Πως θα απελευθερωθούμε από την ερωτική – συναισθηματική απόγοήτευση, γιατί μένουμε χωρίς σύντροφο και πως αλλάζουμε την κατάσταση της έλλειψης αυτής, γιατί έχουμε χάσει την ευτυχία στο γάμο μας, στη σχέση μας, στην ζωή μας και πως τη βρίσκουμε.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

                                            

Πως θα απελευθερωθούμε από την ερωτική - συναισθηματική απόγοήτευση, γιατί μένουμε χωρίς σύντροφο και πως αλλάζουμε την κατάσταση της έλλειψης αυτής, γιατί έχουμε χάσει την ευτυχία στο γάμο μας, στη σχέση μας, στην ζωή μας και πως τη βρίσκουμε. 1Μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε συναισθηματικό μας πρόβλημα, κάθε ερωτική απογοήτευση, κάθε πόνο, κάθε  θλίψη, κατάθλιψη, αρκεί να ανοίξουμε την καρδιά μας, να μυηθούμε στη αγάπη.

Μην ψάχνετε να βρείτε την αγάπη, το φως έξω από σας διότι χάνεται το χρόνο σας, είναι σαν να θέλετε να  βγείτε  από την κινούμενη άμμο και μπαίνετε βαθύτερα. Μπορείτε να μυηθείτε στην αγάπη και είμαι εδώ να σας  βοηθήσω.

Όταν δεν έχουμε μυηθεί στην αγάπη, όταν  δεν έχουμε πάρει αγάπη χωρίς όρους τότε δεν μπορούμε να αγαπάμε  ούτε να αγαπηθούμε.

H ερωτική αγάπη είναι αγάπη του εγώ, με όρους και προϋποθέσεις,  που αν αλλάξουν αυτές οι προϋποθέσεις  μετατρέπεται σε μίσος, μόνο η αγάπη χωρίς όρους είναι πραγματική και αληθινή.  

Όταν αγαπάμε χωρίς όρους, ο έρωτας μας δεν θα τελειώσει ποτέ και αυτός είναι έρωτας για  τη ζωή για τα πάντα, για όλα τα όντα του σύμπαντος, είμαστε πάντα τέλεια με τον σύντροφο μας, γιατί αγαπάμε πραγματικά, ανεξάρτητα τι κάνει αυτός εμείς όταν αγαπάμε, πετάμε, άγουμε τα πάντα, αυτό του το εκπέμπουμε και τότε αυτός θέλει να είναι πάντα μαζί μας.

Αν φοβόμαστε ότι θα τον χάσουμε, τότε εκπέμπουμε το μήνυμα αυτό και αυτό μας εγκαταλείπει και τότε είμαστε μέσα στη δυστυχία. Η λύση είναι να ανοίξετε την καρδιά σας,  σας δίνω όλα τα εργαλεία.

 Γιατί παθαίνουμε ερωτική απογοήτευση; Πως απελευθερωνόμαστε  από την ερωτική απογοήτευση

Νοιώθουμε ερωτική απογοήτευση, κάψιμο μέσα όταν μας αφήνει κάποια ή κάποιος, όταν δεν έχουμε ανοίξει την καρδιά μας όταν δεν έχουμε μυηθεί στην πραγματική χωρίς όρους αγάπη και έχουμε λάβει από τον παροδικό σύντροφό μας  ένα  ατελές υποκατάστατο της πραγματικής αγάπης.  Αφού δεν  έχουμε μυηθεί στην αγάπη  και γνωρίσουμε ένα μικρό δείγμα της ερωτικής αγάπης, που είναι μια αγάπη του εγώ, μια αγάπη με όρους, αν στερηθούμε αυτή την αγάπη παθαίνουμε σύνδρομο στέρησης.

Το κακό είναι ότι  άτομα τα οποία έχουν φόβο απόρριψης ο εγκέφαλος τους διεγείρεται ερωτικά, μόνο από τα άτομα που θα τους απορρίψουν.

Για αυτό το λόγο αποτυγχάνουν στη ζωή τους αυτή που έχουν φόβο απόρριψης κάθε φορά που χωρίζουν με ένα σύντροφο νομίζουν ότι φταίει ι σύντροφος δεν φροντίζουν να  απαλλαγούν από το φόβο απόρριψης και συνεχίζουν να δημιουργούν σχέση με άτομα που θα τους απορρίψουν.

Πως θα απελευθερωθούμε από την ερωτική - συναισθηματική απόγοήτευση, γιατί μένουμε χωρίς σύντροφο και πως αλλάζουμε την κατάσταση της έλλειψης αυτής, γιατί έχουμε χάσει την ευτυχία στο γάμο μας, στη σχέση μας, στην ζωή μας και πως τη βρίσκουμε. 2Η λύση είναι να μυηθούμε στην αγάπη, διότι πάντα εκπέμπουμε, αλλά και λαμβάνουμε  ότι έχουμε μέσα μας.

Αν μέσα μας κυριαρχούμαστε από φόβο απόρριψης τότε θα έλκουμε πάντα ανθρώπους που θα μας απορρίψουν και  αυτό θα γίνεται συνεχώς με κάθε άνθρωπο που συναντούμε. Είναι σαν να έχουμε μια ταμπέλα πάνω μας που του λέμε απόρριψε με.

Όπως η κοπέλα που αναφέρω και είχε έλθει πρόσφατα  στα σεμινάρια μου.

Η κοπέλα αυτή  είχε παντελή έλλειψη αγάπης, είχε πάντα προβλήματα και ήλθε χαρούμενη στο σεμινάριο και μας είπε ότι βρήκε σύντροφο και είναι ευτυχισμένη,  τότε σας είπα ότι σύντομα πάλι θα μείνει μόνη της και θα είναι δυστυχισμένη.

Η κοπέλα αυτή είναι  νέα, πανέμορφη, μορφωμένη, καλλιεργημένη, αλλά εκπέμπει φόβο απόρριψης, διότι δεν μυήθηκε από τους δικούς της στην αγάπη, δεν έμαθε να αγαπά και να αγαπιέται.

Ότι σας είπα έγινε, δεν πέρασαν τρεις μέρες και πάλι βρέθηκε μόνη της και με μεγάλη απογοήτευση με ρωτούσε τι λάθος κάνει. Της απάντησα ότι το λάθος που κάνει, είναι ότι ψάχνει την αγάπη έξω από τον εαυτό της. Αν δεν αισθανόμαστε την αγάπη, την ελευθερία μέσα μας, δεν πρόκειται να τη βρούμε πουθενά.

Δεν έχει σημασία τι είμαστε, αλλά αν η καρδιά μας έχει μυηθεί στην αγάπη, όταν αγαπάμε τον εαυτόν μας πετάμε, εκπέμπουμε αγάπη και όλοι θέλουν να είναι δίπλα μας, αν όμως οι δικοί μας δεν μας έδωσαν αγάπη διότι κι αυτοί δεν είχαν τότε είμαστε δυστυχισμένοι άνθρωποι.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε την ενότητα των πάντων, αισθανόμαστε σαν την σταγόνα που κινδυνεύει να απορροφηθεί ανά πάσα στιγμή, ενώ αν έχουμε μυηθεί στην αγάπη, αισθανόμαστε ενωμένοι με τα πάντα, αισθανόμαστε ο ωκεανός, είμαστε παντοδύναμοι. Σκοπός λοιπόν όλων μας είναι να μυηθούμε στην αγάπη και είμαι δω για να σας βοηθήσω.

Αγαπάμε τον εαυτό μας, όταν έχουμε απενεργοποιήσει τα αρνητικά μας συναισθήματα, έχουμε συγχωρήσει τους πάντες και τα πάντα. Η αγάπη είναι μέσα στην καρδιά μας, ξυπνά μέσα μας όταν βλέπουμε την αγάπη χωρίς όρους στα μάτια των γονιών μας, εκεί βλέπουμε τον καθρέφτη του εαυτού μας και τον αγαπάμε. Δυστυχώς οι περισσότεροι γονείς δίνουν αγάπη με όρους θεωρούν τα παιδιά τους κτήμα τους.

Βλέποντας την ανιδιοτελή, χωρίς όρους αγάπη στα μάτια μου, βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε, πλήρως χωρίς όρους, ξεκλειδώνει η καρδιά σας, η αντλία της αγάπης που έχετε μέσα σας επαναλειτουργεί και μπορεί να λαμβάνει αλλά και να δίνει αγάπη χωρίς όρους. Όταν έχετε αγάπη μέσα σας άγετε τα πάντα, έχετε όλο τον κόσμο δικό σας. Με την αγάπη χωρίς όρους λοιπόν  που σας εκπέμπω, στο πρόσωπο μου βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε.

όπως η Δήμητρα Κοντάκου “ΜΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΛΕΞΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ. Έλεγες : κοιτάξτε με στα μάτια. Τα κατάφερα, σε κοιτούσα στα μάτια και δάκρυα κυλούσαν συνεχώς, ασταμάτητα.. Πιστεύω όλα τα δάκρυα να είναι αύξηση της αγάπης μέσα μου. Νιώθω οι ενοχές , η θλίψη, το άγχος που έγιναν δάκρυα με την βοήθεια των ματιών σου, να έχουν πλέον μικρύνει μέσα μου.. Έχω δρόμο ακόμα μέχρι ικανής απενεργοποίησης των αρνητικών μου υποσυνείδητα φερόμενων συναισθημάτων. Το έργο σου μαζί μας υπέροχο! Τα cd σου με τις θετικές υποβολές μου κράτησαν την ψυχή μου δυνατή στις δύσκολες ώρες που περνούσα δίπλα στα παιδιά μου που έπαθαν νεφρική ανεπάρκεια. Μου δίνεις ελπίδα πως θα θεραπευτούν και αυτά, εκεί που οι ιατροί μας έκοψαν τις ελπίδες. Σε ευχαριστώ και χαίρομαι που υπάρχεις!!!”

Με τα φωτόνια που βγαίνουν από τα χέρια μου   αισθανόσαστε  την ενότητα την αγάπη του Πατέρα και γεμίζετε αγάπη και  αγαπάτε τον εαυτό τους. Όπως η Σταματία Τσαμπικάκη: “Κι αν όλες της γλώσσες του κόσμου λαλώ ακόμα και των Αγγέλων αλλά δεν έχω αγάπη δεν είμαι τίποτα. Εσύ Αλέξη είσαι ένας άνθρωπος σπουδαίος, γιατί έχεις πολύ αγάπη. Δίνεις την αγάπη σου απλόχερα γι αυτό είσαι και ευλογημένος από το Θεό. Σ’ ευχαριστώ για την αμέριστη βοήθεια σου σ’ ευχαριστώ που με βοήθησες να καταλάβω ότι είχα φύγει από το κέντρο μου. Επανήλθα στην πραγματικότητα μου: που είναι η αγάπη, η χαρά, η υγεία, η ευημερία, η αφθονία. Ευχαριστώ το Θεό που σε γνώρισα.  Είμαστε ταγμένοι να προσφέρουμε να δίνουμε χαρά και αγάπη”.

Το κυριότερο ακουμπώντας το κέντρο της καρδιάς και το ιερό κέντρο (δεύτερο chakras),  που  είναι το κέντρο της ερωτικής αγάπης, τα οποία είναι κλειστά,  ύστερα από συναισθηματική ερωτική απογοήτευση, ανοίγουν και γεμίζουν αγάπη, με αποτέλεσμα η ερωτική συναισθηματική απογοήτευση να εκλείπει.

‘Oταν βιώνουμε συναισθηματική ερωτική απογοήτευση μπλοκάρει ο μεσημβρινός του λεπτού εντέρου τον οποίο ξεμπλοκάρουμε, το βασικό σημείου του μεσημβρινού του λεπτού εντέρου είναι πίσω στην ωμοπλάτη και στο μικρό δακτυλάκι του χεριού.

Μετά από το ξεμπλοκάρισμα της ωμοπλάτης που είναι το σημείο που ο άνθρωπος αν θα είχε φτερά θα ήταν η βάση τους, αισθανόμαστε ανάλαφροι, έτοιμοι  να πετάξουμε. Αυτό επιτυγχάνεται κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις στα σημεία SI 10,11,12 με τον αγκώνα μας και στα σημεία SI2,3 με το χέρι μας.

16-MES.LEPTOU-ENTEROU-SI

Μαζί με το μεσημβρινό του λεπτού εντέρου για να ξεπεράσουμε την ερωτική απογοήτευση  χρειάζεται  να ξεμπλοκάρουμε και το μεσημβρινό της χολής και του συκωτιού, αν έχουμε θυμό για το άτομο που μας εγκατέλειψε ή το μεσημβρινό του πνεύμονα ή του παχέως εντέρου αν η εγκατάλειψη αυτή μας δημιούργησε και μεγάλη θλίψη. Όλα αυτά  περιέχονται αναλυτικά στο βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως».

Γιατί μένουμε χωρίς σύντροφο και πως αλλάζουμε την κατάσταση της έλλειψης αυτής

Μένουμε μόνοι μας διότι έχουμε κλείσει την καρδιά, έχουμε απογοητευτεί και έχουμε κλείσει την καρδιά μας γιατί δεν θέλουμε άλλη απόρριψη. Όλα ξεκινούν από το φόβο απόρριψης που  υποσυνείδητα διακατεχόμαστε, επειδή οι γονείς μας απουσίαζαν ή τσακωνόντουσαν, ή ήταν αυστηροί μαζί μας.

Κατ’ αυτό τον τρόπο  ελκύσαμε συντρόφους που θα  μας απορρίψουν, πληγωθήκαμε και κλείσαμε την καρδιά μας για να μην πληγωνόμαστε.

Μπορούμε να απενεργοποιήσουμε το φόβο απόρριψης με το EFT  που έχω στο βιβλίο  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», αλλά και σε πάρα πολλά άρθρα.  Το ξεμπλοκάρισμα όλων των μεσημβρινών και ιδίως του λεπτού εντέρου  μας απελευθερώνει και μας ανοίγει την καρδιά μας, το είναι μας.

Το κυριότερο ενεργειακά μπορώ να σας ανοίξω το κέντρο της καρδίας. Η μύηση της αγάπης που γίνεται κοιτάζοντας τα μάτια μου αλλά και το φως, την αγάπη, που μπαίνει στα κύτταρα σας, και σας απελευθερώνει για να μπορείτε να αγαπήσετε.

Με όλα τα παραπάνω  είμαστε ανοιχτοί για να βρούμε σύντροφο και το εκπέμπουμε, δεν εκπέμπουμε την ελλειψη αγάπης και παύουμε να συμπεριφερόμαστε συνειδητά ή υποσυνείδητα σαν ζητιάνοι αγάπης, όπως πριν, που εκλύαμε μόνο συντρόφους που θα μας απορρίψουν, αλλά  τώρα εκπέμπουμε πραγματική αγάπη χωρίς όρους, έλκουμε συντρόφους που θα μας αγαπήσουν.

Τώρα εκπέμπουμε αγάπη και αυτό θα λαμβάνουμε,  πριν εκπέμπαμε φόβο απόρριψης και απόρριψη λαμβάναμε. Τα πράγματα στο Σύμπαν είναι πάρα πολύ απλά ότι δίνεις, παίρνεις.

Αυτοί που λένε έδωσα αγάπη, έδωσα τα πάντα, αλλά δεν πήρα  τίποτα, στην ουσία δεν δίνουν αγάπη κολλάνε κυριολεκτικά σε κάθε σύντροφο,  κάνουν άπειρες υποχωρήσεις και δεν τις κάνουν επειδή αγαπούν, αλλά τις κάνουν για να μην τους απορρίψουν.

Υποσυνείδητα ο σύντροφός καταλαβαίνει την βαθύτερη πρόθεση μας και την παθαίνουμε όπως η κυρία κακή που πήγε να βοηθήσει με πρόθεση την αμοιβή, που είχε  δει να παίρνει  η κυρά καλή  που είχε πάει με αγαθή πρόθεση και δεν πήρε τίποτα.

Αυτoί που διακατέχονται από φόβο απόρριψης στις  σχέσεις αυτή δεν δίνουν αγάπη χωρίς όρους αλλά με όρους, δίνουν με πρόθεση να πάρουν, δίνουν για να μην τους αφήσει  ο σύντροφος τους αφού αυτό φοβούνται και στο τέλος αυτό γίνεται,  εκπέμπουν συνεχώς φόβο, εκπέμπουν στους άλλους υποσυνείδητα παράκληση για να μην τους απορρίψουν.

Λαμβάνουμε πάντα αυτό που δίνουμε, όταν λαχταράμε κάποιον, δεν σημαίνει ότι τον αγαπάμε, τότε η συνειδητότητα μας πάλλεται με 125 παλμούς το δευτερόλεπτο (διακαής ανεκπλήρωτος πόθος) , που είναι λίγο πάνω από το φόβο (100 παλμούς το δευτερόλεπτο) ενώ όταν βιώνουμε αγάπη πάλλεται με 500 παλμούς το δευτερόλεπτο πετάμε κυριολεκτικά, ο άλλος δεν ξεκολλά από πάνω μας διότι λαμβάνει συνεχώς φως.

Πολλές φορές λέμε τα έδωσα όλα και με άφησε, δώσαμε όχι από ανιδιοτελή αγάπη, αλλά για να μην μας απόρριψη ο άλλος και αυτό διότι διακατεχόμαστε από υποσυνείδητο φόβο απόρριψης. Λύση είναι να απενεργοποιήσουμε το φόβο απόρριψης και να μυηθούμε στην αγάπη, αυτό προσφέρω σε όσους έρχονται στα σεμινάρια μου.

Η αγάπη είναι ελευθερία είναι φως, είναι ομορφιά,  όταν αγαπάμε άγουμε τα πάντα πετάμε, δεν εξαρτιόμαστε, δεν προσκολλούμαστε στον σύντροφο μας, διότι αισθανόμαστε τέλεια μόνοι μας. Δεν εξαρτιόμαστε από κανένα να μας αγαπήσει, διότι η πηγή της αγάπης είναι μέσα μας και η αγάπη ξεχειλίζει μέσα μας. Όταν η καρδιά μας είναι ανοιχτή  και εκπέμπουμε αγάπη, όλοι θέλουν να είναι μαζί μας, δεν έχουμε ποτέ  κανένα πρόβλημα

 Γιατί έχουμε χάσει την ευτυχία στο γάμο μας, στη σχέση μας, στην ζωή μας και πως τη βρίσκουμε

Η ευτυχία είναι μέσα μας, αν είναι κλειστή η καρδιά μας, αν δεν έχουμε πάρει αγάπη από μικρή, δεν μπορεί κανένας να μας κάνει ευτυχισμένους. Απογοητευόμαστε διότι περιμένουμε από το σύντροφο μας να μας κάνει ευτυχισμένους, αυτό είναι το λάθος που κάνουμε. Πρέπει να γνωρίζετε ότι έχουμε μέσα μας αυτά βλέπουμε στο πρόσωπο του συντρόφου μας.  Είναι λάθος να προσπαθούμε να αλλάξουμε τους άλλους ενώ μπορούμε να αλλάξουμε εμείς.

Αυτός είναι ο σκοπός μας στη γη, να απαλλαγούμε από το εγώ μας το τείχος που μας χωρίζει από την Πηγή μας το Θεό και να ενωθούμε μαζί Του. Για να γίνει αυτό θα φτάσουμε σε σημείο να αγαπιόμαστε και να συμβιώνουμε χωρίς πρόβλημα με όλους τους συνανθρώπους μας, πόσο μάλλον με το σύντροφο μας.

Αν αλλάξουμε κι εμείς αμέσως αλλάζει κι ο σύντροφός μας, αφού είναι ο καθρέφτης μας.

Τα πάντα είναι ενωμένα η ενότητα αυτή βιώνεται με την αγάπη, χωρίς την αγάπη παραδινόμαστε στον νου στο εγώ, αισθανόμαστε ξεχωριστοί, ξεκομμένοι, βιώνουμε φόβο και τότε αρρωσταίνουμε.

Η αγάπη είναι η γλώσσα, για να καταλάβουμε τα πάντα, για να βιώσουμε, για να συνδεθούμε, αλλά κυρίως για να καταρρεύσουν από το σύμπαν αυτά που εμείς θέλουμε.

Δεν έχουμε παρά να ανοίξουμε την καρδιά μας και θα τον δούμε μέσα, θα δούμε την αγάπη, την ευτυχία την ομορφιά μέσα μας, τότε όλα λάμπουν και όλοι δίπλα μας λάμπουν (αυτό το διαπιστώνουν όλοι που έρχονται δίπλα μου και αλλάζουν). Η αγάπη είναι η ουσία μας, είναι η πραγματική μας φύση μόνο το άγω φοβάται την αγάπη, διότι στην ουσία είναι ψεύτικο η μόνη αλήθεια,  μόνη πραγματικότητα μας είναι χωρίς ορούς αγάπη.

Σας δίνω όλα τα εργαλεία για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα,  σας βοηθώ να μυηθείτε στην αγάπη, σας βοηθώ με τα cd που έχω στα βιβλία μου να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα.

Μπορούμε να απαλλαγούμε μόνιμα από την ερωτική απογοήτευση, από το φόβο απόρριψης, να γεμίσουμε αγάπη και να έλκουμε πάντα ανθρώπους που θα μας αγαπούν και δεν θα μας εγκαταλέιψουν ποτέ εάν. 

  1. Αν μυηθούμε στην αγάπη χωρίς όρους, εκεί μπορώ να σας βοηθήσω, στα σεμιναρια μου, ή κι από μακριά παρακολουθώντας τις εκπομπές μου, βλέπετε  στα μάτια μου την αγαπη χωρίς όρους, βλέπετε στα μάτια μου τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε.
  2. Αν συμμετέχουμε στα μυστήρια και τις τελετές της θρησκείας μας, αν συγχωρούμε τον εαυτόν μας και τους συνανθρωπους μας, ταπεινώνουμε, μειώνουμε το εγώ μας, που είναι το εμπόδιο που μας κόβει την πρόσβαση με την Πηγή, βοηθούμε τους συνανθρώπους μας και όλα τα όντα του σύμπαντος και προσευχόμαστε συνεχώς.
  3. Αν απενεργοποιήσουμε την ενέργεια από  τα αρνητικά μας συναισθήματα που έχουν συσσωρευτεί μέσα μας, τα οποία δονούνται σε χαμηλές συχνότητες με αποτέλεσμα να μην μας επιτρέπουν να βιώσουμε την αγάπη, η οποία δονείται σε υψηλές δονήσεις.
  4. Αν επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο μας, και έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε αυτό με τα Cds που υπάρχουν στα βιβλία μου και υπάρχουν χιλιάδες που το έχουν πετύχει.
  5. Αν απαλλαγούμε από το φόβο απόρριψης. Διότι οι άλλοι είναι για μας κβαντικές πιθανότητες και δυνατότητες, καταρρέουν (γινονται πραγματικότητα) αυτές που εμείς επικεντρώνομαστε, αν διακατεχόμαστε από φόβο απόρριψης τότε οι άλλοι μας απορρίπτουν. Για να απαλλαγούμε από το φόβο απόρριψης, πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσουμε την ψυχολογική μας αντιστροφή (την υποσυνείδητη επιθυμία μας να κάνουμε ζημιά στον εαυτό μας για ελξουμε την προσοχή των άλλων)  κάνουμε μαλάξεις στο σημείο (ST 16) πάνω από το στήθος, λέγοντας παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου και να επικεντρώνω την συνείδησή μου στην αγάπη, στο φως.

Κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία που δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα, τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας στο φόβο απόρριψης και στο θυμό ή σε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα θέλουμε να απενεργοποιήσουμε04-SHMEIA-KSEK.ENERG.KENTR

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ ΑΠΌ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ Η “Πηγή των Πάντων” που θα κυκλοφορήσει αρχές Ιουλίου (Μπορείτε να  παραγγέλνετε την «Πηγή των Πάντων» από   τώρα κοστίζει 25€, αν το παραγγείλετε με μαζί με το «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»  κοστίζει 40€, αν το παραγγείλετε μαζί με το “Μιά Ζωή Γεμάτη Φως 45€, κι αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων»  σας τα στέλνω με έκπτωση πλέον το 20%  55 € και τα τρία, σε ολα τα έξοδα αποστολής είναι προσφορά)  ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ.

Είμαι δίπλα σας να σας μυήσω στην αγάπη και να βοηθήσω να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα και τα περιοριστικά πιστεύω, που είναι τα βαρίδια που μας εμποδίζουν τη ζωή. Με τα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και “Η Πηγή των Πάντων”, τα οποία σας αλλάζουν πραγματικά τη ζωή, στα βιβλία αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για την απενεργοποίηση των αρνητικών συναισθημάτων όπως, σας μυούν στην αγάπη, σας συνδέουν με την Πηγή σας και σας κάνουν να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Επίσης στα βιβλία  και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε  τα αρνητικά σας  συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε  σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα  στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Μεγάλη βοήθεια επίσης θα λάβετε επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr όπου θα βρείτε πάρα πολλά νέα άρθρα και όλες τις πρόσφατες εκπομπές μου.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο για να συνειδητοποιείστε τις αιτίες όλων των ασθενειών σας, των προβλημάτων στις σχέσεις σας και την έλλειψη αφθονίας, αλλά κυρίως να δείτε με τρόπο απλό και ξεκάθαρο  πως απαλλάσσεστε από όλα τα προβλήματα.

www.afotopoulos.gr/οικοζην-αλέξης-φωτόπουλος/seminaria/Βιωματικό-σεμιναριο-πως-θα-κάνουμε-τη-ζωή-μας-ένα-Θαύμα-Θεσσαλονίκη-Μάρτιος-2015.

www.afotopoulos.gr/οικοζην-αλέξης-φωτόπουλος/seminaria/Βιωματικο-σεμινάριο-πως-θα-κάνουμε-τη-ζωή-μας-ένα-θαύμα-Δήμος-Βριλήσσιων-1ο-μέρος.

Ότι και να ακούσετε με το νου σας δεν είναι τίποτα σε σχέση με την όφελος από το φως που λαμβάνει η ψυχή σας, για αυτό όσοι βλέπουν την εκπομπή με την ψυχή τους κι όχι το νου τους βελτιώνουν πλήρως τη ζωή τους κυριολεκτικά πετούν. Θα ωφεληθείτε τα μέγιστα αν έλθετε στα βιωματικά σεμινάρια μου.

Πείτε κι εσείς: «Ακόμα δεν είδες κι ούτε άκουσες τίποτα απερίγραπτα αυτά που νοιώθεις όταν συναντάς αυτό τον άνθρωπο από την ίδια στιγμή νοιώθεις γαλήνη νοιώθεις πράγματα απερίγραπτα θεραπεύει σε κάνει να νοιώθεις χαρούμενη σε φέρνει πιο κοντά στο Θεό σε κάνει να καταλάβεις και να βιώσεις πράγματα ..μόνο και μόνο που τον κοιτάς στα μάτια δεν χορταίνεις να τον ακούς, η θετική ενέργεια και η γαλήνη είναι απίστευτη…σε λίγους μήνες θα ξανάρθει κι εύχομαι να τα καταφέρεις να τον γνωρίσεις από κοντά και να μας πεις και τις δικές σου εμπειρίες»

Μπορούμε να αυτοθεραπεύομαστε από βαριάς μορφής πυτιρίδας, κάνοντας ελαφρες μαλάξεις στις δεξια και αριστερα του πρώτου αυχένικου σπονδυλου 3ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  από τα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Πηγή των Πάντων» και  «Ο Δρόμος προς τη Θέωση»

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τέσσερα βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Πηγή των Πάντων» «Ο Δρόμος προς τη Θέωση»σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τέσσερα βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, εν Χριστώ αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Ερευνητής.

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329,

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.

Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά. Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους.

Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρώστεια σημαίνει ά στερικό του ρώστους που σημαίνει δύναμη- ενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει. Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.

Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν. Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου επικοινωνήστε μαζί μου στο 6977349766, Αλέξης Φωτόπουλος, Συγγραφέας – Ερευνητής.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία. 

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας