Περιστατικά αυτοθεραπείας από όλες τις ασθένειες που μας προκαλούν τα αρνητικά συναισθήματα.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Περιστατικά αυτοθεραπείας από όλες τις ασθένειες που μας προκαλούν τα αρνητικά συναισθήματα. 1Η μόνη αιτία για όλα μας τα προβλήματα είναι τα καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα.

Τα αρνητικά μας συναισθήματα είναι η κύρια αιτία όλων των ασθενειών, της φτώχειας και της μιζέριας που βιώνουμε στη ζωή μας. Θέτουν τον ερπετοειδή μας εγκέφαλο σε συναγερμό, με αποτέλεσμα την έκκριση όλων των ορμονών του σώματός μας, την έκκριση χημικών ουσιών, όπως της αδρεναλίνης, της κορτιζόλης, της υπερβολικής χοληστερίνης και ινσουλίνης, οι οποίες καταστρέφουν τα κυριότερα όργανα του σώματός μας και τα αιμοφόρα αγγεία μας.

Ο συναγερμός αυτός απενεργοποιεί το ανοσοποιητικό και το πεπτικό μας σύστημα. Διαμέσου δε του ενεργειακού κέντρου της καρδιάς παραπλανά το ανοσοποιητικό μας σύστημα και προκαλεί όλες τις αυτοάνοσες ασθένειες. Οι ασθένειες που εκδηλώνει το σώμα μας εξαρτώνται από τον βαθμό διαταραχής μας και την ιδιοσυγκρασία μας. Όταν τα αρνητικά συναισθήματα είναι ισχυρά, παγιδεύονται μόνιμα στο σώμα μας σε συγκεκριμένα όργανα, ανάλογα με το συναίσθημα και προκαλούν κατώτερες δονήσεις που έλκουν αρνητικά πρόσωπα και καταστάσεις στη ζωή μας.

Περιστατικά αυτοθεραπείας από όλες τις ασθένειες που μας προκαλούν τα αρνητικά συναισθήματα. 2Tα καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα σαμποτάρουν τα πάντα στη ζωή μας.

Περιστατικά αυτοθεραπείας από όλες τις ασθένειες που μας προκαλούν τα αρνητικά συναισθήματα. 3Ο Dr John Sarno καθηγητής ιατρικής του New York University υποστηρίζει ότι οι χρόνιοι πόνοι καθώς και χρόνιες εκφυλιστικές ασθένειες όπως οι αυτοάνοσες οφείλονται στον καταπιεσμένο θυμό και οργή που υπάρχει στο υποσυνείδητο μας και στις κυτταρικές μνήμες μας. Ο Dr John Sarno μας λέει: «Δεν γνωρίζεται ότι έχετε μέσα σας, αυτά τα καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα της οργής και του θυμού διότι δεν έχετε συνείδηση για αυτά, διότι ενεργούν στο υποσυνείδητο». Αυτή η οργή και αυτός ο θυμός που έχουν τις ρίζες τους στις κυτταρικές μνήμες.

Όταν λοιπόν νοιώθουμε θυμό, μνησικακία για κάποιον, τότε δενόμαστε μαζί του και τον φέρουμε πάντα μαζί μας και αυτό μας κοστίζει, διότι γίνεται αιτία για όλες τις ασθένειες, όπως μας λέει ο Dr Sarno.

Όταν δεν έχουμε συγχωρήσει κάποιον ή τον εαυτόν μας με την καρδία μας τότε σύμφωνα με τον Dr Casey Adams, οι σκέψεις τα ενδόμυχα πιστεύω και συναισθήματά μας μεταφράζονται σε κυματομορφές που μεταδίδονται σαν εντολές προς τον υποθάλαμο και την υπόφυση, σε όλους τους αδένες, προς όλα τα όργανά μας για να μπουν σε μόνιμο συναγερμό, ο οποίος τους προκαλεί σταθερή, πάγια φθορά που ονομάζουμε ασθένεια.

Ο φόβος απόρριψης και ο θυμός, αλλά και η θλίψη, οι ενοχές που βιώνουμε, θέτουν σε συναγερμό τον οργανισμό μας. Αναλυτικότερα οι επιπτώσεις των αρνητικών συναισθημάτων στη ζωή μας:

Η έκκριση της κορτιζόλης και της αδρεναλίνης δημιουργεί αϋπνία διότι θέτει σε

Περιστατικά αυτοθεραπείας από όλες τις ασθένειες που μας προκαλούν τα αρνητικά συναισθήματα. 4

συναγερμό τον οργανισμό μας και δεν επιτρέπει την έκκριση της μελατονίνης που διευκολύνει τον ύπνο.

  1.  Επιταχύνει την αναπνοή και τον χτύπο της καρδιάς και αυξάνει την πίεση του αίματος.

  2.  Η έκκριση της κορτιζόλης και της αδρεναλίνης προκαλεί την έκκριση χοληστερίνης από το συκώτι και ινσουλίνης από το πάγκρεας, η οποία δημιουργεί διαβήτη.

  3.  Απενεργοποιεί τη διαδικασία της πέψης (πρόβλημα στο στομάχι, φούσκωμα στο έντερο).

  4. Δίνει εντολή στο έντερο, όσο διαρκεί ο φόβος να πραγματοποιεί περισταλτικές κινήσεις, με αποτέλεσμα το έντερό μας να κινείται συνεχώς και να πάσχουμε από σπαστική κολίτιδα.

  5.  Απενεργοποιεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα, με αποτέλεσμα να αρρωσταίνουμε και να παθαίνουμε καρκίνο,

  6.  Ο θυμός παραπλανεί το ανοσοποιητικό σύστημα, με αποτέλεσμα αυτό να επιτίθεται στον οργανισμό μας και να δημιουργεί φλεγμονές που είναι η αιτία όλων των αυτοάνοσων νοσημάτων.

  7.  Μπλοκάρει τη διαδικασία εισόδου των θρεπτικών ουσιών και την απομάκρυνση των απορριμμάτων από τα κύτταρα.

  8.  Μπλοκάρει τη λειτουργία της νόησής μας, μπλοκάροντας την αποστολή αίματος και θρεπτικών ουσιών στον προμετωπιαίο λοβό του εγκεφάλου μας.

  9.  Σταματά τη δημιουργία νευρωνικών κυττάρων και δικτύων, και αυτό δημιουργεί κατάθλιψη.

  10.  Η έκκριση κορτιζόλης σταματά την έκκριση της ορμόνης DEHA, που επιδιορθώνει όλες τις φθορές των κυττάρων μας και του οργανισμού μας.

Πως απαλλασσόμαστε από τις επιπτώσεις των αρνητικών συναισθημάτων, από τις βασικότερες ασθένειες.

Ξεμπλοκάρισμα των μεσημβρινών. Πρώτα ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό που έχει μπλοκαριστεί από το αρνητικό συναίσθημα, διότι όταν μπλοκαριστεί ο μεσημβρινός, δεν τροφοδοτεί με ενέργεια τα όργανα αλλά και τα μέρη του σώματος που διασχίζει με αποτέλεσμα να ασθενούν. Για παράδειγμα πρόβλημα στο μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης, δεν μας δημιουργεί μόνο πρόβλημα στην ουροδόχο κύστη, αλλά στον αυχένα, στη μέση, και σ’ όλη τη σπονδυλική στήλη.

1. Αν έχουμε ανασφάλεια έχουμε μπλοκάρει τους μεσημβρινούς του στομάχου και σπλήνας παγκρέατος και πρέπει να τους ξεμπλοκάρουμε διότι το μπλοκάρισμα αυτό έχει στερήσει από ενέργεια το στομάχι μας, το πάγκρεας και την σπλήνα και όχι μόνο.

2. Η θλίψη μας μπλοκάρει το μεσημβρινό του πνεύμονα και του παχέως εντέρου, μας μπλοκάρει σημαίνει μας στερεί την ενέργεια από το όργανο με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί. Περιμένοντας να πληρώσω ένα λογαριασμό, ήταν ένας παππούς με μεγάλη δύσπνοια, μου λέει είμαι στο οξυγόνο από το τσιγάρο, του είπα όχι είσαι σε αυτή την κατάσταση από θλίψη (το τσιγάρο βλάπτει και να μην καπνίζεται, αλλά δεν σταματά την αναπνοή, την αναπνοή την σταματά η θλίψη). Αφού επέμενε ότι το πρόβλημα του ήταν από θλίψη, μου εκμυστηρεύτηκε ότι είχε χάσει το γιο του πριν χρόνια από καρκίνο. Όταν του ξεμπλόκαρα το μεσημβρινό του πνεύμονα και ανέπνευσε αμέσως καλύτερα. Για να γίνει καλά πρέπει να αλλάξει πεποιθήσεις να συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει θάνατος κι ο γιος του είναι ψυχή και έφυγε γιατί έτσι έπρεπε να γίνει, η ψυχή φεύγει από το σώμα όταν αυτό έχει κυριαρχηθεί από το εγώ και δεν έχει να πάρει κανένα μάθημα, ή φεύγει ευτυχισμένη όταν έχει επιτελεστεί ο σκοπός της παρούσας ενσάρκωσης της.

3. Ο θυμός μας μπλοκάρει την ενέργεια στο συκώτι και τη χολή, όλοι που έχετε πέτρες στη χολή ή λιπώδη διήθηση στο συκώτι η υψηλή χοληστερίνη, προβλήματα στον αυχένα, προβλήματα στο ισχίο, στα γόνατα, προβλήματα θυρεοειδή, η κύρια αιτία είναι ο θυμός και το μπλοκάρισμα της ενεργείας στους μεσημβρινούς της χολής και του συκωτιού.

4. Όσοι έχετε προβλήματα στη μέση, στον αυχένα, ακράτεια, συχνουρία, πέτρες στα νεφρά, υψηλή πίεση, η κύρια αιτία είναι ο φόβος, που μπλοκάρει τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης που διασχίζει όλοι μας την σπονδυλική στήλη και καταλήγει στο μικρό δάκτυλο του ποδιού, αλλά και του μεσημβρινού των νεφρών.

5. Η συναισθηματική απογοήτευση, μας μπλοκάρει το μεσημβρινό της καρδιάς, και του λεπτού εντέρου. Όταν χάνουμε κάποιο δικό μας άτομο σχίζετε η καρδία μας, παθαίνουμε φλεγμονή και για κλείσει την φλεγμονή ο οργανισμός στέλνει λιποπρωτεΐνη Α και χοληστερίνη, με αποτέλεσμα να μας δημιουργεί έμφραγμα. Όταν βιώνουμε έντονη ερωτική, συναισθηματική απογοήτευση η ενέργεια προς την καρδιά μας κλείνει, κλείνουμε την καρδία μας και παύουμε να δίνουμε και να λαμβάνουμε αγάπη. Μπορούμε να ξεμπλοκάρουμε το κλείσιμο της ενέργειας προς την καρδία μας και να ξαναξεκινήσουμε να αγαπάμε, να βγούμε στη ζωή, διότι σήμαινε αγάπη κι αν δεν αγαπάμε δεν ζούμε.

Τα αρνητικά συναισθήματα μας κόβουν την σύνδεση με την Πηγή μας και τότε χάνουμε τα πάντα.

Αυτό που κάνουν τα αρνητικά συναισθήματα μας κόβουν αυτόματα τη σύνδεση με την Πηγή και χάνουμε τα πάντα. Ξυπνήστε συνειδητοποιείστε ότι μόνιμοι μας, ξεκομμένοι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, απολύτως τίποτα, ο νους όταν κατευθύνεται από το εγώ μας και όχι από την καρδία μας, μας οδηγεί πάντα στην καταστροφή.

Τα πάντα αποτελούν ενότητα, μόνο όταν είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή βιώνουμε αυτή την ενότητα αυτή και έχουμε τη δύναμη του ωκεανού, διαφορετικά είμαστε σαν μία σταγόνα από το ωκεανό που εξατμίζεται αμέσως, είμαστε σαν το κλίμα που το έχουν κόψει από την άμπελο και είναι καταδικασμένο να ξεραθεί και να καεί. Είμαστε συνδεδεμένοι όταν ζούμε με βάση τις αρετές, συγχωρούμε, αγαπάμε, προσφέρουμε, όταν κρίνουμε παραπονιόμαστε, μας φταίνε οι άλλοι τότε έχουμε κόψει την σύνδεση κι ότι και να κάνουμε θα αποβεί μακροχρόνια εις βάρος μας.

Ξυπνήστε συνειδητοποιείστε τι είμαστε, είμαστε ψυχές, και τι κάνουμε; όλες είναι ενέργειες μας είναι να υπηρετούμε το εγώ μας, τη σάρκα μας, τα τρία πρώτα κέντρα επιβίωση (χρήμα), αναπαραγωγή (σεξ-ηδονές), κοινωνική προβολή, ενώ η ψυχή μας είναι από το κέντρο της καρδιάς και πάνω, και τρέφεται με το να αγαπάμε, να προσφέρουμε, να συγχωρούμε, να μην κρίνουμε, να μην παραπονιόμαστε.

Ξυπνήστε και ενδιαφερθείτε για το μόνιμο και όχι το πρόσκαιρο, η ψυχή που αποτελείτε από το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς, του λαιμού, του τρίτου ματιού και της κορυφής, είναι αθάνατη, παντοτινή, θα την έχουμε κι όταν πεθάνουμε, όμως τα πρώτα τρία κέντρα πεθαίνουν όταν πεθάνουμε, διότι είναι ψεύτικα. Εμείς σαν πνεύματα δεν πεθαίνουμε ποτέ, η ψυχή μας είναι αθάνατη. Συγχωρήστε τους πάντες και τα πάντα, μην κρίνετε, αγαπήστε και τους εχθρούς κι τότε θα είστε συνδεδεμένοι κι όλα θα σας δοθούν.

Περιστατικά ανίατων ασθενειών και πως βελτιώνονται.

ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΘΛΙΨΗ, ΑΣΘΜΑ, ΑΥΠΝΙΑ, ΑΥΧΕΝΙΚΟ, ΟΞΥΑ ΟΣΦΥΑΛΓΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΚΡΑΤΕΙΑ, ΘΥΡΕΟΕΙΔΙΤΙΔΑ ΧΑΣΙΜΟΤΟ, ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ, ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΚΑΣΙΜΗ.

“Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου τον κ. Φωτόπουλο για τη διαφορά που είδα στη μέση μου που με πονούσε πάρα πολύ και τώρα έχει βελτιωθεί κατά 70% με μόνο 3 επισκέψεις στα σεμινάρια του στο χώρο του, πιέζοντας με τα χέρια του τους κατάλληλους μεσημβρινούς (αυτή η μαρτυρια είναι παλιά, το βιντεο είναι προσφατο και είναι τελείως καλά και αναφέρει κι από άλλα προβλήματα που αυτοθεραπευτηκε και δεν αναφέρει στην επιστολή )

Επίσης τον ευγνωμονώ γιατί με επανένταξε στον κόσμο της Εκκλησίας, στην εξομολόγηση και στη θεία Κοινωνία. Αμέσως είδα τη διαφορά στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου, στην ψυχή μου την ίδια.

Έμαθα να ταπεινώνω το ΕΓΩ μου, κάθε μέρα τουλάχιστον προσπαθώ όλο και πιο πολύ, και βλέπω όλους τους ανθρώπους ίσους με μένα και ένα με εμένα, γιατί είμαστε όλοι φτιαγμένοι από την ίδια θεϊκή ουσία.

Ευγνωμονώ τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό που κατά ένα περίεργο , αλλά όχι ανεξήγητο τρόπο (τίποτα δεν γίνεται τυχαία) με έστειλε στα σεμινάρια του κ. Φωτόπουλου. Εύχομαι και άλλοι άνθρωποι να θελήσουν να βοηθηθούν. Να είστε όλοι καλά (Εύη Κασίμη).

Βίντεο με την αυτοθεραπεία από θλίψη, άσθμα, αυπνία, αυχενικό, οξύα οσφυαλγία στη μέση και ακράτεια, θυρεοειδίτιδα χασιμότο, κρίσεις πανικού, ταχυκαρδία της Εύης Κασίμη.

Αυτοθεραπεία της Παρθένας Γερουλίδου  νοσηλεύτριας απο Θεσσαλονίκη που αυτοθεραπεύτηκε  μόνη της από έλλειψη ενέργειας, ατονία, δυσκολία και έλλειψη αντοχής στο βάδισμα, άσθμα, προβλήματα στα ισχία, αποκαθιστώντας την ροή της ενέργειας, ξεμπλοκάροντας τους μεσημβρινούς της εφαρμόζοντας αυτά που γράφω στα βιβλία μου.

Ηχητική μαρτυρία της Παρθένα Γερουλίδου όπου μας εξηγεί πως αυτοθεραπεύτηκε μόνη της   από έλλειψη ενέργειας, ατονία, δυσκολία και έλλειψη αντοχής στο βάδισμα, άσθμα, αποκαθιστώντας την ροή της ενέργειας, ξεμπλοκάροντας τους μεσημβρινούς της.

Μαρτυρία της Παρθένας Γερουλίδου που αυτοθεραπεύτηκε μόνη της από ιγμορίτιδα, ακράτεια και εμβοές στα αυτιά,  με το ξεμπλοκάρισμα των μεσημβρινών του μεσημβρινού του παχέως εντέρου, της ουροδόχου κύστης και της χολής.

Η Γερουλίδου Παρθένα  νοσηλεύτρια απο Θεσσαλονίκη που αυτοθεραπεύτηκε  μόνη της εφαρμόζοντας αυτά που γράφω στα βιβλία και βλέποντας τα βίντεό μου από ιγμορίτιδα, ακράτεια και εμβοές στα αυτιά  που έπασχε από εδώ και 26 χρόνια  από  τα εικοσιτέσσερά της χρόνια.

Αυτοθεραπία από πέτρες στη χολή, αυχενικό, εμβοές στα αυτία και λουμπάγκο του Νεκτάριου Χίου

“Το καλοκαίρι του 2012 έκανα εισαγωγή στο νοσοκομείο απο έντονους πόνους στην κοιλιά. Η διάγνωση φλεγμονή στη χολή διότι ήταν η χολή μου ήταν γεμάτη πέτρες. Δεν έγινε εγχείρηση διότι είχαν ανέβει τα λευκά αιμοσφάιρια. Έμαθα για τον κύριο Φωτόπουλο και το ξεμπλοκαρισμα των μεσημβρινών πήρα τα βιβλία του και άρχισα να εφαρμόζω ότι μου είπε.

Δούλευα τριες φορές την ημερα για 15 λεπτά τον μεσημβρινό της χολής πιέζοντας ταυτόχρονα δύο σημεία όπως αναλυτικά έχει στα βιβλία του και φαίνονται στο βίντεο που ακολουθεί. Αλλά κι έπινα 2 ποτήρια φρεσκο χυμο μηλα, παντζάρι και καρότο που βοηθα πολυ στην ομαλή λειτουργία του ύπατος και της χολης, όπως ακριβώς περιγραφεται και στο βιβλίο.

Ύστερα από ενάμισυ – δυό μήνες που έκανα υπέροχο  οι πέτρες είχαν εξαφανιστεί.

Θέλω να προσθέσω οτι έπασχα και από πρόβλημα στον αυχένα και εμβοές στα αυτία και λουμπάγκο (πρόβλημα στους οσφυικούς σπονδύλους) το οποίο έφυγε.

Θέλω επίσης να τονίσω οτι οι εμβοές και ο πόνος στη μέση και στον αυχένα έχουν επανέλθει μερικές φορές στα 8 χρόνια που έχουν περάσει, όμως αυτοθεραπεύομαι άμεσα κάνοντας το μεσημβρινό της χολής, αλλά και πηγαίνοντας στα σεμινάρια του κυρίου Φωτόπουλου.

Εκείνο που με βοήθησε και με βοηθά πολύ από 2012 ξεκινησα και πηγαίνω σε ένα άγιο γέροντα που με σύστησε ο κύριος Φωτοπουλος όπου εξομολογούμε δυο φορές το χρονό και κοινωνώ τακτικόταταα, γεγονό που μου δίνει γαλήνη και χαρά και απομακρύνει τα αρνητικά συναισθήματα και κυρίως το θυμό που προκάλεσαν της πέτρες στη χολή, τα προβλήματα στον αυχένα και τις εμβοές στα αυτία” (Νεκτάριος Χίος).

 

ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΕΛΟΥ.

Αναφορά της  Δέσποινας Γεωργαντζέλου για την ωφέλεια από τα cd των βιβλίων μου:

«Κύριε Φωτόπουλε ένιωσα την ανάγκη να γράψω για τα cd επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου που έχετε στα βιβλία σας : «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων». Τα ακούω σχεδόν ένα μήνα τώρα και ειλικρινά είναι βάλσαμο για τη ψυχή και το μυαλό.

»Έχω νιώσει τη διαφορά μέσα μου. Νιώθω πιο δυνατή και βρίσκω την θετική πλευρά των καταστάσεων, πράγμα που πριν δε μπορούσα να κάνω. Τα είχα δοκιμάσει μια φορά ακόμη στο παρελθόν για ένα μήνα και θετικά γεγονότα άρχισαν να πραγματοποιούνται στη ζωή μου. Μετά από λίγο σταμάτησα τη χρήση τους όμως. Αυτό είναι και το λάθος. Για να γίνει ένας σωστός επαναπρογραμματισμός χρειάζεται χρόνος. Ευγνωμονώ τον κύριο Φωτόπουλο και τον Θεό που τα έφερε στον δρόμο μου και εύχομαι αυτή τη φορά να συνεχίσω».

Λεπτόμερειες για τη αυτοθεραπεία της Δέσποινας Γεωργαντζέλου από κρίσεις κατάθλιψη κρίσεις πανικού της θα δούμε στο παρακάτω βίντεο: 

ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΚΥΣΤΕΣ, ΠΟΛΥΠΟΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΗ ΧΟΛΗ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΗ.

“Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Φωτόπουλο που με βοήθησε πρώτα στην υγεία μου και μετά στη ψυχολογία μου που άλλαξε τελείως. Είμαι πολύ πιο χαρούμενη και ευδιάθετη. Είχα πρόβλημα με τη χολή μου και το θυρεοειδή αδένα και δεν το ήξερα. Σε ένα σεμινάριο που έγινε στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο του 2014, όταν ερωτηθήκαμε που πονάμε, ο κ. Φωτόπουλος μου είπε ότι έχω πρόβλημα με τη χολή και το θυρεοειδή.

Το Σεπτέμβριο αρρώστησα, πήγα στο γιατρό και έκανα υπέρηχο και ανακάλυψα ότι είχα στη χολή μου πολλούς  πολύποδες και κύστες, έκανα δύο συνεδρίες με το κ. Φωτόπουλο και το Δεκέμβριο έκανα νέο υπέρηχο και δεν είχα πια πολύποδες και κύστες αλλά φάνηκε μια μεγάλη πέτρα.

Ξέχασα να σας πω ότι μου είπε να πίνω χυμούς από μήλο, καρότο και παντζάρι και θα γίνω καλά. Κάνοντας μαλάξεις στο μεσημβρινό της χολής, μετά από ένα μήνα έκανα πάλι υπέρηχο και στη χολή βρέθηκε λάσπη και μια μικρή πετρούλα.

Έσπασε η πέτρα και έγινε λάσπη. Συνεχίζω να τρώω και να πίνω αυτά που μου είπε και να κάνω μαλάξεις στο μεσημβρινό της χολής και περιμένω να καθαρίσει εντελώς η χολή μου ¨.(Γιαννακούλη Ιωάννα)

Η μαρτυρία της στο βίντεο μερικά χρόνια αργότερα.

Μαρτυρία της Αθηνά Δαρζέντα για αυτόθεραπεία από όζους στο θυρεοειδή αδένα:

Αθηνά Δαρζέντα: Είχα δύο όζους στο θυρεοειδή περίπου 8 χιλιοστά αριστερά και 10 χιλιοστά δεξιά. Μου είπαν πως έπρεπε να κάνω εγχείρηση εάν μεγαλώσουν πολύ. Ο κ Φ ωτόπουλος μου έδειξε τα σημεία που πρέπει να πιέζω για να ξεμπλοκάρω την ενεργια στο θυρεοειδή αδένα.

Στην αρχή πονούσα πολύ αλλά και αργότερα όταν άρχισε να ισορροπεί η ενέργεια πονούσα λιγότερα και ο πόνος έφυγε, όπως μου είπε ο Α. Φωτόπουλος ήταν φυσιολογικό. Συνέχισα να πιέζω το σημείο που ενεργειακά επηρεάζει τον θυρεοειδή στην βάση του μεγάλου δακτύλου του ποδιού από την έξω SP 2  (βλέπε το παρακάτω γράφημα του μεσιμβρηνού της σπλήνας πάγκρεας) και την μέσα πλευρά  LV 2  (βλέπε το παραπάνω γράφημα του μεσημβρινού του ύπατος).  Ιδίως από τη μέσα πλευρά του μεγάλου δακτύλου που αφορά το μεσημβρινό του ύπατος.

Έκανα τις ασκήσεις αυτές για  τρεις μήνες, όταν πήγα και έκανα εξετάσεις και διαπίστωσα ότι οι δύο όζοι είχαν φύγει εντελώς. Ήταν κάτι το απίστευτο. Εκτός από τις μαλάξεις στους μεσημβρινούς, αυτός ο άνθρωπος έχει  θεραπευτική ενέργεια που σε βοηθάει, είμαι πολύ ευχαριστημένη και τον ευχαριστώ πολύ (όποιος θέλει να μάθει λεπτομέρειες μπορεί να πάρει το τηλέφωνο μου από τον κύριο Φωτόπουλο, Αθηνά Δαρζέντα).

Αυτοθεραπεία της Μαρία Καλαιτζάκη από πάρεση προσωπικού νεύρου.

«Κύριε Φωτόπουλε. Πριν λίγες μέρες είχα την τύχη να σας γνωρίσω σε ένα  βιωματικό σεμινάριο που δώσατε στην γενέτειρα μου. Μέσα από αυτό καταφέρατε να μας μεταλαμπαδεύσετε τις γνώσεις σας κ να μας μεταδώσετε αυτή τη γαλήνη και την θετική αύρα που σας διακατέχει κατάφερα να αυτοθεραπευτώ από πάρεση προσωπικού νεύρου.

Στην συνέχεια σε κατ’ ιδίαν συνεδρία, αλλά και μετά από τις μαλάξεις που κάνατε στο μεσημβρινό  της χολής και του στομάχου στο σεμινάριο, παρατήρησα μεγάλη διαφορά με το πρόβλημα της πάρεσης προσωπικού νεύρου που με ταλαιπωρούσε και  που αμέσως εντοπίσατε κατά την είσοδό μου στην αίθουσα.

Για όσους δεν πείστηκαν ακόμη υπάρχει σχετικό βίντεο. Και κάτι ακόμη.

Χάρη στα βιβλία του, που ήδη ξεκίνησα να διαβάζω κ τα cd άρχισα να αναθεωρώ πολλά πράγματα στην ζωή μου, αλλά κυρίως συνειδητοποίησα ότι πηγή όλων των δεινών της ζωής μας είναι το άγχος κ η στεναχώρια όπως έλεγε και ο Ιπποκράτης :Ρίζα του κακού είναι το άγχος κ η θλίψη κ είναι στο χέρι μας να πιστέψουμε ότι θα τα καταφέρουμε» (Μαρία Καλαιτζάκη Χανιά).  Την Βλέπετε στο βίντεο.

ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΝΑΚΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΠΟΔΑ ΣΤΗ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ.

“Λέγομαι Νάκα Ιωάννα, με αφορμή ενός χειρουργείου για ομφαλοκήλη  μου ζήτησαν υπέρηχο άνω και κάτω κοιλίας. Εκεί βρήκαν ότι έχω πολύποδα 2,20 εκατοστά στη χολή, πέτρες στα νεφρά και πολύποδες στη μήτρα.

Ο χειρούργος πρότεινε να αφαιρέσουμε τη Χολή. Έτσι δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω τον κύριο Φωτόπουλο. Ακολούθησα τις οδηγίες του και έκανα μαλάξεις στο μεσημβρινό της χολής και στον μεσημβρινό των νεφρών για ένα μήνα.

Ο πολύποδας στη χολή μειωνόταν σταδιακά μέχρι που έφυγε. Ακόμη και τα τοιχώματα της χολής που είχαν αλοιωθεί από τις φλεγμονές επανήλθαν σε φυσιολογικά επίπεδα.

Μετά από εικοσι πέντε ημέρες μαλάξεις στο μεσημβρινό των νεφρών, στον τελευταίο υπέρηχο που έκανα οι πέτρες στα νεφρά είχαν εξαφανιστεί.

Επίσης είχα χρόνια πολύποδες στη μήτρα. Οι πολύποδες αυτοί εξαφανίστηκαν αφού έκανα μαλάξεις στον μεσημβρινό σπλήνα πάγκρεας.

Ευχομαι σε όλους πίστη και υπομονή. Ευχομαι στον κύριο Φωτόπουλο καλή δύναμη στο έργο του”.

Όλες οι ασθένειες δημιουργούνται από μπλοκαρίσματα στην ενέργεια η οποία προκαλείται από συνειδητά αλλά κυρίως υποσυνείδητα αρνητικά συναισθήματα.  Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε κάνοντας μαλάξεις στους μεσημβρινούς που είναι μπλοκαρισμένοι και δημιουργούν προβλήματα στα αντίστοιχα όργανα.

ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΣ ΑΣΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ, ΑΥΠΝΙΑ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΟ ΒΑΔΙΣΜΑ.

Έφη Ασπροπούλου: «Την Δευτέρα παρακολούθησα το δωρεάν σεμινάριο και την Τετάρτη έκανα την πρώτη προσωπική συνεδρία. Πάσχω από χρόνια κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, αυπνία από 8ετία, θλίψη και απαισιοδοξία, διάχυτους πόνους σε όλο το σώμα και το Πάσχα διαγνώσθηκα με υποθυρεοειδισμό, αυξημένη κορτιζόλη και προ διαβήτη. (Ο ενδοκρινολόγος μου συνέστησε να ηρεμήσω και να αλλάξω διατροφή και από Σεπτέμβριο να επαναλάβω τις εξετάσεις για να μου δοθεί θεραπεία. Είμαι απόλυτα σίγουρη πως όλα θα είναι μια χαρά. Αφού βρέθηκα κοντά σας ξέρω πως είναι το καλύτερο δώρο που έκανα για μένα. )
Όλο το καλοκαίρι παρακολούθησα στο διαδίκτυο αναρτήσεις και βίντεο του κυρίου Φωτόπουλου και ήρθε και η ευλογημένη στιγμή να βρεθούμε από κοντά. Μπαίνοντας στην αίθουσα με πολύ δυσκολία στην μετακίνηση να φτάσω ως εκεί και αυξημένο στρες και άγχος, σαν να γαλήνεψε κάτι μέσα μου και μαλάκωσε η εσωτερική ένταση που ένιωθα. Ασχολήθηκε με τον καθένα μας ξεχωριστά , πιέζοντας μας σε κάποιους μεσημβρινούς και μας έδωσε Φως και θεία Χάρη.
ΔΗΛΩΝΩ με απόλυτη ειλικρίνεια πως έζησα ένα μικρό θαύμα. Αφού ηρέμησε απίστευτα η ψυχή μου, έφυγα πετώντας. Ο σύντροφος μου δεν πίστευε με πόση άνεση και ευκολία κατέβηκα τα σκαλιά, σχεδόν τρέχοντας και πόσο ήρεμη έδειχνα. Το βράδυ που ακολούθησε κοιμήθηκα κανονικά μετά από 8 χρόνια. Το πιστεύετε, μια γλυκιά νύστα με κατέλαβε, καληνύχτισα την οικογένεια μου και απλά… κοιμήθηκα. Το ίδιο και τα επόμενα βράδια.
Χθες κάναμε και την πρώτη προσωπική συνεδρία, με τα αισθήματα ακόμα καλύτερα. Γαλήνη και ηρεμία εντός μου, δύναμη και ενέργεια και μια πεποίθηση πως όλα είναι καλά. Αγόρασα τα βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και  «Η Πηγή των Πάντων» και ξεκίνησα να τα διαβάζω και ακούω τα Cd για τον επαναπρογραμματισμό του υποσυνειδήτου.
Είμαι απόλυτα σίγουρη πως ο Θεός σας έστειλε στον δρόμο μου.
Συνιστώ ανεπιφύλακτα στον καθένα να έρθει κοντά ΄σας γιατί μόνο καλό έχει να περιμένει από εσάς. Είστε φωτισμένος κύριε Αλέξη και μας βοηθάτε με όλη σας την ψυχή.
Ευχαριστώ τον Θεό που σαν γνώρισα και ευχαριστώ πολύ εσάς γιατί κοντά σας ξέρω πως θ’ αλλάξει η ζωή μου.
Να είστε πάντα καλά εσείς και η οικογένεια σας, να είστε ευλογημένος για το καλό που κάνετε και να έχετε δύναμη στον έργο σας. Με εκτίμηση και θερμές ευχαριστίες
Έφη Ασπροπούλου, Παλαιό Φάληρο».

Ύστερα από μία εβδομάδα:

«Ήθελα  να σας ενημερώσω πως έκλεισα Ολόκληρη εβδομάδα ύπνου. 7 βράδια με έναν ύπνο γαλήνιο, ευεργετικό και ξεκούραστο μετά από 8 χρόνια ανελέητης αυπνίας. Το χέρι δεν πονάει καθόλου, δεν είχα καμία κρίση πανικού και σε γενικές γραμμές ήμουν δραστήρια και χαρούμενη. Κύριε Αλέξη σας ευχαριστώ από καρδιάς !!!»

Ύστερα από 10 ημέρες και αφού ήλθε για τρίτη φορά στα σεμινάρια μου:

Χρειάστηκαν τρεις μόλις συναντήσειςγια ν’ αλλάξει η ζωή μου (βασικά ήδη από την πρώτη έγινε η διαφορά) κι ευελπιστώ πως κάθε φορά κοντά σας, τα θέματα μου θα γίνονται και καλύτερα. 10 μέρες και σήμερα σερί από έναν ανάλαφρο και ξεκούραστο ύπνο που ξόρκισε μακριά την χρόνια αυπνία μου, καμία κρίση πανικού, καμία αγωνία, είμαι δραστήρια και ενεργητική, λειτουργώ κανονικά στην καθημερινότητα μου χωρίς πόνους και το βασικότερο είναι η ηρεμία και η γαλήνη που με συντροφεύει όλη μέρα. Η ζωή μου άλλαξε κύριε Φωτόπουλε κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Για όσους είναι διστακτικοί, καχύποπτοι ή αμφισβητούν τέτοιες καταστάσεις εδώ είμαι διαθέσιμη να τους καταθέσω τη δική μου εμπειρία. Χρόνια προβλήματα υγείας και κυρίως το μαύρο σκοτάδι της κατάθλιψης και όσα συνοδεύει ( θλίψη, απαισιοδοξία, απραξία, φόβος και άρνηση για τη ζωή) εξαφανίστηκαν. Νιώθω καλά, νιώθω υγιής, νιώθω πως πετάω !! Το ξεμπλοκάρισμα των μεσημβρινών και το Φως που παίρνουμε από το άγγιγμα σας μας μεταμορφώνει. Ακούω τα Cd σας για τον επαναπρογραμματισμό του υποσυνειδήτου, διαβάζω τα βιβλία σας και είμαι απόλυτα πεπεισμένη πως δεν βρεθήκατε τυχαία στο δρόμο μου. Όποιος έρχεται κοντά σας μόνο καλό έχει να περιμένει , και να δει την ζωή του να αλλάζει κυριολεκτικά !!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς, σας εκτιμώ απεριόριστα και είμαι απόλυτα έτοιμη να δεχτώ όλα τα καλά που θα έρθουν στη ζωή μου. Ευχαριστώ που κάνετε τόσο χαρούμενους τους ανθρώπους της οικογένειας μου που με βλέπουν ξανά χαρούμενη, δραστήρια και με θέληση για ζωή. Ευχαριστώ που μου δώσατε Φως, δύναμη και πίστη, να ξαναπιστέψω σε μένα και σε όσα μπορώ να καταφέρω. Με εκτίμηση και αγάπη Έφη Ασπροπούλου

Μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε από προβλήματα στα γόνατα και τα ισχύα  και τη μέση ξεμπλοκαροντας τον μεσημβρινό του ύπατος, της χολής και της ουροδοχου κύστης. Μόνοι μας ξεμπλοκάροντας τους μεσημβρινούς μας.

Αυτοθεραπεία από δυσκαμψία στα γόνατα, ισχία και μέση της Άννας Κοψαχίλη. 2Όπως η Anna Kopsachili

που βοήθησε τον εαυτό της εφαρμοζόντας ότι δείχνω στα βίντεό μου και στη συνέχεια παρήγγειλε και τα τέσσερα βιβλία μου για να τα βλέπει και να τα εφαρμόζει καλύτερα, αλλά και να αλλάξει αι το υποσυνειδητό της έτσι ώστε να μην φοβάται υποσυνείδητα και να μπαίνει σε συναγερμό και να μπλοκάρει την ενέργεια στη με΄ση στα γόνατα και τα ισχία και να έχει δυσκαμψία.

“Έπασχα από έντονο πρόβλημα στα ισχία και στα γόνατα και στη μέση. Είχα έντονη πρωινή δυσκαμψία σε ισχιο και μέση με ένα σωρό βιταμίνες παυσίπονα αντιφλεγμονωδη και το αποτέλεσμα Μηδέν!!!

Μόνη μου λοιπόν βλέποντας ένα βίντεο αυτοθεραπείας σας κύριε Φωτόπουλε για πόνους σε μέση και ισχιο έκανα μαλάξεις στα ανάλογα σημεία των μεσημβρινών ουροδόχου κύστης και ύπατος και χολής.

Αυτό που ένοιωσα; Χαρά γιατί περπάτησα!!!!! Δεν πονάω!!!! ?????  “

ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΛΑΣΑΝΙΑΝΟΥ.

“Πριν τρεις μέρες πόναγε το γόνατο μου και δεν μπορούσα να περπατήσω και πήγα στο δωρεάν σεμινάριό του και σε μια ώρα μετά από πόνους λόγω του ξεμπλοκαρίσματος του μεσημβρινού του υπατος που μου έκανε πέταγα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ίσως κάποιοι να γελάσουν όμως εγώ που τον ξέρω χρόνια και έχω κατ’ επανάληψη δεχθει τις ευεργεσίες του λέω με επίγνωση των λόγων μου πως οι μέθοδοι που μας διδάσκει να να αυτοθεραπεύομαστε έχουν θεία κατεύθυνση γι’ αυτό πάντα στέφονται από πλήρη επιτυχία. Πραγματικά είμαι ευγνώμων σε αυτόν τον χαρισματικό και θείο άνθρωπο για το σπουδαίο κοινωνικό εργο που επιτελεί που παρότι συγγραφέας μας δείχνει και μας εξηγεί πως να χρησιμοποιούμε τα γραφόμενά του. Ο Θεός να έχει καλά αυτόν και την ωραιότατη οικογένια που διαθέτει”. Χαράλαμπος Λασανιάνος.

ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΑΚΑΝΘΑ ΠΤΕΡΝΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΟΥΛΑΣ ΔΕΣΠΟΤΙΔΟΥ

Μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε μόνοι μας από άκανθα πτέρνας, ξεμπλοκάροντας  τον μεσημβρινό των νεφρών, όπως η Μοσχούλα Δεσποτίδου:

” Εγώ Πονούσα Πολύ Στις Φτέρνες μου Είδα από το ίντερνετ Τι μπορούμε να κάνουμε Το έκανα Και εδώ Και τρεις μήνες Δεν με πονάνε καθόλου Φτέρνες. Να είστε καλά κύριε Φωτόπουλε Και ευχαριστώ” Mosxoula Despotidou

ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ  ΑΠΟ ΑΥΠΝΟΙΑ, ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ, ΑΥΧΑΙΝΙΚΟ, ΚΡΥΑ ΠΟΔΙΑ, ΛΙΠΩΜΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑΣ ΖΑΡΚΑΔΑ.

“Κύριε Φωτόπουλε έχω γίνει άλλος άνθρωπος μου δώσατε Αγάπη, Φως, Γαλήνη είμαι πολύ ήρεμη και μάλιστα νηστεύω από την καθαρά Δευτέρα μέσα μου έχουν αλλάξει πολλά αισθάνομαι σαν πουλάκι να πετάω.

Πρώτο τα πόδια μου έχουν ζεσταθεί. (ξεμπλοκάρισμα μεσημβρινού τριπλού Θερμαστή)

Δεύτερον η μέση μου μου πέρασε μπορώ και κοιμάμαι τα ανάσκελα (μεσημβρινός ουροδόχου κύστης).

Τρίτον η αϋπνία μου έφυγε κοιμάμαι ήρεμα (μεσημβρινός ουροδοχου κύστης και νεφρών).

Τέταρτον σταμάτησε η συχνουρία (μεσημβρινός ουροδόχου κύστης).

Πέμπτο το λίπωμα από το αριστερό μηρό σχεδόν έφυγε (μεσημβρινός χολής, στομάχου)

Έκτο ο αυχένας μου πέρασε (μεσημβρινός χολής).

Διαβάζω τα βιβλία σας και ακούω τα CD σας ανοίγει η καρδιά μου.

Πρώτη φορά σήμερα άκουσα το CD μια ζωή γεμάτη φως είναι καταπληκτικό, ένιωσα μέσα μου γαλήνη, αισθάνθηκα να παίζουν τα όργανα μου και ήμουν πολύ ήρεμη, ευχαριστώ το Θεό που σας γνώρισα Nicoletta Zarkada (Γερμανία)”

Πρώτο τα πόδια μου έχουν ζεσταθεί. (ξεμπλοκάρισμα μεσημβρινού τριπλού Θερμαστή)

ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΡΡΥΘΜΙΑ. ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΟΥΛΙΜΑ ΓΛΥΝΑΤΣΗ

Αγγελική Πουλίμα Γλυνάτση: κύριε Αλέξη Φωτόπουλε είμαι η Αγγελική από την Κω που ήρθα με την κόρη μου, ήθελα να σας πω ότι μετά δύο ημέρες πήγα στο νοσοκομείο για εξετάσεις για την καρδιά μου που είχα αρρυθμίες  την βρήκαν να λειτουργεί τέλεια, δεν το περίμεναν!!!

Σήμερα έκανα εξετάσεις αίματος  για τον θυρεοειδή που όπως σας είχα πει έπασχα από υπερθυρεοειδισμό, με μεγάλη χαρά και  είδα  ότι τα  αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι ο υπερθυρεοειδισμός δεν υπάρχει!!! Ναι πιστεύω σε σένα σε ευχαριστώ πολύ, σε ένα μήνα θα ξανάρθουμε σε  ευχαριστώ και πάλι.

ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΝΕΥΡΟΥ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ, ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ, ΤΡΟΧΑΝΤΗΡΙΤΙΔΑ (ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΙΣΧΙΩΝ) ΡΕΥΜΑΤΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ, ΚΗΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ, ΑΡΡΥΘΜΙΑ, ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΚΑΛΕΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΜΩΡΑΪΤΗ

Όταν επισκέφθηκα τον κύριο Φωτόπουλο ήμουν σε άθλια κατάσταση ( είχε στραβωσει το σαγόνι μου παό πάρεση του προσωπικού νεύρου) και τώρα, ύστερα από έξι μήνες, έχω απαλλαγεί από όλα τα προβλήματα. Είχε στραβώσει το σαγόνι μου, είχα φλεγμονές στο στόμα, στο λαιμό, στα πόδια. Την ασθένεια αυτή την ονόμασαν πάρεση του προσωπικού νεύρου,  σαρκοείδωση και νευροπάθεια της βάσης, είχα τροχαντηρίτιδα, ρευματοειδή και παραμορφωτική αρθρίτιδα. Είχα επίσης ανικανότητα κίνησης της αριστερής πλευράς και έπασχα από βαριά κατάθλιψη. Επίσης είχα οζίδια και πόνους στο στήθος. Νοσηλεύτηκα στο Αιγινήτειο νοσοκομείο, στον Άγιο Σάββα, στο Νοσοκομείο Συγγρού, στο Κρατικό Νίκαιας και επισκέφθηκα άπειρους ιδιωτικούς γιατρούς.

Τώρα ύστερα από έξι μήνες απενεργοποίησης των αρνητικών συναισθημάτων, όλα αυτά εξαφανίσθηκανΑπό ό,τι κατάλαβα, όλα αυτά τα προβλήματα μου δημιουργήθηκαν από τον έντονο φόβο απόρριψης και θυμό που είχα από πολύ μικρή ηλικία. Η αιτία του φόβου απόρριψης ήταν ο θάνατος του πατέρα μου, όταν εγώ ήμουν σε ηλικία 3 ετών, και την απουσία του αυτή την εξέλαβα για απόρριψη. Στο φόβο απόρριψης συνέβαλλε και η μητέρα μου. η οποία με έστειλε εσώκλειστη σε ένα ορφανοτροφείο μοναστηριού, του Αγίου Εφραίμ.

 Ο φόβος απόρριψης έθετε σε συναγερμό τον οργανισμό μου με τη διαδικασία του θυμού, αλλά και επειδή είχα φόβο απόρριψης έλκυα ανθρώπους και καταστάσεις που θα με απορρίψουν και έμπαινα σε συναγερμό με κάθε αρνητικό γεγονός στη ζωή μου. Το στράβωμα στο σαγόνι δημιουργήθηκε από μπλοκάρισμα στο μεσημβρινό του στομάχου (ανασφάλεια), της χολής (θυμός) και του λεπτού εντέρου (συναισθηματική απογοήτευση, έλλειψη χαράς). Με το cd επίσης του βιβλίου επαναπρογραμμάτισα  τον εγκέφαλο μου και άρχισα να είμαι χαρούμενη και ευτυχισμένη.

 Ο κύριος Φωτόπουλος μου έμαθε να δουλεύω όλους τους μεσημβρινούς  (κυρίως χολής και στομάχου για την πάρεση του προσωπικού νεύρου) και να απενεργοποιώ κάθε μπλοκάρισμα ενέργειας όταν έχω αρνητικά συναισθήματα, πριν μου δημιουργήσει πρόβλημα στο σώμα μου. Επίσης με την ενέργεια που έχει στα χέρια του, μου άνοιξε όλα τα ενεργειακά κέντρα και έτσι η ενέργεια ρέει ελεύθερα μέσα μου με αποτέλεσμα να πετώ και όχι μόνο. Αλλάζοντας την ενεργειακή μου κατάσταση άλλαξε και ο τρόπος που αντιμετωπίζω τα πράγματα και πλέον δεν συγχύζομαι, δεν πικραίνομαι, δεν στεναχωρούμαι με τα καθημερινά προβλήματα της ζωής.

Έχουν περάσει έξη χρόνια πλέον και είμαι ακόμη σε πλήρη υγεία και ευτυχία. 

Διαβάζοντας το βιβλίο “Μια Ζωή γεμάτη Φως”, βρίσκω λύση σε κάθε πρόβλημά μου, έχω γίνει άλλος άνθρωπος, ακόμη και οι σχέσεις μου με όλους τους ανθρώπους έχουν αλλάξει.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και να σου εκφράσω κύριε Φωτόπουλε την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μου. Αναστασία Μωραΐτη. Είμαι στη διάθεση σε όποιον θέλει να του εξηγήσω περισσότερα για τον τρόπο που έγινα καλά (το τηλέφωνό μου θα το βρείτε από τον κύριο Φωτόπουλο)

Στην εκπομπή  στο Kontra Channel που ακολουθεί έχουμε τηλεφωνική παρέμβαση της Αναστασίας Μωραΐτη που μας εξηγεί  την αυτοθεραπεία από πάρεση του προσωπικού νεύρου, προβλημα στο στομάχι, τροχαντηρίτιδα, ρευματοειδή και παραμορφωτική αρθρίτιδα, κήλες στη μέση και στον αυχένα, αρρυθμία, αδυναμία να ανέβει σκάλες, κατάθλιψη, φλεγμονές της Αναστασίας Μωραΐτη  και μας εξηγεί πως ύστερα από αρκετά χρόνια οτι παραμένει υγιής και ευτυχισμένη εφαρμόζοντας τις πρακτικές των βιβλίων μου.

Άρα για να βελτιωθεί κάποιος με θεωρούμενες ανίατες ασθένειες, πρέπει να επαναπρογραμματίσει το υποσυνείδητο του, να συνειδητοποιήσει ότι οδηγήθηκε στην αναπηρία διότι ο νους δίνει εντολή στο σώμα του να μείνει ανάπηρο για να ελκύσει την προσοχή των άλλων και κανένας δεν μπορεί να τον κάνει καλά παρά μόνο ο ίδιος. Αυτό είχα κι εγώ, σκλήρυνση κατά πλάκας, απλή ξεκάθαρη ασθένεια που την δημιουργεί ο ίδιος ο οργανισμός, για να τραβήξει την προσοχή των άλλων, το συνειδητοποίησα, άλλαξα τις πεποιθήσεις μου, απαλλάγηκα από το φόβο απόρριψης και τώρα είμαι καλά, διότι υποσυνείδητα πλέον δεν θέλω να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να ελκύσω την προσοχή των άλλων.

 

Για να απαλλαγούμε οριστικά  από όλα μας τα αρνητικά συναισθήματα  και τα προβλήματα που μας δημιουργούν χρειάζεται  να αλλάξουμε σε όλα τα επίπεδα, έτσι ώστε να μην βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα και μπλοκάρουμε την ενέργεια μας.

Μην ξεχνάτε ότι αποτελούμαστε βασικά από 7 σώματα αλλά από αυτά κυριαρχούν 4 το πνευματικό, το νοητικό , το ενεργειακό και το υλικό.

Πνευματικό σώμα: Η σημαντικότητα τούς είναι κατά σειρά προτεραιότητας είμαστε πνεύματα αν δεν έχουμε συνδέσει με την Πηγή μας ότι και να κάνουμε δεν έχει νόημα.

Νοητικό σώμα: Στη συνέχεια τη ζωή μας την τρέχει το πρόγραμμα που έχουμε στο υποσυνείδητό μας αν το πρόγραμμα που έχουμε είναι γεμάτο περιοριστικά πιστεύω και ψυχολογικές αντιστροφές (δηλαδή υποσυνείδητα θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι για να ελκύσουμε το ενδιαφέρον των δικών μας που νομίζουμε ότι μας απέρριψαν) τότε ο νους θα δίνει εντολή στο σώμα μας για να αρρωστήσει.

Ενεργειακό σώμα: Το τρίτο είναι το ενεργειακό μας σώμα όταν εμείς βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα, τότε η ενέργεια που βγαίνει από τις 7 βρύσες που ονομάζουμε chakras ή ενεργειακά κέντρα περιορίζεται, αλλα και τα ποτάμια και τα ρυάκια που μεταφέρουν την ενέργεια αυτή στα όργανά μας και σε όλα τα μέλη του σώματος μας που ονομάζονται μεσημβρινοί μπλοκάρεται, με αποτέλεσμα να αρρωστήσουμε.

Υλικό σώμα: Το τελευταίο σώμα είναι το υλικό, αν τρεφόμαστε με κρέατα γεμάτα τοξίνες, αν πίνουμε οινοπνευματώδη ποτά, το υλικό μας σώμα τοξινώνεται, επηρεάζει την διάνυα την πνευματικότητα μας.

Εκτός λοιπόν από το ενεργειακό που δείξαμε πως ξεμπλοκάρουμε το μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης, να αλλάξουμε τους αρνητικούς προγραμματισμούς που έχουμε υποσυνείδητα, να απαλλαγούμε από τους φόβους και αρνητικά περιστατικά της ζωής μας με το EFT και επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας που είναι το πιο σημαντικό στη, ζωής μας. Αλλά θα σας δείξουμε και τον τρόπο πως επαναπρογραμματισμούς μας και επανασυνδεόμαστε με την Πηγή μας.

1. Με το EFT απαλλασσόμαστε το φόβο και κυρίως το φόβο απόρριψης.

Απενεργοποιούμε τον συναγερμό που μας θέτουν διάφορα αρνητικά γεγονότα από το παρελθόν και απαλλασσόμαστε από τις ψυχολογικές αντιστροφές (δηλαδή υποσυνείδητα θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι για να ελκύσουμε το ενδιαφέρον των δικών μας που νομίζουμε ότι μας απέρριψαν).

Όπου ξεκινάμε να απαλλαγούμε από τον υποσυνείδητο φόβο απόρριψη, που είναι φόβος ότι είμαστε ξεκομμένοι και δεν αξίζουμε να αγαπηθούμε ή να μας αγαπήσουν, που είναι η κύρια αιτία για το στρες μας,

Κάνοντας μαλάξεις στο σημείο πάνω από το στήθος (ST 16), λέγοντας «παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου. Από σήμερα που συνειδητοποίησα ότι όλα τα προβλήματά μου οφείλονται στο φόβο απόρριψης που βίωσα από παρανόηση του υποσυνειδήτου μου βιώνω το φόβο απόρριψης για να απαλλαγώ».

Κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία που δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα, τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας στο φόβο.

spondiliki-stili-5

2. Επαναπρογραμματίζουμε το υποσυνείδητο μας
Μέσα από την τεχνική της ακοής του CD που περιέχεται στα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και περιέχει θετικές θαυματουργές δηλώσεις (που αποκαλούμε Alphamatics) ερχόμενοι στο επίπεδο Άλφα θα μπορείτε να προγραμματίζεται το υποσυνείδητο σας θετικά, να απομακρύνεται το φόβο που δημιουργεί το stress, το οποίο με τη σειρά του καταρρακώνει τον οργανισμό σας. Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε τη μνησικακία που αισθάνεστε για τους συνανθρώπους σας, η οποία σας στερεί από κάθε ευημερία και προκοπή, με τα ανώτερα ενεργειακά συναισθήματα της αγάπης, του θαυμασμού, της συμπόνιας τα οποία θα σας φέρουν χαρά και αφθονία.

Όταν κοιμόμαστε το πρώτο μισάωρο ο εγκέφαλός μας πάλλεται από 8-14 παλμούς το δευτερόλεπτο τότε το αριστερό ημισφαίριο, όπου βρίσκονται όλες οι πεποιθήσεις μας, τα πιστεύω μας, που είναι τα φίλτρα που περνά οποιαδήποτε ιδέα, είναι κλειστό, κατ’ αυτό τον τρόπο οτιδήποτε ακούσουμε, καταγράφεται σαν πραγματικότητα από το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου μας και αποτελεί πραγματικότητά μας, αν ακούσουμε το CD αρκετές φορές και δημιουργηθούν δυνατές συνάψεις μεταξύ των εγκεφαλικών κυττάρων (δυνατά νευρωνικά δίκτυα). Οι Alphamatics, είναι δυνατά μηνύματα που επαναπρογραμματίζουν θετικά το υποσυνείδητό μας, μας δημιουργούν νέα νευρωνικά δίκτυα, τα οποία μας κάνουν να σκεπτόμαστε θετικά. Όταν «παρκάρουμε», αφήνουμε τον εγκέφαλό μας να ταξιδέψει στις συνάψεις με τα νευρωνικά δίκτυα που έχει δημιουργήσει.

3. Μύηση στην αγάπη

Μύηση στην αγάπη, στα δωρεάν σεμινάρια ή στις εκπομπές μου, βλέποντας την ανιδιοτελή, χωρίς όρους αγάπη στα μάτια μου, βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε, πλήρως χωρίς όρους, ξεκλειδώνει η καρδιά σας, η αντλία της αγάπης που έχετε μέσα σας επαναλειτουργεί και μπορεί να λαμβάνει αλλά και να δίνει αγάπη χωρίς όρους.

Όταν έχετε αγάπη μέσα σας άγετε τα πάντα, έχετε όλο τον κόσμο δικό σας. Με την αγάπη χωρίς όρους λοιπόν που σας εκπέμπω, στο πρόσωπο μου βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε.
Με τα φωτόνια που βγαίνουν από τα χέρια μου αισθανόσαστε την ενότητα την αγάπη του Πατέρα και γεμίζετε αγάπη και αγαπάτε τον εαυτό τους.

4. Επανασύνδεση με την Πηγή μας το Θεό:
Αγαπάμε, προσφέρουμε συγχωρούμε τον εαυτό μας τους πάντες και τα πάντα. Είμαστε όμως ψυχές και για να διατηρούμε την επαφή με τον Πατέρα θα πρέπει να συμμετέχουμε στα μυστήρια και της τελετές της θρησκείας μας που είναι το μυστήριο της εξομολόγησης και της θείας κοινωνίας. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ψυχές και πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας, το Θεό, τον Κύριο. Όταν συγχωρούμε, μειώνουμε το εγώ μας, συμμετέχουμε στις τελετές και τα μυστήρια της εκκλησίας μας, τότε ενωνόμαστε με την Πηγή μας και τότε το στρες και η αϋπνία εξαφανίζονται.

Αυτοθεραπεία από πρήξιμο στα δόντια, ουλίτιδα, κύστες και περιοδοντίτιδα. 3ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  από τα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Πηγή των Πάντων» και  «Ο Δρόμος προς τη Θέωση»

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τέσσερα βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Πηγή των Πάντων» «Ο Δρόμος προς τη Θέωση»σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τέσσερα βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Ερευνητής.

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή, σας κάνει να πετάτε από υγεία και χαρά.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.

Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά. Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους.

Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρώστεια σημαίνει ά στερικό του ρώστους που σημαίνει δύναμη- ενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει. Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.

Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν. Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου επικοινωνήστε μαζί μου στο 6977349766, Αλέξης Φωτόπουλος, Συγγραφέας – Ερευνητής.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία. 

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας