Η θεραπεία των πάντων, τα αίτια όλων των ασθενειών καθώς και ο τρόπος που μπορούμε να αυτοθεραπεύθουμε, να έχουμε τέλειες σχέσεις και αφθονία

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Η θεραπεία των πάντων, τα αίτια όλων των ασθενειών καθώς και ο τρόπος που μπορούμε να αυτοθεραπεύθουμε, να έχουμε τέλειες σχέσεις και αφθονία 1Γεννιόμαστε στο χωροχρόνο, αναγκασμένοι να βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τους παραμορφωτικούς φακούς των αισθήσεων μας, βλέπουμε τον εαυτό μας, ξεχωριστά από τους άλλους. Η αίσθηση αυτή της ξεχωριστότητας μας δημιουργεί φόβο, ο φόβος αυτός είναι η αιτία για όλες τις ασθένειες της ζωής μας.

Για να ξεφύγουμε από την αίσθηση της ξεχωριστότητας, η οποία μας δημιουργεί ανασφάλεια, θλίψη, φόβο, θυμό και όλες τις ασθένειες που προέρχονται από αυτά τα αρνητικά συναισθήματα πρέπει να έχουμε μυηθεί στην αγάπη. Η μύηση αυτή χρειάζεται να γίνει από την στιγμή της σύλληψης μας έως την ηλικία των έξη ετών. Αν οι γονείς δεν έχουν μυηθεί στην αγάπη χωρίς όρους, με συνέπεια να διακατέχονται από ανασφάλεια, αν διαφιλονικούν μεταξύ τους, αν απουσιάζουν, αν είναι αυστηροί μαζί μας, αν δείχνουν αδυναμία σε ένα από τα αδέλφια μας, τότε δεν μυούμαστε στην αγάπη. Με αποτέλεσμα να διαταράσσεται το στοιχείο της φωτιάς και να μπλοκάρεται η ενέργεια στην καρδιά μας, στο λεπτό έντερο, στο περικάρδιο και τον μεσημβρινό του τριπλού θερμαστή τα οποία προκαλούν διαταραχή σ’ όλο το νευρικό μας σύστημα.

Η μη μύηση στην αγάπη μας ρίχνει στη δίνη  του χωροχρόνου, στο να αισθανόμαστε ξεκομμένοι και να αισθανόμαστε ανασφάλεια, γεγονός που διαταράσσει την ισορροπία του στοιχείου της γης που μπλοκάρει την ενέργεια στους μεσημβρινούς του στομάχου και της σπλήνας και μας προκαλεί προβλήματα στο στομάχι, φουσκώματα, όλα τα γυναικολογικά προβλήματα και θυρεοειδή.

Η ανασφάλεια μας δημιουργεί θλίψη, που είναι διαταραχή του στοιχείου του μετάλλου σύμφωνα  με την κινέζικη ιατρική, το οποίο μας μπλοκάρει την ενέργεια στον μεσημβρινό του πνεύμονα και του παχέος εντέρου, με αποτέλεσμα να έχουμε προβλήματα στο παχύ έντερο, προβλήματα στο αναπνευστικό μας σύστημα και όλα τα δερματολογικά προβλήματα.

Η θλίψη  μας δημιουργεί φόβο που προκαλεί διαταραχή στο στοιχείο του νερού, το όποιο μπλοκάρει τους μεσημβρινούς της ουροδόχου κύστης και των νεφρών, με αποτέλεσμα να έχουμε όλα τα προβλήματα στο ουροποιητικό μας σύστημα, στη σπονδυλική μας στήλη, ιδιαιτέρως στον αυχένα και στην μέση, πίεση, κακή λειτουργία στα νεφρά (ουρικό οξύ), αϋπνίες, συχνουρίες, ακράτεια.

Ο φόβος θέτει σε συναγερμό τον οργανισμό μας με την διαδικασία του θυμού, γεγονός που διαταράσσει το στοιχείο το ξύλου και μπλοκάρει τη ροή της ενέργειας στους μεσημβρινούς της χολή και του ύπατος. Με αποτέλεσμα να έχουμε πονοκεφάλους, προβλήματα ακοής, προβλήματα στον αυχένα, πέτρες στη χολή, υψηλή χοληστερίνη, λιπώδη διήθηση στο συκώτι, προβλήματα στο θυρεοειδή αδένα, στο γόνατο, στο ισχίο, καθώς και όλα τα αυτοάνοσα προβλήματα που δημιουργούνται με την διαδικασία του θυμού, όπου κλείνει το κέντρο της καρδιάς μας, παραπλανείτε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και επιτίθεται πάνω μας (όλα αυτά αναλύονται διεξοδικά στο βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»).

Αν δεν έχετε μυηθεί στην αγάπη χωρίς όρους και αισθάνεστε ανασφαλείς μπορείτε τώρα να το κάνετε μπορείτε να απαλλαγείτε  από όλα τα προβλήματα σας (υγείας, σχέσεων, οικονομικά) ακολουθώντας τα εξής βήματα:

1.   Μύηση στην αγάπη χωρίς όρους. Βλέποντας τα  μάτια ενός  ανθρώπου που διακατέχεται από αγάπη χωρίς όρους, στα μάτια του βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε πραγματικά. Τα χέρια ενός ανθρώπου που διακατέχεται από αγάπη χωρίς όρους, βγάζουν φωτόνια με την πληροφορία της ενότητας των πάντων (σύμφωνα με τον WilliamTillerκαθηγητή του StanfordUniversity) και αισθανόμαστε ασφαλείς, και σιγά σιγά αλλάζουμε τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.

2.    Η βαθύτερη και μονιμότερη  μύηση στην αγάπη επιτυγχάνεται με την βοήθεια και τη φωτίση του  Αγίου Πνεύματος που είναι η πραγματική σύνδεση με τον Δημιουργό μας. Είναι το Πνεύμα του Θεού που μας γεμίζει φως μας κάνει και αισθανόμαστε την ενότητα των πάντων, την ασφάλεια, την γαλήνη ότι είμαστε στα χέρια του Δημιουργού. Χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε ότι εδώ στο χωροχρόνο τα πάντα σκιές, αντίγραφα του πραγματικού μας εαυτού πού είναι ενωμένος με την Πηγή μας. Μόνο με τα μυστήρια η ψυχή μας συνδέεται με τον Πατέρα με τον Κύριο και λαμβάνει άπειρη φωτίση, δύναμη, αγάπη ασφάλεια. Το Άγιο Πνεύμα το οποίο λαμβάνουμε με την συμμετοχή μας στα μυστήρια και τις τελετές της θρησκείας μας κι όταν ακολουθούμε το λόγο του Κυρίου, που είναι οι προδιαγραφές του Δημιουργού μας. Με την εξομολόγηση καθαρίζουμε από κάθε αμαρτία το αστρικό μας σώμα απαλλάσσεται από κάθε ψεγάδι και ενδύεται και δονείται στις συχνότητες του φωτός και της υπέρτατης αγάπης που μας δίνει ο Κύριος στο μυστήριο της Θείας Κοινωνίας. Η απαλλαγή μας από κάθε αρνητική σκεπτομορφή που δημιουργείται από τα αρνητικά βιώματα στη ζωή μας, καθώς και  εισαγωγή μας στον κόσμο του φωτός, της υπέρτατης μύησης στην αγάπη που λαμβάνουμε με τη θεία κοινωνία στέλνει την ψυχή μας (που αποτελείται από το αστρικό, το αιθερικό, το ουράνιο και το κεθερικό σώμα) κατευθείαν στο Παράδεισο όταν φύγουμε από το χωροχρόνο. Αν συνειδητοποιούσαμε τι πραγματικά μας προσφέρουν τα μυστήρια της εξομολόγησης και της Θείας Κοινωνίας δεν θα κάναμε τίποτα άλλο, παρά να εξομολογούμαστε και να κοινωνάμε συνεχώς, διότι η δύναμη, η ασφάλεια, η πληρότητα και η αγάπη που αισθανόμαστε είναι απερίγραπτη. Αυτοί που το κάνουν και δεν το αισθάνονται το κάνουν τυπικά, έχουν κλειστή την καρδιά τους και δεν έχουν μυηθεί στην αγάπη. Μπορώ να σας βοηθήσω στην μύηση αυτή, με τις εκπομπές μου που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου  www.afotopoulos.grκαι  με τα σχεδόν δωρεάν σεμινάρια που κάνω παντού.

3.    Χρειάζεται να επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο μας, διότι το 90% των πληροφοριών που έχει και αποτελούν το φίλτρο που βλέπουμε την πραγματικότητα μας προέρχεται από την σύλληψη μας έως την ηλικία των έξη ετών.  Τότε ο εγκέφαλος είναι σε υποσυνείδητη κατάσταση απορροφά και επεξεργάζεται 2,000,000 ψηφία το δευτερόλεπτο, ενώ στη συνειδητή κατάσταση μόνο 40 ψηφία και το σημαντικότερο στην ηλικία από την σύλληψη έως έξη ετών δεν έχει αναπτυχθεί ο πνευματικός εγκέφαλος και λαμβάνουμε για πραγματικότητα ότι αντιλαμβανόμαστε. Κατ’ αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε για απόρριψη την διαμάχη, την απουσία ή την αυστηρότητα των δικών μας. Ακούγοντας τα cd από τα βιβλία μου κάθε βράδυ όταν πέσουμε για ύπνο, όπου ο εγκέφαλος μας πέφτει σε υποσυνείδητη κατάσταση επαναπρογραμματίζουμε το υποσυνείδητό μας, σβήνουμε τα περιοριστικά μας πιστεύω και στη θέση τους βάζουμε θετικότατες εκφράσεις που ονομάζουμε Alphamatics.

4.    Ο άνθρωπος είναι ενέργεια η οποία βγαίνει από βρύσες που ονομάζουμε ενεργειακά κέντρα (chakras) και κυκλοφορεί σε ποτάμια που ονομάζουμε μεσημβρινούς. Όταν βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα τα ενεργειακά κέντρα και οι ενεργειακοί μεσημβρινοί μπλοκάρονται. Ξεμπλοκάρουμε τα ενεργειακά κέντρα και του ενεργειακούς μεσημβρινούς που είναι τα ποτάμια με την ενέργεια που μπλοκάρεται ανάλογα το συναίσθημα που έχουμε. Αν βιώνουμε θυμό μπλοκάρεται ο μεσημβρινός του ύπατος και της χολής τον οποίο τον ξεμπλοκάρουμε με τις οδηγίες που σας αναγράφουμε στο βιβλίο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως».

Πρέπει να βγούμε από το εγώ μας να καταλάβουμε ότι η χαρά μας δεν είναι τι θα μας δώσει ο Θεός αλλά ο ίδιος ο Θεός, η σχέση μας μαζί Του. Λύση είναι η πραγματική μείωση του εγώ μας, η μύηση μας στην αγάπη, η αγάπη και η καθ’ ομοίωση προς τον Κύριο. Είναι όταν μειώσουμε το εγώ μας δηλαδή αφήσουμε το συμφέρον μας και εξυπηρετήσουμε πρώτα το συμφέρον του αδελφού μας. Εδώ είναι το μυστικό η κατάλυση του χωροχρόνου, της πτώσης του Αδάμ που είναι η τάση μας να αισθανόμαστε ξεχωριστοί, ξεκομμένοι και προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε το τομάρι μας το όχημα και να χάσουμε την δυνατότητα του Δημιουργού να είμαστε Θεοί να είμαστε φως. Μόνο όταν επικεντρωθούμε στην αγάπη στον Κύριο ενωνόμαστε με τον Κύριο και έχουμε τα πάντα.

Κανένας δεν μπορεί να μας πάρει τη χαρά μας, αν η καρδιά μας είναι ανοιχτή αν εκπέμπει χωρίς όρους αγάπη. Αγάπη χωρίς όρους βιώνω όταν δεν έχω ποτέ ανάγκη να δικαιωθώ, βγαίνω από τον ανταγωνισμό, με ενδιαφέρει μόνο ο  άλλος να είναι καλά να πηγαίνει καλά, να είναι ευτυχισμένος, στο πρόσωπο του βλέπω τον εαυτό μου. Οι άνθρωποι που έχουν κλειστή την καρδιά τους, φοβούνται να εκτεθούν, φοβούνται την γνώμη των άλλων, ζουν και προσπαθούν να προσαρμόσουν τον εαυτόν τους για να αρέσουν στους  άλλους.

Στόχος όλων μας να ξεκινήσουμε την κάθαρση. «Άγιοι γίνεστε», αν θέλουμε να σωθούμε είναι υποχρεωτικό να γίνουμε Άγιοι, διαφορετικά θα είμαστε δυστυχισμένοι και σε αυτή τη ζωή και την άλλη.

Το αμάρτημα του Αδάμ,  είναι η ανάπτυξη του εγώ, να αισθανόμαστε ξεχωριστοί, είναι ότι κουβαλάμε την τάση μας προς φιλαυτία, την τάση μας προς φιληδονία, προς την αμαρτία, να μην ακολουθούμε τις προδιαγραφές του δημιουργού, αλλά αυτές του εγώ μας.

Ο Κύριος παρουσίασε την τελειότητα ως σκοπό, να γίνουμε τέλειοι όπως ο Πατέρας μας. Σκοπός μας είναι  να γίνουμε όμοιοι με το Χριστό, μας καλεί ο Κύριος να γίνουμε όμοιοι με Αυτόν. Σκοπός είναι να νικήσουμε τα πάθη μας, την αμαρτία μας και να βαδίσουμε προς τη θέωση.  Θέωση είναι  η πλήρης υγεία, ευδαιμονία. Αγαπώ το Θεό σημαίνει ότι τηρώ τις εντολές του, προϋποθέσεις για να έλθει το Άγιο Πνεύμα να είμαστε καθαροί και για να είμαστε καθαροί  πρέπει να τηρούμε τις εντολές του Πατέρα.

Με τη θεία Χάρη βοηθιόμαστε ν’ ακολουθήσουμε τις εντολές του Πατέρα, έχουμε το νου μας κοντά στο Θεό και αντιστρατευόμαστε στα πάθη μας.

Όλο το μυστικό να έχουμε μέσα μας τη Βασιλεία του Αγίου Πνεύματος, ζητάμε να βασιλέψει ο Θεός μέσα μας, ο Θεός μας δίνει τα πάντα όταν Βασιλέψει μέσα μας. Είναι πάντα μέσα μας, στην καρδιά μας, σε κάθε κύτταρο μας, αρκεί να το αντιληφθούμε και να πάρουμε το Φως του. Το άκτιστο φως αυτό της θείας  φώτισης  την αντιλαμβανόμαστε όταν ανοίξουμε τα παράθυρα της καρδιάς μας, που αυτά ανοίγουν με την ταπείνωση, την ακολουθία των προδιαγραφών και τη συμμετοχή μας στα μυστήρια και τις τελετές της θρησκείας μας.

Όλα λοιπόν περιγράφονται στα πέντε στοιχεία που μας δείχνει η κινέζικη ιατρική και σας παραθέτουμε στο παρακάτω γράφημα. Ξεκινάμε από το στοιχείο της φωτιάς που είναι η μύηση στην αγάπη.

29-wood-metal

 

Σας παραθέτουμε όλα τα  γραφήματα των μεσημβρινών που επηρεάζουν τα πέντε στοιχεία που αναφέρουμε και  δείχνουμε πιό πάνω. Δείχνουμε τα βασικά σημεία κάθε μεσημβρινού και τα προβλήματα που ξεμπλοκάρουμε.  Γιά να ξεμπλοκάρουμε ένα μεσημβρινό πρέπει να κάνουμε μαλάξεις στο ένα άκρο και στο άλλο του μεσημβρινού.

Ξεκινάμε από το στοιχεία της φωτίας που αφορά το μεσημβρινό της καρδιάς για να απαλλαγείτε από την ταχυκαρδία, αρυθμία, κολπική μαρμαρυγή, του λεπτού εντέρου για να  απαλλαγείτε από την ερωτική απογοήτευση και τα προβλήματα στο λεπτό έντερο, καθώς του τριπλού θερμαστή   που ρυθμίζει όλο τον οργανισμό μας και του περικαρδίου για να απαλλαγέιτε από όλα τα κυκλοφοριακά προβλήματα, καθώς και τα σεξουαλικά μπλοκαρίσματα (ο μεσημβρινός του περικαρδίου αποκαλείται και μεσημβρινός της κυκλοφορίας και του sex). Στα γραφήματα επάνω δείχνουμε ακριβώς σε κάθε σημείο τα προβλήματα που ξεμπλοκάρουμε σε κάθε μεσημβρινό.

Ξεμπλοκάροντας το μεσημβρινό της καρδιάς μπορούμε να επαναφέρουμε την ενέργεια στην καρδία να απαλλαγούμε από τα ανεπάρκειες, καρδιολογικά προβλήματα, την ταχυκαρδία, αρυθμία, κολπική μαρμαρυγή. Κάνοντας μαλάξεις  στο κέντρο της μασχάλης μας και στη μέσα πλευρά του μικρού ξεμπλοκάρουμε το μεσημβρινό της καρδιάς,  απαλλασσόμαστε από την θλίψη και την μετατρέπουμε σε χαρά. Σημαντικό σημείο είναι η έξω πλευρά του καρπού μας (Η 6) όπου απενεργοποιούμε την ένταση στο μυοκάρδιο μας και το σημείο Η 3 πάνω από την μέσα πλευρά του αγκώνα που μας μετατρέπει την θλίψη σε χαρά, για αυτό ονομάζεται σημείο της χαράς.  Ενώ στη βάση του οστού που συνδέει το μικρό δάκτυλο με τον  καρπό  (Η 7)  μας βοηθά να ενισχύσουμε την αγωγιμότητα της καρδιάς.

18-MES.KARDIAS

Ο μεσημβρινός του περικαρδίου, μας βοηθά  για να απαλλαγούμε από όλα τα κυκλοφοριακά προβλήματα, καθώς και τα σεξουαλικά μπλοκαρίσματα (ο μεσημβρινός του περικαρδίου αποκαλείται και μεσημβρινός της κυκλοφορίας και του sex). Ο μεσημβρινός του περικαρδίου μας βοηθά να απενεργοποιήσουμε την ανησυχία (P 6) , να απαλλαγούμε από την κρίση πανικού (P 6) και να απαλλαγούμε από την αρνητική ενέργεια που εγκλωβίζει την καρδιά μας.

 

18A-MES.PERIKARDIOU

Ο μεσημβρινός του λεπτού εντέρου μαζί με τον μεσημβρινό της καρδιάς και του τριπλού θερμαστή ανήκουν στο στοιχείο της Φωτιάς, οι όποιοι αν διαταραχθούν βιώνουν θλίψη αντί χαράς. Κάνοντας μαλάξεις στον κρόταφο και στο μικρό δάκτυλο του χεριού ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό του λεπτού εντέρου και απαλλασσόμαστε από τη θλίψη και τους πόνους στην πλάτη (όπως βλέπουμε ο μεσημβρινός του λεπτού εντέρου διασχίζει όλη την ωμοπλάτη). Ο μεσημβρινός του λεπτού εντέρου μας βοηθά να απαλλαγούμε από την ερωτική απογοήτευση μας ανοίγει τα φτερά μας για τη ζωή. Είναι ο σημαντικότερος μεσημβρινός για να ανοίξουμε τα φτερά μας να αφήσουμε το παρελθόν να ξεφύγουμε από την μυζέρια να πετάξουμε από υγεία και χαρά να ξεφύγουμε από το φόβο απόρριψης, να αισθανθούμε σιγουριά, να αισθανθούμε την αγάπη μέσα μας, να την αναζητήσουμε μέσα μας και όχι στους άλλους, να συνειδητοποιήσουμε ότι από μας εξαρτώνται τα πάντα στη ζωή μας κι από κανένα άλλο.

16-MES.LEPTOU-ENTEROU-SI

Μεσημβρινός του τριπλού θερμαστή. Κάνοντας μαλάξεις ένα εκατοστό πάνω από τον κρόταφο (TW 23) και στο δάκτυλο πριν από μικρό δάκτυλο του χεριού (δάκτυλο του δακτυλιδιού) (TW 1, 2, 3),ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό του τριπλού θερμαστή, απαλλασσόμαστε από τη θλίψη και την μετατρέπουμε σε χαρά. Το ξεμπλοκάρισμα του μεσημβρινού του λεπτού εντέρου βοηθά να απαλλαγούμε από εμβοές στο αυτί, διότι όπως βλέπουμε, περικλείει το αυτί. Πιέζοντας το σημείο που είναι τρία εκατοστά περίπου πάνω από τον καρπό (TW 5) μας βοηθά να απαλλαγούμε από τους πόνους των ρευματισμών. Πιέζοντας επίσης στο σημείο που είναι ανάμεσα στο μικρό δάκτυλο και το δάκτυλο του δακτυλιδιού (TW 3) ξεμπλοκάρουμε την επίφυση και την υπόφυση, ενώ στην αρχή του δάκτυλου (TW 1) απενεργοποιούμε την ένταση στα επινεφρίδια.

17-MES.TRIPLOU-THERMASTH-TW

Η μη μύηση στην αγάπη μας ρίχνει στη δίνει του χωροχρόνου, στο να αισθανόμαστε ξεκομμένοι και να αισθανόμαστε ανασφάλεια, γεγονός που διαταράσσει την ισορροπία του στοιχείου της γης που μπλοκάρει την ενέργεια στους μεσημβρινούς του στομάχου και της σπλήνας και μας προκαλεί προβλήματα στο στομάχι, φουσκώματα, όλα τα γυναικολογικά προβλήματα και θυρεοειδή.

Μεσημβρινός του στομάχου. Ο μεσημβρινός του στομάχου μπλοκάρεται από την ανασφάλεια. Ο μεσημβρινός ξεκινά κάτω από τα μάτια (ST 1) και τελειώνει στο δεύτερο μετά το μεγάλο δάκτυλο (ST45) του ποδιού. Κάνοντας μαλάξεις στην αρχή (ST 2), κατά μήκος και στο τέλος του μεσημβρινού του στομάχου, απενεργοποιούμε τον φόβο και βοηθάμε το στομάχι να απαλλαγεί από τις φλεγμονές και τα προβλήματα που έχει. Ξεκινάμε κάτω από τα μάτια (σημείο ST 2), δίπλα από την κλείδα (σημείο ST 13), πάνω από το στήθος (σημείο ST 16), στο σημείο του γόνατου προς την έξω πλευρά (σημείο ST35) και λίγο πιο κάτω από το γόνατο (σημείο ST 36), στη βάση του δεύτερου μετάτο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού (σημείο ST 44). Το σημείο κάτω από το γόνατο στην έξω πλευρά του ποδιού (ST 36) μας γαληνεύει, μας διώχνει την ανασφάλεια.  Διαταραχές του μεσημβρινού του στομάχου μπορεί να προκαλέσουν σοβαρότατες διαταραχές στο μυοσκελετικό μας σύστημα, όπως συνέβη στράβωμα στη σιαγόνα μίας κυρίας, η οποία βρήκε λύση ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του στομάχου, όταν ερχόταν σε διαταραχή.

15-MES.STOMAXOU-ST

Μεσημβρινός της σπλήνας-παγκρέατος. Ο μεσημβρινός της σπλήνας μαζί με τον μεσημβρινό του στομάχου ανήκουν στο στοιχείο της Γης (σύμφωνα με την κινέζικη ιατρική), μπλοκάρισμα το οποίο δημιουργεί ανασφάλεια και ανησυχία. Σε συνδιασμό με τον μεσημβρινό του ύπατος μας βοηθά να απαλλαγούμε από τα προβλήματα του θυρεοειδή αδένα (SP 2). Ο μεσημβρινός της σπλήνας-παγκρέατος ξεκινά κάτω από τη μασχάλη (SP 21), περνά κάτω από το στήθος και καταλήγει στο έξω μέρος του μεγάλου δάκτυλου του ποδιού. Κάνοντας μαλάξεις δίπλα (κάτω από τη μασχάλη στο ύψος της θηλής) (SP 21) και κάτω στη βάση του στήθους, (στην αριστερή πλευρά του αριστερού στήθους και στη δεξιά πλευρά του δεξιού στήθους), στο τέλος των πλευρών (σημείο SP 16), πάνω από το γόνατο στη μέσα πλευρά του ποδιού (σημείο SP 10), κάτω από το γόνατο στη μέσα πλευρά του ποδιού (σημείο SP 9), πάνω από τον αστράγαλο στη μέσα πλευρά του ποδιού (σημείο SP 6).

Στα σημεία SP 10 και SP 9 βοηθά τις γυναίκες να ξεπεράσουν τα προβλήματα τις εμμηνόπαυσης), αλλά και στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού και κατά μήκος του εσωτερικού μέρους του ποδιού (σημεία SP 4, SP 3, SP 2, SP 1), απενεργοποιούμε τον φόβο απόρριψης και την ανασφάλεια. Ο μεσημβρινός της σπλήνας-παγκρέατος είναι κατ’ εξοχήν μεσημβρινός για να ξεμπλοκάρουμε τα όργανα της σπλήνας και του παγκρέατος. Επίσης είναι ο κύριος μεσημβρινός που χρησιμοποιούμε για να επαναφέρουμε την περίοδο σε γυναίκες-κοπέλες που τους έχει διακοπεί, έχουν πρόωρη εμμηνόπαυση ή διακοπή περιόδου. Η πρόωρη εμμηνόπαυση προκαλείται από ανασφάλεια. Η φύση διακόπτει τη διαδικασία τεκνοποίησης σε μία ελαφίνα που κινδυνεύει να τη φάνε τα λιοντάρια. Η ανασφάλεια λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο και στη γυναίκα. Ο μεσημβρινός της σπλήνας-παγκρέατος είναι ο κατ’ εξοχήν μηχανισμός που απενεργοποιεί την ανασφάλεια.

14-MES.SPLHNAS

Η ανασφάλεια μας δημιουργεί θλίψη, που είναι διαταραχή του στοιχείου του μετάλλου σύμφωνα  με την κινέζικη ιατρική, το οποίο μας μπλοκάρει την ενέργεια στον μεσημβρινό του πνεύμονα και του παχέος εντέρου, με αποτέλεσμα να έχουμε προβλήματα στο παχύ έντερο, προβλήματα στο αναπνευστικό μας σύστημα και όλα τα δερματολογικά προβλήματα.

Ο μεσημβρινός των πνευμόνων. Ένας άλλος μεσημβρινός που επηρεάζει τους πνεύμονες και το παχύ έντερο είναι ο μεσημβρινός του πνεύμονα που ανήκει στο στοιχείο του Μετάλλου και μπλοκάρεται από τη θλίψη. Το μπλοκάρισμα αυτό αν είναι έντονο μπορεί να μας δημιουργήσει καρκίνο στους πνεύμονες ή στο παχύ έντερο. Οι περισσότεροι που έπαθαν καρκίνο στο στήθος ή στο παχύ έντερο είχαν βιώσει έντονη θλίψη, κυρίως από την απώλεια ενός δικού τους ανθρώπου. Αλλά και τα προβλήματα του πνεύμονα οφείλονται πάλι σε θλίψη. Έχω συναντήσει πολλούς ανθρώπους που η πνευμονική ανεπάρκεια από την οποία έπασχαν τους εκδηλώθηκε ύστερα από την απώλεια του συντρόφου τους. Πιέζοντας δυνατά το σημείο στη ρίζα του χεριού (LU 1), που βλέπουμε στο γράφημα, που είναι το σημείο που αρχίζει ο μεσημβρινός του πνεύμονα στη μέσα πλευρά του αγκώνα (LU 5) και στη βάση του αντίχειρα (LU 9, 10) του χεριού, όχι μόνο ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό και ανακουφίζουμε από τον πόνο κάθε άνθρωπο που διακατέχεται από θλίψη, αλλά και τον βοηθάμε να ξεπεράσει τα αναπνευστικά του προβλήματα.

10-MES.PNEVMONA

Ο μεσημβρινός του παχέος εντέρου. Ο μεσημβρινός του παχέος εντέρου (large intestine meridian) ξεκινά από το πλάι της μύτης και καταλήγει στον δείκτη του χεριού. Εκτός από το πρόβλημα που δημιουργεί στο παχύ έντερο, το μπλοκάρισμα του μεσημβρινού του παχέος εντέρου δημιουργεί και πρόβλημα του τένοντα στον ώμο (σημείο LI 14). Κάνοντας μαλάξεις στα σημεία LI 14 στον ώμο, στα σημεία LI 11, LI 10 που βρίσκονται κάτω από τον αγκώνα στο πλάι του χεριού, στα σημεία LI 4, LI 3 στη βάση του δείκτη κατά μήκος του μεσημβρινού του παχέος εντέρου, ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό του παχέος εντέρου και βοηθάμε όχι μόνο το παχύ έντερο, αλλά και τα προβλήματα με τους τένοντες σε όλο το χέρι, όπως επίσης απενεργοποιούμε και τη θλίψη. Ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του παχέως εντέρου απαλλασσόμαστε από τη δυσκοιλιότητα, τη σπαστική κολίτιδα, φαγούρα, ξυροδερμία, προβλήματα που δημιουργούνται από τη δυσλειτουργία του εντέρου.

11-MES.PACHEOS-ENTEROU

 

Η θλίψη  μας δημιουργεί φόβο που προκαλεί διαταραχή στο στοιχείο του νερού, το όποιο μπλοκάρει τους μεσημβρινούς της ουροδόχου κύστης και των νεφρών, με αποτέλεσμα να έχουμε όλα τα προβλήματα στο ουροποιητικό μας σύστημα, στη σπονδυλική μας στήλη, ιδιαιτέρως στον αυχένα και στην μέση, πίεση, κακή λειτουργία στα νεφρά (ουρικό οξύ), αϋπνίες, συχνουρίες, ακράτεια.

Ο μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης. Στο παρακάτω γράφημα βλέπουμε τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης, ο οποίος μπλοκάρεται κυρίως από φόβο. Ο μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης μαζί με τον μεσημβρινό των νεφρών αντιπροσωπεύουν το στοιχείο της Γης, που ο φόβος τούς δημιουργεί μπλοκάρισμα. Το μπλοκάρισμα αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα μόνο στην ουροδόχο κύστη, αλλά και στη μέση, στον αυχένα και σε όλο το μήκος της σπονδυλικής στήλης. Είναι δε τόσο δυνατό που μπορεί να δημιουργήσει κήλη ή να φθείρει και να μειώσει τον χόνδρο ανάμεσα στους σπονδύλους. Όπως βλέπουμε στο παρακάτω γράφημα, κατά μήκος του ενεργειακού μεσημβρινού της ουροδόχου κύστης υπάρχουν ενεργειακά σημεία που επηρεάζουν την ουροδόχο κύστη, καθώς τη μέση και τον αυχένα.

Αν λοιπόν κάνουμε μαλάξεις πιέζοντας δυνατά στην αρχή του μεσημβρινού της ουροδόχου κύστης, που βρίσκεται στη βάση των φρυδιών (Β2), στην κορυφή του κεφαλιού, αλλά και στο τέλος του, που είναι το μικρό δάκτυλο του ποδιού (Β60), ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό και ανακουφίζουμε τη μέση από τους πόνους. Μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε τη μέση μας και με τη ρεφλεξολογία ξεκινώντας μαλάξεις στο κόκκαλο από τη βάση του μεγάλου δάκτυλου, κατευθυνόμενοι προς τον αστράγαλο, αλλά και πιέζοντας το σημείο της ουροδόχου κύστης, που είναι στη μέσα πλευρά του ποδιού, εκεί που τελειώνει η καμάρα και ξεκινά η πατούσα. Απενεργοποιώντας τον θυμό, χρησιμοποιώντας όλες τις μεθόδους που σας αναλύω ή ζητώντας βοήθεια από ενεργειακό θεραπευτή, αλλά και πιέζοντας τα ρεφλεξολογικά σημεία και ξεμπλοκάροντας τονμεσημβρινό της ουροδόχου κύστης, είναι βέβαιο ότι όχι μόνο θα βρείτε ανακούφιση, αλλά, στις περισσότερες περιπτώσεις, οριστική θεραπεία των προβλημάτων της μέσης σας.
Μπορούμε ακόμα να λύσουμε άμεσα το πρόβλημα του βρεξίματος των παιδιών τη νύχτα, αν κάνουμε μαλάξεις στο ρεφλεξολογικό σημείο της ουροδόχου κύστης
που είναι στη μέσα πλευρά του ποδιού, εκεί που τελειώνει η καμάρα και ξεκινά η πατούσα, σε συνδυασμό όμως με το ξεμπλοκάρισμα του μεσημβρινού της ουροδόχου
κύστης, πιέζοντας δυνατά στην αρχή του μεσημβρινού της ουροδόχου κύστης που είναι στη βάση των φρυδιών (Β2), στην κορυφή του κεφαλιού, αλλά και στο τέλος του, που είναι το μικρό δάκτυλο του ποδιού (Β66). Τα παιδιά βρέχονται τη νύχτα διότι μπλοκάρεται ο μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης από φόβο ή από ανασφάλεια, κυρίως όταν οι γονείς τους τσακώνονται ή είναι αυστηροί μαζί τους. Όταν λοιπόν ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης (τις μαλάξεις αυτές τις κάνουμε για αρκετές μέρες και τις επαναλαμβάνουμε μερικές φορές τον μήνα για συντήρηση) θα εκλείψει το πρόβλημα.

08-MES.OURODOXOU-KYSTHS

Σας παρέχουμε ρεφλεξολογικό χάρτη που παρέχει τα πάντα. Βλέπουμε ξεκάθαρα τα σημεία που απαλλαγόμαστε από τα προβλήματα της μέσης και της σπονδυλικής στήλης. Βλέπουμε την ουροδόχου κύστη στη μέσα πλευρά  του ποδιού, όπου κάνοντας μαλάξης απαλλασσόμαστε από την συχνοουρία και την ακράτια.

28-PODIA2

Ο μεσημβρινός των νεφρών. Ο μεσημβρινός των νεφρών ανήκει μαζί με τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης στο στοιχείο της Γης και μπλοκάρεται από τον φόβο και την ανησυχία – κοινώς στρες. Κάνουμε μαλάξεις κυρίως στην κλείδα (Kidney 27), που εκτός από την απενεργοποίησή του τον χρησιμοποιούμε για την απενεργοποίηση των ενοχών και την απαλλαγή από την αϋπνία και πάνω από τον αστράγαλο (Kidney 8, 7). Οι μαλάξεις στο σημείο Κ 6 κάτω από τον αστράγαλο, στο μέσα μέρος του ποδιού βοηθά κατά της αϋπνίας. Το ίδιο συμβαίνει όταν κάνουμε μαλάξεις στο έξω μέρος του αστραγάλου στον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης (Β 62). Άρα, πιέζοντας την πτέρνα μας μέσα και έξω, κάτω από τον αστράγαλο, στα σημεία Β 62 και Κ 6 απαλλασσόμαστε από την αϋπνία.

09-MES.NEFRON

 

Ο φόβος θέτει σε συναγερμό τον οργανισμό μας με την διαδικασία του θυμού, γεγονός που διαταράσσει το στοιχείο το ξύλου και μπλοκάρει τη ροή της ενέργειας στους μεσημβρινούς της χολή και του ύπατος. Με αποτέλεσμα να έχουμε πονοκεφάλους, προβλήματα ακοής, προβλήματα στον αυχένα, πέτρες στη χολή, υψηλή χοληστερίνη, λιπώδη διήθηση στο συκώτι, προβλήματα στο θυρεοειδή αδένα, στο γόνατο, στο ισχίο, καθώς και όλα τα αυτοάνοσα προβλήματα που δημιουργούνται με την διαδικασία του θυμού, όπου κλείνει το κέντρο της καρδιάς μας, παραπλανείτε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και επιτίθεται πάνω μας (όλα αυτά αναλύονται διεξοδικά στο βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»).

O μεσημβρινός της χολής ξεκινά από το πλάι του ματιού (σημείο GB 1), πάνω από το μάτι, συνεχίζει στον κρόταφο, περνά πίσω στον αυχένα (GB 20, βοηθά στους

πονοκεφάλους, ημικρανίες και αϋπνία), περνά από τους ώμους, δίπλα από τον αυχένα (σημείο GB 21, βοηθά στην κατάθλιψη) περνά από το πλάι της γάμπας κάτω
από το γόνατο (σημείο GB 34, βοηθά το μυϊκό σύστημα), συνεχίζει στη γάμπα (στο σημείο GB 37), κάτω από τον αστράγαλο (στο σημείο GB 40) και καταλήγει στο
προτελευταίο δάκτυλο του ποδιού, στο τέλος του δάκτυλου (GB 44) και στη βάση του προτελευταίου δάκτυλου (GB 43) και ανάμεσα στον αστράγαλο και τη βάση
του δάκτυλου (σημείο GB 42). Κάνοντας μαλάξεις στον κρόταφο, στη βάση και στο τέλος του δάκτυλου πριν από το μικρό δάκτυλο του ποδιού, ξεμπλοκάρουμε
τον μεσημβρινό της χολής, μπλοκάρισμα το οποίο μας δημιουργεί θυμό, πονοκεφάλους, πόνο στον αυχένα, φθορά του ισχίου, αλλά και εξασθένηση της ενέργειας στο όργανο της χολής, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πέτρες. Τα περισσότερα άτομα που έχω συναντήσει με μπλοκάρισμα στον μεσημβρινό της χολής έχουν πρόβλημα στον αυχένα και έχουν αφαιρέσει τη χολή τους. Ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό της χολής, μπορούμε να απαλλαγούμε και από χρόνιες εμβοές στα αυτιά. Αν δεν υπάρχει βλάβη στο τύμπανο του αυτιού, είναι πιθανό οι εμβοές να δημιουργούνται από μπλοκάρισμα στον μεσημβρινό της χολής. Όπως βλέπουμε, ο μεσημβρινός της χολής περικλείει όλη την περιοχή του αυτιού. Όταν μπλοκάρεται η ενέργεια, το τύμπανο και γενικά ο κοχλίας και όλος ο εσωτερικός μηχανισμός του
αυτιού μπλοκάρεται. Ο θυμός που μπλοκάρει τον μεσημβρινό της χολής και δημιουργεί μπλοκάρισμα ενέργειας στον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης και μας συσσωρεύει την αρνητική ενέργεια του θυμού στους οσφυϊκούς (Ο4, Ο5) και στους ιερούς σπονδύλους  (Ι1, Ι2) με αποτέλεσμα να κάνουμε κοίλες στους σπονδύλους, αλλά και να παθαίνουμε λουμπάγκο (ακινητοποίησή μας από έντονο πόνο στη μέση). Η λέξη λουμπάγκο προέρχεται από τη λέξη Lumbar που σημαίνει οσφυϊκός. Για να απαλλαγούμε από το λουμπάγκο πιέζουμε δυνατά τη βάση του πρωτελευταίου δάκτυλου του ποδιού μας, πίσω από το γόνατο και στο ισχίο μας. Η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται στην Ινδία και έχει άμεσα αποτελέσματα για την απαλλαγή μας από τον έντονο πόνο και μπλοκάρισμα στη μέση που μας δημιουργεί το λουμπάγκο, που το παθαίνουμε συνήθως ύστερα από επεισόδιο έκρηξης θυμού και διαμάχης.

13-MES.XOLHS

Ο μεσημβρινός του συκωτιού και της χολής ανήκουν στο στοιχείο του Ξύλου (σύμφωνα με την κινέζικη ιατρική) και μπλοκάρονται από τον θυμό.
Ο μεσημβρινός του συκωτιού ξεκινά αριστερά κάτω από το στήθος και καταλήγει στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού. Για να ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό αυτόν κάνουμε μαλάξεις πέντε εκατοστά κάτω από το στήθος (LV 14), τρία εκατοστά κάτω από το γόνατο στη μέσα πλευρά (LV 8), τρία εκατοστά πάνω από τον αστράγαλο (LV 5) στη μέσα πλευρά του ποδιού και στη μέσα πλευρά του μεγάλου δακτύλου του ποδιού (LV 2). Ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του ήπατος απαλλασσόμαστε από προβλήματα στα γόνατα, στα ισχύα και απενεργοποιούμε τη διαδικασία που μας δημιουργούν τα αυτοάνοσα νοσήματα, καθώς και διαταραχές του θυροειδή αδένα (μαλάξεις στη βάση του μεγάλου δακτύλου του ποδιού (LV 2). Ξεμπλοκάροντας το μεσημβρινό του ύπατος απαλλασόμαστε από τητ χολιστερίνη και τα προβλήματα στο συκώτι. Η χολιστερίνη παράγεται από το συκώτι για να μας κλείσει τις πληγές, διότι αν θυμώνουμε σημάνει ότι θα το θηλαστικό μέσα μας θα παλέψει και θα δημιουργήσει πληγές, οι πληγές αυτές κλείνουν με την χολιστερίνη που παράγεται από τον οργανισμό μας.

12-MES.HPATOS

Η θεραπεία των πάντων, τα αίτια όλων των ασθενειών καθώς και ο τρόπος που μπορούμε να αυτοθεραπεύθουμε, να έχουμε τέλειες σχέσεις και αφθονία 2ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  κυρίως από το βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων» αλλά και το νέο μου βιβλίο «Ο Δρόμος προς τη Θεώση».

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τέσσερα βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τέσσερα βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.

Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά. Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους.

Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρώστεια σημαίνει ά στερικό του ρώστους που σημαίνει δύναμηενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει. Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.

Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν. Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου καλέστε στο 6977349766.

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Ερευνητής.

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία.

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας