Απαλλαγείτε από την Αϋπνία

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Απαλλαγείτε από την Αϋπνία 1Το άγχος και οι ορμόνες της αδρεναλίνης και της κορτιζόλης μειώνουν την έκκριση των νευροδιαβιβαστών ντοπαμίνης, σεροτονίνης και μελατονίνης και απενεργοποιούν τα γονίδια που μας ρυθμίζουν τον κιρκάδιά (circadian) μας κύκλο, με αποτέλεσμα να χάνουμε τον ύπνο μας.

Συνήθως, η κορτιζόλη μειώνεται το βράδυ και ανεβαίνουν τα επίπεδα της μελατονίνης που μας βοηθούν να κατεβάσουμε τη δραστηριότητά μας και να κοιμηθούμε. Τα άτομα όμως που είναι κυριευμένα από έντονο στρες και αρνητικά συναισθήματα διατηρούν τα επίπεδα της κορτιζόλης υψηλά κατά της βραδινές ώρες, ενώ κρατούν χαμηλά τα επίπεδα της μελατονίνης, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να κοιμηθούν.

Ο καθηγητής ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας του Ύπνου, Κώστας Σολδάτος, υποστηρίζει ότι η αϋπνία δημιουργεί πάχος, διότι η στέρηση του ύπνου αυξάνει την ορμόνη grehlin, η οποία αυξάνει την πείνα και μειώνει την ορμόνη που περιορίζει την όρεξη (PYY). Για να εξισορροπήσουμε την έντονη ανάγκη μας για ύπνο, επιθυμούμε να τρώμε γλυκά και επεξεργασμένους υδατάνθρακες. Η έλλειψη ύπνου, επίσης, αυξάνει την κορτιζόλη η οποία όπως γνωρίζουμε προκαλεί την έκκριση ινσουλίνης που μας δημιουργεί διαβήτη τύπου ΙΙ, μας δημιουργεί διαταραχές στον θυρεοειδή αδένα, αλλά, το κυριότερο, μας κρατά σε υπερδιέγερση.

Σύμφωνα με τον Dr Mark Hyman, το αμινοξύ ταυρίνη (βρίσκεται στον ζωμό από κρέας το οποίο θα το σιγομαγειρέψουμε για 8-12 ώρες), σε συνδυασμό με το μαγνήσιο (ηλιόσπορους, σκουρόχρωμα πράσινα λαχανικά -σπανάκι, μπρόκολο-, καρύδια, αμύγδαλα), μας βοηθά να καταπολεμήσουμε την αϋπνία, διότι διατηρεί την ηλεκτρική ενέργεια σταθερή στα κύτταρα του εγκεφάλου. Το μαγνήσιο, το πιο σημαντικό αντίδοτο για το στρες, είναι το μόνο από τα ανόργανα μέταλλα που μας προσφέρει χαλάρωση. Είναι, επίσης, σημαντικό για την ενεργοποίηση τριακοσίων ενζύμων που δραστηριοποιούνται στον εγκέφαλό μας και σ’ όλο μας το σώμα. Είναι, ακόμα, απαραίτητο στα κύτταρά μας για τον μεταβολισμό της ενέργειας.

Σύμφωνα με τον κλινικό ψυχολόγο Dr David Feinstein, με το EFT μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα της ανεπάρκειας διαβιβαστών. Αν λύσουμε το πρόβλημα της ισορροπίας της σεροτονίνης και της ντοπαμίνης στον οργανισμό μας, τότε θα είναι εύκολο για εμάς να σταματήσουμε κακές έξεις (εθισμούς), όπως το κάπνισμα, το αλκοόλ, το πολύ φαγητό, τα γλυκά, τα ναρκωτικά. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα άτομα που διακατέχονται από τις παραπάνω έξεις, έχουν χαμηλά επίπεδα σεροτονίνης.

Τα πράγματα είναι απλά. Όταν δεν διακατεχόμαστε από συναισθήματα αγάπης, ασφάλειας προς τον εαυτό μας και τον Δημιουργό μας, άμεσα διακατεχόμαστε από φόβο, από μόνιμο στρες, το οποίο προκαλεί τον συνεχή συναγερμό των επινεφριδίων, που παράγουν συνεχώς αδρεναλίνη και κορτιζόλη και, όπως είδαμε, η συνεχής παραγωγή κορτιζόλη καταστρέφει και μικραίνει τη ζωή, διότι:

 • Καθυστερεί την επισκευή και αναπαραγωγή των κυττάρων μας, διότι η έκκριση κορτιζόλης προκαλεί τη μείωση της παραγωγής της ορμόνης DΕHA η οποία επισκευάζει και αναπαράγει τα κύτταρά μας και παρατείνει τη ζωή μας.

 • Μειώνει τον μυϊκό ιστό, ενώ αντιθέτως αυξάνει τη λιπώδη μάζα μας.

 • Μειώνει τη μάζα των οστών μας.

 • Σύμφωνα με τον Dr Bruce McEwen, διευθυντή νευροενδοκρινολογίας στο Rockefeller University στο New York University, η έκκριση κορτιζόλης φθείρει τον εγκέφαλο, οδηγεί σε ατροφία τα εγκεφαλικά κύτταρα και προκαλεί απώλεια μνήμης.

 • Επίσης, αυξάνει την πίεση αλλά και το σάκχαρο στο αίμα, με αποτέλεσμα την αρτηριοσκλήρυνση και την ανάπτυξη καρδιακών ασθενειών. Η πίστη μας, καθώς και τα θετικά συναισθήματα της αγάπης, της ευσπλαχνίας και της γαλήνης παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αυτοθεραπεία μας.

Πως ελευθερωνόμαστε από την αϋπνία

1) Aπαλλαγή από το στρες που βασίζεται στο φόβο απόρριψης, το φόβο που είμαστε ξεχωριστοί με τη μεθόδου του EFT.

Όπου ξεκινάμε να απαλλαγούμε από τον υποσυνείδητο φόβο απόρριψη, που είναι φόβος ότι είμαστε ξεκομμένοι και δεν αξίζουμε να αγαπηθούμε ή να μας αγαπήσουν, που είναι η κύρια αιτία για το στρες μας, κάνοντας μαλάξεις στο σημείο πάνω από το στήθος (ST 16), λέγοντας «παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου. Από σήμερα που συνειδητοποίησα ότι όλα τα προβλήματά μου οφείλονται στο φόβο απόρριψης που βίωσα από παρανόηση του υποσυνειδήτου μου βιώνω το φόβο απόρριψης για να απαλλαγώ».
Κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία που δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα, τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας στο φόβο απόρριψης και στο θυμό ή σε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα θέλουμε να απενεργοποιήσουμε.

aupnia meshmbrinoi

2) Μπορούμε να απαλλαγούμε από την αϋπνία κάνοντας μαλάξεις στα παρακάτω αϋπνία σημεία (για να απαλλαγούμε όμως οριστικά θα πρέπει να επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο μας, να μυηθούμε στην αγάπη και να επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας):

 • Β10 πίσω στον αυχένα, B 38 πίσω και δίπλα στην ωμοπλάτη, στο ύψος της μασχάλης και Β 62 που βρίσκεται στο άκρο του μικρού δακτύλου του ποδιού, απ’ όπου διέρχεται ο μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης (Bladder meridian).
 • GV 24,5 ανάμεσα στα μάτια (στο τρίτο μάτι) και GV 16 στο τέλος του κέντρου του κεφαλιού εκεί που ξεκινά ο αυχένας, απ’ όπου διέρχεται ο κυβερνητικός μεσημβρινός (Governor meridian).
 • Κ 6 που είναι στη μέσα πλευρά του αστράγαλου και Κ 27 είναι το σημείο που η κλείδα ενώνεται με το στέρνο. (Βλέπετε σημεία από προηγούμενα διαγράμματα). Από το σημείο Κ 27 ξεκινά ο μεσημβρινός των νεφρών (Kidney meridian).
 • CV 6 που βρίσκεται στον 5ον οσφυϊκό, CV 12 στο ηλιακό πλέγμα, CV 17 που είναι ανάμεσα στο στήθος, απ’ όπου διέρχεται ο κεντρικός μεσημβρινός (Conception vessel meridian).
 • GB 20 στο τέλος του κεφαλιού, εκεί που ξεκινά ο αυχένας, απ’ όπου διέρχεται ο μεσημβρινός της χολής (Gallbladder meridian).
 • Από το σημείο P6, δύο εκατοστά πάνω από τον καρπό, διέρχεται ο μεσημβρινός του περικαρδίου (Pericardium meridian).

aupnia meshmbrinoi 2

Ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης Β10, Β12, Β36

08-MES.OURODOXOU-KYSTHS

3)Μπορούμε να απαλλαγούμε από αυπνία κάνοντας ελαφρες μαλάξεις στις δεξια και αριστερα του πρώτου αυχένικου σπονδύλου.

Το παρακάτω γράφημα έχει εφαρμογή για άπειρες ασθένειες αλλά θέλει προσοχή ελαφρές μαλάξεις στα πλευρά δεξιά και αριστερά του σπονδύλου. Βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε.

Μπορούμε να αυτοθεραπεύομαστε από βαριάς μορφής πυτιρίδας, κάνοντας ελαφρες μαλάξεις στις δεξια και αριστερα του πρώτου αυχένικου σπονδυλου 2

4) Επαναπρογραμματίζουμε το υποσυνείδητο μας

Μέσα από την τεχνική της ακοής του CD που περιέχεται στα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και περιέχει θετικές θαυματουργές δηλώσεις (που αποκαλούμε Alphamatics) ερχόμενοι στο επίπεδο Άλφα θα μπορείτε να προγραμματίζεται το υποσυνείδητο σας θετικά, να απομακρύνεται το φόβο που δημιουργεί το stress, το οποίο με τη σειρά του καταρρακώνει τον οργανισμό σας. Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε τη μνησικακία που αισθάνεστε για τους συνανθρώπους σας, η οποία σας στερεί από κάθε ευημερία και προκοπή, με τα ανώτερα ενεργειακά συναισθήματα της αγάπης, του θαυμασμού, της συμπόνιας τα οποία θα σας φέρουν χαρά και αφθονία. Όταν κοιμόμαστε το πρώτο μισάωρο ο εγκέφαλός μας πάλλεται από 8-14 παλμούς το δευτερόλεπτο τότε το αριστερό ημισφαίριο, όπου βρίσκονται όλες οι πεποιθήσεις μας, τα πιστεύω μας, που είναι τα φίλτρα που περνά οποιαδήποτε ιδέα, είναι κλειστό, κατ’ αυτό τον τρόπο οτιδήποτε ακούσουμε, καταγράφεται σαν πραγματικότητα από το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου μας και αποτελεί πραγματικότητά μας, αν ακούσουμε το CD αρκετές φορές και δημιουργηθούν δυνατές συνάψεις μεταξύ των εγκεφαλικών κυττάρων (δυνατά νευρωνικά δίκτυα). Οι Alphamatics, είναι δυνατά μηνύματα που επαναπρογραμματίζουν θετικά το υποσυνείδητό μας, μας δημιουργούν νέα νευρωνικά δίκτυα, τα οποία μας κάνουν να σκεπτόμαστε θετικά. Όταν «παρκάρουμε», αφήνουμε τον εγκέφαλό μας να ταξιδέψει στις συνάψεις με τα νευρωνικά δίκτυα που έχει δημιουργήσει.

5) Μύηση στην αγάπη

Μύηση στην αγάπη, στα δωρεάν σεμινάρια ή στις εκπομπές μου, βλέποντας την ανιδιοτελή, χωρίς όρους αγάπη στα μάτια μου, βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε, πλήρως χωρίς όρους, ξεκλειδώνει η καρδιά σας, η αντλία της αγάπης που έχετε μέσα σας επαναλειτουργεί και μπορεί να λαμβάνει αλλά και να δίνει αγάπη χωρίς όρους. Όταν έχετε αγάπη μέσα σας άγετε τα πάντα, έχετε όλο τον κόσμο δικό σας. Με την αγάπη χωρίς όρους λοιπόν που σας εκπέμπω, στο πρόσωπο μου βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε.
Με τα φωτόνια που βγαίνουν από τα χέρια μου αισθανόσαστε την ενότητα την αγάπη του Πατέρα και γεμίζετε αγάπη και αγαπάτε τον εαυτό τους.

6) Επανασύνδεση με την Πηγή μας το Θεό

Αγαπάμε, προσφέρουμε συγχωρούμε τον εαυτό μας τους πάντες και τα πάντα. Είμαστε όμως ψυχές και για να διατηρούμε την επαφή με τον Πατέρα θα πρέπει να συμμετέχουμε στα μυστήρια και της τελετές της θρησκείας μας που είναι το μυστήριο της εξομολόγησης και της θείας κοινωνίας. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ψυχές και πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας, το Θεό, τον Κύριο. Όταν συγχωρούμε, μειώνουμε το εγώ μας, συμμετέχουμε στις τελετές και τα μυστήρια της εκκλησίας μας, τότε ενωνόμαστε με την Πηγή μας και τότε το στρες και η αϋπνία εξαφανίζονται.

Συμπέρασμα: Το έντονο στρες και τα αρνητικά συναισθήματα ανεβάζουν τα επίπεδα της κορτιζόλης τις βραδινές ώρες, ενώ κρατούν χαμηλά τα επίπεδα της μελατονίνης, με αποτέλεσμα ο οργανισμός μας να βρίσκεται σε υπερδιέγερση και να μην μπορεί να κοιμηθεί. Τα γονίδια επίσης που μας ρυθμίζουν τον ύπνο με την εκδήλωση των αρνητικών συναισθημάτων απενεργοποιούνται και μας διαταράσσουν τον ύπνο. Μπορούμε να απαλλαγούμε από την αϋπνία αν απενεργοποιήσουμε τα αρνητικά συναισθήματα, ξεμπλοκάρουμε τα συγκεκριμένα σημεία που μας μπλοκάρουν τον οργανισμό μας και για πιο μόνιμα αποτελέσματα θα πρέπει να επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο μας και να επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας.

Μπορούμε να αυτοθεραπεύομαστε από βαριάς μορφής πυτιρίδας, κάνοντας ελαφρες μαλάξεις στις δεξια και αριστερα του πρώτου αυχένικου σπονδυλου 3ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  από τα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Πηγή των Πάντων» και  «Ο Δρόμος προς τη Θέωση»

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τέσσερα βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Πηγή των Πάντων» «Ο Δρόμος προς τη Θέωση»σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τέσσερα βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, εν Χριστώ αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Ερευνητής.

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329,

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.

Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά. Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους.

Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρώστεια σημαίνει ά στερικό του ρώστους που σημαίνει δύναμη- ενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει. Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.

Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν. Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου επικοινωνήστε μαζί μου στο 6977349766, Αλέξης Φωτόπουλος, συγγραφέας – ερευνητής.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία. 

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας