαρά, μόνο τότε θα αναστηθεί ο Κύριος μέσα μας, που είναι η Πηγή των πάντων, είναι η Πηγή ακόμη και της αφθονίας που λείπει τόσο πολύ στις μέρες μας.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  από το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

     Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Spiritual Healer

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329, Ιστοσελίδα: www.afotopoulos.gr, email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Facebook: Alexios Fotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος

Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων».

Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00 Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

 

 

anastasi
afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας