Έχουμε όλοι γεννηθεί για να είμαστε πρίγκιπες, γιατί να μετατρεπόμαστε σε βάτραχοι;

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Έχουμε όλοι γεννηθεί για να είμαστε πρίγκιπες, γιατί να μετατρεπόμαστε σε βάτραχοι; 1

Γιατί να μεταμορφώνουμε τους εαυτούς μας σε τέρατα, σε βάτραχους ή σε ωραία κοιμωμένη;

Αυτό συμβαίνει ότι ανώτερος, ο πνευματικός  μας εγκέφαλος έχει ενσωματωθεί με τους ζωώδης εγκεφάλους μας. Ο Δημιουργός μας όμως μας έδωσε την καρδιά μας μέσω της οποίας μας δίνει άπειρη έμπνευση δύναμη και αγάπη. Ο διάβολος,  το κακό στην ουσία είναι το εγώ μας, είναι η κριτική, η αυτοκατηγορία  μας , η αυτολύπηση μας, η άρνηση της πραγματικής μας φύσης. Η αιτία όλων των προβλημάτων μας είναι η  κριτική  είτε προς τον εαυτόν μας είτε προς τους άλλους. Κάθε κριτική δίνει το σύνθημα στην καρδιά μας να διακόψει την σχέση και μπει σε κατάσταση άμυνας, όπου ενεργοποιείται το νευρικό, το ορμονικό και το ηλεκτρομαγνητικό μας σύστημα  που από την κατάσταση της δημιουργίας σχέσης και επικοινωνίας μπαίνει σε κατάσταση συναγερμού για να αμυνθεί. 

Γιατί από πρίγκιπες γινόμαστε βάτραχοι;

Με το φόβο απόρριψης απαρνιόμαστε το φως ξεκοβόμαστε από την Πηγή μας και παραδινόμαστε στο σκοτάδι, το φόβο, τις ενοχές, τον πόνο, την πίκρα, την ανημποριά ψάχνουμε δεκανίκια να μας στηρίξουν κολλάμε σε κάποιον με τέτοιο τρόπο που αυτός δεν έχει άλλη από το να μας απόρριψη, εμείς τον έλκουμε διότι με το φόβο απόρριψης που βιώνουμε έλκουμε μόνο τους ανθρώπους που θα  μας απορρίψουν. Ο πόνος είναι ξεκάθαρα φόβος, η θλίψη είναι ξεκάθαρα φόβος, σκοτάδι, ανασφάλεια, φόβος θανάτου φόβου απώλειας του ΕΓΩ. Το αισθανόμαστε ανημποριά, τον να αισθάνεται κάποιος ότι δεν αξίζει και πρέπει που είναι το συναίσθημα των ενοχών είναι ότι χειρότερο. Όταν απορρίπτουμε τον εαυτό μας όταν  αισθανόμαστε ότι ενοχές, όταν αισθανόμαστε ότι δεν αξίζουμε τότε βυθιζόμαστε στο σκοτάδι που είναι αιτία όλων των ασθενειών. Παθαίνουμε οστεοπόρωση από την οστεόλυση που παθαίνουν τα κόκκαλα μας όταν αισθανόμαστε ότι δεν αξίζουμε, ο οργανισμός θέλει να κατεδαφιστεί και αυτό γίνεται από τα κόκκαλα. Γεμίζουμε θλίψη κάθε κύτταρο μας, κάθε ίνα του κορμιού μας.

Έχετε ακούσει όλοι τα παραμύθια όπου κακές μάγισσες μετατρέπουν κάποιον από πρίγκιπα σε τέρας ή σε βάτραχο και μια όμορφη κοπέλα τον μετατρέπει σε πρίγκιπα.  Ο δημιουργός μας έχει δώσει τη δυνατότητα να ζήσουμε σαν πρίγκιπες ή σαν βάτραχοι είναι στο χέρι μας να επιλέξουμε.  Ο εγκέφαλος μας εργάζεται με τα δεδομένα που έχει, μας έδωσε όμως και την καρδία μας που είναι ο τέταρτος εγκέφαλος που είναι καρδιά μας, αυτή μπορεί να μας απαλλάξει από την ιδιότητα του τέρατος, του βατράχου και να μας κάνει πανέμορφους πρίγκιπες. Είδατε στην πεντάμορφη με το τέρας όταν η πεντάμορφη του έδειξε άπειρη αγάπη χωρίς όρους άνοιξε η καρδιά του τέρατος και έγινε ένας όμορφος πρίγκιπας. 

Η ωραία κοιμωμένη που η καρδιά της είχε γίνει πέτρα ξύπνησε με το φιλί του πρίγκιπα, με την  αγάπη χωρίς όρους  που έλαβε είδε τον καθρέφτη του εαυτού της, στο πρόσωπο του άλλου και αγάπησε τον εαυτόν της,  όταν αγάπησε τον εαυτό της είδε ότι δεν ήταν πλέον ξεκομμένη, είδε ότι δεν είχε να φοβάται από τίποτα, γέμισε φως, αγάπη γαλήνη, ξύπνησε, όλος ο κόσμος ξύπνησε για αυτή από τη χειμερία νάρκη που είχε πέσει. 

Οι περισσότερες γυναίκες σήμερα είσαστε σαν την ωραία κοιμωμένη, αλλά και οι περισσότεροι άνδρες είμαστε σαν το τέρας, σαν τον βάτραχο και το μόνο που μας χρειάζεται λίγο αγάπη, για να ξυπνήσουμε και να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε πάντα ζωντανοί είμαστε πάντα πρίγκιπες αυτά όλα που εναγωνίως αναζητούσαμε τα έχουμε όλα μέσα μας, έχουμε  έλθει με αυτά, η ψυχή μας είναι αντανάκλαση της ψυχής των πάντων, είναι τα πάντα, έχει τα πάντα, αρκεί να το συνειδητοποιήσουμε. Αρκεί να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είμαστε το παρελθόν, δεν είμαστε τίποτα από αυτά που νομίζουμε ότι είμαστε, δεν είμαστε τέρατα, ούτε βάτραχοι αλλά θεϊκοί πρίγκιπες, νεραΐδες που με το ραβδάκι μας μεταμορφώνουμε τον κόσμο μας όπως εμείς θέλουμε. Αυτό δεν  μας  απέδειξαν οι κβαντικοί φυσικοί , ότι  υπάρχουν άπειρες δυνατότητες στο σύμπαν να συμβούν τα πάντα, συμβαίνει πάντα αυτό που εμείς επικεντρώσουμε τη συνείδηση μας και πιστέψουμε απόλυτα ότι αυτό που θέλουμε έχει γίνει ήδη πραγματικότητα.

Χρειάζεται να απαλλαγούμε από τα αρνητικά συναισθήματα που μας  κλείνουν την καρδιά μας. Το κύριο πρόβλημα που μας δημιουργούν τα αρνητικά  συναισθήματα είναι μας μπλοκάρουν την ικανότητα να αγαπάμε και να συγχωρούμε. Μόνο όταν συγχωρούμε επανασυνδεόμαστε με την  Πηγή μας. Τα πάντα αποτελούν ενότητα και αυτό το έχουν βιώσει όλοι όσοι είχαν μεταθανάτια εμπειρία. 

Υποφέρουμε διότι ταυτιζόμαστε με ιστορίες πόνου από το παρελθόν.

Ακούμε τους περισσότερους να διηγούνται και να θυμούνται ατυχείς  καταστάσεις που έχουν βιώσει το παρελθόν, τις περισσότερες περιπτώσεις  ο φυσικός πόνος που νοιώθουμε είναι συνδεδεμένος με ένα γεγονός του παρελθόντος.   Η απελευθέρωση μας από την σύνδεση μας με γεγονότα του παρελθόντος, αλλά και με τα αρνητικά συναισθήματα του παρελθόντος μας απελευθερώνει και από τους φυσικούς πόνους.

Τα πάντα προέρχονται από την ερμηνεία που δίνουμε ότι είμαστε ξεχωριστοί, η ερμηνεία αυτή της πραγματικότητας μας δημιουργεί τον φόβο που είναι η αιτία για όλες τις ασθένειες, όλα τα προβλήματα στις σχέσεις και όλη τη μιζέρια που βιώνουμε στη ζωή μας. 

Η αιτία που υποφέρουμε είναι πάντα η ταύτιση μας  με ιστορίες του παρελθόντος και με τα αρνητικά συναισθήματα που προκύπτουν από αυτές , αν απελευθερωθούμε από αυτά πετάμε.

Κάθε σύγκρουση  και η αίσθηση ότι είμαστε ξεκομμένοι  που βιώνουμε μας  φαίνεται  ότι είναι πραγματική όταν την πιστεύουμε ότι για πραγματικότητα,  [πιστεύουμε ότι είναι σωστή  μόνο τη δική μας  ερμηνεία.  Όταν αντιλαμβανόμαστε ότι βρισκόμαστε σε σύγκρουση, συλλαμβάνουμε τον εαυτό μας να αισθάνεται θύμα και να βλέπει ότι όλοι οι άλλοι φταίνε σημαίνει ότι η ερμηνεία μας που δίνουμε για πραγματικότητα έχουμε πέσει πάρα πολύ έξω. Δεν χρειάζεται να απορρίπτουμε την ερμηνεία που δίνουμε για την πραγματικότητα, αλλά την παρατηρούμε, όταν παρατηρούμε την ερμηνεία που βλέπουμε για πραγματικότητα  τότε αντιλαμβανόμαστε τα λάθη που κάνουμε.  Αν παρατηρήσουμε την ερμηνεία μας παύουμε να ταυτιζόμαστε με αυτή και απελευθερωνόμαστε. Είμαστε τα πάντα ότι και να ψάχνουμε στο τέλος θα διαπιστώσουμε ότι το έχουμε ήδη απλώς δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. 

Απογοήτευση νοιώθουμε όταν αισθανόμαστε ξεχωριστοί, συγκρίνουμε τον κόσμο εκεί έξω, με τον ψεύτικο κόσμο που εμείς έχουμε δημιουργήσει μέσα μας. Με τα παραμορφωτικά αυτά γυαλιά  βλέπουμε τον κόσμο ο οποίος δεν ταιριάζει με αυτό που πιστεύουμε εμείς ότι είναι, δηλαδή δεν ταιριάζει στις προσδοκίες μας και τότε υποφέρουμε βυθιζόμαστε περισσότερο στο σκοτάδι. Η λύση η αλλαγή των πιστεύω μας, θα χρειαστεί, αλλάζοντας τα πιστεύω μας να πεθάνουμε τον εαυτό μας, δηλαδή την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό, μα αυτό είναι η ζωή. Μόνο με το θάνατο έρχεται η γέννηση το νέο, αυτό δεν γίνεται με τα φυτά, χρειάζεται να ξεραθούν για να βγουν νέα δυναμικά, είναι η διαδικασία της ζωής.

Όσο λοιπόν βλέπουμε ξεκομμένο τον εαυτό μας, τόσο μεγαλώνει το πρόβλημα μας, η απογοήτευση μας.Εδώ είναι το μυστικό η έλλειψη αγάπης, όταν δεν βιώνουμε αγάπη, αυτόματα  αισθανόμαστε ξεχωριστοί, αυτόματα  βρισκόμαστε στο σκοτάδι.Η αγάπη είναι η ζωή, όταν βιώνουμε αγάπη χωρίς όρους,  συνδεόμαστε  με την Πηγή, συνδεόμαστε μεταξύ μας, βιώνουμε χαρά, αγάπη.Η ζωή είναι αγάπη, και τη ζωή και τη ζωή αυτή την αντιλαμβανόμαστε μόνο όταν αγαπάμε. Αν δεν αγαπάμε όλο τον κόσμο, δεν αντιλαμβανόμαστε τη ζωή, που είναι αγάπη. 

Η μυστική γλώσσα, ο κωδικός που συνδεόμαστε μεταξύ μας και κατ’ επέκταση με την Πηγή είναι η αγάπη, αν δεν έχουμε τη δυνατότητα να αγαπάμε, απλώς δεν ζούμε περνάμε τη ζωή μας στα σκοτάδι.

Όταν δεν αγαπάμε αισθανόμαστε ξεχωριστοί κα αισθανόμαστε ότι τα πράγματα έξω από μας δεν πηγαίνουν καλά, μπαίνουμε στη διαδικασία να κρίνουμε τους άλλους.  Η πηγή κάθε πόνου, κάθε προβλήματος είναι πάντα μέσα μας, εμείς τη δημιουργούμε, ο νους μας δημιουργεί την αίσθηση ότι είμαστε ξεκομμένοι και  από εδώ ξεκινούν όλα τα προβλήματα. 

Τα θαύματα γίνονται, όταν σταματήσω να βλέπω τα πράγματα μέσα από τους νόμους που έχω μάθει όταν απελευθερώνομαι από τον τρόπο που βλέπω τα πράγματα, ο Κύριος δεν έβλεπε το νερό όπως το βλέπουμε εμείς  μόνο τότε κατόρθωσε να περπατά πάνω στα κύματα, δεν επικεντρώθηκε στην έλλειψη αλλά στην αφθονία φια αυτό πολλαπλασίασε τους άρτους και τα ψαριά, δεν έβλεπε την αρρώστια ή το θάνατο σαν πραγματικότητα αλλά σαν μια διαταραχή, διαστρέβλωση της ενέργειας, της θέσης που έχουν πάριε τα ηλεκτρόνια, την οποία μπορούσε να φέρει στην κανονική τους θέση. Μόνο εμείς δίνουμε σε στοιχεία έξω από μας για να μας επηρεάζουν κάθε ένας από μας δίνει σημασία στα πράγματα που τον απασχολούν. 

Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν, τα πάντα είναι ενέργεια, σύμφωνα με τους φυσικούς όπως ο Δανέζης τα πάντα είναι ενέργεια, αυτό που αντιλαμβανόμαστε  για ύλη είναι  καμπυλότητα του χώρου στο χρόνο. Τα πάντα είναι  άμορφη ενέργεια, και υπάρχει πεδίο  πιθανοτήτων  που καταρρέει και παίρνει συγκεκριμένη μορφή όταν την παρατηρήσουμε. Το ίδιο συμβαίνει και με  τη ζωή μας, όλα παίρνουν την μορφή που εγώ τους δίνω μέσα από τα πιστεύω μου, όλα είναι αποτέλεσμα του δικού μου νου, οι άλλοι είναι πεδία πιθανοτήτων, εγώ θα βιώσω ή άλλοι θα μου φερθούν ανάλογα με τις πεποιθήσεις, με τα πιστεύω μου.  Το κακό όμως είναι ότι τα περισσότερα που συμβαίνουν στη ζωή μας οφείλονται σε υποσυνείδητους προγραμματισμούς  μας. 

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τι είμαστε, τα πάντα ξεκινούν από το τι πιστεύουμε ότι είμαστε.

 Ο Κύριος είπε τα πάντα: «Εγώ και ο Πατέρας είμαστε ένα και ο Πατέρας που μένει σε μένα, αυτός κάνει τα έργα» (Ιωάννης). Απόστολος Παύλος προς Εφεσίους:  Ένας Θεός και Πατέρας όλων, ό οποίος είναι υπεράνω όλων και ενεργεί μέσα απ’ όλους και  κατοικεί σε όλους».
Ο Θεός λοιπόν η άπειρη αυτή άμορφη ενέργεια που υπάρχει σε ένα επίπεδο που δεν αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας. Μέσα μας υπάρχει μια ανεξάντλητη Πηγή Δύναμης που μπορούμε να κάνουμε τα Πάντα «η βασιλεία των ουρανών είναι μέσα μας.  Όταν λέμε στον Παράδεισο εννοούμε την συνειδητότητα που κάποιος έχει πλήρη επίγνωση της θεϊκής παρουσίας, αυτό βέβαια μπορεί να γίνει  σε αυτή τη ζωή που ζούμε, όταν φοβόμαστε μισούμε, τότε βιώνουμε την κατάσταση που αποκαλούμε κόλαση. Η κόλαση και ο Παράδεισος είναι καταστάσεις που βιώνουμε εδώ και τώρα ανάλογα τη συνειδητότητα που έχουμε.  Αν αισθανόμαστε αποτυχημένοι, δυστυχισμένοι άρρωστοι αυτό σημαίνει ότι δεν επιτρέπουμε  στην αόρατη αυτή συνειδητότητα που αποκαλούμε θεό να δράσει μέσα από μας. Είμαστε και εμείς κομμάτι του θεού, ο Θεός δρα μέσα από μας και θα είμαστε μόνο  πραγματικά ικανοποιημένοι όταν κάνουμε το θέλημα του, δρούμε σύμφωνα με τις αρχές του, τις αρετές που είναι η αγάπη,  ευσπλαχνία, χαρά, ταπεινοφροσύνη, προσφέρουμε δημιουργούμε.  Αν κατακρίνουμε, μισούμε, βιώνουμε θλίψη, τότε είμαστε εκτός Θεού, εκτός των προδιαγραφών για τις οποίες μας έχει πλάσει ο Δημιουργός μας και αν δεν αλλάξουμε είμαστε καταδικασμένοι να ξεραθούμε ή να  καούμε όπως τα κλήματα που κόβονται από την άμπελο.   Η σύνδεση φίλοι μου είναι τα πάντα, όπως μας λέει ο Κύριος: “ζητείτε πρωτίστως τη Βασιλεία των Ουρανών κι όλα τα άλλα θα σας δοθούν”, αν συνδεθούμε έχουμε τα πάντα συνειδητοποιήστε το.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  από το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

     Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Spiritual Healer

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329, Ιστοσελίδα: www.afotopoulos.gr, email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Facebook: Alexios Fotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος

Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων».

Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00 Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

 

ceadcf87cebfcf85cebcceb5-cf8ccebbcebfceb9-ceb3ceb5cebdcebdceb7ceb8ceb5ceaf-ceb3ceb9ceb1-cebdceb1-ceb5ceafcebcceb1cf83cf84ceb5-cf80cf81_5d5cb4a55ff6f.jpg
afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας