Επανεργοποιήστε τον μεταβολισμό σας και απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά χωρίς δίαιτες και συγχρόνως βελτιώστε την υγεία σας και τη ζωή σας.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Επανεργοποιήστε τον μεταβολισμό σας και απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά χωρίς δίαιτες και συγχρόνως βελτιώστε την υγεία σας και τη ζωή σας. 1Μπορούμε να επανεργοποιήσουμε τον μεταβολισμό μας εύκολα και απλά.

Απενεργοποιώντας το φόβο, ενεργοποιώντας την καλή λειτουργία του θυρεοειδή αδένα και τρώγοντας ανεπεξέργαστες τροφές, αλλά και αποφεύγοντας τροφές που μας δημιουργούν φλεγμονές. 

Γιατί σταματά ο μεταβολισμός μας. Το σώμα που έχουμε βασίζεται σε μηχανισμούς που του έχει δώσει η φύση για  να μπορέσει να επιβιώσει με τις δυσκολίες  επιβιώσεις που ζούσε. Ένας τέτοιος μηχανισμός είναι η επιβράδυνση του μεταβολισμού που συμβαίνει όταν κινδυνεύει.

Όταν φοβόμαστε σημαίνει ότι μεταξύ των άλλων έχουμε έλλειψη τροφής και τότε δίδεται εντολή να πάψουμε να μεταβολίζουμε (να καίμε την τροφή μας) αλλά να την αποθηκεύουμε σε λίπος. Μπορούμε να απαλλαγούμε από το φόβο και κυρίως από το φόβο απόρριψης και να χάσουμε τα περιττά κιλά μας χωρίς να το καταλάβουμε.

Όπως έκανε ο Χριστάκης Χριστόφη σε μαρτυρία που έδωσε στην εκπομπή τησ ΕΛίτας στο ΡΙΚ :

«Χριστάκης Χριστόφη (Κύπρος, Λευκωσία): Τα κιλά έφευγαν από μόνα τους, όταν απαλλάχτηκα από το φόβο απόρριψης χωρίς καμία προσπάθεια έχανα κιλά και χωρίς να το καταλάβω πρόσεχα την διατροφή μου, πρόσεχα τον εαυτό μου, δεν ήθελα να του κάνω κακό. 

Είχα φόβο απόρριψης κι όταν ξεμπλοκάρισμα του φόβου απόρριψης κι ύστερα  από την απενεργοποίηση του φόβου απόρριψης που έκανα  με τη βοήθεια του κυρίου  Φωτοπούλου τα κιλά ξεκίνησαν φεύγουν από μόνα τους και χωρίς να το καταλάβω,  έχασα 30 κιλά. Τα  έχασα τρώγοντας κανονικά, περνώντας όμως ο χρόνος άρχισα να προσέχω τι τρώγω, ενώ πριν δεν το έκανα, αυτό έγινε από μόνο του  χωρίς καμία προσπάθεια. Αυτό συνέβη  όταν απελευθερώθηκα από  τον φόβο απόρριψης, που είχα διότι εξέλαβα μικρός για απόρριψη την απουσία του πατέρα μου που έλλειπε στη Λιβύη κι εγώ επειδή δεν είχα δημιουργήσει πνευματικό εγκέφαλο το  λάμβανα για απόρριψη, με αποτέλεσμα να μπαίνω σε συναγερμό να τρώω ακατάστατα, περισσότερο και να μην μεταβολίζω  την τροφή μου με αποτέλεσμα να ήμουν υπέρβαρος πάνω από 30 κιλα.

Επανεργοποιήστε τον μεταβολισμό σας και απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά χωρίς δίαιτες και συγχρόνως βελτιώστε την υγεία σας και τη ζωή σας. 2Το πάχος βασίζεται στη λειτουργία του ερπετοειδούς εγκεφάλου, στο ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Ο ερπετοειδής εγκέφαλος, όταν αισθάνεται κίνδυνο, μπαίνει στη διαδικασία φυγής ή επίθεσης (flight or fight). Τότε παύει να μεταβολίζει την τροφή, αλλά την αποθηκεύει σε λίπος και τρώει όσο το δυνατό περισσότερο για να έχει περισσότερη ενέργεια για να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Όταν αισθανόμαστε αρνητικά συναισθήματα (φόβο, θλίψη, θυμό), ο ερπετοειδής εγκέφαλος το μεταφράζει σαν κίνδυνο και ξεκινά τη διαδικασία της μείωσης του μεταβολισμού και την επιθυμία για περισσότερο φαγητό.

Το πάχος, λοιπόν, είναι μια καθαρά ψυχολογική υπόθεση και λειτουργεί όπως ο εθισμός. Τρώμε για να καλύψουμε μέσα μας ένα τραυματικό κενό, μια απώλεια, μια εγκατάλειψη, μια απειλή, την έλλειψη αυτοεκτίμησης που οφείλεται στη συμπεριφορά των γονιών μας ή των ανθρώπων του στενού περιβάλλοντός μας, θα λέγαμε με μια κουβέντα λόγω έλλειψης αγάπης. Ενώ θέλουμε να αδυνατίσουμε, δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τρώμε, αλλά το χειρότερο μας ενδιαφέρει να τρώμε τροφές, όπως είναι τα γλυκά και τα λιπαρά φαγητά που παχαίνουν.

Η διαδικασία που αποκρυπτογραφείται ο φόβος έχει ως εξής: Το μήνυμα του φόβου περνά στον υποθάλαμο και στη συνέχεια στην υπόφυση που  μεταβάλει την έκκριση της TSH  (ThyroidStimulateHormone)  με αποτέλεσμα να μην μεταβολίζουμε την τροφή μας αλλά να την μετατρέπουμε σε λίπος. Η διαταραχή του θυρεοειδή δεν φαίνεται πολλές στις φορές στις ορμονικές εξετάσεις.

Αυτό το βλέπουμε αν πιέσουμε την μέσα (LV2) και την έξω πλευρά στη βάση του μεγάλου (SP2) δακτύλου του ποδιού,  αν έχουμε δυνατό πόνο σημαίνει ότι έχουμε μπλοκάρισμα στο θυρεοειδή αδένα. Στην μέσα πλευρά του μεγάλου δακτύλου   βρίσκεται ο μεσημβρινός του ήπατος (LV2) και οφείλετε σε θυμό, τι είναι όμως ο θυμός είναι η διαδικασία που το σώμα μας μπαίνει σε συναγερμό για να αντιμετωπίσει τον  κίνδυνο από το φόβο.

Τις περισσότερες φορές ο φόβος μας είναι υποσυνείδητος. Το υποσυνείδητο μας δεν έχει λογική δεν μπορεί να κρίνει, είναι σαν το μικρό παιδί που κάνει το άρρωστο για να το προσέξουν, δίνει εντολή στο σώμα μας να είναι άρρωστο και δυστυχισμένο για να ελκύσει την προσοχή των δικών του που νομίζει ότι το απέρριψαν. Όπου εξέλαβε για απόρριψη την απουσία, την αυστηρότητα, την διαμάχη ή τέλος την αδυναμία των δικών τους  στα αδέλφια του. Κάποιος λοιπόν που έχει φόβο απόρριψης μπαίνει εύκολα σε συναγερμό και έλκει πάντα ανθρώπους που θα τον απορρίψουν ή θα τους απορρίψει. Η έξω πλευρά του μεγάλου δακτύλου (SP2)  μας αντιπροσωπευει τον μεσημβρινό της σπλήνας – πάγκρεας που εκφράζει την ανασφάλεια, η οποία προέρχεται από την έλλειψη αγάπης.

Όταν βιώνουμε φόβο απόρριψης δεν έχουμε μυηθεί στην αγάπη, δεν γνωρίζουμε την αγάπη που είναι ο κώδικας που αντιλαμβανόμαστε την ενότητα των πάντων και αισθανόμαστε ασφαλείς. Μπορούμε να μυηθούμε στην αγάπη χωρίς όρους, την αγάπη αυτή την βλέπετε στα μάτια μου και στα μάτια κάθε ανθρώπου που διακατέχεται από την χωρίς όρους όρους αγάπη, όπου στα μάτια του βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε χωρίς όρους και αισθάνεστε ασφαλείς. Είμαι εδω για να σς βοηθήσω στις εκπομπές μου  βλέπετε την χωρίς όρους αγάπη, βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και αισθάνεστε ασφαλείς.

Το σημαντικότερο των όλων είναι συνδεθούμε με την Πηγή των πάντων τον Κύριο, η σύνδεση μαζί Του μας λύνει κάθε πρόβλημα μας κάνει να αισθανόμαστε πλήρη ασφάλεια. Βλέπουμε στα παρακάτω γραφήματα τον μεσημβρινό της σπλήνας – πάγκρεας που μας βοηθά να απαλλαγούμε από την ανασφάλεια, η οποία μας επιβραδύνει τον μεταβολισμό. Διότι φερόμαστε όπως ένα ζώο που φοβάται, αισθάνεται ανασφάλεια, τρώει αλόγιστα και γρήγορα, αλλά κυρίως παύει να μεταβολίζει την τροπφή του και την αποθηκεύει σε λίπος.

14-MES.SPLHNAS

Βλέπουμε  επίσης τον μεσημβρινό του ήπατος  που μπλοκάρεται από το θυμό, που η κύρια αιτία του είναι ο φόβος και κυρίως ο υποσυνείδητος φόβος. Για να έχουμε πρόβλημα στον μεταβολισμό μας χρειάζεται να έχουμε πρόβλημα στο μεσημβρινό του ύπατος (ανασφάλεια), αλλά και στον μεσημβρινό της σπλήνας (ανασφάλεια).12-MES.HPATOS

Όλο το θέμα είναι να αντιμετωπίσουμε είναι να απενεργοποιήσουμε τον φόβο που πολλές φορές  είναι υποσυνείδητος εδώ θα επικεντρωθούμε. Αν ξεμπλοκάρετε τον μεσημβρινό της σκπλήνας – πάγκρεας και τον μεσημβρινό του ήπατος και κυρίως κάνοντας μαλάξεις στην μέσα και στην έξω πλευρά της βάσης  του μεγάλου δακτύλου του ποδιού βοηθούμε να ξεμπλοκάρουμε τον μεταβολισμό μας.

Διατροφή για επανεργοποιήσουμε τον μεταβολισμό μας.

 • Αποτοξίνωση του εντέρου και του συκωτιού

 • ολική αποφυγή των προϊόντων που δημιουργούν φλεγμονές που περιέχουν γλουτένη και καζεΐνη,δηλαδή αποφυγή από όλα τα δημητριακά και τα γαλακτοκομικά.

 • Αποφεύγουμε  καφεΐνη, η νικοτίνη, η ζάχαρη.

 • ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ Υδατάνθρακες με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη είναι:

  Διατροφή για να αυτοθεραπεύομαστε από το διαβήτη τύπου ΙΙ και για υγιεινό αδυνάτισμα. 9 Διατροφή για να αυτοθεραπεύομαστε από το διαβήτη τύπου ΙΙ και για υγιεινό αδυνάτισμα. 10Τα ζυμαρικά, το λευκό ψωμί (87 γλυκαιμικό δείκτη), γενικά τα κατεργασμένα δημητριακά, το ρύζι (81-109 γλυκαιμικό δείκτη, ανάλογα το είδος), πατάτες βρασμένες (101 γλυκαιμικό δείκτη), πατάτες ψητές (85 γλυκαιμικό δείκτη), η μπανάνα, τα σύκα, τα ξερά δαμάσκηνα, η σταφίδα, η ζάχαρη.

  Διατροφή για να αυτοθεραπεύομαστε από το διαβήτη τύπου ΙΙ και για υγιεινό αδυνάτισμα. 11Προτιμάτε ανεπεξέργαστα δημητριακά, διότι το ανεπεξέργαστο ρύζι έχει γλυκαιμικό δείκτη μόνο 55 (ενώ το επεξεργασμένο 81-109) το ψωμί ολικής αλέσεως έχει 53 (ενώ το λευκό 87).

  Όταν επεξεργαζόμαστε τις τροφές, διασπώνται τα αγγεία και η δομή τους, κι αυξάνεται άμεσα ο γλυκαιμικός δείκτης, κατά αυτό τον τρόπο απορροφώνται άμεσα από το αίμα και αυξάνουν το σάκχαρο.

  Για παράδειγμα, αν φάμε φασόλια μαυρομάτικα στο φούρνο, έχουν υψηλό γλυκαιμικό δείκτη και μας ανεβάζουν το σάκχαρο, αλλά και μας παχαίνουν. Λιγότερη ζημιά παθαίνουν αν τα φάμε μαγειρευτά, ενώ μειώνεται το σάκχαρο και παίρνουμε πλήθος από ένζυμα. Αν τα φάμε ως φύτρα, παίρνουμε θεραπευτικά φυτοχημικά, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και ευεργετικές για τον οργανισμό πρωτεΐνες.

  Στον γλυκαιμικό δείκτη είναι και το μυστικό για να αδυνατίσουμε.

  Τρώγοντας τροφές που έχουν υψηλό γλυκαιμικό δείκτη, αυτές απορροφώνται αμέσως από το αίμα και προκαλούν υπερβολική έκκριση ινσουλίνης που μετατρέπονται σε πάχος. Δηλαδή, η ινσουλίνη είναι κυρίαρχη αποθηκευτική ορμόνη. Το αντίθετο συμβαίνει αν τρώμε ακατέργαστες τροφές που έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.

  Διατροφή για να αυτοθεραπεύομαστε από το διαβήτη τύπου ΙΙ και για υγιεινό αδυνάτισμα. 12Φρούτα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη είναι οι φράουλες, όλα τα μούρα blueberry, φράουλες, κεράσια, μήλα.

  Με τη διατροφή φρέσκων βιολογικών λαχανικών, με το περπάτημα και την άσκηση.

  Διατροφή για να αυτοθεραπεύομαστε από το διαβήτη τύπου ΙΙ και για υγιεινό αδυνάτισμα. 13Τροφές που περιέχουν ψευδάργυρο είναι τα φύτρα από μπρόκολο, το λάχανο.

  Πρέπει να αποφεύγουμε τα γλυκά, το ψωμί, τα δημητριακά και γενικά υδατάνθρακες με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη. Πρέπει να μην ξεχνάμε ότι ο ανθρώπινος οργανισμός έφτασε στη σημερινή του μορφή πριν από 30.000 με 200.000 χρόνια.

  Όμως, εξελίσσεται από θηλαστικό 150 εκατομμύρια χρόνια. Η ζάχαρη, το ψωμί, τα ζυμαρικά είναι ανακαλύψεις μερικών χιλιάδων ετών. Ο ανθρώπινος οργανισμός δεν έχει καταφέρει να μεταβολίζει τις παραπάνω τροφές (είναι βέβαια ένα 25% του πληθυσμού μας, που ο οργανισμός τους έχει εξελιχθεί και τα καταφέρνουν καλύτερα και τους βλέπετε τρώνε και δεν παχαίνουν).

  Αν λαχταράτε να φάτε γλυκά, τότε φάτε φρούτα, και ξηρούς καρπούς, μπορεί να παχαίνουν, αλλά είναι υγιεινά και θα σας κόψουν την ανάγκη της ζάχαρης. Μην «τσιμπολογάτε» όλη την ώρα. Τρώτε πέντε γεύματα ανελλιπώς κάθε μέρα, τρία κύρια γεύματα και δύο μικρά ενδιάμεσα.

  Από υδατάνθρακες τρώμε όσο το δυνατόν περισσότερα ακατέργαστα φρούτα και λαχανικά. Εάν είναι δυνατό, βιολογικά.

  Οι εντατικές καλλιέργειες και τα φυτοφάρμακα έχουν στερήσει από τη γη τις ουσίες που χρειάζονται τα δένδρα και τα φυτά, έτσι ώστε τα φρούτα και τα λαχανικά να μην περιέχουν τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που έχουν τα βιολογικά προϊόντα.

  Αποφεύγουμε τις κατεργασμένες τροφές.

  Πρέπει να γνωρίζουμε ότι η πηγή της ενέργειάς μας, της δύναμης που κυλά μέσα μας είναι ο ήλιος. Ας τρώμε λοιπόν τροφές που τις λούζει ο ήλιος, που τις γεμίζει ενέργεια και ας αποφύγουμε κατεργασμένους υδατάνθρακες που μόνο θερμίδες έχουν να μας δώσουν.

  Δηλαδή, αντικαθιστούμε το ψωμί, τα ζυμαρικά, το ρύζι, τα γλυκά με φρούτα και λαχανικά, διότι έχουν πολύ λιγότερες θερμίδες και μπορούμε να φάμε μεγαλύτερες ποσότητες και να μην πεινάμε.

  Διατροφή για να αυτοθεραπεύομαστε από το διαβήτη τύπου ΙΙ και για υγιεινό αδυνάτισμα. 14Η καλύτερη πηγή πρωτεΐνης είναι τα θαλασσινά φύκια wakame που περιέχουν μεγάλη ποσότητα πρωτεΐνης,

  φύκια Spirulina, φύτρα από φασόλια μαυρομάτικα, τα οποία περιέχουν περισσότερες και καλύτερες πρωτεΐνες από το κρέας, αμύγδαλα και καρύδια -αφού ενεργοποιήσουμε τα ένζυμά τους,βυθίζοντάς τα στο νερό-,

  Διατροφή για να αυτοθεραπεύομαστε από το διαβήτη τύπου ΙΙ και για υγιεινό αδυνάτισμα. 15φύτρα από σπόρους, ηλιόσπορος, ροβίτσα, φακές, ρεβίθια, λιναρόσπορος, μπρόκολο, αλφάλφα, σουσάμι,

  πρωτεΐνη από βιολογικό αρακά, μανιτάρια, ελιές, σπανάκι, μπρόκολο, λάχανο, λαχανάκια Βρυξελών, μαϊντανός.

  Επίσης, ψάρια άγρια, κυρίως σολομό, σκουμπρί, σαρδέλα, κολιό, πέστροφα που περιέχουν Ωμέγα-3 και αυγά από κότες ελεύθερης βοσκής.

  Καλά λίπη είναι το ελαιόλαδο, το οποίο περιέχει μια πολύ αποτελεσματική αντιοξειδωτική ουσία, την squalene, η οποία βοηθά κατά της καρδιοπάθειας, ελιές, αβοκάντο, ταχίνι (λάδι από σουσάμι), αμύγδαλα και άλλους ξηρούς καρπούς.

  Κατ’ αυτόν τον τρόπο αποφεύγουμε το αίσθημα της πείνας, το οποίο είναι οδυνηρό και μας σπρώχνει να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια κάθε φορά που θέλουμε ν’ αδυνατίσουμε. Το αίσθημα της πείνας δημιουργείται από την έλλειψη σακχάρου στον εγκέφαλο.

  Συνδιασμός τροφών για να βοηθούμε τον οργανισμό μας να παράγει πρωτείνες και όχι να μένουν υδατάνθρακες που μας δημιουργούν διαβήτη και πάχος.

  Οι πρωτεΐνες φυτικής προέλευσης δεν έχουν όλα τα αμινοξέα για να σχηματίσει ο οργανισμός μας την πρωτεΐνη που χρειάζεται. Γι’ αυτό χρειάζεται να τρώμε συνδυασμούς φυτικών τροφών οι οποίες θα μας δώσουν και τα εννέα απαραίτητα αμινοξέα για να φτειάξουμε την πρωτεΐνη που χρειαζόμαστε. Η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη πρωτεΐνης είναι για ένα μέσο ενήλικα 56 γραμμάρια πρωτεΐνης και για μια μέση γυναίκα 46.

  Διατροφή για να αυτοθεραπεύομαστε από το διαβήτη τύπου ΙΙ και για υγιεινό αδυνάτισμα. 16Διατροφή για να αυτοθεραπεύομαστε από το διαβήτη τύπου ΙΙ και για υγιεινό αδυνάτισμα. 17Διατροφή για να αυτοθεραπεύομαστε από το διαβήτη τύπου ΙΙ και για υγιεινό αδυνάτισμα. 18Διατροφή για να αυτοθεραπεύομαστε από το διαβήτη τύπου ΙΙ και για υγιεινό αδυνάτισμα. 19

  Για να πάρουμε και τα εννέα αμινοξέα που μας χρειάζονται συνδυάζουμε όσπρια με δημητριακά.

  Όπως φακές με αναποφλοίωτο  ρύζι, ρεβίθια με αναποφλοίωτο ρύζι, φασόλια με μαύρο ψωμί.  Προσωπικά τρώω τέλεια φασόλια μπαρμπούνια με αναποφλοίωτο ρύζι. Άλλα δημητριακά είναι  η βρώμη καθώς και τα προϊόντα τους όπως το αλεύρι.

  Διατροφή για να αυτοθεραπεύομαστε από το διαβήτη τύπου ΙΙ και για υγιεινό αδυνάτισμα. 20Ένας άλλος συνδυασμός είναι όσπρια με καλαμπόκι. Κυρίως φασόλια με καλαμπόκι ή ρεβίθια με καλαμπόκι.  Φάβα με ψωμί είναι ένας άλλος συνδυασμός. Τον αρακά μπορούμε να τον τρώμε σε συνδυασμό με δημητριακά όπως μαύρο ψωμί ή ρύζι. Μπορούμε να φάμε ζυμαρικά ολικής άλεσης με μανιτάρια και ταχίνι.

  Ένα φλιτζάνι μαγειρεμένων φασολιών που είναι 200 γραμμάρια περιέχουν 18 γραμμάρια πρωτεΐνης.  Ένα φλιτζάνι μαγειρεμένης φακής που είναι 200 γραμμάρια περιέχουν 18 γραμμάρια πρωτεΐνης και 230 θερμίδες.

  Ένα φλιτζάνι μαγειρεμένων ρεβιθιών που είναι 200 γραμμάρια  περιέχουν 14 γραμμάρια πρωτεΐνης. Ένα φλιτζάνι αρακά περιέχει 7,9 γραμμάρια πρωτεΐνης.  Μπορούμε να συνδυάσουμε τον αρακά με το καλαμπόκι, ρύζι και να προσθέσουμε και μανιτάρια.

  Διατροφή για να αυτοθεραπεύομαστε από το διαβήτη τύπου ΙΙ και για υγιεινό αδυνάτισμα. 21Τα δημητριακά κεχρι, φαγοπυρο, βρώμη, κονόα έχουν σημαντικότατες πηγές πρωτεΐνης.

   Διατροφή για να αυτοθεραπεύομαστε από το διαβήτη τύπου ΙΙ και για υγιεινό αδυνάτισμα. 22Ένα φλιτζάνι βρασμένης βρώμης που είναι περίπου 200 γραμμάρια περιέχει γραμμάρια περιέχουν 26 γραμμάρια πρωτεΐνης και περιέχει όμως 606 θερμίδες γι’ αυτό μισό φλιτζάνι είναι αρκετό μας δίνει 13 γραμμάρια πρωτεΐνης και λιγότερες θερμίδες. Η βρώμη είναι πλούσια σε βιταμίνη B1, (θειαμίνη), μαγνήσιο, μαγγάνιο, φυτικές ίνες. Ένα φλιτζάνι μαγειρεμένο αναποφλοίωτο ρύζι που είναι  200 γραμμάρια για να πάρουμε 8 γραμμάρια πρωτεΐνης.

  Μπορούμε να φτιάξουμε μπιφτέκια με όσπρια και δημητριακά, όπως νιφάδες βρώμης ή καλύτερα φαγόπυου και ρεβίθια ή φάβα. Μπορούμε να συνδυάσουμε και την πατάτα με τα δημητριακά και να φτειάξουμε μπιφτέκια.

  Το μυστικό για την υγεία μας είναι να μην μαγειρεύουμε το φαγητό με το λάδι, να το προσθέτουμε μετά. Να προσθέτουμε και κρεμμύδι, σκόρδο πιπεριά, μαϊντανό, καρότο και να αποφεύγουμε το αλάτι. Πάντα προσθέτουμε λίγο χυμό λεμονιού γιατί η βιταμίνη  C που περιέχει βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου, του ασβεστίου και όλων των άλλων ιχνοστοιχείων.

  Έτσι το φαγητό γίνεται υγιεινότατο και νοστιμότατο.  Ο οργανισμός συνηθίζει την φυσική γεύση και την απολαμβάνει καλύτερα. Ενώ οι σάλτσες, τα καμένα λάδια, τα τυριά έχουν τεχνικά ιδιαίτερη νοστιμιά  η οποία είναι εθιστική, αλλά μας καταστρέφουν την υγεία. Πάντα προσθέτουμε λίγο χυμό λεμονιού γιατί η βιταμίνη  C που περιέχει βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου, του ασβεστίου και όλων των άλλων ιχνοστοιχείων.

  Διατροφή για να αυτοθεραπεύομαστε από το διαβήτη τύπου ΙΙ και για υγιεινό αδυνάτισμα. 23Το κινόα  μας περιέχει και τα εννέα αμινοξέα που ο οργανισμός δεν μπορεί να παράγει μόνος του για να δημιουργήσει πρωτεΐνη. Ένα φλιτζάνι κινόα περιέχει 8 γραμμάρια πρωτεΐνης.  Η αναλογία του συνδυασμού είναι ένα φλυτζάνι φακές μισό φλιτζάνι ρύζι. Το ίδιο συμβαίνει και με τα άλλα όσπρια, ένα φλιτζάνι φακές, μισό φλιτζάνι ρύζι.

  Διατροφή για να αυτοθεραπεύομαστε από το διαβήτη τύπου ΙΙ και για υγιεινό αδυνάτισμα. 24Οι ξηροί καρποί περιέχουν πρωτεΐνη, είναι τέλειο να τους τρώμε άψητους  και ενεργοποιημένους στο νερό (οδηγίες έχω στο βιβλίο μου «Μια ζωή Γεμάτη φως»). Τριάντα γραμμάρια φιστίκια περιέχουν 7 γραμμάρια πρωτεΐνης το ίδιο περιέχουν δύο κουταλιές φιστικοβούτυρο. Ενώ τριάντα γραμμάρια αμύγδαλα δίνουν 6 γραμμάρια πρωτεΐνης αλλά μας δίνουν και 161 θερμίδες. Καλός συνδυασμός είναι φιστίκια με ηλιόσπορους, μαύρο ψωμί με φιστικοβούτυρο.  Τρώμε ψωμί ολικής άλεσης  με αμύγδαλα ή καρύδια.

  Διατροφή για να αυτοθεραπεύομαστε από το διαβήτη τύπου ΙΙ και για υγιεινό αδυνάτισμα. 25Μπορούμε να συνδυάσουμε και ξηρούς καρπούς με όσπρια ή δημητριακά. Μπορούμε να φάμε ρεβίθια με ταχίνι (που προέρχεται από το σουσάμι). Φακές με αμύγδαλα. Λιναρόσπορος και ο κολοκυθόσπορος συνδυάζονται με δημητριακά και περιέχουν μεγάλη ποσότητα πρωτεΐνης (9 γραμμάρια το μισό φλιτζάνι). Μπορούμε να τρώμε αμύγδαλα, καρύδια, φουντούκια με νιφάδες βρόμης και ξηρά φρούτα μέσα σε χυμό φρούτων για ένα τέλειο πρωτεϊνούχο πρωινό γεμάτο βιταμίνες.

  Ρύζι με κουκουναρόσπορο είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός πρωτεΐνης. Δημητριακά, βρόμη, σιτάρι με καρύδια και αμύγδαλα. Λαχανικά και φρούτα με ξηρούς καρπούς, όπως παντζάρι με καρύδια και ξινόμηλο.

  Για πρωινό παντα τρώγω, αλεσμένο λιναρόσπορο και φαγόπυρο (που διατηρώ στην κατάψυξη) με κολοκυθόσπορο, ηλιόσπορο, λίγα αμύγδαλα, καρύδια και goji berry. Με το πρωινό αυτό λαμβανω πρωτείνες, βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία  που χρειάζεται ο οργανισμός μου.

  Διατροφή για να αυτοθεραπεύομαστε από το διαβήτη τύπου ΙΙ και για υγιεινό αδυνάτισμα. 26Τα φυλλώδη λαχανικά όπως το σπανάκι και το μπρόκολο είναι μια πάρα πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης. Ιδίως το μπρόκολο είναι τεράστια πηγή πρωτεΐνης.  Ένα φλιτζάνι ψιλοκομμένο μπρόκολο περιέχει 8,1 γραμμάρια πρωτεΐνης.

  Διατροφή για να αυτοθεραπεύομαστε από το διαβήτη τύπου ΙΙ και για υγιεινό αδυνάτισμα. 27Ενώ 2 φλιτζάνια σπανάκι 2,1 γραμμάρια πρωτεΐνης.  Και μπορεί να συνδυάζονται με όσπρια και ζυμαρικά. Τα λαχανικά περιέχουν πολλά αντιοξειδωτικά στοιχεία και φυτικές ίνες πολύ ωφέλιμες για τον οργανισμό μας και πρέπει πάντα να συνοδεύουν το πιάτο μας.  Το σπανακόρυζο είναι μια πολύ καλή ιδέα για να λαμβάνουμε φυτική πρωτεΐνη.  

  Αν θέλουμε να πάρουμε ζωική πρωτεΐνη η πιο ανώδυνη και καλύτερη είναι το ψάρι. Το καλύτερο είναι ο τόνος που περιέχει και ωμέγα3 λιπαρά οξέα τα 100 γραμμάρια περιέχουν 25 γραμμάρια πρωτεΐνης και περιέχουν μόνο 114 θερμίδες. Μια μερίδα καθαρισμένο ψάρι (Σολωμός) που είναι  100 γραμμάρια μας δίνει 22 γραμμάρια πρωτεΐνης και 205 θερμίδες.

  Στη συνέχεια είναι το στήθος από κοτόπουλο ή γαλοπούλα που η μερίδα περίπου 100 γραμμάρια ψημένο χωρίς πέτσα περιέχει 28 γραμμάρια πρωτεΐνης και 171 θερμίδες.

  Το κακό με τις ζωικές πρωτεΐνες εκτός από το ότι είναι γεμάτες τοξίνες και επιβλαβή για τον οργανισμό μας ζωικά λιπαρά, καταπονούν τον οργανισμό μας. Ο οργανισμός μας πρέπει να διασπάσει τις πρωτεΐνες αυτές σε αμινοξέα για να μπορέσει να δημιουργήσει πρωτεΐνες. Όταν τρώμε ρύζι με φακές αισθανόμαστε χορτάτοι, δυνατοί, αλλά ανάλαφροι, διότι ο οργανισμός διασπά εύκολα τις φυτικές πρωτεΐνες και δημιουργεί πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός μας.

  Οι τοξίνες αυτές αποθηκεύονται στα φίλτρα του οργανισμού μας που είναι το ήπαρ και τα νεφρά καθώς κι όλο μας το σώμα και  κάτω από το δέρμα. Η κυτταρίτιδα που έχουμε είναι τοξίνες που ο οργανισμός τις αποθηκεύει κάτω από το δέρμα.

Επανεργοποιήση του μεταβολισμού με σωματική άσκηση.

Αερόβια Άσκηση

Η αερόβια άσκηση όπως το τρέξιμο, το γρήγορο περπάτημα, το κολύμπι για τουλάχιστον 45 λεπτά βοηθάει στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Όμως πρέπει να γνωρίζετε, ότι η καύση του λίπους ξεκινάει από την αρχή της άσκησης, ωστόσο το υποδόριο λίπος αρχίζει να χάνεται μετά την πάροδο των 20΄ λεπτών.

Αναερόβια Άσκηση

Η αναερόβια άσκηση είναι η μορφή άσκησης που βελτιώνει τη δύναμη και χτίζει μυϊκή μάζα. Ο μυικός ιστός κάει  εβδομήντα φορές περισσότερο από τον λιπωδη ιστό.

Η απενεργοποιήση του υποσυνείδητου φόβου απόρριψης που είναι η Πηγή όλων των προβληματων μας που γίνεται   με το EFT, αλλά και τον επαναπρογραμματισμό του υποσυνειδήτου μας.

Το κυριότερο όμως  για να διώξουμε το φόβο που είναι το σκοτάδι,  είναι το φως,  η μύηση μας στην αγάπη, και η κορυφή των όλων είναι η σύνδεση μας με την Πηγή μας την Πηγή των πάντων που είναι ο Κύριος. Συνδεόμαστε τον Κύριο συμμετέχοντας στα μυστήρια και τις τελετες της Ορθοδόξου εκκλησίας μας, η Ορθοδοξία δεν είναι απλό πράγμα, έχει τισ ρίζες της στο αρχαίο Ελληνικό πνεύμα το οποίο ήταν προάγγελος στην διδασκαλία του Κυρίου, είχε συνειδητοποιήσει την πραγματική μας φύση όπως μας την δίδαξε ο Κύριος.

Ο θυμός λοιπόν  μας δημιουργεί την απενεργοποίηση του μεταβολισμού μας έχει τη ρίζα του στον φόβο τον οποίο απενεργοποιούμε   με τη μέθοδο EFT (Τεχνικές απελευθέρωσης των συναισθημάτων) και με άλλους μεθοδους που θα αναλύσουμε στη συνέχεια:  Με το EFT απάλλασσομαστε από την ψυχολογική αντιστροφή, γιατί υποσυνείδητα θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι, κάνουμε λοιπόν  μαλάξεις στο σημείο ST 16  πάνω από το στήθος, λέγοντας παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου και να επικεντρώνω την συνείδησή μου στην αγάπη, στο φως, το Χριστό. Είμαι φως, είμαι μια ψυχή γεμάτη φως, γεμάτη αγάπη, ο φόβος απόρριψης που από παρανόηση του υποσυνειδήτου του υποσυνειδήτου μου, βίωσα μικρός, σκέπασε την ψυχή μου, την απομόνωσε από την Πηγή μου κι έτσι ξεκομμένος βίωνα μέχρι σήμερα, φόβο, θλίψη, θυμό, ανασφάλεια, ενοχές. Από σήμερα που συνειδητοποίησα ότι όλα τα προβλήματά μου οφείλονται στο φόβο απόρριψης που βίωσα από παρανόηση του υποσυνειδήτου μου βιώνω το φόβο απόρριψης για να απαλλαγώ.

Το EFT μας βοηθά να αλλάξουμε τα περιοριστκά μας πιστεύω και την ψυχολογική αντιστροφή να θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι. Ο φόβος απόρριψης   που μας βάζει σε συναγερμό με τη διαδικασία του θυμού, είναι υποσυνείδητός και προέρχεται από τα γεγονότα που έχουν καταγραφεί στην αμυγδαλή του εγκέφαλού μας (βλέπετε στο γράφημα του εγκεφάλου πιό πάνω) από την σύλληψη μας έως την ηλικία των 5 ετών (κατά την πλειονότητα όμως έως 3 ετών).

Ο φόβος απόρριψης είναι η κύρια αιτία του φόβου μας αλλά και του θυμού που δημιουργείται από αυτό. Όταν είμαστε μικροί δεν έχουμε δημιουργήσει πνευματικό εγκέφαλο και λαμβάνουμε για πραγματικότητα ότι βλέπουμε, κατ’ αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε για απόρριψη την διαμάχη, την αυστηρότητα, την κριτική, την απουσία των δικών μας. Τότε κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε κάποιες από αυτές τις συμπεριφορές (κριτική, απόρριψη, δυσκολίες στη ζωή) αμέσως φοβόμαστε και μπαίνουμε σε συναγερμό με τη διαδικασία του θυμού. Τέλος κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία που δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα (B2, GB1, ST2, GV 26, CV 24, K 27, SP 21)  τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας στο φόβο απόρριψης και στο θυμό ή σε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα θέλουμε να απενεργοποιήσουμε.

04-SHMEIA-KSEK.ENERG.KENTR

Tο EFT είναι μόνο η αρχή χρειάζεται να κάνουμε πιό βαθύτερα βήματα όπως αυτά που αναλύουμε στη συνέχεια για να απαλλαγούμε από το φόβο και να βαδίσουμε στο φως, όπως:

 1. Ξεμπλοκάρισμα μεσημβρινών  της του φόβου (ουροδόχου κύστης και νεφρών) αλλά και των μεσημβρινών χολής      και ύπατος. Στο βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» περιέχοντα όλοι οι μεσημβρινοί και σαφείς οδηγίες πώς να τους απενεργοποιούμε.
 2. Όπως μας λέει η Ανδριάνα«Κύριε Φωτόπουλε, δουλεύω με τον εαυτό μου κάθε ημέρα,  βυθίζομαι στo βιβλίo σας ακούω το CD κάθε ημέρα κατά προτίμηση το βράδυ όταν ξυπνώ τη νύχτα. Τα Alphamatics αλλά και η θεραπευτική σας φωνή με βοηθούν να χαλαρώσω και να κοιμηθώ βαθιά. Έχω να αντιμετωπίσω τις παρενέργειες από τις ακτινοβολίες. Τα βιβλία σας είναι μεγάλο δώρο για μένα. Δουλεύω όλα τα ενεργειακά σημεία στους μεσημβρινούς, της σπλήνας πάγκρεας, ύπατος, στομάχου, ουροδόχου κύστης, χολής. Χωρίς το βιβλίο σας δεν ξέρω πως θα τα είχα καταφέρει, ο Θεός σας έστειλε στη ζωή μου. Ο θεός να σας ευλογεί, με άπειρη αγάπη AdriannaVasiliadis».
 3. Ξεμπλοκάρισμα των  ενεργειακών κέντρων κυρίως του κέντρου του ηλιακού πλέγματος που  μπλοκάρεται από το θυμό. Αυτό μπορεί να γίνει από μένα ή από άλλο      ενεργειακό θεραπευτή που έχει χάρισμα να εκπέμπει φωτόνια, ενέργεια από τα χέρια του. Μπλοκάρισμα στο ενεργειακό κέντρο του ηλιακού πλέγματός μας δημιουργεί  απενεργοποίηση του μεταβολισμού μας.
 4. Επαναπρογραμματισμό του  υποσυνείδητου με τα cd που περιέχουν τα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» αναπρογραμματίζετε το υποσυνείδητό σας, με αποτέλεσμα να σας αλλάζουν τον τρόπο που μεταφράζεται τα γεγονότα και κατ’ αυτό τον τρόπο      παύετε να μπαίνετε σε συναγερμό, να θυμώνετε, να μπλοκάρεται την ενέργεια στους      μεσημβρινούς σας και να αρρωσταίνετε το σώμα σας και τα όργανά σας. Όπως μας λέει
 5. Βλεποντας την άπειρη χωρίς όρους αγάπη στα μάτια μου βλέπετε τον καθρέφτη του εατού σας και τον αγάπάτε όπως η Δήμητρα Κοντάκου: «Η μύηση στην αγάπη μέσα από τα μάτια σου Αλέξη Φωτόπουλε, είναι από τα δυνατά που βίωσα κοντά σου στο σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη. Έλεγες : κοιτάξτε με στα μάτια. Τα κατάφερα, σε κοιτούσα στα μάτια και δάκρυα κυλούσαν συνεχώς, ασταμάτητα.. Πιστεύω όλα τα δάκρυα να είναι αύξηση της αγάπης μέσα μου. Νιώθω οι ενοχές, η θλίψη, το άγχος που έγιναν δάκρυα με την βοήθεια των ματιών σου, έχουν πλέον μικρύνει μέσα μου.. Έχω δρόμο ακόμα μέχρι ικανής απενεργοποίησης των αρνητικών μου υποσυνείδητα φερόμενων συναισθημάτων. Το έργο σου μαζί μας υπέροχο! Τα cd σου με τις θετικές υποβολές μου κράτησαν την ψυχή μου δυνατή στις δύσκολες ώρες που περνούσα δίπλα στα παιδιά μου που έπαθαν νεφρική ανεπάρκεια. Μου δίνεις ελπίδα πως θα θεραπευτούν και αυτά, εκεί που οι ιατροί μας έκοψαν τις ελπίδες. Σε ευχαριστώ και χαίρομαι που υπάρχεις!!!Είθε όλοι οι άνθρωποι να δεχτούν το φως σου!!! κοιτάξτε τον στα μάτια! άπειρα ευχαριστώ που σε γνώρισα από κοντά κύριε Φωτόπουλε!!».    Με τα φωτόνια που βγαίνουν από τα χέρια μου αισθανόσαστε την ενότητα την      αγάπη του Πατέρα και γεμίζετε αγάπη και αγαπάτε τον εαυτό τους. ή η «Μαριάννα Ματθαίου Κοκόνου (Λεμεσός):  Κύριε Φωτόπουλε, ήταν μεγάλη μου χαρά που σας γνώρισα φεύγοντας από τη προσωπική συνέδρια ένιωσα να πετάω! Ενώ ερχόμενη δε με κρατούσαν τα πόδια μου. Μακάρι να σας είχαμε πιο κοντά. Με το cd «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» κατάφερα να κοιμάμαι καλύτερα μετά από μέρες και μπορώ να αντιμετωπίσω τη περιπέτεια υγείας μου πιο εύκολα και πιο θετικά! Σας ευχαριστώ πολύ ο θεός να σας δίνει δύναμη».
 1. Συμμετέχουμε στα μυστήρια και της τελετές της θρησκείας μας, μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ψυχές και πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με  την Πηγή μας, το Θεό, τον Κύριο. Όταν  συγχωρούμε, μειώνουμε το εγώ μας, συμμετέχουμε στις τελετές και τα  μυστήρια της εκκλησίας μας, τότε ενωνόμαστε με την Πηγή μας και τότε  ο φόβος κι ο θυμός εξαφανίζεται.     Είμαι πάντα στη διάθεση σας και σας δίνω όλα τα εργαλεία για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα με κυρίαρχο το θυμό, σας βοηθώ να μυηθείτε στην αγάπη.

Αυτοθεραπεία από πρήξιμο στα δόντια, ουλίτιδα, κύστες και περιοδοντίτιδα. 3ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  από τα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Πηγή των Πάντων» και  «Ο Δρόμος προς τη Θέωση»

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τέσσερα βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Πηγή των Πάντων» «Ο Δρόμος προς τη Θέωση»σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τέσσερα βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Ερευνητής.

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή, σας κάνει να πετάτε από υγεία και χαρά.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.

Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά. Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους.

Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρώστεια σημαίνει ά στερικό του ρώστους που σημαίνει δύναμη- ενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει. Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.

Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν. Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου επικοινωνήστε μαζί μου στο 6977349766, Αλέξης Φωτόπουλος, Συγγραφέας – Ερευνητής.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία. 

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας