Επιπτώσεις των αρνητικών συναισθημάτων στην υγείας μας, τι αρρώστια μας δημιουργεί κάθε συναίσθημα και πως αυτοθεραπεύομαστε από αυτή.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Επιπτώσεις των αρνητικών συναισθημάτων στην υγείας μας, τι αρρώστια μας δημιουργεί κάθε συναίσθημα και πως αυτοθεραπεύομαστε από αυτή. 1Η μόνη αιτία για όλα μας τα προβλήματα είναι τα καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα.

Τα αρνητικά μας συναισθήματα είναι η κύρια αιτία όλων των ασθενειών, της φτώχειας και της μιζέριας που βιώνουμε στη ζωή μας. Θέτουν τον ερπετοειδή μας εγκέφαλο σε συναγερμό, με αποτέλεσμα την έκκριση όλων των ορμονών του σώματός μας, την έκκριση χημικών ουσιών, όπως της αδρεναλίνης, της κορτιζόλης, της υπερβολικής χοληστερίνης και ινσουλίνης, οι οποίες καταστρέφουν τα κυριότερα όργανα του σώματός μας και τα αιμοφόρα αγγεία μας. Επίσης, ο συναγερμός αυτός απενεργοποιεί το ανοσοποιητικό και το πεπτικό μας σύστημα. Διαμέσου δε του ενεργειακού κέντρου της καρδιάς παραπλανά το ανοσοποιητικό μας σύστημα και προκαλεί όλες τις αυτοάνοσες ασθένειες. Οι ασθένειες που εκδηλώνει το σώμα μας εξαρτώνται από τον βαθμό διαταραχής μας και την ιδιοσυγκρασία μας. Όταν τα αρνητικά συναισθήματα είναι ισχυρά, παγιδεύονται μόνιμα στο σώμα μας σε συγκεκριμένα όργανα, ανάλογα με το συναίσθημα και προκαλούν κατώτερες δονήσεις που έλκουν αρνητικά πρόσωπα και καταστάσεις στη ζωή μας.

Tα καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα σαμποτάρουν τα πάντα στη ζωή μας. Ο Dr John Sarno καθηγητής ιατρικής του New York University υποστηρίζει ότι οι χρόνιοι πόνοι καθώς και χρόνιες εκφυλιστικές ασθένειες όπως οι αυτοάνοσες οφείλονται στον καταπιεσμένο θυμό και οργή που υπάρχει στο υποσυνείδητο μας και στις κυτταρικές μνήμες μας. Ο Dr John Sarno μας λέει: «Δεν γνωρίζεται ότι έχετε μέσα σας, αυτά τα καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα της οργής και του θυμού διότι δεν έχετε συνείδηση για αυτά, διότι ενεργούν στο υποσυνείδητο». Αυτή η οργή και αυτός ο θυμός που έχουν τις ρίζες τους στις κυτταρικές μνήμες.

Όταν λοιπόν νοιώθουμε θυμό, μνησικακία για κάποιον, τότε δενόμαστε μαζί του και τον φέρουμε πάντα μαζί μας και αυτό μας κοστίζει, διότι γίνεται αιτία για όλες τις ασθένειες, όπως μας λέει ο Dr Sarno.

Όταν δεν έχουμε συγχωρήσει κάποιον ή τον εαυτόν μας με την καρδία μας τότε σύμφωνα με τον Dr Casey Adams, οι σκέψεις τα ενδόμυχα πιστεύω και συναισθήματά μας μεταφράζονται σε κυματομορφές που μεταδίδονται σαν εντολές προς τον υποθάλαμο και την υπόφυση, σε όλους τους αδένες, προς όλα τα όργανά μας για να μπουν σε μόνιμο συναγερμό, ο οποίος τους προκαλεί σταθερή, πάγια φθορά που ονομάζουμε ασθένεια.

Ο φόβος απόρριψης και ο θυμός, αλλά και η θλίψη, οι ενοχές που βιώνουμε, θέτουν σε συναγερμό τον οργανισμό μας. Αναλυτικότερα οι επιπτώσεις των αρνητικών συναισθημάτων στη ζωή μας:

Εκκρίνοντας κορτιζόλη και αδρεναλίνη μειώνει τον μεταβολισμό μας (πρόβλημα στον θυρεοειδή, παχυσαρκία).

Η έκκριση της κορτιζόλης και της αδρεναλίνης δημιουργεί αϋπνία διότι θέτει σε συναγερμό τον οργανισμό μας και δεν επιτρέπει την έκκριση της μελατονίνης που διευκολύνει τον ύπνο.

 1.  Επιταχύνει την αναπνοή και τον χτύπο της καρδιάς και αυξάνει την πίεση του αίματος.  Η έκκριση της κορτιζόλης και της αδρεναλίνης προκαλεί την έκκριση χοληστερίνης από το συκώτι και ινσουλίνης από το πάγκρεας, η οποία δημιουργεί διαβήτη.  Απενεργοποιεί τη διαδικασία της πέψης (πρόβλημα στο στομάχι, φούσκωμα στο έντερο).
 1. Δίνει εντολή στο έντερο, όσο διαρκεί ο φόβος να πραγματοποιεί περισταλτικές κινήσεις, με αποτέλεσμα το έντερό μας να κινείται συνεχώς και να πάσχουμε από σπαστική κολίτιδα.
 2.  Απενεργοποιεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα, με αποτέλεσμα να αρρωσταίνουμε και να παθαίνουμε καρκίνο,
 3.  Ο θυμός παραπλανεί το ανοσοποιητικό σύστημα, με αποτέλεσμα αυτό να επιτίθεται στον οργανισμό μας και να δημιουργεί φλεγμονές που είναι η αιτία όλων των αυτοάνοσων νοσημάτων.
 4.  Μπλοκάρει τη διαδικασία εισόδου των θρεπτικών ουσιών και την απομάκρυνση των απορριμμάτων από τα κύτταρα.
 5.  Μπλοκάρει τη λειτουργία της νόησής μας, μπλοκάροντας την αποστολή αίματος και θρεπτικών ουσιών στον προμετωπιαίο λοβό του εγκεφάλου μας.
 6.  Σταματά τη δημιουργία νευρωνικών κυττάρων και δικτύων, και αυτό δημιουργεί κατάθλιψη.
 7.  Η έκκριση κορτιζόλης σταματά την έκκριση της ορμόνης DEHA, που επιδιορθώνει όλες τις φθορές των κυττάρων μας και του οργανισμού μας.

Πως απαλλασσόμαστε από τις επιπτώσεις των αρνητικών συναισθημάτων, από τις βασικότερες ασθένειες.

Ξεμπλοκάρισμα των μεσημβρινών. Πρώτα ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό που έχει μπλοκαριστεί από το αρνητικό συναίσθημα, διότι όταν μπλοκαριστεί ο μεσημβρινός, δεν τροφοδοτεί με ενέργεια τα όργανα αλλά και τα μέρη του σώματος που διασχίζει με αποτέλεσμα να ασθενούν. Για παράδειγμα πρόβλημα στο μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης, δεν μας δημιουργεί μόνο πρόβλημα στην ουροδόχο κύστη, αλλά στον αυχένα, στη μέση, και σ’ όλη τη σπονδυλική στήλη.

     1. Αν έχουμε ανασφάλεια έχουμε μπλοκάρει τους μεσημβρινούς του στομάχου και σπλήνας παγκρέατος και πρέπει να τους ξεμπλοκάρουμε διότι το μπλοκάρισμα αυτό έχει στερήσει από ενέργεια το στομάχι μας, το πάγκρεας και την σπλήνα και όχι μόνο.

     2. Η θλίψη μας μπλοκάρει το μεσημβρινό του πνεύμονα και του παχέως εντέρου, μας μπλοκάρει σημαίνει μας στερεί την ενέργεια από το όργανο με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί. Περιμένοντας να πληρώσω ένα λογαριασμό, ήταν ένας παππούς με μεγάλη δύσπνοια, μου λέει είμαι στο οξυγόνο από το τσιγάρο, του είπα όχι είσαι σε αυτή την κατάσταση από θλίψη (το τσιγάρο βλάπτει και να μην καπνίζεται, αλλά δεν σταματά την αναπνοή, την αναπνοή την σταματά η θλίψη). Αφού επέμενε ότι το πρόβλημα του ήταν από θλίψη, μου εκμυστηρεύτηκε ότι είχε χάσει το γιο του πριν χρόνια από καρκίνο. Όταν του ξεμπλόκαρα το μεσημβρινό του πνεύμονα και ανέπνευσε αμέσως καλύτερα. Για να γίνει καλά πρέπει να αλλάξει πεποιθήσεις να συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει θάνατος κι ο γιος του είναι ψυχή και έφυγε γιατί έτσι έπρεπε να γίνει, η ψυχή φεύγει από το σώμα όταν αυτό έχει κυριαρχηθεί από το εγώ και δεν έχει να πάρει κανένα μάθημα, ή φεύγει ευτυχισμένη όταν έχει επιτελεστεί ο σκοπός της παρούσας ενσάρκωσης της.

     3. Ο θυμός μας μπλοκάρει την ενέργεια στο συκώτι και τη χολή, όλοι που έχετε πέτρες στη χολή ή λιπώδη διήθηση στο συκώτι η υψηλή χοληστερίνη, προβλήματα στον αυχένα, προβλήματα στο ισχίο, στα γόνατα, προβλήματα θυρεοειδή, η κύρια αιτία είναι ο θυμός και το μπλοκάρισμα της ενεργείας στους μεσημβρινούς της χολής και του συκωτιού.

     4. Όσοι έχετε προβλήματα στη μέση, στον αυχένα, ακράτεια, συχνουρία, πέτρες στα νεφρά, υψηλή πίεση, η κύρια αιτία είναι ο φόβος, που μπλοκάρει τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης που διασχίζει όλοι μας την σπονδυλική στήλη και καταλήγει στο μικρό δάκτυλο του ποδιού, αλλά και του μεσημβρινού των νεφρών.

     5. Η συναισθηματική απογοήτευση, μας μπλοκάρει το μεσημβρινό της καρδιάς, και του λεπτού εντέρου. Όταν χάνουμε κάποιο δικό μας άτομο σχίζετε η καρδία μας, παθαίνουμε φλεγμονή και για κλείσει την φλεγμονή ο οργανισμός στέλνει λιποπρωτεΐνη Α και χοληστερίνη, με αποτέλεσμα να μας δημιουργεί έμφραγμα. Όταν βιώνουμε έντονη ερωτική, συναισθηματική απογοήτευση η ενέργεια προς την καρδιά μας κλείνει, κλείνουμε την καρδία μας και παύουμε να δίνουμε και να λαμβάνουμε αγάπη. Μπορούμε να ξεμπλοκάρουμε το κλείσιμο της ενέργειας προς την καρδία μας και να ξαναξεκινήσουμε να αγαπάμε, να βγούμε στη ζωή, διότι σήμαινε αγάπη κι αν δεν αγαπάμε δεν ζούμε.

 Τα αρνητικά συναισθήματα μας κόβουν την σύνδεση με την Πηγή μας και τότε χάνουμε τα πάντα.

Αυτό που κάνουν τα αρνητικά συναισθήματα μας κόβουν αυτόματα τη σύνδεση με την Πηγή και χάνουμε τα πάντα. Ξυπνήστε συνειδητοποιείστε ότι μόνιμοι μας, ξεκομμένοι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, απολύτως τίποτα, ο νους όταν κατευθύνεται από το εγώ μας και όχι από την καρδία μας, μας οδηγεί πάντα στην καταστροφή. Τα πάντα αποτελούν ενότητα, μόνο όταν είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή βιώνουμε αυτή την ενότητα αυτή και έχουμε τη δύναμη του ωκεανού, διαφορετικά είμαστε σαν μία σταγόνα από το ωκεανό που εξατμίζεται αμέσως, είμαστε σαν το κλίμα που το έχουν κόψει από την άμπελο και είναι καταδικασμένο να ξεραθεί και να καεί. Είμαστε συνδεδεμένοι όταν ζούμε με βάση τις αρετές, συγχωρούμε, αγαπάμε, προσφέρουμε, όταν κρίνουμε παραπονιόμαστε, μας φταίνε οι άλλοι τότε έχουμε κόψει την σύνδεση κι ότι και να κάνουμε θα αποβεί μακροχρόνια εις βάρος μας. Ξυπνήστε συνειδητοποιείστε τι είμαστε, είμαστε ψυχές, και τι κάνουμε; όλες είναι ενέργειες μας είναι να υπηρετούμε το εγώ μας, τη σάρκα μας, τα τρία πρώτα κέντρα επιβίωση (χρήμα), αναπαραγωγή (σεξ-ηδονές), κοινωνική προβολή, ενώ η ψυχή μας είναι από το κέντρο της καρδιάς και πάνω, και τρέφεται με το να αγαπάμε, να προσφέρουμε, να συγχωρούμε, να μην κρίνουμε, να μην παραπονιόμαστε.

Ξυπνήστε και ενδιαφερθείτε για το μόνιμο και όχι το πρόσκαιρο, η ψυχή που αποτελείτε από το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς, του λαιμού, του τρίτου ματιού και της κορυφής, είναι αθάνατη, παντοτινή, θα την έχουμε κι όταν πεθάνουμε, όμως τα πρώτα τρία κέντρα πεθαίνουν όταν πεθάνουμε, διότι είναι ψεύτικα. Εμείς σαν πνεύματα δεν πεθαίνουμε ποτέ, η ψυχή μας είναι αθάνατη. Συγχωρήστε τους πάντες και τα πάντα, μην κρίνετε, αγαπήστε και τους εχθρούς κι τότε θα είστε συνδεδεμένοι κι όλα θα σας δοθούν.

Περιστατικά ανίατων ασθενειών και πως βελτιώνονται.

Μπορούμε όλοι να βελτιωθούμε να γίνουμε καλύτεροι έχουμε όπως οι κοπέλες, που αναφέρω πιο κάτω, οι οποίες έχουν μπει σε διαδικασία ριζικής αλλαγής και βελτίωσης, αρκεί να απαλλαγούμε από τα αρνητικά συναισθήματα και από τις λανθασμένες πεποιθήσεις που μας οδηγούν σε αυτά. Όλοι που πάσχουν από θεωρούμενες ανίατες ασθένειες υποσυνείδητα θέλουν να είναι άρρωστοι και δυστυχισμένοι, για να ελκύσουν την προσοχή των δικών τους που νομίζουν ότι τους απορρίπτουν. Άρα ο εγκέφαλος δίνει εντολή στο σώμα να αρρωστήσει, και το σώμα εκτελεί πάντα τις εντολές του νου. Άρα για να βελτιωθεί κάποιος με θεωρούμενες ανίατες ασθένειες, πρέπει να επαναπρογραμματίσει το υποσυνείδητο του, να συνειδητοποιήσει ότι οδηγήθηκε στην αναπηρία διότι ο νους δίνει εντολή στο σώμα του να μείνει ανάπηρο για να ελκύσει την προσοχή των άλλων και κανένας δεν μπορεί να τον κάνει καλά παρά μόνο ο ίδιος. Αυτό είχα κι εγώ, σκλήρυνση κατά πλάκας, απλή ξεκάθαρη ασθένεια που την δημιουργεί ο ίδιος ο οργανισμός, για να τραβήξει την προσοχή των άλλων, το συνειδητοποίησα, άλλαξα τις πεποιθήσεις μου, απαλλάγηκα από το φόβο απόρριψης και τώρα είμαι καλά, διότι υποσυνείδητα πλέον δεν θέλω να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να ελκύσω την προσοχή των άλλων.

Η Λένα Αντώναρου που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας μας εξηγεί την συνειδητοποίηση της ότι πλέον αυτή δημιούργησε το πρόβλημα της και την αλλαγή που επέφερε η συνειδητοποίηση αυτή μέσα της: «Πάσχω από σκλήρυνση κατά πλάκας ήμουν στο σκοτάδι, έως ότου γνώρισα τον κύριο Αλέξη Φωτόπουλο από τις εκπομπές του, από τότε ανακάλυψα την αγάπη, το φως μέσα μου. Έως τώρα έκανα κακό στον εαυτό μου, στρεφόμουν στο κακό, τώρα πλέον στρέφομαι στο καλό, έχω τώρα τα όπλα να παλέψω το εγώ μου, χαίρομαι που παίρνω μαθήματα. Η ψυχή μου είναι ανοιχτή, οι πόνοι έχουν φύγει, τώρα είμαι θετική. Ευχαριστώ τον Αλέξη Φωτόπουλο που μου άλλαξε τι ζωή, θα ήθελα όλοι που έχουν το ίδιο πρόβλημα να συνειδητοποιήσουν ότι οι ίδιοι προκάλεσαν το πρόβλημα τους και οι ίδιοι μπορούν πρώτα να βοηθήσουν τον εαυτό τους. Μέσα σε κάθε πρόβλημα υπάρχει ένας θησαυρό, μας κάνει να αλλάξουμε, μας κάνει να καταλάβουμε τον πραγματικό εαυτό μας».

Το ίδιο και η Σπυριδούλα Παπά, η οποία συνειδητοποίησε ότι ο ίδιος ο οργανισμός δημιούργησε την νευροπάθεια, διότι υποσυνείδητα είχε εντονότατο φόβο απόρριψης και ήθελε υποσυνείδητα να μην περπατά για να ελκύει την προσοχή των δικών της, που νόμιζε υποσυνείδητα ότι την απέρριψαν: «Ευχαριστώ κ Φωτόπουλε που μου αλλάξατε τη ζωή. Πολλά χρόνια ζούσα μέσα στη δυστυχία και στη μιζέρια. Πάσχω από πολυνευροπάθεια. Οι γιατροί το μόνο που κατάφερναν ήταν να με κάνουν πάντα και λίγο χειρότερα. Φάρμακα εξετάσεις δοκιμαστικές θεραπείες. Δεν μου είχαν αφήσει ούτε μια μικρή ελπίδα πως θα γινόμουν έστω και λίγο καλυτέρα(περπατώ υποβασταζόμενη). Μέχρι που τυχαία στον υπολογιστή διάβασα κάποιο άρθρο σας. Τότε ήρθε η μεγάλη αλλαγή. Γέμισε η καρδιά μου με αγάπη. Διάβαζα τα βιβλία σας και ένιωθα μια απέραντη γαλήνη. Με το ξεμπλοκάρισμα των μεσημβρινών, άρχισα να αισθάνομαι το σώμα μου. Σταμάτησαν οι πονοκέφαλοι που με ταλαιπωρούσαν. Μπορώ να κάνω μικρά και σταθερά βήματα. Το σώμα μου συνεχώς χαλαρώνει.. Κύριε Αλέξη σας ευχαριστώ, να είστε πάντα καλά για να μας βοηθάτε».

Μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα τώρα, μόνο και μόνο αλλάζοντας, τις πεποιθήσεις μας, τον τρόπο που μεταφράζουμε τα γεγονότα, σβήνοντας το εγώ μας το παρελθόν μας.

EFT: Όπου  απάλλασσομαστε από την ψυχολογική αντιστροφή, γιατί υποσυνείδητα θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι, κάνουμε λοιπόν  μαλάξεις στο σημείο ST 16  πάνω από το στήθος, λέγοντας παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου και να επικεντρώνω την συνείδησή μου στην αγάπη, στο φως, το Χριστό. Είμαι φως, είμαι μια ψυχή γεμάτη φως, γεμάτη αγάπη, ο φόβος απόρριψης που από παρανόηση του υποσυνειδήτου του υποσυνειδήτου μου, βίωσα μικρός, σκέπασε την ψυχή μου, την απομόνωσε από την Πηγή μου κι έτσι ξεκομμένος βίωνα μέχρι σήμερα, φόβο, θλίψη, θυμό, ανασφάλεια, ενοχές. Από σήμερα που συνειδητοποίησα ότι όλα τα προβλήματά μου οφείλονται στο φόβο απόρριψης που βίωσα από παρανόηση του υποσυνειδήτου μου βιώνω το φόβο απόρριψης για να απαλλαγώ. Το EFT μας βοηθά να αλλάξουμε τα περιοριστκά μας πιστεύω και την ψυχολογική αντιστροφή να θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι. Ο φόβος απόρριψης   που μας βάζει σε συναγερμό με τη διαδικασία του θυμού, είναι υποσυνείδητός και προέρχεται από τα γεγονότα που έχουν καταγραφεί στην αμυγδαλή του εγκέφαλού μας (βλέπετε στο γράφημα του εγκεφάλου πιό πάνω) από την σύλληψη μας έως την ηλικία των 5 ετών (κατά την πλειονότητα όμως έως 3 ετών). Ο φόβος απόρριψης είναι η κύρια αιτία του φόβου μας αλλά και του θυμού που δημιουργείται από αυτό. Όταν είμαστε μικροί δεν έχουμε δημιουργήσει πνευματικό εγκέφαλο και λαμβάνουμε για πραγματικότητα ότι βλέπουμε, κατ’ αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε για απόρριψη την διαμάχη, την αυστηρότητα, την κριτική, την απουσία των δικών μας. Τότε κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε κάποιες από αυτές τις συμπεριφορές (κριτική, απόρριψη, δυσκολίες στη ζωή) αμέσως φοβόμαστε και μπαίνουμε σε συναγερμό με τη διαδικασία του θυμού. Τέλος κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία που δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα (B2, GB1, ST2, GV 26, CV 24, K 27, SP 21)  τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας στο φόβο απόρριψης και στο θυμό ή σε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα θέλουμε να απενεργοποιήσουμε.

04-SHMEIA-KSEK.ENERG.KENTR

 1. Ξεμπλοκάρισμα μεσημβρινών      της του φόβου (ουροδόχου κύστης και νεφρών) αλλά και των μεσημβρινών χολής      και ύπατος. Στο βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» περιέχοντα όλοι οι μεσημβρινοί και σαφείς      οδηγίες πώς να τους απενεργοποιούμε.
 2. Ξεμπλοκάρισμα των      ενεργειακών κέντρων κυρίως του κέντρου του ηλιακού πλέγματος που      μπλοκάρεται από το θυμό. Αυτό μπορεί να γίνει από μένα ή από άλλο      ενεργειακό θεραπευτή που έχει χάρισμα να εκπέμπει φωτόνια, ενέργεια από τα      χέρια του. Μπλοκάρισμα στο ενεργειακό κέντρο του ηλιακού πλέγματός μας      δημιουργεί μυωπία, πρόβλημα στο συκώτι, στη χολή, στο πάγκρεας (διαβήτη), στο στομάχι. 
 3. Επαναπρογραμματισμό του      υποσυνείδητου με τα cd που περιέχουν τα βιβλία μου «Έτσι      Γίνεται το Θαύμα» και «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» αναπρογραμματίζετε το υποσυνείδητό σας, με αποτέλεσμα να σας      αλλάζουν τον τρόπο που μεταφράζεται τα γεγονότα και κατ’ αυτό τον τρόπο      παύετε να μπαίνετε σε συναγερμό, να θυμώνετε, να μπλοκάρεται την ενέργεια στους      μεσημβρινούς σας και να αρρωσταίνετε το σώμα σας και τα όργανά σας. Όπως μας λέει ο Θανάσης ο Μανάρας: “Το βιβλίο «Μια ζωή Γεμάτη Φως» το διάβασα δυο φορές, για να κατανοήσω και την παραμικρή σταγόνα σοφίας που διαθέτει…ένα βιβλίο-οδηγός ζωής..ξέρεις, μέσα αυτό το έργο, υπάρχουν όλες οι θεραπείες..θα σου πω κάτι όμως..αυτό το βιβλίο, γιατρεύει κάθε “μη’ και κάθε ‘όχι’ που άκουσες μικρός..επουλώνει κάθε πληγή που άνοιξε, όταν σε υπέβαλλαν σε αδίκους ανταγωνισμούς, και ακόμη πιο άδικες συγκρίσεις..είναι ένα βιβλίο που σε γυρνά μέσα σου..σου δείχνει τι είσαι…άλλα έχει μια καινοτομία που δε θα τη βρεις εύκολα..σου δείχνει και το πως..έμπρακτα..το δύσκολο μέρος του, είναι όταν σε φέρνει αντιμέτωπο με σένα..γιατί σε θέτει προ των ευθυνών σου..όταν το διαβάσεις και μετά, δικαιολογίες τέλος..θα σου ξαναπώ ότι και την πρώτη φόρα…μην το διαβάσεις απλώς….εφάρμοσε το…να είσαι καλά…καλό ταξίδι στις σελίδες του…”. Η Ράνια Ρούμκου αλλάξε πραγματικά τη ζωή της ακούγοντας το cd του βιβλίου μου “Έτσι Γινεται το Θαύμα”: “Ήθελα να σας ευχαριστήσω γιατί με βοήθησε πολύ το cd σας, που έχετε στο πρώτο βιβλίο σας. Η ίδια διδάσκω και ασχολούμαι με το διαλογισμό περίπου δεκαεφτά χρόνια τώρα. Το cd σας το είχα μαζί μου στη θάλασσα το καλοκαίρι. Κοιμόμουν με αυτό και πολλές φορές ξυπνούσα στις δύο και τρεις ή ώρα τη νύχτα και ξυπνούσα ασώματη και άυλη. Βίωνα έντονα το στάδιο της συνειδητότητας ψυχής και η ένωσή μου με Τον Πατέρα γινόταν δυνατότερη. Αυτά είναι τα θαύματα Του Δημιουργού!!! “
 4. Μύηση στην αγάπη, στα      δωρεάν σεμινάρια ή στις εκπομπές μου, βλέποντας την ανιδιοτελή, χωρίς      όρους αγάπη στα μάτια μου, βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον      αγαπάτε, πλήρως χωρίς όρους, ξεκλειδώνει η καρδιά σας, η αντλία της αγάπης      που έχετε μέσα σας επαναλειτουργεί και μπορεί να λαμβάνει αλλά και να  δίνει αγάπη χωρίς όρους. Όταν έχετε αγάπη μέσα σας άγετε τα πάντα, έχετε  όλο τον κόσμο δικό σας. Με την αγάπη χωρίς όρους λοιπόν που σας εκπέμπω,  στο πρόσωπο μου βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε. Όπως βλέπουμε στην μαρτυρία της

  Δήμητρας Κοντάκου: «Η μύηση στην αγάπη μέσα από τα μάτια σου Αλέξη Φωτόπουλε, είναι από τα δυνατά που βίωσα κοντά σου στο σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη. Έλεγες : κοιτάξτε με στα μάτια. Τα κατάφερα, σε κοιτούσα στα μάτια και δάκρυα κυλούσαν συνεχώς, ασταμάτητα.. Πιστεύω όλα τα δάκρυα να είναι αύξηση της αγάπης μέσα μου. Νιώθω οι ενοχές, η θλίψη, το άγχος που έγιναν δάκρυα με την βοήθεια των ματιών σου, έχουν πλέον μικρύνει μέσα μου.. Έχω δρόμο ακόμα μέχρι ικανής απενεργοποίησης των αρνητικών μου υποσυνείδητα φερόμενων συναισθημάτων. Το έργο σου μαζί μας υπέροχο! Τα cd σου με τις θετικές υποβολές μου κράτησαν την ψυχή μου δυνατή στις δύσκολες ώρες που περνούσα δίπλα στα παιδιά μου που έπαθαν νεφρική ανεπάρκεια. Μου δίνεις ελπίδα πως θα θεραπευτούν και αυτά, εκεί που οι ιατροί μας έκοψαν τις ελπίδες. Σε ευχαριστώ και χαίρομαι που υπάρχεις!!!Είθε όλοι οι άνθρωποι να δεχτούν το φως σου!!! κοιτάξτε τον στα μάτια! άπειρα ευχαριστώ που σε γνώρισα από κοντά κύριε Φωτόπουλε!!».     Με τα φωτόνια που βγαίνουν από τα χέρια μου αισθανόσαστε την ενότητα την      αγάπη του Πατέρα και γεμίζετε αγάπη και αγαπάτε τον εαυτό τους.

 5. Συμμετέχουμε στα μυστήρια      και της τελετές της θρησκείας μας, μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ψυχές και πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με      την Πηγή μας, το Θεό, τον Κύριο. Όταν      συγχωρούμε, μειώνουμε το εγώ μας, συμμετέχουμε στις τελετές και τα  μυστήρια της εκκλησίας μας, τότε ενωνόμαστε με την Πηγή μας και τότε  ο φόβος κι ο θυμός εξαφανίζεται.     Είμαι πάντα στη διάθεση σας και σας δίνω όλα τα εργαλεία για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα με κυρίαρχο το θυμό, σας βοηθώ να μυηθείτε στην αγάπη. 

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  κυρίως από το βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»  αλλά και το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

     Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Spiritual Healer

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329, Ιστοσελίδα: www.afotopoulos.gr, email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Facebook: Alexios Fotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος

Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων».

Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00 Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

 

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά. 

ΑποποίησηΒέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία. 

 

 

 

 

 

 

 

 

ceb5cf80ceb9cf80cf84cf8ecf83ceb5ceb9cf82-cf84cf89cebd-ceb1cf81cebdceb7cf84ceb9cebacf8ecebd-cf83cf85cebdceb1ceb9cf83ceb8ceb7cebcceac_5d5cb4af3ecda.jpg
afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας