Αποτοξίνωση, ενεργοποίηση του Λεπτού και Παχέως εντέρου

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Αποτοξίνωση, ενεργοποίηση  του  Λεπτού και Παχέως εντέρου 1  Μπορούμε να αποτοξίνωνουμε τα εντερά μας με ενεργειακό και διατροφικό τρόπο.

Η αποτοξίνωση, εκτός από την απαλλαγή από τις τοξίνες, βοηθά στην άψογη λειτουργία του εντέρου. Το λεπτό έντερο είναι το πιο σημαντικό όργανο στον οργανισμό μας, είναι το όργανο από το οποίο εξαρτάται το 60% του ανοσοποιητικού μας συστήματος, είναι το όργανο που απορροφά όλες τις ουσίες από τις τροφές μας.

Ασθένειες, όπως η οστεοπόρωση, οφείλονται κατά μεγάλο βαθμό στη μη δυνατότητα του εντέρου να απορροφήσει το ασβέστιο από τις τροφές που τρώμε. Η έλλειψη της δυνατότητας του εντέρου να απορροφήσει τις τροφές μας προέρχεται από τις αντιβιώσεις, αντιφλεγμονώδη, καταχρήσεις όπως ποτά, όταν τρώμε αγχωμένοι, όταν τρώμε βιαστικά, γιατί όταν δεν μασάμε καλά τις τροφές αυτές δεν πέπτονται, αλλά σαπίζουν και καταστρέφουν το έντερό μας, και οι τοξίνες που δημιουργούν μεταφέρονται με το αίμα μας σε όλα τα όργανα του σώματός μας.

Η αποτοξίνωση του εντέρου βελτιώνει την εντερική χλωρίδα, διότι πλήττει τα εχθρικά μικρόβια και ενισχύει τα φιλικά. Βελτιώνοντας τη χλωρίδα του εντέρου, δυναμώνει το αμυντικό σύστημα, συσφίγγει και αδειάζει το έντερο και το στομάχι, καλυτερεύει γρήγορα την αναπνοή.

Επίσης, αποσυμφορεί την κυκλοφορία από τα περιττά υγρά, ξεπρήζει το σώμα, βελτιώνει την καρδιακή λειτουργία, κάνει πιο φυσιολογική την πίεση και τους σφυγμούς. Όλα τα παραπάνω επιτυγχάνονται παράλληλα με την βελτίωση της αναπνοής – οι χυμοί του σώματος (σάλιο, αίμα, υγρό των ιστών, ούρα) αποτοξινώνονται.

   Δυσκοιλιότητα σημαίνει ότι το έντερό μας δεν κινείται. Παθαίνουμε δυσκοιλιότητα, όταν αισθανόμαστε απομονωμένοι και ξεκομμένοι.

Τότε αναισθητοποιείται το ορθό τμήμα του εντέρου που στέλνει μήνυμα στον εγκέφαλο ότι το έντερο είναι γεμάτο, για να δώσει στη συνέχεια εντολή ο εγκέφαλος στο έντερο να ξεκινήσει τις περισταλτικές κινήσεις. Θεραπεία έχουμε όταν γίνουμε κοινωνικοί, όταν επανενωθούμε με τον ανώτερο εαυτό μας και μέσα μας κυκλοφορήσει η αγάπη.

Όταν το αυτόνομο νευρικό μας σύστημα κουράζεται, όταν είμαστε εξαντλημένοι και εξουθενωμένοι, τότε το σώμα μας δεν μπορεί να χωνέψει σχεδόν τίποτα και αισθανόμαστε έντονη δίψα

και λαιμαργία, νιώθουμε την ανάγκη να τρώμε όλο και περισσότερο. Όσο εξαντλημένοι νιώθουμε τόσο λιγότερες δυνάμεις έχουμε να αντισταθούμε στη λαιμαργία μας.

Σύμφωνα με τον DrHyman, για το έντερο δυνατά αντιφλεγμονώδη είναι: 500 mgquercetin δύο φορές την ημέρα και 2.500 mgglutamine δύο φορές την ημέρα Το αμινοξύ γλουταμίνη είναι ότι προκαλεί οσμωτική ενυδάτωση του μυϊκού κυττάρου, αύξηση του κυτταροπλασματικού όγκου και τελικά πυροδοτεί αναβολικές διεργασίες. Το αμινοξύ γλουταμίνη βρίσκεται στα φασόλια, στο σπανάκι, στα παντζάρια, στον μαϊντανό, στο γάλα και στα αυγά.

Τα εχθρικά στον οργανισμό μας βακτήρια, παράγουν τοξίνες που επιβαρύνουν το συκώτι.

Η δυσκοιλιότητα που μας δημιουργούν ορμονικές διαταραχές, όπως του θυρεοειδή, τα αρνητικά συναισθήματα (τα συναισθήματα απομόνωσης αναισθητοποιούν το ορθό τμήμα του παχέος εντέρου) αλλά και η διατροφή μας με επεξεργασμένους υδατάνθρακες, μη βιολογικής διατροφής, κρέας και γαλακτοκομικά, το κακό μάσημα των τροφών μας, το φαγητό σε ακατάλληλες ώρες ή όταν είμαστε σε κατάσταση στρες, τοξινώνουν το έντερό μας και οι τοξίνες πηγαίνουν κατευθείαν στο συκώτι. Για τον λόγο αυτόν φροντίζουμε να τρώμε φρέσκα βιολογικά φρούτα και λαχανικά όταν είμαστε ήρεμοι, για να μην έχουμε δυσκοιλιότητα. Η δυσκοιλιότητα επίσης δημιουργείται από την καταστροφή του εντέρου, όταν δεν τρώμε ήρεμα και δεν μασάμε καλά τις τροφές. Αποφεύγουμε μεγάλα ψάρια ωκεανών που έχουν υδράργυρο, όπως ο τόνος, ξιφίας κλπ.

Τα Προβιοτικά Lactobacillus και Bifidobacterεμπλουτίζουν τη χλωρίδα του εντέρου και μειώνουν τα εχθρικά στον οργανισμό μας βακτήρια, οι τοξίνες των οποίων μας επιβαρύνουν το συκώτι.

    Συμπέρασμα: Η ξηρασία (αποχή από φαγητό και νερό) για δύο  ημέρες και στη συνέχεια διατροφή με ακατέργαστα φρούτα, ρύζι, πατάτες είναι διατροφή χωρίς πρωτεΐνες, έτσι το σώμα αναγκάζεται να κάψει τις πρωτεΐνες που εμπεριέχουν τοξίνες και βρίσκονται στον λιπώδη ιστό μας, που βλέπουμε ως κυτταρίτιδα.

Ενεργειακό ξεμπλοκάρισμα του λεπτού εντέρου

16-MES.LEPTOU-ENTEROU-SI

Κάνουμε μαλάξεις στην αρχή και στο τέλος του μεσημβρινού αλλά και στα σημεία που αναγράφονται στο παραπάνω γράφημα.

Ενεργειακό ξεμπλοκαρισμα του Μεσημβρινού του Παχέος Εντέρου

Η θλίψη που αισθανόμαστε από την ανασφάλεια που προέρχεται από την μη μύηση στην αγάπη (όταν οι γονείς  μας είναι αυστηροί, διαφωνούν μεταξύ τους ή απουσιάζουν), μας μπλοκάρει το μεσημβρινό του παχέος εντέρου με αποτέλεσμα να έχουμε θλίψη, σπαστική κολίτιδα και δυσκοιλιότητα.  Ο μεσημβρινός του παχέως εντέρου (large intestine meridian) ξεκινά από το πλάι της μύτης και καταλήγει στον δείκτη του χεριού.

Κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις στα σημεία σημεία LI 11, LI 10 που βρίσκονται κάτω από τον αγκώνα στο πλάι του χεριού,  και στα σημεία LI 4, LI 3 στη βάση του δείκτη κατά μήκος του μεσημβρινού του παχέως εντέρου, αλλά ταυτόχρονα στο LI 20 που είναι η βάση της μύτης μας, ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό του παχέως εντέρου και βοηθάμε όχι μόνο το παχύ έντερο, τα προβλήματα με τους τένοντες σε όλο το χέρι, αλλά απενεργοποιούμε και τη θλίψη.  Το καλύτερο για το ξεμπλοκάρισμα του μεσημβρινού ειναι κάνετε μαλάξεις ταυτόχρονα σε δύο σημεια στην αρχή και το τέλος του μεσημβρινού ή στό μέσον και στο τέλος.

11-MES.PACHEOS-ENTEROU

Η σπαστική κολίτιδα είναι μια φυσική αντίδραση του οργανισμού στο φόβο.

Όταν κυριαρχούμαστε από ανασφάλεια, θλίψη, φόβο, θυμό τότε οργανισμός μας αντιδρά όπως ένα ελάφι που το κυνηγά  ένα λιοντάρι να το φάει, εκτός των άλλων αντιδράσεων πρέπει να αδειάσει κόπρανα και ούρα για να είναι ελαφρύτερο για να μπορεί να ξεφύγει. Κατ’ αυτό τον τρόπο ο εγκέφαλος δίνει εντολή στο έντερο (διαμέσου του αυτόνομου νευρικού μας συστήματος) να ξεκινήσει τις περισταλτικές κινήσεις έτσι ώστε να αδειάσει. Με τις μαλάξεις στο μεσημβρινό του παχέως εντέρου αλλά και με το EFT, απενεργοποιούμε τον συναγερμό του σώματος μας και την κινητοποίηση του παχέος εντέρου (σπαστική κολίτιδα).

Δυσκοιλιότητα σημαίνει ότι το έντερο δεν κινείται και δεν κινείται διότι δεν παίρνει εντολή από τον εγκέφαλο για να κινηθεί.

Η Δυσκοιλίοτητα δημιουργείται σε ένα θηλαστικό όταν χάσει την περιοχή του, για τους ανθρώπους περιοχή μας είναι οι σχέσεις μας καθώς και η εργασία μας. Όταν το θηλαστικό χάσει την περιοχή του αναισθητοποιείται το όρθον τμήμα του εντέρου. Το ορθό είναι το πρότελευταίου τμήμα του εντέρου και είναι υπεύθυνο να δίνει σήμα στον εγκέφαλο ότι το έντερο γέμισε και τότε ο εγκέφαλος δίνει εντολή στο έντερο να ξεκινήσει περισταλτικές κινήσεις για να αδειάσει.

Οριστική θεραπεία είναι να απαλλαγούμε από την θλίψη, να μυηθούμε στην αγάπη, να επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας, να επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητό μας και να ξεμπλοκάρουμε το μεσημβρινό του παχέος εντέρου. Προσωρινή θεραπεία δεν είναι τα φάρμακα για την δυσκοιλιότητα, τα οποία καταστρέφουν το έντερο, διότι του παραβιάζουν τη φυσιολογική του λειτουργία και το βιάζουν να κινηθεί. Είναι ακριβώς όπως ξεκινάμε το αυτοκίνητο με χειρόφρενο. Προσωρινή θεραπεία για να ξεκινήσει να κινείται το εντερό μας είναι να ενεργοποιήσουμε το όρθο τμήμα του που είναι να κάνουμε μαλάξεις στο πίσω μέρος της πατούσας του αριστερού μας ποδιού όπως βλέπουμε στο παρακάτω σχήμα:

Μπορούμε επίσης μπορούμε να ξεμπλοκάρουμε  ενεργειακά το παχύ έντερο,  με μαλάξεις στα σημεία που βλέπουμε το γράφημα του παχέως εντέρου πάνω στο γράφημα με την πατούσα

28-PODIA2

Μπορούμε να απαλλαγούμε απο τη θλίψη κι ολα τα προβλήματα που μας δημιουργεί κάνοντας τα ακόλουθα:

Μην ξεχνάτε ότι αποτελούμαστε βασικά από 7 σώματα αλλά από αυτά κυριαρχούν 4 το πνευματικό, το νοητικό , το ενεργειακό και το υλικό.

Πνευματικό σώμα: Η σημαντικότητα τούς είναι κατά σειρά προτεραιότητας είμαστε πνεύματα αν δεν έχουμε συνδέσει με την Πηγή μας ότι και να κάνουμε δεν έχει νόημα.

Νοητικό σώμα: Στη συνέχεια τη ζωή μας την τρέχει το πρόγραμμα που έχουμε στο υποσυνείδητό μας αν το πρόγραμμα που έχουμε είναι γεμάτο περιοριστικά πιστεύω και ψυχολογικές αντιστροφές (δηλαδή υποσυνείδητα θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι για να ελκύσουμε το ενδιαφέρον των δικών μας που νομίζουμε ότι μας απέρριψαν) τότε ο νους θα δίνει εντολή στο σώμα μας για να αρρωστήσει.

Ενεργειακό σώμα: Το τρίτο είναι το ενεργειακό μας σώμα όταν εμείς βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα, τότε η ενέργεια που βγαίνει από τις 7 βρύσες που ονομάζουμε chakras ή ενεργειακά κέντρα περιορίζεται, αλλα και τα ποτάμια και τα ρυάκια που μεταφέρουν την ενέργεια αυτή στα όργανά μας και σε όλα τα μέλη του σώματος μας που ονομάζονται μεσημβρινοί μπλοκάρεται, με αποτέλεσμα να αρρωστήσουμε.

Υλικό σώμα: Το τελευταίο σώμα είναι το υλικό, αν τρεφόμαστε με κρέατα γεμάτα τοξίνες, αν πίνουμε οινοπνευματώδη ποτά, το υλικό μας σώμα τοξινώνεται, επηρεάζει την διάνυα την πνευματικότητα μας.

Εκτός λοιπόν από το ενεργειακό που δείξαμε πως ξεμπλοκάρουμε το μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης, να αλλάξουμε τους αρνητικούς προγραμματισμούς που έχουμε υποσυνείδητα, να απαλλαγούμε από τους φόβους και αρνητικά περιστατικά της ζωής μας με το EFT και επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας που είναι το πιο σημαντικό στη, ζωής μας. Αλλά θα σας δείξουμε και τον τρόπο πως επαναπρογραμματισμούς μας και επανασυνδεόμαστε με την Πηγή μας.

1. Με το EFT απαλλασσόμαστε το φόβο και κυρίως το φόβο απόρριψης.

Απενεργοποιούμε τον συναγερμό που μας θέτουν διάφορα αρνητικά γεγονότα από το παρελθόν και απαλλασσόμαστε από τις ψυχολογικές αντιστροφές (δηλαδή υποσυνείδητα θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι για να ελκύσουμε το ενδιαφέρον των δικών μας που νομίζουμε ότι μας απέρριψαν).

Όπου ξεκινάμε να απαλλαγούμε από τον υποσυνείδητο φόβο απόρριψη, που είναι φόβος ότι είμαστε ξεκομμένοι και δεν αξίζουμε να αγαπηθούμε ή να μας αγαπήσουν, που είναι η κύρια αιτία για το στρες μας,

Κάνοντας μαλάξεις στο σημείο πάνω από το στήθος (ST 16), λέγοντας «παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου. Από σήμερα που συνειδητοποίησα ότι όλα τα προβλήματά μου οφείλονται στο φόβο απόρριψης που βίωσα από παρανόηση του υποσυνειδήτου μου βιώνω το φόβο απόρριψης για να απαλλαγώ».

Κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία που δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα, τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας στο φόβο.

spondiliki-stili-5

2. Επαναπρογραμματίζουμε το υποσυνείδητο μας
Μέσα από την τεχνική της ακοής του CD που περιέχεται στα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και περιέχει θετικές θαυματουργές δηλώσεις (που αποκαλούμε Alphamatics) ερχόμενοι στο επίπεδο Άλφα θα μπορείτε να προγραμματίζεται το υποσυνείδητο σας θετικά, να απομακρύνεται το φόβο που δημιουργεί το stress, το οποίο με τη σειρά του καταρρακώνει τον οργανισμό σας. Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε τη μνησικακία που αισθάνεστε για τους συνανθρώπους σας, η οποία σας στερεί από κάθε ευημερία και προκοπή, με τα ανώτερα ενεργειακά συναισθήματα της αγάπης, του θαυμασμού, της συμπόνιας τα οποία θα σας φέρουν χαρά και αφθονία.

Όταν κοιμόμαστε το πρώτο μισάωρο ο εγκέφαλός μας πάλλεται από 8-14 παλμούς το δευτερόλεπτο τότε το αριστερό ημισφαίριο, όπου βρίσκονται όλες οι πεποιθήσεις μας, τα πιστεύω μας, που είναι τα φίλτρα που περνά οποιαδήποτε ιδέα, είναι κλειστό, κατ’ αυτό τον τρόπο οτιδήποτε ακούσουμε, καταγράφεται σαν πραγματικότητα από το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου μας και αποτελεί πραγματικότητά μας, αν ακούσουμε το CD αρκετές φορές και δημιουργηθούν δυνατές συνάψεις μεταξύ των εγκεφαλικών κυττάρων (δυνατά νευρωνικά δίκτυα). Οι Alphamatics, είναι δυνατά μηνύματα που επαναπρογραμματίζουν θετικά το υποσυνείδητό μας, μας δημιουργούν νέα νευρωνικά δίκτυα, τα οποία μας κάνουν να σκεπτόμαστε θετικά. Όταν «παρκάρουμε», αφήνουμε τον εγκέφαλό μας να ταξιδέψει στις συνάψεις με τα νευρωνικά δίκτυα που έχει δημιουργήσει.

3. Μύηση στην αγάπη

Μύηση στην αγάπη, στα δωρεάν σεμινάρια ή στις εκπομπές μου, βλέποντας την ανιδιοτελή, χωρίς όρους αγάπη στα μάτια μου, βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε, πλήρως χωρίς όρους, ξεκλειδώνει η καρδιά σας, η αντλία της αγάπης που έχετε μέσα σας επαναλειτουργεί και μπορεί να λαμβάνει αλλά και να δίνει αγάπη χωρίς όρους.

Όταν έχετε αγάπη μέσα σας άγετε τα πάντα, έχετε όλο τον κόσμο δικό σας. Με την αγάπη χωρίς όρους λοιπόν που σας εκπέμπω, στο πρόσωπο μου βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε.
Με τα φωτόνια που βγαίνουν από τα χέρια μου αισθανόσαστε την ενότητα την αγάπη του Πατέρα και γεμίζετε αγάπη και αγαπάτε τον εαυτό τους.

4. Επανασύνδεση με την Πηγή μας το Θεό:
Αγαπάμε, προσφέρουμε συγχωρούμε τον εαυτό μας τους πάντες και τα πάντα. Είμαστε όμως ψυχές και για να διατηρούμε την επαφή με τον Πατέρα θα πρέπει να συμμετέχουμε στα μυστήρια και της τελετές της θρησκείας μας που είναι το μυστήριο της εξομολόγησης και της θείας κοινωνίας. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ψυχές και πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας, το Θεό, τον Κύριο. Όταν συγχωρούμε, μειώνουμε το εγώ μας, συμμετέχουμε στις τελετές και τα μυστήρια της εκκλησίας μας, τότε ενωνόμαστε με την Πηγή μας και τότε το στρες και η αϋπνία εξαφανίζονται.

Αυτοθεραπεία από πρήξιμο στα δόντια, ουλίτιδα, κύστες και περιοδοντίτιδα. 3ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  από τα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Πηγή των Πάντων» και  «Ο Δρόμος προς τη Θέωση»

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τέσσερα βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Πηγή των Πάντων» «Ο Δρόμος προς τη Θέωση»σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τέσσερα βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Ερευνητής.

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή, σας κάνει να πετάτε από υγεία και χαρά.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.

Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά. Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους.

Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρώστεια σημαίνει ά στερικό του ρώστους που σημαίνει δύναμη- ενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει. Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.

Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν. Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου επικοινωνήστε μαζί μου στο 6977349766, Αλέξης Φωτόπουλος, Συγγραφέας – Ερευνητής.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία. 

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας