Απαλλαγή από ακμή και τα δερματολογικά προβλήματα

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Απαλλαγή από ακμή και τα δερματολογικά προβλήματα 1Μπορούμε να απαλλαγούμε από την ακμή και τα δερματολογικά προβήματα αν συνειδητοποιήσουμε την αιτία που δημιουργούνται.

Η ακμή δημιουργείται από την ανασφάλεια που βιώνουμε, η οποία προέρχεται από την συλληψη μας έως την ηλικία των έξι ετών. Αν οι γονείς μας τσακώνονται, ήταν  αυστηροί, απουσιάζαν ή επικέντρωναν την προσοχή τους σε ένα από τα αδέλφια μας, αυτό σημαίνει οτι δεν μυηθήκαμε στην αγάπη, δεν αντιλαμβανόμαστε την ενότητα των πάντων, διακατεχόμαστε απο ανασφάλεια και τότε θλιβόμαστε με αποτέλεσμα να μπλοκάρεται ο μεσημβρινός του παχέως εντέρου και να έχουμε ακμή.

Για να απαλλαγούμε οριστικά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε γιατί έχουμε ανασφάλεια και να δουλέψουμε όχι μόνο στο ενεργειακό αλλά στο πνευματικό καθώς και το υλικό επίπεδο.

Γεννιόμαστε στο χωροχρόνο, αναγκασμένοι να βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τους παραμορφωτικούς φακούς των αισθήσεων μας, βλέπουμε τον εαυτό μας, ξεχωριστά από τους άλλους. Η αίσθηση αυτή της ξεχωριστότητας μας δημιουργεί φόβο, ο φόβος αυτός είναι η αιτία για όλες τις ασθένειες της ζωής μας.

Για να ξεφύγουμε από την αίσθηση της ξεχωριστότητας, η οποία μας δημιουργεί ανασφάλεια, θλίψη, φόβο, θυμό και όλες τις ασθένειες που προέρχονται από αυτά τα αρνητικά συναισθήματα πρέπει να έχουμε μυηθεί στην αγάπη. Η μύηση αυτή χρειάζεται να γίνει από την στιγμή της σύλληψης μας έως την ηλικία των έξη ετών. Αν οι γονείς δεν έχουν μυηθεί στην αγάπη χωρίς όρους, με συνέπεια να διακατέχονται από ανασφάλεια, αν διαφιλονικούν μεταξύ τους, αν απουσιάζουν, αν είναι αυστηροί μαζί μας, αν δείχνουν αδυναμία σε ένα από τα αδέλφια μας, τότε δεν μυούμαστε στην αγάπη. Με αποτέλεσμα να διαταράσσεται το στοιχείο της φωτιάς και να μπλοκάρεται η ενέργεια στην καρδιά μας, στο λεπτό έντερο, στο περικάρδιο και τον μεσημβρινό του τριπλού θερμαστή τα οποία προκαλούν διαταραχή σ’ όλο το νευρικό μας σύστημα.

Η μη μύηση στην αγάπη μας ρίχνει στη δίνει του χωροχρόνου, στο να αισθανόμαστε ξεκομμένοι και να αισθανόμαστε ανασφάλεια, γεγονός που διαταράσσει την ισορροπία του στοιχείου της γης που μπλοκάρει την ενέργεια στους μεσημβρινούς του στομάχου και της σπλήνας και μας προκαλεί προβλήματα στο στομάχι, φουσκώματα, όλα τα γυναικολογικά προβλήματα και θυρεοειδή.

Η ανασφάλεια μας δημιουργεί θλίψη, που είναι διαταραχή του στοιχείου του μετάλλου σύμφωνα  με την κινέζικη ιατρική, το οποίο μας μπλοκάρει την ενέργεια στον μεσημβρινό του πνεύμονα και του παχέος εντέρου, με αποτέλεσμα να έχουμε προβλήματα στο παχύ έντερο, προβλήματα στο αναπνευστικό μας σύστημα και όλα τα δερματολογικά προβλήματα.

Εδώ είναι το σημείο που δημιουργείται

Η θλίψη  μας δημιουργεί φόβο που προκαλεί διαταραχή στο στοιχείο του νερού, το όποιο μπλοκάρει τους μεσημβρινούς της ουροδόχου κύστης και των νεφρών, με αποτέλεσμα να έχουμε όλα τα προβλήματα στο ουροποιητικό μας σύστημα, στη σπονδυλική μας στήλη, ιδιαιτέρως στον αυχένα και στην μέση, πίεση, κακή λειτουργία στα νεφρά (ουρικό οξύ), αϋπνίες, συχνουρίες, ακράτεια.

Ο φόβος θέτει σε συναγερμό τον οργανισμό μας με την διαδικασία του θυμού, γεγονός που διαταράσσει το στοιχείο το ξύλου και μπλοκάρει τη ροή της ενέργειας στους μεσημβρινούς της χολή και του ύπατος. Με αποτέλεσμα να έχουμε πονοκεφάλους, προβλήματα ακοής, προβλήματα στον αυχένα, πέτρες στη χολή, υψηλή χοληστερίνη, λιπώδη διήθηση στο συκώτι, προβλήματα στο θυρεοειδή αδένα, στο γόνατο, στο ισχίο, καθώς και όλα τα αυτοάνοσα προβλήματα που δημιουργούνται με την διαδικασία του θυμού, όπου κλείνει το κέντρο της καρδιάς μας, παραπλανείτε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και επιτίθεται πάνω μας (όλα αυτά αναλύονται διεξοδικά στο βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»).

Στο παρακάτω γράφημα δείχνουμε τα πέντε στοιχεία και πως η μύηση στην αγάπη (στοιχείο της φωτιάς), μας δημιουργεί ανασφάλεια (στοιχείο της γης), η  οποία μας δημιουργεί θλίψη (στοιχείο του μετάλλου), που με την σειρά της μας δημιουργεί φόβο (στοιχείο του νερού), ο οποίος θέτει σε συναγερμό το σώμα μας με την διαδικασία του θυμού (στοιχείο του ξύλου).

Αν δεν έχετε μυηθεί στην αγάπη χωρίς όρους και αισθάνεστε ανασφαλείς μπορείτε τώρα να το κάνετε μπορείτε να απαλλαγείτε  από όλα τα προβλήματα σας (υγείας, σχέσεων, οικονομικά) ακολουθώντας τα εξής βήματα:

29-wood-metal

1)   Μύηση στην αγάπη χωρίς όρους. Βλέποντας τα  μάτια ενός  ανθρώπου που διακατέχεται από αγάπη χωρίς όρους, στα μάτια του βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε πραγματικά. Τα χέρια ενός ανθρώπου που διακατέχεται από αγάπη χωρίς όρους, βγάζουν φωτόνια με την πληροφορία της ενότητας των πάντων (σύμφωνα με τον WilliamTiller καθηγητή του StanfordUniversity) και αισθανόμαστε ασφαλείς, και σιγά σιγά αλλάζουμε τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.

2)   Η βαθύτερη και μονιμότερη  μύηση στην αγάπη επιτυγχάνεται με την βοήθεια και τη φωτίσει του  Αγίου Πνεύματος που είναι η πραγματική σύνδεση με τον Δημιουργό μας. Είναι το Πνεύμα του Θεού που μας γεμίζει φως μας κάνει και αισθανόμαστε την ενότητα των πάντων, την ασφάλεια, την γαλήνη ότι είμαστε στα χέρια του Δημιουργού. Χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε ότι εδώ στο χωροχρόνο τα πάντα σκιές, αντίγραφα του πραγματικού μας εαυτού πού είναι ενωμένος με την Πηγή μας. Μόνο με τα μυστήρια η ψυχή μας συνδέεται με τον Πατέρα με τον Κύριο και λαμβάνει άπειρη φωτίσει, δύναμη, αγάπη ασφάλεια. Το Άγιο Πνεύμα το οποίο λαμβάνουμε με την συμμετοχή μας στα μυστήρια και τις τελετές της θρησκείας μας κι όταν ακολουθούμε το λόγο του Κυρίου, που είναι οι προδιαγραφές του Δημιουργού μας. Με την εξομολόγηση καθαρίζουμε από κάθε αμαρτία το αστρικό μας σώμα απαλλάσσεται από κάθε ψεγάδι και ενδύεται και δονείται στις συχνότητες του φωτός και της υπέρτατης αγάπης που μας δίνει ο Κύριος στο μυστήριο της Θείας Κοινωνίας. Η απαλλαγή μας από κάθε αρνητική σκεπτομορφή που δημιουργείται από τα αρνητικά βιώματα στη ζωή μας, καθώς και  εισαγωγή μας στον κόσμο του φωτός, της υπέρτατης μύησης στην αγάπη που λαμβάνουμε με τη θεία κοινωνία στέλνει την ψυχή μας (που αποτελείται από το αστρικό, το αιθερικό, το ουράνιο και το κεθερικό σώμα) κατευθείαν στο Παράδεισο όταν φύγουμε από το χωροχρόνο. Αν συνειδητοποιούσαμε τι πραγματικά μας προσφέρουν τα μυστήρια της εξομολόγησης και της Θείας Κοινωνίας δεν θα κάναμε τίποτα άλλο, παρά να εξομολογούμαστε και να κοινωνάμε συνεχώς, διότι η δύναμη, η ασφάλεια, η πληρότητα και η αγάπη που αισθανόμαστε είναι απερίγραπτη. Αυτοί που το κάνουν και δεν το αισθάνονται το κάνουν τυπικά, έχουν κλειστή την καρδιά τους και δεν έχουν μυηθεί στην αγάπη. Μπορώ να σας βοηθήσω στην μύηση αυτή, με τις εκπομπές μου που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου  www.afotopoulos.gr και  με τα σχεδόν δωρεάν σεμινάρια που κάνω παντού.

3)   Χρειάζεται να επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο μας, διότι το 90% των πληροφοριών που έχει και αποτελούν το φίλτρο που βλέπουμε την πραγματικότητα μας προέρχεται από την σύλληψη μας έως την ηλικία των έξη ετών.  Τότε ο εγκέφαλος είναι σε υποσυνείδητη κατάσταση απορροφά και επεξεργάζεται 2,000,000 ψηφία το δευτερόλεπτο, ενώ στη συνειδητή κατάσταση μόνο 40 ψηφία και το σημαντικότερο στην ηλικία από την σύλληψη έως έξη ετών δεν έχει αναπτυχθεί ο πνευματικός εγκέφαλος και λαμβάνουμε για πραγματικότητα ότι αντιλαμβανόμαστε. Κατ’ αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε για απόρριψη την διαμάχη, την απουσία ή την αυστηρότητα των δικών μας. Ακούγοντας τα cd από τα βιβλία μου κάθε βράδυ όταν πέσουμε για ύπνο, όπου ο εγκέφαλος μας πέφτει σε υποσυνείδητη κατάσταση επαναπρογραμματίζουμε το υποσυνείδητό μας, σβήνουμε τα περιοριστικά μας πιστεύω και στη θέση τους βάζουμε θετικότατες εκφράσεις που ονομάζουμε Alphamatics.

4)  Ο άνθρωπος είναι ενέργεια η οποία βγαίνει από βρύσες που ονομάζουμε ενεργειακά κέντρα (chakras) και κυκλοφορεί σε ποτάμια που ονομάζουμε μεσημβρινούς. Όταν βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα τα ενεργειακά κέντρα και οι ενεργειακοί μεσημβρινοί μπλοκάρονται. Ξεμπλοκάρουμε τα ενεργειακά κέντρα και του ενεργειακούς μεσημβρινούς που είναι τα ποτάμια με την ενέργεια που μπλοκάρεται ανάλογα το συναίσθημα που έχουμε. Αν λοιπόν έχουμε ανασφάλεια μπλοκάρουμε τον μεσημβρινό της σπλήνας Πάγκρεας που υπεύθυνος για όλα τα γυναικολογικά προβλήματα, την καθυστέρηση την αστάθεια της περιόδου, αλλά και την αδυναμία να αποκτήσουμε παιδί. (αναλυτικές  οδηγίες για όλους τους μεσημβρινούς αναγράφονται στο  βιβλίο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»).

Σε ενεργειακό επίπεδο για να απαλλαγούμε από την ακμή και δερματολογικά προβλήματα ξεμπλοκάρουμε το μεσημβρινό του παχέως εντέρου (αν το προβλημα ειναι έντονο ξεμπλοκάρουμε και τον μεσημβρινό της σπλήνας-παγκρεας και του στομάχου) και κάνουμε EFT

Ξεμπλοκάρισμα στο μεσημβρινό του παχέως εντέρου

Η θλίψη που αισθανόμαστε από την ανασφάλεια που προέρχεται από την μη μύηση στην αγάπη (όταν οι γονείς  μας είναι αυστηροί, διαφωνούν μεταξύ τους ή απουσιάζουν), μας μπλοκάρει το μεσημβρινό του παχέος εντέρου με αποτέλεσμα να έχουμε θλίψη, σπαστική κολίτιδα και δυσκοιλιότητα αλλά και ακμή και δερματολογικά προβλήματα.  Ο μεσημβρινός του παχέως εντέρου (large intestine meridian) ξεκινά από το πλάι της μύτης και καταλήγει στον δείκτη του χεριού.

Κάνοντας μαλάξεις στα σημεία σημεία LI 11, LI 10 που βρίσκονται κάτω από τον αγκώνα στο πλάι του χεριού, στα σημεία LI 4, LI 3 στη βάση του δείκτη κατά μήκος του μεσημβρινού του παχέως εντέρου, αλλά ταυτόχρονα στο LI 20 που είναι η βάση της μύτης μας, ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό του παχέως εντέρου και βοηθάμε όχι μόνο το παχύ έντερο, τα  δερματολογικά προβλήματα και ακμή.  Το καλύτερο για το ξεμπλοκάρισμα του μεσημβρινού ειναι κάνετε μαλάξεις ταυτόχρονα σε δύο σημεια στην αρχή και το τέλος του μεσημβρινού ή στό μέσον και στο τέλος.

11-MES.PACHEOS-ENTEROU

Αν τα δερματολογικά προβλήματα και το πρόβλημα της ακμής δεν υποχωρήσουν καλό είναι να δουλέψουμε και τους μεσημβρινούς που μας απαλλάσσουν από την ανασφάλεια που ειναι ο μεσημβρισνός της σπλήνας-πάγκρεας και το μεσημβρινό του στομάχου. 

β)Απαλλασσόμαστε από την ανασφάλεια ξεμπλοκάροντας το μεσημβρινό της σπλήνας-πάγκρεας

κάνοντας μαλάξεις στην αρχή και στο τέλος του μεσημβρινού στα σημεία ST2 και  SP21, καθώς και στα σημεία ST10, ST9, ST6.

14-MES.SPLHNAS

γ)Απαλλασσόμαστε από την ανασφάλεια ξεμπλοκάροντας το μεσημβρινό του στομάχου

κάνοντας μαλάξεις στην αρχή και στο τέλος του μεσημβρινού στα σημεία ST2 και  ST44  καθώς και στο  ST36. Όταν πάψουμε να αισθανόμαστε ανασφαλείς θα πάψουμε να θλιβόμαστε και θα πάψουμε να έχουμε δερματολογικά προβλήματα και ακμή.

15-MES.STOMAXOU-ST 

Μπορούμε να απαλλαγούμε από ακμή κάνοντας ελαφρες μαλάξεις στις δεξια και αριστερα του τρίτου αυχένικου σπονδύλου.

Το παρακάτω γράφημα έχει εφαρμογή για άπειρες ασθένειες αλλά θέλει προσοχή ελαφρές μαλάξεις στα πλευρά δεξιά και αριστερά του σπονδύλου. Βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε.

Μπορούμε να αυτοθεραπεύομαστε από βαριάς μορφής πυτιρίδας, κάνοντας ελαφρες μαλάξεις στις δεξια και αριστερα του πρώτου αυχένικου σπονδυλου 2

Διατροφή που βοηθά να απαλλασσόμαστε από τα δερματολογικά προβλήματα.

H διατροφή για να αυτοθεραπεύομαστε  από τα δερματολογικά προβλήματα είναι ανεπεξέργαστα φρούτα, λαχανικά, όσπρια και αποφεύγουμε γαλακτοκομικά, σάλτσες, κόκκινα κρέατα, σάλτσες επεξεργασμένες τροφές. 

Η Dr Sandra Cabot  προτείνει αποτοξίνωση του εντέρου και του συκωτιού, μαζί με ολική αποφυγή των προϊόντων που περιέχουν γλουτένη και καζεΐνη, δηλαδή αποφυγή από όλα τα δημητριακά και τα γαλακτοκομικά.

Διατροφή και εναλλακτικοί τρόποι για να απαλλασσόμαστε από τα προβλήματα του θυρεοειδή αδένα. 11Η αποτοξίνωση του εντέρου είναι σημαντικότατη διότι όλες οι αλλεργίες οφείλονται στην τοξίνωση του εντέρου, στο μπλοκάρισμα της ενέργειας στο έντερο, όπου τα τοιχώματα του εντέρου που βγαίνουν οι πρωτεΐνες που δεν τους έχει γίνει ολοκληρωμένη πέψη εξέρχονται κι ο οργανισμός τις βλέπει σαν ξένα σώματα κι το ανοσοποιητικό μας σύστημα επιτίθεται και δημιουργεί τις αλλεργίες.

Το ίδιο και η αποφυγή δημιουργίας αλλεργιών με πρωτεΐνες, όπως η γλουτένη και καζεΐνη που ευθύνονται για το 80% των αλλεργικών αντιδράσεων.

  Τι τροφές προτείνει η Dr Sandra Cabot

 • Διατροφή και εναλλακτικοί τρόποι για να απαλλασσόμαστε από τα προβλήματα του θυρεοειδή αδένα. 14Ωμέγα-3 λιπαρά από ψάρια
 • Διατροφή και εναλλακτικοί τρόποι για να απαλλασσόμαστε από τα προβλήματα του θυρεοειδή αδένα. 15 ψυχράς έλανσης λάδι λιναρόσπορου για να μειώνει τις φλεγμονές.

 • Διατροφή και εναλλακτικοί τρόποι για να απαλλασσόμαστε από τα προβλήματα του θυρεοειδή αδένα. 16Πίνουμε συνεχώς φρεσκοστημένους αντιοξειδωτικούς χυμούς φρούτων και λαχανικών. Αν δυσκολεύεστε να τους φτιάξετε καθημερινά, μπορείτε να καταψύχετε το Σαββατοκύριακο σε ημερήσιες δόσεις και να τους πίνετε όλη την εβδομάδα.

 • Διατροφή και εναλλακτικοί τρόποι για να απαλλασσόμαστε από τα προβλήματα του θυρεοειδή αδένα. 20

  Τα σκούρα πράσινα φύλλα που περιέχουν βιταμίνη Α.

 • Διατροφή και παράγοντες που ενεργοποιούν τα γονίδια που μας οδηγούν στη Μακροζωία. 5

Τα ακατέργαστα λαχανικά που έχουν διάφορα χρώματα, περιέχουν φυτοχημικά τα οποία ενεργοποιούν τα  αντιφλεγμονώδη γονίδια μας.

 • Διατροφή για να περάσουμε τα 100 χρόνια και να είμαστε υγιείς. 4Τα ακατέργαστα λαχανικά περιέχουν επίσης καροτίνη, βιταμίνη C, βιταμίνη Ε. Η μείωση θερμίδων είναι ο κυριότερος παράγων που ενεργοποιεί την έκφραση των γονιδίων που μας χαρίζουν μακροζωία.

 • Διατροφή για να περάσουμε τα 100 χρόνια και να είμαστε υγιείς. 7

  Προτιμάμε ακατέργαστους ξηρους καρπούς και όσπρια τα οποία δεν δημιουργούν φλεγμονές όπως: καρύδια, αμύγδαλα, φασόλια μαυρομάτικα, φύκια,

 • Διατροφή για να περάσουμε τα 100 χρόνια και να είμαστε υγιείς. 8 Είναι ξεκάθαρο οι ανεπεξέργαστες τροφές καθορίζουν την υγεία των κυττάρων μας, και μας απαλλάσουν από τις φλεγμονές. 

Ο Dr Colin Campbell καθηγητής του Cornell μας εξηγεί για να μην έχουμε ασθένειες να τρώμε ακατέργαστες τροφές που δνε δημιουργούν φλεγμονές:

 • Η ακατέργαστη τροφή μας είναι η καλύτερη πηγή για να πάρουμε όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε.

Διατροφή και παράγοντες που ενεργοποιούν τα γονίδια που μας οδηγούν στη Μακροζωία. 15Για παράδειγμα το σπανάκι περιέχει τα κυριότερα ιχνοστοιχεία με κυρίαρχα το μαγνήσιο, ποτάσσιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, έχει τις κυριότερες βιταμίνες, μεταξύ των οποίων C, B1, B2, B3, B6, φολικό οξύ, Α, Ε τα κυριότερα αμινοξέα, όπως Τρυπτοφάνη (που δημιουργεί την σεροτονίνη) Τυροσίνη (που δημιουργεί την ντοπαμίνη) λυσίνη, μεθιονίνη, γλυσίνη.

Διατροφή και παράγοντες που ενεργοποιούν τα γονίδια που μας οδηγούν στη Μακροζωία. 16Το σουσάμι είναι το πρώτο σε περιεκτικότητα ελαίου από όλους τους άλλους σπόρους. Το σουσάμι είναι ανώτερο από πολλούς σπόρους, διότι περιέχει μεγάλη ποσότητα ασβεστίου και το αμινοξύ μεθιονίνη. Όταν δεν είναι επεξεργασμένο, περιέχει περισσότερο ασβέστιο από το αγελαδινό γάλα, μιάμιση φορά περισσότερο σίδηρο από το βοδινό συκώτι, τρεις φορές περισσότερο φώσφορο από το αυγό, περισσότερη πρωτεΐνη από το κοτόπουλο, το συκώτι ή το μπιφτέκι και περισσότερη νιασίνη (Β3 ) από το μαύρο ψωμί.

Διατροφή και παράγοντες που ενεργοποιούν τα γονίδια που μας οδηγούν στη Μακροζωία. 17Το μπρόκολο, τα λαχανάκια Βρυξελών, οι λαχανίδες, έχουν φυτοχημικά κατά του καρκίνου, μεγάλες ποσότητες από φολικό οξύ, Β6 (καλύτερη πηγή Σολομός, σαρδέλες σκουμπρί), Β12 (καλύτερη πηγή η ρέγγα και σκουμπρί, τόνος, πέρκα) βιταμίνη D, ρέγγα, Σολομός σαρδέλα τόνος, το σημαντικότερο δε είναι η έκθεση μας στον ήλιο να λιαζόμαστε πάντα το χειμώνα είναι κατά της οστεοπόρωσης και της γρίπης.

 • Διατροφή και παράγοντες που ενεργοποιούν τα γονίδια που μας οδηγούν στη Μακροζωία. 18Το κυριότερο είναι τα φυτοχημικά και ο συνδυασμός τους Τα φυτοχημικά των τροφών αλληλεπιδρούν με τα φυτοχημικά των άλλων ανεπεξέργαστων τροφών και των χημικών του σώματος. Γίνεται μια ατελείωτη επεξεργασία που φθάνει έως την ενεργοποίηση των γονιδίων μας.

 • Διατροφή για να περάσουμε τα 100 χρόνια και να είμαστε υγιείς. 12Προτιμάμε φυτικές τροφές είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και φυτοχημικά, ιχνοστοιχεία.

O Dr Hiromi Shinya μας γράφει ότι για να αποφεύγουμε τις φλεγμονές και τις ασθένεις που προκαλούν και να έχουμε μακροζωία πρέπει να τρώμε τα ακόλουθα:

 • Διατροφή για να περάσουμε τα 100 χρόνια και να είμαστε υγιείς. 13Η καλύτερη πηγή πρωτεΐνης είναι το αναποφλοίωτο ρύζι μαζί Διατροφή για να περάσουμε τα 100 χρόνια και να είμαστε υγιείς. 14με φασόλια σόγιας διότι μας δίνουν αρκετή ποσότητα από τα βασικά αμινοξέα,

 • Διατροφή για να περάσουμε τα 100 χρόνια και να είμαστε υγιείς. 15αν προσθέσουμε και μικρά ψάρια όπως οι σαρδέλες που περιέχουν ωμέγα 3.

 • Διατροφή για να περάσουμε τα 100 χρόνια και να είμαστε υγιείς. 16Διατροφή για να περάσουμε τα 100 χρόνια και να είμαστε υγιείς. 17λαχανικά (μπρόκολο, σπανάκι)

 • Το αναποφλοίωτο ρύζι, η σόγια, οι άλλοι σπόροι και τα λαχανικά είναι γεμάτα από φυτικές ίνες που βοηθούν στην εκκένωση αλλά και την αποτοξίνωση των εντέρων.

 • Διατροφή και παράγοντες που ενεργοποιούν τα γονίδια που μας οδηγούν στη Μακροζωία. 18Τα φυτοχημικά είναι φυσικές ουσίες που παράγουν τα φυτά για προστατευθούν, όπως είναι οι πολυφαινόλες που προστατεύουν τα φυτά από τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται από την έκθεση τους στις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου. Η πλειονότητα των χυμών που κυκλοφορούν προέρχονται από συμπυκνωμένους χυμούς, όμως η διαδικασία της συμπύκνωσης σκοτώνει όλα τα ένζυμα

 • Χρειάζεται να πίνουμε 8 ποτήρια την ημέρα, 2 ποτήρια το πρωί που ξυπνάμε, 2 πριν από το φαγητό.

 • Διατροφή για να αυτοθεραπεύομαστε  από τα αυτοάνοσα νοσήματα. 2Τρώμε φύτρα από σουσάμι, μπρόκολο, άλφα άλφα, ροβίτσα, σόγια, ρεβίθια…

 • Διατροφή για να αυτοθεραπεύομαστε  από τα αυτοάνοσα νοσήματα. 3Διατροφή με 80%  Αλκαλικές και μόνο το 20%  Όξυνες τροφές

 Οι όξινες τροφές ευθύνονται για τις φλεγμονές που έχουμε. Όλα τα κρέατα, τα γαλακτοκομικά, καθώς και οι επεξεργασμένες τροφές είναι όξινες, ενώ όλα τα φρούτα, λαχανικά, φύτρα και γενικά οι ανεπεξέργαστες τροφές είναι αλκαλικές. Είναι ξεκάθαρο ποιες τροφές πρέπει να τρώμε για να πετάξουμε.

Σύμφωνα με το γιατρό Joseph Sweere, αλλά και το μεγαλύτερο μέρος των ολιστικών γιατρών σήμερα, δηλαδή των γιατρών που σκοπό τους έχουν να μας διατηρήσουν υγιείς χωρίς φάρμακα, είναι σημαντικότατο το PH (πεχά) του αίματος μας να παραμένει αλκαλικό.

Στους 7 βαθμούς το PH του αίματος μας είναι ουδέτερο, για να είναι αλκαλικό πρέπει να είναι μεταξύ 7.0 – 7.5, το ιδανικό βέβαια είναι 7.4.  Γιατί όμως το PH πρέπει να είναι αλκαλικό;

Διότι όταν το PH του αίματός μας είναι αλκαλικό,  τότε μειώνεται ο κίνδυνος  να δημιουργηθούν φλεγμονώδεις  καταστάσεις στο σώμα  μας οι οποίες προκαλούν αρθρίτιδες, Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, Καρκίνο και Καρδιολογικά προβλήματα.

Αυτό συμβαίνει διότι όταν το αίμα μας είναι αλκαλικό έχει την ικανότητα να εξουδετερώνει τα οξέα. Η αλκαλικότητα εκφράζεται ως αριθμός PΗ, σε μια κλίμακα από 0 έως 14. Ένα PH 7 είναι ουδέτερο. Ούτε όξινο, ούτε αλκαλικό.  Το αίμα μας είναι αλκαλικό όταν έχει PΗ  από 7 και πάνω ιδανικό PH είναι το 7,5 . Και το πετυχένουμε τρόγωντας 80% αλκαλικές τροφές και 20% όξινες.

Αλκαλικές τροφές:

Για να είμαστε υγιείς: διατροφή με 80%  αλκαλικές και μόνο το 20%  όξυνες τροφές 2Όλα τα φρέσκα ώριμα φρούτα όπως: Μήλα, βερίκοκα, κεράσια, σύκα, σταφύλια, λεμόνια (το λεμόνι είναι αλκαλικό και μάλιστα σύμφωνα με το Dr Joseph Sweere, αν κάθε πρωί πίνουμε ένα ποτήρι νερό όπου έχουμε στύψει μισό λεμόνι είναι ό,τι καλύτερο για να διατηρήσουμε το αίμα μας αλκαλικό), πορτοκάλια, μανταρίνια, πεπόνια, καρπούζια, ροδάκινα, κεράσια,  φράουλες, μάγκος, παπάγια.

Για να είμαστε υγιείς: διατροφή με 80%  αλκαλικές και μόνο το 20%  όξυνες τροφές 3Όλα τα  φρέσκα λαχανικά όπως: Τομάτες (ώριμες), αγγούρια, σπανάκι, αγκινάρες, μπρόκολα, καρότα,  αραποσίτι, μαρούλια, λάχανα, λαχανάκια Βρυξελών, μανιτάρια,  σκόρδα, κρεμμύδια, πατάτες, πιπεριές, σέλινο, αντίδια, πράσινα φασόλια, φύκια, αρακάς, φάβα, πράσα, κουκιά, μαϊντανός, κολοκυθάκια, γλυκοπατάτες, λιναρόσπορος , μελιτζάνες, κουνουπίδι, μπάμιες, παντζάρι, ραπανάκι, γογγύλια.

Το μη επεξεργασμένο μέλι (εννοούμε άβραστο μέλι, όπως βγαίνει από την κερήθρα)

Όλα τα λάδια όπως: το ελαιόλαδο, το λάδι  αβοκάντο, το αμυγδαλέλαιο, το σησαμέλαιο, το σογιέλαιο, το αραβοσιτέλαιο, το ηλιέλαιο.

Όλα τα προϊόντα που προέρχονται από το φασόλι σόγιας, καθώς και το φασόλι σόγιας.  Τα φασόλια  γίγαντες.

Όλα τα βότανα και τα μπαχαρικά

Αλκαλικοί ξηροί καρποί όπως: αμύγδαλα, καρύδια, κάστανα.

Ανεπεξέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο ή γλυκά που παρασκευάζονται από ανεπεξέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και η μελάσα.

Τροφές με υψηλό pH=10 :σπανάκι, μπρόκολο, αγκινάρα, φύκια, σπαράγγια, ραδίκια, κρεμμύδια, λαχανάκια Βρυξελλών, λάχανο, κουνουπίδι, καρότα, αγγούρια, λεμόνια,  

Τροφές με υψηλό pH=9: Αβοκάντο, ακτινίδιο, πεπόνι, μανταρίνια, σύκα, χουρμάς, μάνγκο, παπάγιαπράσινο τσάι, λάχανο, σέλινο, γλυκοπατάτα, μελιτζάνα, μπιζέλια, φασολάκια, τεύτλα, βατόμουρα, αχλάδι, σταφύλι.

Οι καλυτερες αλκαλικες τροφές είναι: Σπανάκι, μπρόκολο, φύλλα μπατζαριού, λεμόνι, καρότα, λάχανο, σέλινο, ξερα συκα, μπανάνα, ακτινίδιο, ανανάς.

Όξινες τροφές:

Όλα τα δημητριακά και το ψωμί, μπισκότα.

Τα περισσότερα όσπρια, όπως τα λευκά, μπλε γκρι  και κόκκινα φασόλια, τα φασόλια μπαρμπούνια  (όχι τα φασόλια σόγιας και οι γίγαντες), ρεβίθια, φακές.

Όλα τα προϊόντα που προέρχονται από το Γάλα: γάλατα, τυριά, γιαούρτια, βούτυρα

Όλα τα κρέατα, τα ψάρια, τα αυγά. 

Ό,τι περιέχει, Αλκοόλ, καφεΐνη (ακόμη και το μαύρο τσάι), καπνός.

Όλα τα γλυκά, η φρουκτόζη και το επεξεργασμένο μέλι (εκτός από αυτά που παρασκευάζονται από ανεπεξέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο).

Ορισμένοι ξηροί καρποί όπως: κάσιους, καρύδια Βραζιλίας, καρύδια macadamia, φιστίκια,  φιστίκια Αιγίνης,

Όλα τα υδρογονωμένα λάδια, όπως μαργαρίνη.

Προϊόντα από επεξεργασμένα λαχανικά όπως   ketchup και  μαγιονέζα, ζάχαρη.

Επεξεργασμένο ξύδι.

Πολύ όξυνες τροφές: PH 3: Υδρογονωμένο νερό, Σόδα, Ενεργειακά Ποτά, ενω το PH του νερου της βρύσης είναι ουδέτερο στο PH7. 
και PH4: Ποπ Κορν, Κρεμώδη τυριά, βουτυρόγαλα, ξερά δαμάσκηνα, γλυκά, μακαρόνια, τυρί, χοιρινό, μπίρα, κρασί, μαύρο τσάι, τουρσί, σοκολάτα, ψημένοι ξηροί καρποί, ξύδι

Οι όξυνες τροφές δημιουργούν στον οργανισμό μας ένα όξινο περιβάλλον, το οποίο επιβραδύνει το μεταβολισμό και απορροφά ενέργεια με αποτέλεσμα να ασθενούμε περισσότερο και να μειώνεται ο μεταβολισμός μας .

Οι όξυνες τροφές περιέχουν επιπλέον οξύ το οποίο οξυδώνει τους ιστούς και τα όργανα μας και ασθενούν. ¨Οταν το περιβαλλον στο οργανισμό μας είναι όξυνο  είναι τέλειο περιβάλλον για καλλιεργηθούν επιβλαβή για τον οργανισμό μας  βακτήρια και άλλους μικροοργανισμούς που μας δημιουργούν βλάβες στον οργανισμό μας και κυρίως στους αδένες μας.  Και ιδίως στο θυρεοειδή αδένα γεγονός που μειώνει τον μεταβολισμό μας.

Το επιπλεον οξύ δημιουργεί πρόβλημα και δυσλειτουργία στα βασικά μας όργανα όπως στο ύπαρ, την καρδιά, τα νεφρά και μας δημιουργούν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Αποφεύγουμε:

 • Διατροφή για να περάσουμε τα 100 χρόνια και να είμαστε υγιείς. 11Οι ζωικές τροφές όχι μόνο δεν υπερέχουν σε θρεπτικά στοιχεία από τις φυτικές τροφές, αλλά είναι και η αιτία πολλών ασθενειών και αυτοάνοσων νοσημάτων, δημιουργούν φλεγμονές και τα αντιβιωτικά και τα φάρμακα που περιέχουν δημιουργούν πρόβλημα στο ανοσοποιητικό μας σύστημα. Ιδίως το κόκκινο κρέας πρέπει να αποφεύγεται.
 • Να απογεύγουμε τροφές που δημιουργούν φλεγμονές.

Διατροφή για να αυτοθεραπεύομαστε  από τα αυτοάνοσα νοσήματα. 4όπως η γλουτένη που υπάρχει στα δημητριακά

Διατροφή για να αυτοθεραπεύομαστε  από τα αυτοάνοσα νοσήματα. 5και η καζεΐνη στο γάλα. Ιδίως όταν η όμαδα αίματος μας είναι Ο.

Δίοτι  οι λεκτίνες που περιέχουν η καζεΐνη και η γλουτένη είναι μη συμβατές με την ομάδα αίματός O και ο οργανισμός μας αντιμετωπίζει τις ουσίες αυτές ως ξένες με αποτέλεσμα να προσπαθεί να τις εξουδετερώσει.

Αυτό συμβαίνει διότι σε ένα μικρό ποσοστό (έως 5%) οι λεκτίνες διαπερνούν το τοίχωμα του εντέρου και εισέρχονται στο αίμα. Τότε το ανοσοποιητικό μας σύστημα τις βλέπει σαν ξένα στοιχεία, σαν εισβολείς και τους επιτίθεται και δημιουργεί δυσανεξία.

 • Αποφεύγουμε όλα τα γαλακτοκομικά διότι δημιουργούν φλεγμονές.

 • Αποφεύγουμε σάλτσες επεξεργασμένες τροφές, δημιουργούν φλεγμονές. Το αγελαδινό γάλα περιέχει 100 αντιγόνα για τα οποία το ανοσοποιητικό μας σύστημα δημιουργεί αντισώματα που τους επιτίθεται και δημιουργεί φλεγμονές.

 • Διατροφή και εναλλακτικοί τρόποι για την απαλλαγή από όζους στο θυρεοειδή αδένα. 9Αποφεύγουμε όλα τα υδρογονωμένα φυτικά λάδια, διότι δημιουργούν φλεγμονές όπως μαργαρίνη.

 • Διατροφή και εναλλακτικοί τρόποι για την απαλλαγή από όζους στο θυρεοειδή αδένα. 10Αποφεύγουμε τηγανισμένες και επεξεργασμένες τροφές.

 • Αποφεύγουμε διεγερτικά, όπως η καφεΐνη, η νικοτίνη, η ζάχαρη.

 • Τοξίνες, εντομοκτόνα, παρασιτοκτόνα, που βρίσκονται στα φρούτα και στα λαχανικά.

 • Καθώς και βαρέα μέταλλα, όπως υδράργυρος, μόλυβδος, γι’ αυτό αποφέυγουμε μεγάλα ψάρια αλλά και είναι σημαντικό να αποτοξινώνουμε το σώμα μας τακτικά.

 • Το χλώριο επίσης κάνει ζημιά στον οργανσιμό μας, γι’ αυτό να πίνουμε νερό μόνο από καλό φίλτρο.

EFT μας απελευθερώνει από όλα τα αρνητικά συναισθήματα.

Βοήθεια λαμβάνουμε και με το EFT όπου απελευθερωνόμαστε από τα αρνητικά συναισθήματα και στέλνουμε ηλεκτρομαγνητικά κύματα που απενεργοποιούμε την ανασφάλεια,  τους φόβους και τα ερεθίσματα που θέτουν το σώμα μας σε συναγερμό και μας δημιουργούν τα δερματολογικά προβλήματα και την ακμή.

Το EFT μας βοηθά να αλλάξουμε τα περιοριστικά μας πιστεύω και την ψυχολογική αντιστροφή να θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι. Η ανασφάλεια κι ο φόβος απόρριψης   που μας βάζει τον οργανισμό μας σε συναγερμό με τη διαδικασία του θυμού, και μας δημιουργεί δερματολογικά προβλήματα και ακμή είναι υποσυνείδητός και προέρχεται από τα γεγονότα που έχουν καταγραφεί στην αμυγδαλή του εγκέφαλού μας (βλέπετε στο γράφημα του εγκεφάλου πιο πάνω) από την σύλληψη μας έως την ηλικία των 5 ετών (κατά την πλειονότητα όμως έως 3 ετών).

Ο φόβος απόρριψης είναι η κύρια αιτία του φόβου μας αλλά και του θυμού που δημιουργείται από αυτό. Όταν είμαστε μικροί δεν έχουμε δημιουργήσει πνευματικό εγκέφαλο και λαμβάνουμε για πραγματικότητα ότι βλέπουμε, κατ’ αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε για απόρριψη την διαμάχη, την αυστηρότητα, την κριτική, την απουσία των δικών μας.

Τότε κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε κάποιες από αυτές τις συμπεριφορές (κριτική, απόρριψη, δυσκολίες στη ζωή) αμέσως φοβόμαστε και μπαίνουμε σε συναγερμό με τη διαδικασία του θυμού. Το υποσυνείδητο δεν έχει κρίση είναι σαν το μικρό παιδί που θέλει να είναι άρρωστο για να τραβήξει την προσοχή των δικών. Αυτό είναι η ψυχολογική αντιστροφή θέλουμε υποσυνείδητα να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι για να έλξουμε την προσοχή των δικών μας, που νομίζουμε ότι μας απέρριψαν.

Για να απενεργοποιήσουμε την ψυχολογική μας αντιστροφή (την υποσυνείδητη επιθυμία μας να κάνουμε ζημιά στον εαυτό μας για έλξουμε την προσοχή των άλλων)  κάνουμε μαλάξεις στο σημείο (ST 16) πάνω από το στήθος, λέγοντας παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου και να επικεντρώνω την συνείδησή μου στην αγάπη, στο φως.

 Από σήμερα που συνειδητοποίησα ότι όλα τα προβλήματά μου οφείλονται στο φόβο απόρριψης που βίωσα από παρανόηση του υποσυνειδήτου μου βιώνω το φόβο απόρριψης για να απαλλαγώ. Κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία που δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα, τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας στο φόβο απόρριψης και στο θυμό ή σε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα θέλουμε να απενεργοποιήσουμε

04-SHMEIA-KSEK.ENERG.KENTR

Απαλλαγή από ακμή και τα δερματολογικά προβλήματα 2Όλα τα παραπάνω είναι μια προσφορά με όλη την αγάπη μου για όλους σας, κοινοποιείστε τα παντού όλοι πρέπει να γνωρίζουν για να πετάξουν από υγεία και χαρά.

Στο βιβλίο μου “Μια Ζωή Γεμάτη Φως” θα βρείτε αναλυτικά όλες τις οδηγίες και λεπτομέρειες πως θα ξεμπλοκάρουμε τους μεσημβρινούς και θα απαλλαγούμε από κάθε πρόβλημα, στο δε βιβλίο μου “Έτσι Γίνεται το Θαύμα” θα μυηθείτε στην αγάπη και θα συνειδητοποιείστε την πραγματική σας φύση, θα γεμίσετε πληρότητα και αγάπη.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  κυρίως από το βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»  αλλά και το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τέσσερα βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τέσσερα βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.

Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά. Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους.

Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρρώστεια σημαίνει ά στερητικό του ρώστους που σημαίνει δύναμη – ενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει. Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.

Τα βιβλία μου περιέχουν cd που επαναπρογραμματίζουν το υποσυνείδητο, γεγονός που σας βοηθά να μεταφράζετε πιο θετικά τα γεγονότα και να μην μπαίνετε σε συναγερμό. Περιέχουν απόψεις μεγάλων επιστημόνων που σας βοηθούν να κατανοήσετε ότι απαλλασσόμενοι από τα αρνητικά συναισθήματα, το άγχος αισθάνεστε καλύτερα και υγεία σας βελτιώνετε, ακολουθώντας πρωταρχικά ό,τι σας λέει ο γιατρός σας.

Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν. Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου καλέστε στο 6977349766.

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Ερευνητής.

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή, σας κάνει να πετάτε από υγεία και χαρά.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία.

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας