Μπορούμε να γίνουμε δημιουργοί, να κάνουμε τη ζωή μας ένα θαύμα!!! να έχουμε ότι θελήσουμε!! δείτε τον τρόπο

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

 

 

imaste dhmioyrgoi Το κλειδί της υγείας, της χαράς, της ευτυχίας και της αφθονίας είναι η σύνδεση μας με την Πηγή μας (Θεό, τον Κύριο). Για να βιώσουμε την κατάσταση του Δημιουργού, την αγάπη, την χαρά, την υγεία, την ευτυχία και την αφθονία, θα πρέπει να έχουμε συγχωρήσει τον εαυτόν μας, τους πάντες και τα πάντα, θα πρέπει να έχουμε απαλλαγεί από όλα μας το αρνητικά συναισθήματα, κυρίως το φόβο, τη θλίψη, το θυμό, τις ενοχές, που είναι σκοτάδι. Οι περισσότεροι που έχουμε θλίψη πρέπει να γνωρίζουμε ότι η θλίψη είναι σκοτάδι και μας καταστρέφει την υγεία μας. 

 

Η ενανθρώπιση του Λόγου του Θεού έγινε με την ενσάρκωση του Κυρίου, σε όσους δέχονται τον Κύριο και πιστεύουν  σε Αυτόν, τους δίνει  το δικαίωμα να γίνουν παιδία του Θεού, να γίνουμε δημιουργοί. Ο Κύριος, η ενανθρώπιση του Λόγου, είναι το αληθινό φως, που έχει έλθει στον κόσμο να φωτίζει κάθε άνθρωπο και να μας δίξει ότι μπορούμε να είμαστε δημιουργοί και να κάνουμε θαύματα όπως Αυτός. Αν ακολουθούμε τον Κύριο έχουμε τα πάντα, η ψυχή μας είναι γεμάτη φως, εκπέμπει αυτό το φως κι έχει τα πάντα. 

Μόνο όσοι έχουν σβήσει το εγώ τους, συμμετέχουν στα μυστήρια της εκκλησίας μας μπορούν να βιώσουν την πληρότητα, τη γαλήνη, την πλήρη ικανοποίηση και γαλήνη της ψυχης τους, μπορούν να γίνουν δημιουργοί, ότι σκέπτονται, ότι θελήσουν να γίνονται πραγματικότητα. Πολλοί μιλούν  για ευτυχία, η ευτυχία έρχεται μόνο με την ικανοποίηση της ψυχής, η ψυχή ικανοποιείται μόνο αν είναι συνδεδεμένη με την Πηγή της με τον Κύριο, μόνο όταν ακολουθεί τις προδιαγραφές  του Πατέρα μπορεί να γίνει δημιουργός να γινει μικρός Θεός. 

 

Είμαστε κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση του Πατέρα μας που είναι Δημιουργός των πάντων. Το κατ’ εικόνα  μας έχει δοθεί,  αλλά το κατ’ ομοίωση  επιτυγχάνεται  όταν ξεφύγουμε από τον κλοιό, από την αντίληψη ότι είμαστε  το περιορισμένο όχημα που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας. Προσευχηθείτε και υμνείτε τον Κύριο, τον Δημιουργό συνεχώς, τότε θα είσαστε συνεχώς συνδεδεμένοι μαζί Του και θα έχετε άπειρες δυνατότητες.

 

Μην ακούτε όλους που λένε ότι ο Κύριος δεν υπήρξε ή ήταν άνθρωπος κι όλα αυτά, συμμετέχετε στα μυστήρια της εκκλησίας μας, πηγαίνετε στη εκκλησία να προσεύχεστε με κλειστά μάτια, αν σας ενοχλούν οι γύρω σας, αφεθείτε στον Κύριο, στην Παναγία, στους Αγίους, στου αρχαγγέλους, του αγγέλους και βιώστε την απίστευτη γαλήνη, δύναμη και αγάπη που θα σας πλημμυρίσει, τότε θα γίνετε δημιουργοί και θα πάψετε να κλαίτε τη μοίρα σας. Ξεχάστε τι σας λένε, δεν θα σας ενδιαφέρει τίποτα, επικεντρωθείτε στον Κύριο, ψάλτε τους ψαλμούς  που ψέλνουν την εκκλησία, έχετε τη συνείδηση σας εκεί και θα λάβετε, θα λάβετε το δικάιωμα να είστε κι εσείς παιδιά του Πατέρα να είστε δημιουργοί. Δεν είναι θέμα παπάδων ή θρησκείας, είναι θέμα ουσίας είναι ο τρόπος να γίνουμε παντοδύναμοι δημιουργοί και να κάνουμε τη ζωή μας ένα Θαύμα.

 

Έχω δοκιμάσει όλες τις θρησκείες ιδίως όταν έμενα στο Παρίσι, στη  cite univeriste  που ήταν φοιτητικές εστίες από όλο τον κόσμο, αλλά και σε όλες τις χώρες που ταξίδεψα ιδίως στην Ινδία, ασχολήθηκα ακόμη  και μελέτησα τα μυστήρια των αρχαίων Ελλήνων. Όμως πουθενά δεν ένοιωσα την γαλήνη, την εσωτερική δύναμη και αγάπη, αλλά κυρίως τη δύναμη του δημιουργού, όπου ότι θελήσω (αρκεί να είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές του Δημιουργού) γίνεται πραγματικότητα,  που νοιώθω όταν προσεύχομαι και συμμετέχω στα μυστήρια της εκκλησίας μας. Μπορεί πριν το Κύριο, το φως να το είχε φέρει στο χωροχρόνο που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας, στη γη,  ο Απόλλωνας, απ’ όταν ενσαρκώθηκε ο Κύριος και τον γνωρίσαμε, Αυτός μας δίνει τα πάντα. Μην ασχολείστε με τους ιερείς, μπορεί να μην έχουν επίπεδο, μπορεί να επικεντρώνονται στην ύλη, έχουν όμως λάβει μύηση και την ώρα της λειτουργίας έχουν τη δύναμη να μας δώσουν την Θεια κοινωνία, έχουν τη δύναμη την ώρα της εξομολόγησης να μας φέρουν το Άγιο Πνεύμα μέσα μας, αν είμαστε βέβαια έτοιμοι και έχουμε σβήσει το εγώ μας.

   Για να εισέλθει ο Κύριος, το Άγιο Πνεύμα και να κατοικήσει μέσα μας πρέπει να έχουμε σβήσει το εγώ μας, να έχουμε μετανοήσει για ότι στο παρελθόν δεν ακολουθήσαμε το θέλημα, τις εντολές του Κύριου που είναι οι προδιαγραφές του Δημιουργού μας, αλλά το Θέλημα  του εγώ μας.

    Είμαστε φωτεινά όντα,  που ήλθαμε εδώ για να αποδείξουμε την Θεϊκότητα μας, να αποδείξουμε  ότι σε όποιο όχημα και κατάσταση να μας βάλουν,  εμείς έχουμε τη δύναμη και την ικανότητα να ζήσουμε ευτυχισμένοι, να δημιουργήσουμε  το περιβάλλον  που θέλουμε  να νικήσουμε  ακόμη και το θάνατο του φυσικού του μας σώματος, όπως μας δίδαξε ο Κύριος, ο οποίος μας δίδαξε ότι σταυρώσουμε, εξαφανίζαμε  το εγώ μας, το  γήινο εαυτό μας, τότε  μπορούμε να γίνουμε δημιουργοί της πραγματικότητας μας. 

    Η συνειδητοποίηση, βίωση της κατάστασης του Δημιουργού,  έρχεται πάντα όταν ξεπεράσουμε τους πειρασμούς και τις δυσκολίες που έχουμε υποβληθεί  από το εγώ μας, που είναι η ταύτιση του εαυτού μας με το όχημα  και τα δεδομένα που έχουμε μικροί, Πρέπει να καταλάβουμε  ότι η πραγματικότητα μας  στη ζωή μας καθορίζεται από το τι πιστεύουμε για πραγματικότητα.

   Ο κόσμος χρειάζεται  νέες πληροφορίες, μπορεί να  αλλάξει, αλλά αν δεν έχει δεδομένα στον εγκέφαλο του δεν μπορεί να επεξεργαστεί τις πληροφορίες που βλέπει ή ακούει. Όταν τον βομβαρδίζουν συνεχώς με διαφημίσεις,  τι θα φάει και τι θα πιει και πως θα κάνει έρωτα, ικανοποιήσεις που αφορούν μόνο το όχημα,  αντί να τον στρέφουν στην πραγματική του φύση, στα θέματα που ικανοποιούν την ψυχή, τότε η ψυχή μας, που είναι ο πραγματικός μας εαυτός μαραίνεται, ασθενεί και μαζί με την ψυχή ασθενεί και το σώμα, αλλά και χάνουμε την ικανότητα του Δημιουργού. Το ανθρώπινο σώμα που έχουμε έχει ελάχιστες δυνατότητες, η Ψυχή μας όμως συνδεδεμένη με την Πηγή της έχει άπειρες δυνατότητες.

O Κύριος μας δίνει να καταλάβουμε ξεκάθαρα ότι τα πάντα αποτελούν ενότητα, ότι υπάρχει το εν όλον φως Θεός, αλλά για να συνειδητοποιήσουμε το φως αυτό πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε, στην αγάπη αυτή μας μύησε ο Κύριος που είναι ο ίδιος η αγάπη.

Μας εξήγησε ότι  είναι μέσα μας και πρέπει να τον ανακαλύψουμε ανοίγοντας την πόρτα της καρδιάς μας κι αυτή ανοίγει:

Αν αγαπήσουμε τον Κύριο,  που είναι στο πρόσωπο όλων των συνανθρώπων μας και κυρίως του εχθρού μας. Αν ακολουθούμε τις εντολές του, που είναι να ζούμε μια ζωή βασισμένη στις αρχές της αγάπης, της γενναιοδωρίας, της ταπεινοφροσύνης.

Μας ξεκαθαρίζει ότι η κρίση συντελείται ήδη στο παρόν ανάλογα  με τη θέση  που παίρνουν οι άνθρωποι σε σχέση με την αποκάλυψη του Θεού στο πρόσωπο του Κυρίου. Εδώ είναι όλο το μυστικό, αμαρτία για τον Κύριο είναι να μην πιστεύουμε στον Κύριο, διότι μόνο μέσα από τον Κύριο θα δούμε τον Πατέρα.

Οπως μας λέει ο  Ιωάννης στην αρχή του Ευαγγελίου,  ο Κύριος είναι το αληθινό φως, και έρχεται στον κόσμο για να φωτίσει τον άνθρωπο. Σε όσους πιστευουν σε αυτόν δίνει το δικάιωμα να γινουν παιδιά του Θεού. 

O Κύριος μας ξεκαθαρίζει ξεκάθαρα τι πρέπει να κάνουμε να κερδίσουμε την αιώνια ζωή, στα εξης σημεία του Ευαγγελίου:

«Η ενανθρώπιση του Λόγου με την ενσάρκωση του Κυρίου, σε όσους δέχθηκαν τον Κύριο και πίστεψαν στον Κύριο τους έδωσε το δικαίωμα να γίνουν παιδία του Θεού. Ο Κύριος, η ενανθρώπιση του Λόγου, είναι το αληθινό φως, που έχει έλθει στον κόσμο και φωτίζει κάθε άνθρωπο». (Ιωάννης 1.1-5).

Όπως αντιλαμβάνεστε όλο το μυστικό για να πετύχουμε στη ζωή μας και να ζήσουμε μια ευτυχισμένη ζωή, είναι να πιστέψουμε στον Κύριο.

«Ο λόγος έγινε άνθρωπος και εγκαταστάθηκε μέσα μας.  Η Χάρη λοιπόν κι η αλήθεια ήλθε σε μας δια του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Κανείς ποτέ δεν είδε τον Θεό, μόνο ο μονογενής Υιός που είναι μέσα στην αγκαλιά του Πατέρα, εκείνος μας τον έκανε γνωστό». (Ιωάννης 1,17).

Ο Κύριος μας λέει  ξεκάθαρα τι κερδίζουν αυτοί που πιστεύουν σε Αυτόν: «ότι εκείνος που πιστεύει τον Υιό έχει αιώνια ζωή, εκείνος που αρνείται να πιστέψει στον Υιό δε θα δει τη ζωή, αλλά η οργή του Θεού μένει πάνω του” (Ιωάννης 3,36). «Σας βεβαιώνω πως όποιος δέχεται τα λόγια μου και πιστεύει σ’ αυτόν που με έστειλε, έχει κιόλας την αιώνια ζωή και δεν αντιμετωπίσει την τελική κρίση, αλλά έχει κιόλας περάσει από το θάνατο στη ζωή».  (Ιωάννης 5,24).

Μας λέγει επίσης ότι ο Κύριος δεν σώζει μόνο τους ζωντανούς αλλά και τους νεκρούς, διότι στην ουσία δεν υπάρχει θάνατος και αυτούς που εμείς θεωρούμε νεκρούς είναι ζωντανοί είναι ψυχές και μπορούν να φωτιστούν από τον Κύριο. «Να είστε βέβαιοι πως πλησιάζει ο καιρός, έφτασε κιόλας οι νεκροί θ’ ακούσουν την φωνή του Υιού του ανθρώπου  κι όσοι την άκουσαν θα ζήσουν. Γιατί όπως ο Πατέρας είναι πηγή ζωής, έτσι έκανε και τον Υιό πηγή ζωής» (Ιωάννης 5,25,26).

Μας λέγει ξεκάθαρα ότι ο Κύριος εκφράζει το λόγο του Πατέρα και μόνο αν ακούμε το λόγο αυτό, που είναι η συνειδητοποίηση της πραγματικής μας φύση θα ζήσουμε ευτυχισμένοι, αλλά για το συνειδητοποιήσουμε αυτά πρέπει να πιστέψουμε στον Κύριο, όλο το θέμα είναι η πίστη στο Κύριο. «Τα έργα που επιτελώ μαρτυρούν για μένα ότι είμαι απεσταλμένος του Πατέρα. Εσείς όμως ούτε τη φωνή του έχετε ποτέ ακούσει ούτε τη μορφή του έχετε δει. Το λόγο του Πατέρα δεν τον έχετε μόνιμα στην καρδιά σας, γιατί δεν πιστεύετε στον απεσταλμένο του» (Ιωάννης 5,36-38).

Ο Κύριος μας τονίζει ότι είναι ανώφελο να μελετάμε τις γραφές, χωρίς είμαστε πρόθυμοι να έρθετε κοντά Του, όπου θα βρούμε την αληθινή ζωή (Ιωάννης 5,41).

Το μυστικό στη ζωή δεν είναι να ζητάμε τον  έπαινο από τους  άλλους, αλλά από τη βαθύτερη συνείδηση μας που εκπροσωπεί το Θεό. Μόνο μέσα μας βρίσκεται η αλήθεια  και δεν βρίσκεται πουθενά έξω από μας, ο δημιουργός μας, μας έχει εφοδιάσει όλους με την γεννήτρια που μας τροφοδοτεί  τα πάντα αρκεί να  μάθουμε πως  να την ανοίξουμε «Πως όμως μπορείτε εσείς να πιστέψετε,  αφού αποζητάτε τον έπαινο ο ένας του άλλου, και δεν επιδιώκετε τον έπαινο το μοναδικού Θεού» (Ιωάννης 5,44).

Μας ξεκαθαρίζει ότι είμαστε πνεύματα και να μην καταναλώνουμε την ενέργεια, την διάνοια  μας για τις υλικές μας ανάγκες, η εξυπηρέτηση των αναγκών της ψυχής μας που είναι η  παντοτινή μας φύση,  πρέπει να είναι η πραγματικότητα μας. Η πραγματική μας τροφή προέρχεται από τη σύνδεση μας με τον Κύριο. «Μην κοπιάζετε για τη φθαρτή τροφή, που προσωρινά συντηρεί, αλλά για την τροφή που τρέφει μόνιμα για την αιώνια ζωή, αυτή την τροφή θα σας τη χαρίσει  ο Υιός του Ανθρώπου. Γιατί αυτόν εξουσιοδότησε ο Πατέρας Θεός για το έργο αυτό»

Τον ρώτησαν τι πρέπει να κάνουμε για να εκτελούμε  τα έργα του Θεού; «Το έργο του Θεού είναι  να πιστέψετε στον απεσταλμένο  Του» (Ιωάννης 6,27-29). «Εγώ είμαι αυτό το ψωμί, ο άρτος της ζωής, όποιος  έρχεται σ’ εμένα  δε θα πεινάσει, κι όποιος πιστεύει σ’ εμένα δεν θα διψάσει ποτέ» (Ιωάννης 6,35).

«Σας  βεβαιώνω όποιος πιστεύει σ’ εμένα αυτός έχει την αιώνια ζωή. Εγώ είμαι ο άρτος που δίνει τη ζωή. (Ιωάννης 6,47-48).  «Αυτός που τρώει τη σάρκα  και πίνει το αίμα μου  έχει παντοτινή ζωή» (Ιωάννης 6,54). «Το Πνεύμα του Θεού  είναι αυτό που δίνει  ζωή τα δεν ωφελούν σε τίποτα.  Τα λόγια  που σας είπα  εγώ  είναι πνεύμα  και είναι η ζωή” (Ιωάννης 6,63).

Ο Κύριος μας μίλησε ξεκάθαρα ότι μόνο όταν Τον ακολουθούμε δεν θα έχουμε ποτέ πρόβλημα στη ζωή μας αλλά θα είμαστε συνεχώς στη χαρά στο φως: «Εγώ είμαι το φως του κόσμου, όποιος  με ακολουθεί  δεν θα πλανιέται στο σκοτάδι, αλλά θα έχει  το φως που οδηγεί στη ζωή» (Ιωάννης 8,12).

Ενώ σκοτάδι, δηλαδή αρρώστιες μιζέρια περιμένουν όποιον δεν πίστεψε στον Κύριο: «Θα χαθείτε εξ’ αιτίας των  αμαρτιών σας γιατί, αν δεν πιστέψετε πως εγώ είμαι αυτός που πραγματικά είμαι, θα πεθάνετε εξαιτίας των αμαρτιών σας (αμαρτία είναι να μην πιστέψετε σε μένα, είπε σε άλλο σημείο του Ευαγγελίου)». «Όταν θα υψώσετε τον Υιό του Ανθρώπου τότε θα καταλάβετε  πως εγώ είμαι αυτός που πραγματικά είμαι κι  ότι δεν κάνω τίποτε από μόνος  μου, αλλά τα λέω αυτά όπως με δίδαξε ο πατέρας. Αυτός που με έστειλε  είναι πάντα μαζί μου» (Ιωάννης 8,28-29).

Ακολουθόντας το λόγο του Κύριου που είναι η μόνη αλήθεια θα ελευθερωθούμε από κάθε πόνο και πίκρα. «Αν εσείς αποδειχθείτε υπάκουοι στο λόγο  μου.  Τότε  είστε πραγματικά μαθητές μου, θα γνωρίσετε την αλήθεια κι η αλήθεια θα σας ελευθερώσει». Αν λοιπόν σας ελευθερώσει  ο Υιός, τότε θα είστε πραγματικά ελεύθεροι (Ιωάννης 8,31-36).

Ο Κύριος δεν μας κρίνει μας αγαπά, είναι φίλος μας, σκοπός του είναι να κατοικήσει μέσα μας, να μας κάνει ευτυχισμένους.  Ο Κύριος μας εξήγησε ότι ο Θεός δεν κρίνει τουλάχιστον με τα δικά μας κριτήρια. «Εσείς κρίνετε με ανθρώπινα κριτήρια ενώ εγώ δεν κρίνω κανέναν, αλλά ακόμα κι αν κρίνω εγώ, η κρίση μου έγκυρη, γιατί δεν είμαι μόνος, αλλά είμαστε εγώ κι ο Πατέρας που μ’ έστειλε» (Ιωάννης 8,15).

Ο Κύριος μας λέγει ότι μας διδάσκει την πραγματική μας φύση, όπως τη διδάχθηκε από τον Πατέρα του ενώ εμείς σκεπτόμαστε και πράττουμε σύμφωνα με την γήινη, την ψεύτικη άποψη για την πραγματικότητα μας όπως μας τη δίδαξε  ο γήινος μας πατέρας. «Ο λόγος μου δεν βρίσκει χώρο μέσα.  Εγώ αυτά που είδα κοντά στον Πατέρα μου αυτά λέω, κι εσείς αυτά που είδατε από τον πατέρα σας, αυτά κάνετε». «Σας κήρυξα την αλήθεια όπως την έμαθα από το Θεό». (Ιωάννης 8,37-38 &40). 

Όποιος ακολουθεί το λόγο του Κυρίου δεν πρόκειται ποτέ να έχει πρόβλημα «Σας βεβαιώνω πως αν κάποιος τηρήσει το λόγο μου ποτέ δεν θα αντικρύσει το θάνατο». «Εγώ είμαι η θύρα, όποιος περάσει από μένα θα βρει σωτηρία και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή» (Ιωάννης 8,51 & 10,9).

«Εγώ είμαι η ανάσταση και η ζωή, εκείνος που πιστεύει σ’ εμένα και αν πεθάνει, θα ζήσει και καθένας που ζει κι εμπιστεύεται σ’ εμένα δε θα πεθάνει ποτέ» (Ιωάννης 11,25).

«Εγώ όταν θα υψωθώ από τη γη, όλους τους ανθρώπους θα τους τραβήξω κοντά μου». (Ιωάννης 12,32).

Μας εξηγεί την ενότητα των πάντων «Εγώ κι ο Πατέρας είμαστε Ένα», «Ο Πατέρας ζει μέσα σ’ έμενα κι εγώ ζω μέσα στον Πατέρα (Ιωάννης 10,38).

Μας εξηγεί αφού σαν όντα είμαστε σε θέση να κατανοούμε το λόγο του Θεού σημαίνει ότι είμαστε κι εμείς παιδία του Θεού, πρέπει λοιπόν να συνειδητοποιήσουμε την πραγματική μας φύση, «Μήπως δεν γραμμένο στο νόμο σας εγώ είπα ότι είστε θεοί; Στη γραφή ονομάζονται θεοί σε αυτούς που απευθύνεται ο λόγος του Θεού» (Ιωάννης 10,35).

Αυτό που πιστεύουμε αυτό είναι η πραγματικότητα μας, Κύριος: «Πιστεύετε στο φως, για να γίνετε παιδιά του φωτός» (Ιωάννης 12,32).

Ποιο είναι το θέλημα του Θεού:

Το θέλημα  εκείνου που μ’ έστειλε είναι να μη χαθεί κανένας απ’ όσους μου έχουν δώσει, αλλά όλους να τους αναστήσω την  εσχάτη ημέρα. Το θέλημα εκείνου που μ’ έστειλε είναι τούτο: Όποιος παραδέχεται τον Υιό και πιστεύει σ’ αυτόν, να αποκτήσει αιώνια ζωή και εγώ θα τον αναστήσω την εσχάτη ημέρα»  (Ιωάννης 6,39-40).

Μας διαβεβαιώνει ότι μέσω του μυστηρίου του βαπτίσματος μπορούμε να μπούμε στη βασιλεία του Θεού. Τα λόγια του Κυρίου προς το Νικόδημο: «Σε   βεβαιώνω πως αν κανείς δε γεννήθηκε από το νερό (το νερό δηλώνει κάθαρση) κι από το Πνεύμα, δεν μπορεί να μπει στη βασιλεία του Θεού. ¨Ότι γεννιέται από τον άνθρωπο είναι ανθρώπινο, ενώ ότι γεννιέται από το πνεύμα είναι πνευματικό Ιωάννης 3. 5&6».

 Η πραγματική μας τροφή είναι να εκτελούμε το θέλημα  ου Θεού: «Δικιά μου τροφή είναι να εκτελώ το θέλημα εκείνου που με έστειλε και να φέρω σε πέρας το έργο του (Ιωάννης 4,34).

Είμαστε φως. Είμαστε όλοι παιδιά του φωτός. Το φως, το Άγιο Πνεύμα κατοικεί μέσα μας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε να αγαπάμε όταν αγαπάμε άγουμε τα πάντα. 

Ο Απόστολος Παύλος μας το λέει ξεκάθαρα (Κορινθίους Α’ 3,16-17) :”Δεν ξέρετε πως είστε ναός του Θεού κι ότι το Πνεύμα του κατοικεί ανάμεσά σας; Αν κάποιος με διαιρέσεις καταστρέφει τον το ναό του Θεού, αυτόν θα τον αφανίσει ο Θεός. Γιατί ο ναός του Θεού είναι άγιος κι ο ναός αυτός είστε εσείς”. Αγαπάτε και φροντίζετε τον εαυτόν σας αν του κάνετε ζημιά τότε είστε υπόλογοι προς τον Δημιουργό. Είμαστε άγιοι μας λέει ο Απόστολος Παύλος κι έτσι πρέπει να φερόμαστε”.
Κάθε άνθρωπος μπορεί να φωτιστεί κάθε άνθρωπος μπορεί να εξελιχθεί να πετύχει τα πάντα, αυτό εξαρτάται από το βαθμό της πίστης του, μας το λέει πάλι ξεκάθαρα ο Απόστολος Παύλος ο οποίος είχε φωτιστεί πλήρως και εξέφραζε το Άγιο Πνεύμα: «Ο προφήτης κηρύττει ανάλογα με το βαθμό της πίστης του» (Ρωμαίους 12,6). «Μην προσαρμόζεστε στη νοοτροπία αυτού του κόσμου, αλλά να μεταμορφώνεστε συνεχώς προς το καλό, έτσι θα μπορείτε να διακρίνετε ποιο είναι το θέλημα του Θεού, το καλό και αρεστό στο Θεό και τέλειο» (Ρωμαίους 12,2). 
Φώτιση, σημαίνει αλλαγή, βελτίωση εξέλιξη, πορεία προς το φως που είναι το καλό, το τέλειο, και τέλειο σημαίνει αυτό που είναι προσαρμοσμένο στις εντολές του Πατέρα. 

Ο Απόστολος Παύλος μας δίδαξε ότι Ευαγγέλιο του Χριστού έχει μεγάλη δύναμη χρειάζεται όμως να πιστέψουμε. «Το Ευαγγέλιο του Χριστού είναι η δύναμη του Θεού, που σώζει καθέναν που πιστεύει. Γιατί το ευαγγέλιο αποκαλύπτει ότι ο Θεός δικαιώνει τον άνθρωπο, αρκεί να πιστέψει ολοκληρωτικά στο Θεό»  (Ρωμαίους 1,16-17).

Οι άνθρωποι που ενώ γνωρίζουν τον Θεό μέσα από τη δημιουργία δεν δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους, αλλά κάνουν κακές σκέψεις τότε οδηγούνται μόνοι τους στο σκοτάδι. Τα λόγια του Παύλου «Ενώ γνώρισαν το Θεό  μέσα από τη δημιουργία, ούτε τον δόξασαν ούτε τον ευχαρίστησαν ως Θεό. Αντίθετα η σκέψη τους ακολούθησε λαθεμένο δρόμο και η ασύνετη καρδιά τους βυθίστηκε στο σκοτάδι της πλάνης. Για αυτό τους παρέδωσε ο Θεός στις βρωμερές επιθυμίες τους και τους άφησε  να ατιμάζουν μόνοι τους τα σώματα τους. Στη θέση της αλήθειας  του Θεού έβαλαν το ψέμα και σεβάστηκαν και λάτρεψαν την κτίση κι όχι τον Κτίστη.  Για αυτό το λόγο ο Θεός τους παρέδωσε σε επαίσχυντα πάθη.  Διαπράττοντας ασχήμιες αρσενικοί με αρσενικούς πληρώνοντας έτσι με ο ίδιο τους το σώμα το τίμημα που ταίριαζε στην πλάνη τους» (Ρωμαίους 1,21-27).

Δεν χρειάζεται να κρίνουμε κανένα και κοιτάζουμε να κάνουμε το καλό σε όλους, ο Θεός, η συμπαντική δύναμη που μας δημιούργησε θέλει το καλό όλων μας, όταν αγαπάμε και κάνουμε το καλό όλοι μας αγαπούν. Απόστολος Παύλος: «Κρίνοντας τον άλλον καταδικάζεις τον ίδιο σου τον εαυτό, αφού κι εσύ κριτής κάνεις τα ίδια. Η αγαθότητα του Θεού θέλει να σε οδηγήσει στην μετάνοια. Ο Θεός θα πληρώσει τον καθένα κατά τα έργα του.

Θα δώσει την αιώνια ζωή σ’ όσους  κάνουν υπομονετικά το καλό  κι αναζητούν έτσι τη δόξα, την τιμή και την αφθαρσία κοντά στο Θεό. Θλίψη και στενοχώρια περιμένουν  κάθε άνθρωπο που υπηρετεί το κακό, αντίθετα δόξα τιμή και ειρήνη προσμένουν όποιον κάνει το καλό». (Ρωμαίους 21-9).

Το πιο σημαντικό το νόμος του Θεού είναι γραμμένο στις καρδιές μας, «Οι εντολές του νόμου είναι γραμμένες στις καρδιές μας»  (Ρωμαίους 2,15).

Η εμπιστοσύνη μας και η πίστη μας στο Θεό είναι το Άλφα και το ωμέγα. «Ο Θεός έδωσε στον Αβραάμ την υπόσχεση πως αυτός κι οι απόγονοι του θα κληρονομούσαν τον κόσμο (θα κυριαρχούσαν επί της ύλης). Ο Αβραάμ  πίστεψε στο Θεό και ο Θεός τον δικαίωσε. Η υπόσχεση ισχύει για όλους όσους εμπιστεύονται τον εαυτό τους στο Θεό. Ο Αβραάμ ήταν τελείως βέβαιος πως ο  Θεός,  οποίος του  έδωσε την επαγγελία, είχε τη δύναμη να την εκπληρώσει. Ο Αβραάμ αναγνωρίστηκε δίκαιος από το Θεό, το ίδιο θ’ αναγνωριστούμε κι εμείς που πιστεύουμε στο Θεό»  (Ρωμαίους 4,13-24).

Ο Κύριος μας ξανασυνέδεσε με τον Πατέρα μας λέει Παύλος: «Ο Θεός μας έσωσε επειδή πιστέψαμε, οι σχέσεις μας μ’ αυτόν αποκαταστάθηκαν με τη μεσολάβηση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Αυτός μας οδήγησε με την πίστη  στο χώρο αυτής της χάρης του Θεού, στην οποία είμαστε στερεωμένοι  και καυχόμαστε για την ελπίδα της συμμετοχής μας στη δόξα του Θεού. Ο Θεός μας απάλλαξε από την καταδίκη, με την μεσολάβηση του σταυρικού θανάτου του Χριστού» (Ρωμαίους 5,1-9). «Η ζωή σας βρίσκεται πια κοντά στο Θεό χάρη στην ένωση σας με τον Ιησού Χριστό τον Κύριό μας». (Ρωμαίους 6,11).Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε πνεύματα ψυχές, δεν είμαστε το σώμα μας και δεν πρέπει να παρασυρόμαστε στις επιθυμίες του σώματος μας,  να μην αφήνουμε τίποτα το γήινο να μας οδηγήσει στο σκοτάδι, να μας διακόψει την σύνδεση με την Πηγή μας. μας λέει ξεκάθαρα ο απόστολος Παύλος: «Μην αφήνετε λοιπόν, την αμαρτία να κυριαρχεί στο φθαρτό σας σώμα και μην υπακούετε σ’ αυτήν υποκύπτοντας στις επιθυμίες αυτού του σώματος. Κι ακόμα μην αφήνετε τίποτα από τον εαυτό σας στη διάθεση της αμαρτίας ώστε αυτή να το χρησιμοποιήσει εναντίον σας σαν όργανο για το κακό. Αντίθετα  να προσφέρετε τον εαυτό σας στο Θεό όπως ταιριάζει σε ανθρώπους που πέθαναν κι αναστήθηκαν για μια νέα ζωή, Να κάνετε κάθε μέλος σας όπλο στα χέρια του Θεού για το καλό. Δεν μπορεί πια η αμαρτία να σας εξουσιάσει, γιατί  ζείτε όχι κάτω από την κυριαρχία του νόμου, αλλά στο χώρο της Χάρης του Θεού»  (Ρωμαίους 6,12-14). Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι εκεί όπου επικεντρώνουμε τη συνείδηση μας αυτό έχουμε. Μπορούμε να είμαστε ελεύθερη αν επικεντρωνόμαστε στο φως, μας το ξεκαθαρίζει ο Απόστολος Παύλος: «Δεν ξέρετε πως σ’ όποιον δείχνετε δουλική υπακοή, σ’ αυτόν και ανήκετε ολοκληρωτικά; Έτσι ή ανήκετε στην αμαρτία και σας περιμένει ο αιώνιος θάνατος ή υπακούτε στο Θεό και σας προσμένει η σωτηρία μαζί του. 

    Το κλειδί της υγείας, της χαράς, της ευτυχίας και της αφθονίας είναι η σύνδεση μας με την Πηγή μας (Θεό, τον Κύριο). Για να βιώσουμε την Ανάσταση, δηλαδή το φως, την αγάπη, την χαρά, την υγεία, την ευτυχία και την αφθονία, θα πρέπει να έχουμε συγχωρήσει τον εαυτόν μας, τους πάντες και τα πάντα, θα πρέπει να έχουμε απαλλαγεί από όλα μας το αρνητικά συναισθήματα, κυρίως το φόβο, τη θλίψη, το θυμό, τις ενοχές, που είναι σκοτάδι. Οι περισσότεροι που έχουμε θλίψη πρέπει να γνωρίζουμε ότι η θλίψη είναι σκοτάδι και μας καταστρέφει την υγεία μας. 

Μπορούμε να ξαναβρούμε τη πραγματική μας φύση, να ξαναβρούμε τη θεϊκή μας δύναμη:

  1. Αν μυηθούμε στην αγάπη χωρίς όρους, εκεί μπορώ να σας βοηθήσω, στα σεμινάρια μου, ή κι από μακριά παρακολουθώντας τις εκπομπές μου, βλέπετε  στα μάτια μου την αγάπη χωρίς όρους, βλέπετε στα μάτια μου τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε.

  2. Αν συμμετέχουμε στα μυστήρια και τις τελετές της θρησκείας μας, αν συγχωρούμε τον εαυτόν μας και τους συνανθρώπους μας, ταπεινώνουμε, μειώνουμε το εγώ μας, που είναι το εμπόδιο που μας κόβει την πρόσβαση με την Πηγή, βοηθούμε τους συνανθρώπους μας και όλα τα όντα του σύμπαντος και προσευχόμαστε συνεχώς.Η Χάρις του Θεού, το Άγιο Πνεύμα έρχεται  μέσα μας και μας φωτίζει συνεχώς. Εδώ είναι το μυστικό, στην εκκλησία όταν πηγαίνετε να κοινωνάτε πάντα, γιατί λαμβάνετε τις δονήσεις της αγάπης χωρίς όρους του Κυρίου, αισθάνεστε γαλήνη, πληρότητα μέσα σας. Αυτά που σας λέω δεν είναι θεωρία τα βιώνω συνεχώς όταν κοινωνώ κι όταν κοινωνάμε κάθε εβδομάδα τότε βιώνουμε γαλήνη, πληρότητα, αγάπη χωρίς όρους καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδος. Τα μυστήρια μας τα δίδαξαν οι αρχαίοι Έλληνες οι οποίοι είχαν συνειδητοποιήσει ότι με τα μυστήρια ενωνόντουσαν με την Πηγή τους, βίωναν την πραγματική, πνευματική τους φύση. Για αυτό οι αρχαίοι Έλληνες γνωρίζοντας τα μυστικά αυτά είχαν φθάσει στην κορυφή του κόσμου, ενώ εμείς που τα αφήσαμε έχουμε κατρακυλήσει στο πάτο.

  3. Αν απενεργοποιήσουμε την ενέργεια από  τα αρνητικά μας συναισθήματα που έχουν συσσωρευτεί μέσα μας, τα οποία δονούνται σε χαμηλές συχνότητες με αποτέλεσμα να μην μας επιτρέπουν να βιώσουμε την αγάπη, η οποία δονείται σε υψηλές δονήσεις. Όπως η Κωνσταντίνα Σουλτούκη απενεργοποιώντας καθημερινά τον μεσημβρινό τού ύπατος αυτοιάθηκε από αυτοάνοσο νόσημα στο θυρειειδή αδένα (Hasimoto), το οποίο στην κλασική ιατρική θεωρείται ανίατο. “Θέλω να καταθέσω την εμπειρία μου από τον κ Φωτόπουλο, αγόρασα και τα δυο υπέροχα βιβλία του και τον επισκέφτηκα 2 φορές στην Αθήνα. Όταν επέστρεψα στη Λάρισα ακλούθησα πιστά τις οδηγίες που έχει στο καταπληκτικό βιβλίο του, «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», επί 3 μήνες προσπαθούσα να ξεμπλοκάρω τους μεσημβρινούς, το  αποτέλεσμα; ενώ έπασχα από την αυτοάνοσο Ηαssimoto οι εξετάσεις έδειξαν αυτοίαση!!!! ο ενδοκρινολόγος δεν το πίστευε!!! Όλα όσα λέει ο Φωτόπουλος είναι αληθινά! αρκεί να πιστέψετε και να δουλέψετε με πείσμα, σύστημα και υπομονή!!! “.
  4. Αν επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο μας, και έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε αυτό με τα Cds που υπάρχουν στα βιβλία μου και υπάρχουν χιλιάδες που το έχουν πετύχει. Όπως μας γράφει η Τρίνιτη Μολλά: Η μαμά μου διαβάζει το βιβλίο σου «Έτσι γίνετε το θαύμα»  κι έχει ξετρελαθεί!!!!!!! Εγώ ακούω κάθε βράδυ τα Cd. Οι φίλοι μου από Θεσσαλονίκη Σάββας και Λίνα Χασάπη είναι ξετρελαμένοι με τα βιβλία και τα Cd. Τα βιβλία αυτά θα έπρεπε να διδάσκονται σε όλα τα σχολεία!!!!!!!!!!! Ο Θεός να σ’  έχει καλά εσένα και την οικογένεια σου!!!!!!! Σ΄ ευχαριστούμε!!!!!!!”.

Είμαι δίπλα σας να σας μυήσω στην αγάπη και να βοηθήσω να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα και τα περιοριστικά πιστεύω, που είναι τα βαρίδια που μας εμποδίζουν τη ζωή. Με τα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» τα οποία σας αλλάζουν πραγματικά τη ζωή, στα βιβλία αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για την απενεργοποίηση των αρνητικών συναισθημάτων όπως: Ξεμπλοκάρισμα μεσημβρινών, EFT, Healing Code, Emotional Code Acupressure, ρεφλεξολογία. Όπως μας λέει ο Τάσος Παπαμιχαλόπουλος : «Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον Αλέξη Φωτόπουλο για την άοκνη και αφιλοκερδή προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο και ένα ακόμα μεγαλύτερο «ευχαριστώ» από όλους εμάς που ωφεληθήκαμε από τα δωρεάν σεμινάριά του και τα υπέροχα βιβλία του, που σκορπάνε απλόχερα την γνώση.

Τα βιβλία του «Έτσι γίνεται το θαύμα» και «Μια ζωή γεμάτη φως» αφυπνίζουν στην κυριολεξία και βοηθάνε και τον πλέον κακόπιστο να καταλάβει το πραγματικό νόημα της ζωής μας και τον τρόπο που μπορεί ο καθένας μας, μόνος του, να θεραπεύσει τον εαυτό του και τους άλλους χρησιμοποιώντας μόνο την δύναμη της θετικής σκέψης, ενεργοποιώντας την αγάπη μέσα του ώστε να αντιληφθεί τι τον κρατάει εγκλωβισμένο στα λανθασμένα γονεϊκά του πρότυπα και πως να απελευθερωθεί από τα αρνητικά του συναισθήματα και τις πεποιθήσεις του που τον αρρωσταίνουν.

Τα δωρεάν σεμινάρια του κύριου Φωτόπουλου που πραγματοποιούνται πολύ συχνά σε όλη την Ελλάδα και η προσφορά αγάπης από μέρους του καθώς και οι θεραπείες που προσφέρει σε όλο τον κόσμο που παρευρίσκεται, μέσω ξεμπλοκαρίσματος των ενεργειακών μεσημβρινών, είναι ένα τεράστιο δώρο για όλους εμάς και τους συνανθρώπους μας, που ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, το έχουμε πάρα πολύ ανάγκη. Ο Θεός να τον έχει καλά για πάρα πάρα πολλά χρόνια για να συνεχίζει το Θεάρεστο έργο του!!!».

Με τα cd που έχουν μέσα μπορείτε να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να απαλλαγείτε από όλα τα περιοριστικά πιστεύω, που σας προγραμμάτισαν χωρίς να σας ρωτήσουν όταν είσαστε μικροί.  Υπάρχει πλήρης διατροφικός οδηγός για κάθε ασθένεια, για μακροζωία και ευεξία, οδηγός παρασκευής φύτρων.
Μεγάλη βοήθεια επίσης θα λάβετε επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr όπου θα βρείτε πάρα πολλά νέα άρθρα και όλες τις πρόσφατες εκπομπές μου.
Μπορείτε επίσης να έρχεστε και στα δωρεάν σεμινάρια μου κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 5, Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, μετρό Πανεπιστήμιο όπου εκεί θα μυηθείτε στην αγάπη, θα αντιληφθείτε βιωματικά την απελευθέρωση των αρνητικών συναισθημάτων, την απελευθέρωση από το εγώ και θα συνειδητοποιήσετε την πραγματική, πνευματική, απείρων δυνατοτήτων διάσταση σας. Όπως μας γράφει  ο Νίκος Κάζας: «Κύριε Φωτόπουλε συνεχίστε να μας αφυπνίζεται, να μας δίνεται φως και αγάπη !!!!! έχω βοηθηθεί πάρα πολύ από σας, ευχαριστώ πολύ που με βοηθάτε, σας ξαναπεριμένουμε στη Θεσσαλονίκη να μας γεμίσετε αγάπη και να  βοηθήσετε και άλλο κόσμο που πάσχει από ανίατες αρρώστιες».  Ή Κατερίνα Λαφ.: «Κατάφερα να έρθω στο σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη. Είχα διαβάσει το πρώτο σας βιβλίο και ήθελα να σας γνωρίσω από κοντά να πάρω λίγο και από τη θετική σας ενεργεία. Στο σεμινάριο την Κυριακή είχα ένα πόνο στην πλάτη είναι χρόνιος έρχεται και φεύγει όταν κλείσαμε τα μάτια ακούγοντας τις θετικές σας δηλώσεις και μετά το άγγιγμα στο κεφάλι που κάνατε ο πόνος εξαφανίστηκε. Μου έρχεται να πετάξω. Ευχαριστώ πολύ πήρα και το βιβλίο ζωή γεμάτη φως και μαγεύτηκα. Ευχαριστώ πολύ να σας έχει ο Θεός καλά και να μας βοηθάτε».

 

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  από το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

 

     Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

 

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

 

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

 

Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη

 

Αλέξης Φωτόπουλος

 

Συγγραφέας – Spiritual Healer

 

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329, Ιστοσελίδα: www.afotopoulos.gr, email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

 

Facebook: Alexios Fotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος

 

Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων».

 

Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».

 

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00 Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

 

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

 

 Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία. 

 

imaste dhmioyrgoi
afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας