Γιατί χάνουμε τη Θεϊκή μας Δύναμη και αρρωσταίνουμε, πως μπορούμε να την ξαναβρούμε και να πετάξουμε από υγεία και χαρά.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Έχουμε δημιουργηθεί κατ’ εικόνα και κατ’ ομοίωση του Θεού. Είμαστε παντοδύναμα πνεύματα που έχουν μπει σε αυτό το γήινο όχημα, το οποίο αποκαλούμε σώμα. Εκφράζουμε τον Θεό και γινόμαστε καθ’ ομοίωση του Θεού, μόνο αν παλλόμαστε στις συχνότητες της αγάπης χωρίς όρους που είναι 500 παλμούς το δευτερόλεπτο.  Τότε και μόνο τότε κάνουμε τη ζωή μας ένα θαύμα.

Μόνο όταν διακατεχόμαστε από αγάπη χωρίς όρους βιώνουμε την θεϊκή μας, την πραγματική μας φύση. Ο μόνος δρόμος για να ενωθούμε με το Θεό είναι η χαρά, η αγάπη χωρίς όρους, οι υψηλές δονήσεις.

Ξεκινάμε να βιώνουμε την αληθινή, θεϊκή μας φύση  όταν  παλλόμαστε  πάνω από 500 παλμούς το δευτερόλεπτο, τότε μπαίνουμε στο επίπεδο της ψυχής μας  που ξεκινά από το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς   και περιλαμβάνει και τα τρία  επόμενα κέντρα του λαιμού, το τρίτου ματιού, και της κορωνίδας. Αν επικεντρωνόμαστε στο όχημα και  στα πρώτα τρία κέντρα που το αποτελούν, που αφορούν την επιβίωση (το πάθος είναι  η φιλαργυρία), την αναπαραγωγή (το πάθος είναι η φιληδονία) και την κοινωνική επικράτηση (το πάθος ειναι  η ματαιοδοξία), τότε  ζούμε μια ζωώδη ζωή, ζωή μόνο του γήινου οχήματος και είμαστε καταδικασμένοι να πεθάνουμε με αυτό. Όταν πεθάνουμε (πεθάνει το όχημα) χάνουμε το υλικό μας σώμα και τα τρία πρώτα σώματα που αφορούν τα τρία πρώτα κέντρα. Τα κέντρα  και τα σώματα που τους αντιστοιχούν από την καρδιά και πάνω  δεν πεθαίνουν και αφορούν την ψυχή μας που είναι αθάνατη και είναι ο πραγματικός εαυτός μας, όπως ξεκάθαρα βλέπετε στο παρακάτω γράφημα:

02-AVRIKO-SOMATIKO-SYST

Αν δεν έχουμε απαλλαγεί από τα αρνητικά συναισθήματα, αν δεν έχουμε ανοίξει το κέντρο της καρδιάς μας, βιώνουμε μόνο το ζωικό όχημα μας που μας έδωσαν για περάσουμε μια εκπαιδευτική εκδρομή στη γη, αντιδρούμε και φερόμαστε εντελώς περιορισμένοι, από τις ανάγκες και τα πάθη που μας επιβάλουν αυτά τα οχήματα. Ενώ ήλθαμε εδώ να  κυριαρχήσουμε της ύλης, με τις δονήσεις της αγάπης μας να λιώσουμε κάθε πάγο του φόβου, αν ελευθερωθούμε από κάθε μπλοκάρισμα που μας δημιουργούν τα γήινα σώματα μας.

Σκοπός μας είναι να κυριαρχήσει παντού η αγάπη χωρίς όρους, όλοι να αγαπάμε, τότε η αγάπη που εκπέμπουμε θα έρχεται μέσα μας και θα πετάμε από υγεία και χαρά.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε  ότι τα πάντα που δημιουργούμε  στη ζωή μας είναι μια προέκταση του εαυτού μας.

Ποιού εαυτού μας όμως; Αυτού που εμείς αντιλαμβανόμαστε για εαυτό μας αν ταυτιζόμαστε με το όχημα,  με το εγώ μας τότε οι δυνατότητες είναι εντελώς περιορισμένες. Αν όμως έχουμε μυηθεί στην αγάπη, έχουμε ανεβάσει τις δονήσεις μας, τότε βιώνουμε το θεϊκό εαυτό μας, το Θεό μέσα μας. Η μύηση  στην αγάπη, το άνοιγμα της καρδιάς μας, είναι το πρώτο πράγμα που έχουμε να κάνουμε στη ζωή μας, τότε και μόνο τότε μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας ένα θαύμα.

Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τον πραγματικό εαυτό μας, αν δεν  έχουμε μυηθεί στην αγάπη, αν δεν έχουμε ανοίξει την καρδιά μας και δεν παλλόμαστε στις ανώτερες συχνότητες των 500 παλμών το δευτερόλεπτο.

Το μόνο πράγμα που έχουμε έλθει της κάνουμε στη γη είναι να αγαπάμε. Εμείς με το εγώ μας κάνουμε τη ζωή μας μια φυλακή, το πάρκο που μας  έφεραν εδώ, είναι  για να δημιουργούμε.

Σε όλους μας υπάρχει η δύναμη, για να κάνουμε τη ζωή μας ευτυχισμένη.

Είμαστε φωτεινά όντα,  που ήλθαμε εδώ για να αποδείξουμε την Θεϊκότητα μας, να αποδείξουμε  ότι σε όποιο όχημα και κατάσταση να μας βάλουν,  εμείς έχουμε τη δύναμη και την ικανότητα να ζήσουμε ευτυχισμένοι, να δημιουργήσουμε  το περιβάλλον  που θέλουμε  να νικήσουμε  ακόμη και το θάνατο του φυσικού του μας σώματος, όπως μας δίδαξε ο Κύριος, ο οποίος μας δίδαξε ότι σταυρώσουμε, εξαφανίζαμε  το εγώ μας, το  γήινο εαυτό μας, τότε  μπορούμε να αναστηθούμε.

Η ανάσταση έρχεται πάντα όταν ξεπεράσουμε τους πειρασμούς και τις δυσκολίες που έχουμε υποβληθεί  από το εγώ μας, που είναι η ταύτιση του εαυτού μας με το όχημα  και τα δεδομένα που έχουμε μικροί, Πρέπει να καταλάβουμε  ότι η πραγματικότητα μας  στη ζωή μας καθορίζεται από το τι πιστεύουμε για πραγματικότητα.

Ο κόσμος χρειάζεται  νέες πληροφορίες, μπορεί να  αλλάξει, αλλά αν δεν έχει δεδομένα στον εγκέφαλο του δεν μπορεί να επεξεργαστεί τις πληροφορίες που βλέπει ή ακούει. Όταν τον βομβαρδίζουν συνεχώς με διαφημίσεις,  τι θα φάει και τι θα πιει και πως θα κάνει έρωτα, ικανοποιήσεις που αφορούν μόνο το όχημα,  αντί να τον στρέφουν στην πραγματική του φύση, στα θέματα που ικανοποιούν την ψυχή, τότε η ψυχή μας, που είναι ο πραγματικός μας εαυτός μαραίνεται, ασθενεί και μαζί με την ψυχή ασθενεί και το σώμα.

Ο άνθρωπος  έχει άγνοια της πραγματικής του φύσης  και επικεντρώνεται μόνο στο γήινο όχημα και η ζωή του  ταυτίζεται με το όχημα, χαίρεται όταν τρέφεται με εύγεστες τροφές,  όμως τότε καταστρέφει  τις βιταμίνες, τα ένζυμα και όλους τους ζωντανούς μικροοργανισμούς τα οποία τρέφουν το σώμα του, για να είναι πιο εύγεστες, για να ικανοποιούν το εγώ του, τη φιληδονία του. Την διαδικασία της αναπαραγωγής που του έδωσε ο δημιουργός για να αναπαράγουμε το είδος μας, την κάνει  συνήθεια τρόπο ζωής για να βιώνει μόνο την ηδονή, εγκαταλείπει τα παιδιά του για να νοιώσει μεγαλύτερη ηδονή, με άλλη σύντροφο.  Τότε ξεφεύγει,  από την πορεία του, που ειναι πορεία για την ένωση με το Δημιουργό, ταυτίζεται με το σώμα, το όχημα του,  ζει μόνο για την ηδονή το εγώ, με αποτέλεσμα το σώμα, το όχημα που του εδόθη να ξεραίνεται, μαραίνεται, αρρωσταίνει και πεθαίνει.

Η ικανοποίηση της  ψυχής είναι ο μόνος σκοπός που έχουμε έλθει στη γη, η ψυχή είναι κομμάτι του Θεού, η αγάπη προς τον Θεό μας δίνει την υπέρτατη ηδονή που είναι η αγαλλίαση της ψυχής. Όταν η ψυχή είναι ικανοποιημένη, η συνειδητότητα μας δονείτε  στις υψηλές συχνότητες της αγάπης  (500 παλμούς το  δευτερόλεπτο) και τότε απαλλασσόμαστε από κάθε ασθένεια πετάμε από υγεία και χαρά, έλκουμε ευτυχισμένες σχέσεις, την αφθονία.

Όταν κυριαρχούμαστε από συναισθήματα που είναι  αντιδράσεις του σώματος, του οχήματος που χρησιμοποιούμε στη γη, στα γεγονότα,  τότε  ο  νους  μας φυλακίζεται  στο όχημα, δεν επικεντρώνεστε στο Θεό στο πνεύμα  που πραγματικά είμαστε και  χάνουμε  όλη τη δύναμη  του Δημιουργού.  Όλα τα συναισθήματα  είναι δημιουργία του οχήματος, του σαρκίου μας.

Αίσθημα είναι μόνο η αγάπη είναι η ουσία μας, η ουσία του πυρήνα μας, που είναι ο Θεός. Όταν εμείς δεν επικεντρώνουμε το νου μας στο Θεό, στον Πατέρα μας, τότε  οι δονήσεις μας πέφτουν και τότε δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε.

Μόνο αν έχουμε το νου μας συνεχώς  επικεντρωμένο στο Δημιουργό  μας, τον Κύριο, αισθανόμαστε πλήρη ασφάλεια, να τα αφήνουμε όλα στον Κύριο γινόμαστε Δημιουργοί, αυξάνονται οι δονήσεις μας.

Ο φόβος, η διακοπή της σύνδεσης με τον Πατέρα μας βάζει  σε κατάσταση συναγερμού, την επικέντρωση της συνείδησης μας στο όχημα και στο θάνατο αυτού.

Ο φόβος του θανάτου έχει το εμφυτευτεί μέσα μας και μας θέτει υποσυνείδητα σε συναγερμό. Μπορούμε να επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο μας και τις κυτταρικές μας μνήμες  και να επικεντρωθούμε στον Κύριο.

Σκοπός  όλων μας είναι να αφυπνίσουμε το υποσυνείδητό μας να συνειδητοποιήσουμε  την πραγματική μας φύση, στρέφοντας το νου μας προς τον  Δημιουργό μας συνειδητοποιώντας κατ’ εικόνα και κατ’ ομοίωση με τον Πατέρα μας.

Το κατ’ εικόνα  μας έχει δοθεί αλλά το κατ’ ομοίωση  επιτυγχάνεται  όταν ξεφύγουμε από τον κλοιό, από την αντίληψη ότι είμαστε  το περιορισμένο όχημα που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας. Προσευχηθείτε και υμνείτε τον Κύριο, τον Δημιουργό συνεχώς, τότε θα είσαστε συνεχώς συνδεδεμένοι μαζί Του και θα έχετε άπειρες δυνατότητες.

Μην ακούτε όλους που λένε ότι ο Κύριος δεν υπήρξε ή ήταν άνθρωπος κι όλα αυτά, συμμετέχετε στα μυστήρια της εκκλησίας μας, πηγαίνετε στη εκκλησία να προσεύχεστε με κλειστά μάτια, αν σας ενοχλούν οι γύρω σας, αφεθείτε στον Κύριο, στην Παναγία, στους Αγίους, στου αρχαγγέλους, του αγγέλους και βιώστε την απίστευτη γαλήνη, δύναμη και αγάπη που θα σας πλημμυρίσει. Ξεχάστε τι σας λένε, δεν θα σας ενδιαφέρει τίποτα, επικεντρωθείτε στον Κύριο, ψάλτε τους ψαλμούς  που ψέλνουν την εκκλησία, έχετε τη συνείδηση σας εκεί και θα λάβετε.

Έχω δοκιμάσει όλες τις θρησκείες ιδίως όταν έμενα στο Παρίσι, στη  cite univeriste  που ήταν φοιτητικές εστίες από όλο τον κόσμο, αλλά και σε όλες τις χώρες που ταξίδεψα ιδίως στην Ινδία,  ασχολήθηκα ακόμη  και μελέτησα τα μυστήρια των αρχαίων Ελλήνων. Όμως πουθενά δεν ένοιωσα την γαλήνη, την εσωτερική δύναμη και αγάπη που νοιώθω όταν προσεύχομαι και συμμετέχω στα μυστήρια της εκκλησίας μας. Μπορεί πριν το Κύριο, το φως να το είχε φέρει στο χωροχρόνο που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας, στη γη,  ο Απόλλωνας, απ’ όταν ενσαρκώθηκε ο Κύριος και τον γνωρίσαμε, Αυτός μας δίνει τα πάντα. Μην ασχολείστε με τους ιερείς, μπορεί να μην έχουν επίπεδο, μπορεί να επικεντρώνονται στην ύλη, έχουν όμως λάβει μύηση και την ώρα της λειτουργίας έχουν τη δύναμη να μας δώσουν την Θεια κοινωνία, έχουν τη δύναμη την ώρα της εξομολόγησης να μας φέρουν το Άγιο Πνεύμα μέσα μας, αν είμαστε βέβαια έτοιμοι και έχουμε σβήσει το εγώ μας.

Για να εισέλθει ο Κύριος, το Άγιο Πνεύμα και να κατοικήσει μέσα μας πρέπει να έχουμε σβήσει το εγώ μας, να έχουμε μετανοήσει για ότι στο παρελθόν δεν ακολουθήσαμε το θέλημα, τις εντολές του Κύριου που είναι οι προδιαγραφές του Δημιουργού μας, αλλά το Θέλημα  του εγώ μας.

Είμαστε καθ’ ομοίωση με το  Θεό, η ομοίωση αυτή αλλοιώνεται από τα περιοριστικά μας πιστεύω και τα αρνητικά συναισθήματα που αναπτύσσουμε.  Έχουμε όλοι  τη δυνατότητα της αθανασίας σε αυτή τη ζωή, εφ’ όσον συνειδητοποιήσουμε την πραγματική μας φύση και ακολουθούμε τις προδιαγραφές του Δημιουργού.   Όταν το καταφέρουμε να διακατεχόμαστε μόνο από αγάπη τότε το φυσικό μας σώμα δεν θα φθείρετε και θα περνάμε άφθαρτοι στην άυλη μας μορφή όπως πέρασε ο Κύριος. Δημιουργηθήκαμε κατά εικόνα και ομοίωση. Η συμπύκνωση της ύλης, που είναι το γήινο σώμα που έχουμε σαν όχημα στην γήινη μας ζωή,  προήλθε από εμάς κατά την πτώση μας από τη Θεία Χάρη, την διακοπή την σύνδεση μας με τον Δημιουργό, διότι θελήσαμε να μην ακολουθήσουμε τις προδιαγραφές του κτίστη, αλλά τις δικές μας προδιαγραφές.

Το εγώ είναι αυτό που μας εμποδίζει να αισθανθούμε την ενότητα με τον Πατέρα και να κάνουμε θαύματα. Η ταπείνωση, μετάνοια, είναι η μόνη λύση, είναι  διαδικασία εξάλειψης του εγώ.

Όλο το μυστικό  είναι ότι ο νους μας, οι αισθήσεις μας μπορούν να επεξεργαστούν ένα πολύ μικρό ποσοστό αυτών των πληροφοριών που υπάρχουν. Η σύνδεση με το Θεό η μόνη  λύση για να είμαστε συνδεδεμένοι στην άπειρη Πηγή των πάντων. Δεν υπάρχει κανένας φραγμός στην υγεία, την ευημερία, τις ευτυχισμένες σχέσεις που θα έχουμε, αν έχουμε αν εξαφανίσουμε το εγώ μας το τοίχος που μας συνδέει με τη Πηγή  και αποκτήσουμε πρόσβαση στα πάντα.

Τα συναισθήματα της πίκρας της θλίψης είναι άρνηση στο Θεό, στην άπειρη αυτή Πηγή των πάντων.

Ακολουθήστε τις αρχές του Θεού, τις προδιαγραφές θα μας δημιούργησε  που είναι η ζωή μέσα στις αρετές  που είναι λόγος του Κυρίου και τότε θα ενωθείτε  με το  Θεό θα έχετε τα πάντα.

 Είμαστε η έκφραση του Θεού  αρκεί να ξεφύγουμε από την ταύτιση μας με το σαρκίο το όχημα που μας  ο Πατέρας μας για να κυκλοφορούμε  στη γη.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε  ότι ο Παράδεισος  που θα ζήσουμε στην πραγματική μας ζωή όταν θα έχουμε απαλλαγεί  από το γήινο όχημα, το σαρκίο μας, εξαρτάται από τη ζωή που ζούμε τώρα. Εξαρτάται από την μείωση του εγώ μας, από το βασίλειο που θα δημιουργήσουμε μέσα μας, από την αγάπη που θα δημιουργήσουμε μέσα μας, την  ένωση με τους συνανθρώπους μας και με τον Πατέρα.

Όσο πιο πολύ θα έχουμε απαλλαγεί από τη θλίψη, το φόβο, το θυμό, τις ενοχές, την κριτική,  προς τους άλλους , τόσο μεγαλύτερο παράδεισο θα βιώσουμε στη ζωή μας εδώ στη γη. Αλλά μεγαλύτερο Παράδεισο θα βιώσουμε, όταν γυρίσουμε  στο σπίτι μας, στον πραγματικό μας εαυτό, όπου θα έχουμε απαλλαγεί από τα δεσμά του γήινου σώματός μας, το οποίο μας περιορίζει τις δυνατότητες μας. Μας εμποδίζει να συνειδητοποιήσουμε  την αίσθηση  της ενότητας των πάντων.

O Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός μας  ξεκαθαρίζει ότι το καθήκον μας είναι η μετάνοια, αλλά το εγώ μας (ο διάβολος) μας παρασύρει, με την μορφή της αποθάρρυνσης, της απογοήτευσης μας παρασύρει, η Θείας Χάρης επεμβαίνει και μας οδηγεί προς την σωτηρία. Η πρώτη μας εντολή είναι να αγαπάμε το Θεό και τον Θεό τον αγαπάμε όταν ακλουθούμε τις εντολές του. Οι εντολές είναι τα  φάρμακα, πέσαμε εδώ διότι αρνηθήκαμε το θείο θέλημα, πρακτικά είπαμε δεν μας χρειάζεται ο Θεός επιδοθήκαμε στη φιλαυτία και στη φιληδονία, πρέπει τώρα πρακτικά να αποδείξουμε.  Αν ο νους μας δεν αλλάξει,  αν δεν μετανοήσουμε αν δεν ακολουθήσουμε το θέλημα του Κυρίου, τότε η Θεία Χάρης δεν πλησιάζει. Η αγάπη δεν είναι εντολή είναι η ουσία μας, είμαστε αντίτυπο του προτύπου, το πρότυπο  μας είναι ο Θεός που είναι η αγάπη.  Ο Θεός είναι απόλυτος αγάπη, όταν ο άνθρωπος αμάρτησε, παράκουσε, πίστεψε ότι μόνος ου μπορεί να είναι Θεός, τότε  αποσύρθηκε η Θεία Χάρις.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι κάνουμε να το κάνουμε σύμφωνα με το θέλημα του Θεού και τότε θα έχουμε το Θεό με το μέρος μας.

Όλο το μυστικό είναι η φώτιση, το Άγιο Πνεύμα έχει τη θεία ενέργεια και κατεβαίνει μόνο του όταν βρει τις πνευματικές προϋποθέσεις στον άνθρωπο. Τα ίδια με άλλα λόγια μας λέει ο ένας άγιος Γέροντας στο Αγιο όρος,   για να ανέβουμε στον ουράνιο  Παράδεισο μας λέει είναι απαραίτητη η πίστη στον Νοικοκύρη του Παραδείσου, για Τον αγαπήσουμε, να αναγνωρίσουμε την αμαρτωλότητα μας, να ταπεινωθούμε για να Τον γνωρίσουμε και να συνομιλούμε  μαζί Του προσευχόμενοι και να Τον δοξάζουμε και όταν μας βοηθά και όταν μας δοκιμάζει.

Όταν ο άνθρωπος παραμένει στην φυσική του γνώση, παραμένει στην φύση και δεν ανεβαίνει  στον Ουρανό. Όταν ο άνθρωπος  ταπεινωθεί και φωτιστεί τότε αγιάζεται και το μυαλό, ενώ πριν φωτιστεί η ενέργεια του μυαλού είναι σαρκική. Το σοφότερο πράγμα που θα σκεφτώ, η πιο σοφή λύση που θα βρω είναι η πιο μεγάλη ανοησία, όταν έχει εγωισμό μέσα της, ενώ η ταπείνωση είναι πραγματική σοφία. Η ταπείνωση βοηθά σε όλα, θέλει αγώνα . Οι πνευματικοί άνθρωποι μερικές φορές κάνουμε σαν να μην υπάρχει Θεός, δεν αφήνουµε τον Θεό να ενεργήσει. Ο Θεός ξέρει πως δουλεύει. Ενώ υπάρχουν δηλαδή πνευματικά μέσα για να τακτοποιούνται οι δύσκολες καταστάσεις µέ πνευματικό τρόπο, εμείς  πάμε να ενεργήσουμε κοσµικά. Όλο το μυστικό για να έχουμε σύνδεση με τον Δημιουργό, να έχουμε τα πάντα,  είναι  να δοξολογούμε το Θεό.  Αυτό μας έλεγε κι ο πατέρας Παΐσιος «Δε νιώθεις τον Ουρανό, γιατί δεν δοξολογείς τον Θεό, όταν ο άνθρωπος κινείται στον χώρο της δοξολογίας χαίρεται με όλαόταν ο άνθρωπος ευχαριστεί τον Θεό ακόμη και για τα λίγα, τότε έρχεται πλούσια η ευλογία του Θεού». Άρα λέμε δόξα σοι ο Θεός για ότι μας συμβαίνει και επικεντρωνόμαστε στη θειική μας πλευρά όχις την πλευρά του Ιούδα.

Ο κύριος λόγος που πολλοί άνθρωποι είναι άρρωστοι, δυστυχισμένοι ή ζουν μέσα στην έλλειψη, τη μιζέρια τη φτώχια είναι γιατί έχουν ψυχολογική αντίστροφή που σημαίνει ότι υποσυνείδητα πιστεύουμε ή επιθυμούμε το αντίθετο από ότι επιθυμούμε συνειδητά. Δηλαδή ενώ συνειδητά θέλουμε να είμαστε υγιείς, πλούσιοι και ευτυχισμένοι, ενδόμυχα (υποσυνείδητα) επιθυμούμε να είμαστε άρρωστοι, φτωχοί και δυστυχισμένοι.

Βλέπουμε την πλειονότητα των ανθρώπων που βιώνει φόβο απόρριψης, θέλουν υποσυνείδητα να είναι άρρωστοι ή δυστυχισμένοι (ψυχολογική αντιστροφή) για να τραβούν το ενδιαφέρον των δικών τους. Οι άνθρωποι αυτοί δίνουν συνεχώς την πληροφορία στο σώμα τους να παραδοθεί στην εντροπία (αποσύνθεση) πάσχουν συνήθως από αυτοάνοσα νοσήματα και δεν θεραπεύονται με κανένα μέσο. Φόβο απόρριψης βιώνουμε συνήθως έως την ηλικία των έξη ετών, που δεν είχαν κρίση και ελάμβαναν για πραγματικότητα όλες τις πληροφορίες που ελάμβαναν έτσι είχαν λάβει για απόρριψη την συμπεριφορά των γονιών ή αδελφών τους.

Για να απαλλαγούμε από οριστικά από τα προβλήματά μας  θα πρέπει να αλλάξουμε σε όλα τα επίπεδα.

Μην ξεχνάτε ότι αποτελούμαστε βασικά από 7 σώματα αλλά από αυτά κυριαρχούν 4 το πνευματικό, το νοητικό , το ενεργειακό και το υλικό.

Πνευματικό σώμα: Η σημαντικότητα τούς είναι κατά σειρά προτεραιότητας είμαστε πνεύματα αν δεν έχουμε συνδέσει με την Πηγή μας ότι και να κάνουμε δεν έχει νόημα.

Νοητικό σώμα: Στη συνέχεια τη ζωή μας την τρέχει το πρόγραμμα που έχουμε στο υποσυνείδητό μας αν το πρόγραμμα που έχουμε είναι γεμάτο περιοριστικά πιστεύω και ψυχολογικές αντιστροφές (δηλαδή υποσυνείδητα θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι για να ελκύσουμε το ενδιαφέρον των δικών μας που νομίζουμε ότι μας απέρριψαν) τότε ο νους θα δίνει εντολή στο σώμα μας για να αρρωστήσει.

Ενεργειακό σώμα: Το τρίτο είναι το ενεργειακό μας σώμα όταν εμείς βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα, τότε η ενέργεια που βγαίνει από τις 7 βρύσες που ονομάζουμε chakras ή ενεργειακά κέντρα περιορίζεται, αλλα και τα ποτάμια και τα ρυάκια που μεταφέρουν την ενέργεια αυτή στα όργανά μας και σε όλα τα μέλη του σώματος μας που ονομάζονται μεσημβρινοί μπλοκάρεται, με αποτέλεσμα να αρρωστήσουμε.

Υλικό σώμα: Το τελευταίο σώμα είναι το υλικό, αν τρεφόμαστε με κρέατα γεμάτα τοξίνες, αν πίνουμε οινοπνευματώδη ποτά, το υλικό μας σώμα τοξινώνεται, επηρεάζει την διάνυα την πνευματικότητα μας.

Εκτός λοιπόν από το ενεργειακό που δείξαμε πως ξεμπλοκάρουμε το μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης, να αλλάξουμε τους αρνητικούς προγραμματισμούς που έχουμε υποσυνείδητα, να απαλλαγούμε από τους φόβους και αρνητικά περιστατικά της ζωής μας με το EFT και επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας που είναι το πιο σημαντικό στη, ζωής μας. Αλλά θα σας δείξουμε και τον τρόπο πως επαναπρογραμματισμούς μας και επανασυνδεόμαστε με την Πηγή μας.

1. Με το EFT απαλλασσόμαστε το φόβο και κυρίως το φόβο απόρριψης.
Απενεργοποιούμε τον συναγερμό που μας θέτουν διάφορα αρνητικά γεγονότα από το παρελθόν και απαλλασσόμαστε από τις ψυχολογικές αντιστροφές (δηλαδή υποσυνείδητα θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι για να ελκύσουμε το ενδιαφέρον των δικών μας που νομίζουμε ότι μας απέρριψαν).

Όπου ξεκινάμε να απαλλαγούμε από τον υποσυνείδητο φόβο απόρριψη, που είναι φόβος ότι είμαστε ξεκομμένοι και δεν αξίζουμε να αγαπηθούμε ή να μας αγαπήσουν, που είναι η κύρια αιτία για το στρες μας,

Κάνοντας μαλάξεις στο σημείο πάνω από το στήθος (ST 16), λέγοντας «παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου. Από σήμερα που συνειδητοποίησα ότι όλα τα προβλήματά μου οφείλονται στο φόβο απόρριψης που βίωσα από παρανόηση του υποσυνειδήτου μου βιώνω το φόβο απόρριψης για να απαλλαγώ».

Κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία που δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα, τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας στο φόβο.

spondiliki-stili-5

2. Επαναπρογραμματίζουμε το υποσυνείδητο μας
Μέσα από την τεχνική της ακοής του CD που περιέχεται στα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και περιέχει θετικές θαυματουργές δηλώσεις (που αποκαλούμε Alphamatics) ερχόμενοι στο επίπεδο Άλφα θα μπορείτε να προγραμματίζεται το υποσυνείδητο σας θετικά, να απομακρύνεται το φόβο που δημιουργεί το stress, το οποίο με τη σειρά του καταρρακώνει τον οργανισμό σας. Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε τη μνησικακία που αισθάνεστε για τους συνανθρώπους σας, η οποία σας στερεί από κάθε ευημερία και προκοπή, με τα ανώτερα ενεργειακά συναισθήματα της αγάπης, του θαυμασμού, της συμπόνιας τα οποία θα σας φέρουν χαρά και αφθονία.

Όταν κοιμόμαστε το πρώτο μισάωρο ο εγκέφαλός μας πάλλεται από 8-14 παλμούς το δευτερόλεπτο τότε το αριστερό ημισφαίριο, όπου βρίσκονται όλες οι πεποιθήσεις μας, τα πιστεύω μας, που είναι τα φίλτρα που περνά οποιαδήποτε ιδέα, είναι κλειστό, κατ’ αυτό τον τρόπο οτιδήποτε ακούσουμε, καταγράφεται σαν πραγματικότητα από το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου μας και αποτελεί πραγματικότητά μας, αν ακούσουμε το CD αρκετές φορές και δημιουργηθούν δυνατές συνάψεις μεταξύ των εγκεφαλικών κυττάρων (δυνατά νευρωνικά δίκτυα). Οι Alphamatics, είναι δυνατά μηνύματα που επαναπρογραμματίζουν θετικά το υποσυνείδητό μας, μας δημιουργούν νέα νευρωνικά δίκτυα, τα οποία μας κάνουν να σκεπτόμαστε θετικά. Όταν «παρκάρουμε», αφήνουμε τον εγκέφαλό μας να ταξιδέψει στις συνάψεις με τα νευρωνικά δίκτυα που έχει δημιουργήσει.

3. Μύηση στην αγάπη

Μύηση στην αγάπη, στα δωρεάν σεμινάρια ή στις εκπομπές μου, βλέποντας την ανιδιοτελή, χωρίς όρους αγάπη στα μάτια μου, βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε, πλήρως χωρίς όρους, ξεκλειδώνει η καρδιά σας, η αντλία της αγάπης που έχετε μέσα σας επαναλειτουργεί και μπορεί να λαμβάνει αλλά και να δίνει αγάπη χωρίς όρους.

Όταν έχετε αγάπη μέσα σας άγετε τα πάντα, έχετε όλο τον κόσμο δικό σας. Με την αγάπη χωρίς όρους λοιπόν που σας εκπέμπω, στο πρόσωπο μου βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε.
Με τα φωτόνια που βγαίνουν από τα χέρια μου αισθανόσαστε την ενότητα την αγάπη του Πατέρα και γεμίζετε αγάπη και αγαπάτε τον εαυτό τους.

4. Επανασύνδεση με την Πηγή μας το Θεό:
Αγαπάμε, προσφέρουμε συγχωρούμε τον εαυτό μας τους πάντες και τα πάντα. Είμαστε όμως ψυχές και για να διατηρούμε την επαφή με τον Πατέρα θα πρέπει να συμμετέχουμε στα μυστήρια και της τελετές της θρησκείας μας που είναι το μυστήριο της εξομολόγησης και της θείας κοινωνίας. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ψυχές και πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας, το Θεό, τον Κύριο. Όταν συγχωρούμε, μειώνουμε το εγώ μας, συμμετέχουμε στις τελετές και τα μυστήρια της εκκλησίας μας, τότε ενωνόμαστε με την Πηγή μας και τότε το στρες και η αϋπνία εξαφανίζονται.

Αυτοθεραπεία από μακροχρόνιο κλείσιμο στα ρουθούνια που δημιουργούν αδυναμία αναπνοή από τη μύτη και έντονο βήχα. 2ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  κυρίως από το βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»  αλλά και το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.

Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά. Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους.

Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρώστεια σημαίνει ά στερικό του ρώστους που σημαίνει δύναμη-ενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει. Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.

Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν. Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου καλέστε στο 6977349766.

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Ερευνητής.

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία.

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας