Αυτοθεραπεία από προβλήματα στον οισοφάγο του πεπτικού μας συστήματος

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε από προβλήματα στον οισοφάγο του πεπτικού μας συστήματος απαλλασσόμενη από τα αρνητικά συναισθήματα με βάση την ανασφάλεια, ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του στομάχου και ενεργοποιόντας τον σφιγκτήρα που ανοιγοκλίνει την πρόσβαση προς τον οισοφάγο και το στομάχι όπως έκανε η Τασούλα Ζαχαριουδάκη:

«Κ. Φωτόπουλε, θέλω να σας ευχαριστήσω που με βοηθήσατε και θέλω να γίνει γνωστό, πόση βοήθεια μποροῦμε να πάρουμε απο τα βιβλία σας «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»,  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων», και από τις  θεραπείες που κάνετε, όταν όντως νιώσουμε ότι είμαστε ίδια ουσία με τον Θεό, με ότι υπάρχει στο σύμπαν,  και να αντιληφθούμε πόση δύναμη έχουμε.
Τότε μόνο μπορούμε να εξηγήσουμε πως γίνεται η αυτοθεραπεία σε συνδυασμό με ένα σωστό θεραπευτή που έχει γνώσεις και πίστη στον Θεό..
Η διάγνωση  στο δικό μου πρόβλημα υγείας  είναι  αχαλασία οισοφάγου. Τα συμπτώματα της αχαλασίας με ταλαιπωρούσαν εδώ και ένα χρόνο. Είχα εντοπίσει όμως ότι έχουν άμεση σχέση με το συναίσθημα, το άγχος, τον θυμό. Για αυτό και αρνήθηκα να κάνω το χειρουργείο που προτάθηκε απο τους ιατρούς. Χρειάστηκε μια μόνο συνεδρία και στην συνέχεια  η ανάγνωση του  βιβλίου σας (έτσι γίνεται το θαύμα) για να λέω σήμερα μετά απο ένα μήνα  ότι είμαι καλά, δεν πονάω και ότι  η υγεία μου εξαρτάται  απο την τοποθέτηση μου και την συνειδητότητα μου.  
Ευχαριστώ τον Θεό  που σας συνάντησα στον σωστό χρόνο, για να μπορέσω να αντιμετωπίσω τα προβλήματα ψυχής και σώματος» Τασούλα Ζαχαριουδάκη (Χανιά – Κρήτη).

Όλα τα προβλήματα στο στομάχι και τον οισοφάγο οφείλονται σε μπλοκάρισμα στο μεσημβρινό του στομάχου που οφείλεται σε συνειδητή ή υποσυνείδητη ανασφάλεια.

Τι είναι η αχαλασία; τι προβλήματα δημιουργεί;

Η αχαλασία του οισοφάγου, είναι μία σπάνια νόσος των μυών του οισοφάγου. Ο όρος αχαλασία, σημαίνει «έλλειψη δυνατότητας χαλάρωσης» και αναφέρεται στην ανικανότητα του κατώτερου οισοφαγικού σφιγκτήρα (ενός μυϊκού δακτυλίου που ευρίσκεται μεταξύ του κατώτερου οισοφάγου και του στομάχου), να ανοίγει και να επιτρέπει την δίοδο των τροφών προς το στομάχι.

Κατά την ταπεινή μας γνώμη α-σθένεια είναι πάντα η στέρηση δύναμης ενέργειας, οταν λοιπόν διακοπεί ή περιοριστεί η ενέργεια στον οισοφάγο τότε ο μυικός δακτύλιος ο σφιγκτήρας δεν ανοιγοκλείνει, όταν πρέπει. Με αποτέλεσμα όταν ο σφιγκτήρας δεν ανοίγει για να περάσει η τροφή έχουμε τηναχαλασία κι όταν ο σφιγκτήρας δεν κλείνει για να εμποδίσει την τροφή που είναι στο στομάχι να πάει στο στόμα, έχουμε τηνγαστροοισοφαγική παλινδρόμηση

Τι είναι ο σφιγκτήρας (μυικός δακτύλιος); μια “ηλεκτροβάνα” ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο το οποίο οταν του στερηθεί η ενέργεια, οποία μπλοκάρει από τα αρνητικά συναισθήματα (ανασφάλεια), τοτε το όργανο αυτό ασθενεί, δεν μπορεί να ανοίξει να περάσει η τροφή (αχαλασία), η δεν κλείνει για να εμποδίσει την τροφή να πάει από το στομάχι στον οισοφάγο και στη συνέχεια πίσω στο στόμα (γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση).

 

Η αυτοθεραπεία γίνεται με την απαλλαγή μας από την ανασφάλεια που κατάφερε η κυρία Ζαχαριουδάκη για να μην μπλοκάρει η ενέργεια στον  σφιγκτήρα:

  1. με την βοήθεια των βιβλίων μου, διαβάζοντας τα βιβλία μου ,«Έτσι Γίνεται το Θαύμα»,  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων», τα οποία την βοήθησαν να συνειδητοποίησει οτι η ίδια δημιουργήσε την α-σθένεια της μπλοκάροντας την ενέργεια της με τα συνειδητά αλλά κυρίως υποσυνείδητα αρνητικά συναισθήματα της. 
  2. και των cd που περιέχουν και επαναπρογραμματίζουν το υποσυνείδητο. Όλο το μυστικό της ζωής είναι ο χαρακτήρας μας, που είναι το πρόγραμμα που χαράζεται στα πρώτα έξι χρόνια της ζωή μας, είναι ο τρόπος που μεταφράζουμε τα γεγονότα. Τα πρώτα έξι παιδικά μας χρόνια ο εγκέφαλος πάλλεται κάτω από 8 παλμούς το δευτερόλεπτο που είναι οπως του μεγάλου που κοιμάται βαθιά, τότε απορροφούμε 2,000,000 ψηφία το δευτερόλεπτο, ενω όταν είμαστε ξυπνιοι μετα τα εξι απορροφούμε μόνο 40 ψηφία το δευτερόλπτο. Είναι προφανές ότι όλο το πρόγραμμα που μεταφράζουμε τα γεγονότα δημιουργείται τα πρώτα έξι χρόνια της ζωής μας. Μπορούμε να επαναγραμματίσουμε το υποσυνειδητό μας με θετικές δηλώσεις που ακούμε όταν κοιμόμαστε βαθιά, θετικές δηλώσεις που συνοδεύονται με καταπληκτικούς ήχους πουλιών, κύμματα θαλλάσης, βροχής, τρεχούμενου νερού που υπάρχουν στα cd των βιβλίων μου. Όταν κοιμόμαστε βαθία απορροφάμε 2,000,000, ψηφία το δευτερόλεπτο, έτσι αντικαθιστούμε τις αρνητικές πεποιθήσεις που σχηματιστηκαν στα πρώτα έξι χρόνια όταν ακούγαμε τους γονείς μας να τσακώνονται ή όταν λαμβάναμε για απόρριψη την απουσία ή την αυστηρότητα της. 
  3. Την συνειδητοποίηση ότι η ίδια δημιούργησε την ασθένεια και η ίδια θα μπορούσε να αυτοθεραπευτεί. Η πεπόιθηση αυτή που δημιουργηθηκε από την μελέτη των βιβλίων μου, είναι σημαντικότερο για να ενεργοποιήσει τον οργανισμό μας για να αυτοθεραπευτούμε. 

Αλλά και το ξεμπλοκάρισμα του μεσημβρινού του στομάχου και ενεργοποίηση του σφιγκτήρα 

15-MES.STOMAXOU-ST

Το ξεμπλοκάρισμα του μεσημβρινού του στομάχου, για να αποκατασταθεί ή ενέργεια του σφιγκτήρα (μυικού δακτύλιου).

Κάνοντας μαλάξεις κυρίως κάτω από τα μάτια (σημείο St 2) και συγχρόνως στο δεύτερο δάκτυλο του ποδιού στο σημείο St 44 και St 45 που είναι το άλλο άκρο του μεσημβρινού του στομάχου, απενεργοποιούμε την μπλοκαρισμένη ενέργεια, από την ανασφάλεια που βιώνουμε,  στο μεσημβρινό του στομάχου, με αποτέλεσμα η ενέργεια στο στομάχι μας επανέρχεται και το στομάχι δουλεύει κανονικά κι εμείς απαλλασσόμαστε από όλα τα γαστρεντερικά προβλήματα.

Μπορούμε να βοηθηθούμε πάρα πολύ στο να απαλλαγούμε από την οισοφαγική παλινδρόμηση, αλλά και φλεγμονές στο στομάχι και τον δωδεκαδάκτυλο  (μαλάξεις κάτω από το δεξί πόδι) κάνοντας μαλάξεις κάτω από τα πόδια στα σημεία που βρίσκεται η είκονα στου στομάχου και στα δύο πόδια όπως βλέπετε στο γράφήμα. Από τα σημεία αυτά μπορούμε να διεγείρουμε ενεργειακά το στομάχι και να απαλλαγούμε από τα προβλήματα της οισοφαγικής παλινδρόμησης, αλλά  και τα προβλήματα στη γαστρίτιδα και τα προβλήματα στο δωδεκαδάκτυλο. Αυτό επιτυγχάνεται δίοτι τα πάντα είναι ενέργεια, απενεργοποιώντας τα ξεμπλοκαρίσματα στον μεσημβρινό του στομάχου, αλλά και  ενεργοποιώντας τα ενεργειακά σημεία που αφορούν το στομάχι κάτω από τα πόδια απαλλασσόμαστε από τα προβλήματα στο πεπτικό μας σύστημα.

 

Την ενεργοποίηση του σφυγκτήρα αυτού με μαλάξεις που γίνονται στην αριστερή πατούσα  πάνω ακριβώς από το γράφημα του στομάχου στα παρακάτω γράφημα:

 

28-PODIA2

Περιστατικά αυτοθεραπείας στο στομάχι από τον ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του στομάχου.

Κλαίρη Α:Είχα σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι μου, δεν μπορούσα να χωνέψω ό,τι έτρωγα, είχα τυμπανισμό και πόνους κάθε πρωί. Κάθε βράδυ άκουγα το cd και οραματιζόμουν αυτά που έλεγε να συμβαίνουν σε μένα. Αποφάσισα να τον επισκεφτώ γιατί πίστευα ότι μπορούσε να με βοηθήσει. Μόλις τον είδα, αισθάνθηκα γαλήνη και εμπιστοσύνη. Μου έκανε δυνατές μαλάξεις σε σημεία που επικοινωνούν με το στομάχι, ξεμπλόκαρε τους μεσημβρινούς και έβαλε ενέργεια στο σώμα μου. Εξακολούθησα να κάνω τις μαλάξεις που μου έδειξε, και να ακούω το cd κάθε βράδυ. Μπορεί να μην το πιστέψετε αν δεν το νιώσετε,  σταμάτησαν οι πόνοι και το πρήξιμο που είχα στο στομάχι.  Κάθε μέρα νιώθω και καλύτερα και αυτό το οφείλω αποκλειστικά στον Αλέξη Φωτόπουλο. Μου έμαθε ν’ αγαπώ και να αποδέχομαι τον εαυτό μου,  ακριβώς όπως είναι.  Είμαι ο δημιουργός της ζωής μου. Κάθε πρωί ξυπνώ γεμάτη ενέργεια και αγάπη για τους ανθρώπους και δέχομαι ό,τι μου φέρνει η ζωή με ψυχραιμία. Μελέτησα το βιβλίο του ‘’Έτσι γίνεται το θαύμα’’ που είναι ό,τι ωραιότερο και πολύτιμο έχω διαβάσει μέχρι σήμερα. Το ίδιο ένιωσα και ακόμη περισσότερο,  με το  νέο του βιβλίο «Μια ζωή Γεμάτη Φως» που με έδωσε να διαβάσω.

Ονομάζομαι Αλέξανδροs Πριμικύρηs είμαι 42 ετών, μέσα απ’ αυτό το γράμμα θέλω κύριε Φωτόπουλε να σ’ ευχαριστήσω θερμά για τα ευεργετικά αποτελέσματα που είχα από τις συνεδρίες σου, όπου με βοήθησες ν’ απαλλαγώ από έντονες  στομαχικές διαταραχές  που είχα επί 7 μήνες, που προερχόταν από τα αρνητικά συναισθήματα που συσσώρευα μέσα μου καθώς φόβο, θυμό. Με βοήθησες πάρα πολύ μέσα από τα λόγια σου για το τι σημαίνει αγάπη, πίστη και επανασύνδεση με την Πηγή μου. Τελειώνοντας  θέλω να αναφέρω για το cd το ποσό κάλο μου έκανε ακούγοντας το κάθε  βράδυ. Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από τα βαθύ της καρδιάς μου, που με δίδαξες να γίνω καλύτερος άνθρωπος.

Μπορούμε λοιπόν να απαλλαγούμε από κάθε πρόβλημα υγείας μας, αν απενεργοποιήσουμε τον αντίστοιχο μεσημβρινό, αλλά θα πρέπει να αλλάξουμε τις πεποιθήσεις μας, τον τρόπο που μεταφράζουμε τα γεγονότα, διότι διαφορετικά θα μπλοκάρουμε πάλι την ενέργεια στον αντίστοιχο μεσημβρινό και θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα.

Το EFT μας βοηθά να  απαλλαγούμε από το φόβο απόρριψης που μας δημιουργεί ανασφάλεια και μας δημιουργεί πρόβλημα στο στομάχι.

Με τη βοήθεια του EFT μπορούμε ν’ αλλάξουμε τα περιοριστκά μας πιστεύω και την ψυχολογική αντιστροφή να θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι. Ο φόβος απόρριψης   που μας βάζει σε συναγερμό με τη διαδικασία του θυμού, είναι υποσυνείδητός και προέρχεται από τα γεγονότα που έχουν καταγραφεί στην αμυγδαλή του εγκέφαλού μας (βλέπετε στο γράφημα του εγκεφάλου πιό πάνω) από την σύλληψη μας έως την ηλικία των 5 ετών (κατά την πλειονότητα όμως έως 3 ετών). Ο φόβος απόρριψης είναι η κύρια αιτία του φόβου μας αλλά και του θυμού που δημιουργείται από αυτό. Όταν είμαστε μικροί δεν έχουμε δημιουργήσει πνευματικό εγκέφαλο και λαμβάνουμε για πραγματικότητα ότι βλέπουμε, κατ’ αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε για απόρριψη την διαμάχη, την αυστηρότητα, την κριτική, την απουσία των δικών μας. Τότε κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε κάποιες από αυτές τις συμπεριφορές (κριτική, απόρριψη, δυσκολίες στη ζωή) αμέσως φοβόμαστε και μπαίνουμε σε συναγερμό με τη διαδικασία του θυμού. Το υποσυνειδητο δεν έχει κρίση είναι σαν το μικρό παιδί που θέλει να ειναι άρρωστο για να τραβήξει την προσοχή των δικών. Αυτό είναι η ψυχολογική αντιστροφή θέλουμε υποσυνείδητα να είμαστε αρρωστοι και δυστυχισμένοι για να έλξουμε την προσοχή των δικών μας, που νομίζουμε ότι μας απέρριψαν. Γιά να απενεργοποιήσουμε την ψυχολογική μας αντιστροφή (την υποσυνείδητη επιθυμία μας να κάνουμε ζημιά στον εαυτό μας για ελξουμε την προσοχή των άλλων)  κάνουμε μαλάξεις στο σημείο (ST 16) πάνω από το στήθος, λέγοντας παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου και να επικεντρώνω την συνείδησή μου στην αγάπη, στο φως, το Χριστό. Είμαι φως, είμαι μια ψυχή γεμάτη φως, γεμάτη αγάπη, ο φόβος απόρριψης που από παρανόηση του υποσυνειδήτου του υποσυνειδήτου μου, βίωσα μικρός, σκέπασε την ψυχή μου, την απομόνωσε από την Πηγή μου κι έτσι ξεκομμένος βίωνα μέχρι σήμερα, φόβο, θλίψη, θυμό, ανασφάλεια, ενοχές. Από σήμερα που συνειδητοποίησα ότι όλα τα προβλήματά μου οφείλονται στο φόβο απόρριψης που βίωσα από παρανόηση του υποσυνειδήτου μου βιώνω το φόβο απόρριψης για να απαλλαγώ. Κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία που δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα, τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας στο φόβο απόρριψης και στο θυμό ή σε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα θέλουμε να απενεργοποιήσουμε.

04-SHMEIA-KSEK.ENERG.KENTR

Μπορούμε να αλλάξουμε πλήρως τον εαυτό μας, να απαλλαγούμε από τα προβλήματα στο στομάχι και από κάθε άλλο πρόβλημα, μπορούμε  να ξαναγεννηθούμε αν :

  1. Αν μυηθούμε στην αγάπη χωρίς όρους, εκεί μπορώ να σας βοηθήσω, στα σεμιναρια μου, ή κι από μακριά παρακολουθώντας τις εκπομπές μου, βλέπετε  στα μάτια μου την αγαπη χωρίς όρους, βλέπετε στα μάτια μου τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε. Όταν έχετε αγάπη μέσα σας άγετε τα πάντα, έχετε  όλο τον κόσμο δικό σας. Με την αγάπη χωρίς όρους λοιπόν που σας εκπέμπω,  στο πρόσωπο μου βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε.
  2. Αν συμμετέχουμε επίσης στα μυστήρια και τις τελετές της θρησκείας μας. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ψυχές και πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας, το Θεό, τον Κύριο. Όταν συγχωρούμε, μειώνουμε το εγώ μας, συμμετέχουμε στις τελετές και τα  μυστήρια της εκκλησίας μας, τότε ενωνόμαστε με την Πηγή μας και τότε  ο φόβος κι ο θυμός εξαφανίζεται και δονούμαστε στις συχνότητες της αγάπης. Η Χάρις του Θεού, το Άγιο Πνεύμα έρχεται  μέσα μας και μας φωτίζει συνεχώς. Εδώ είναι το μυστικό, στην εκκλησία όταν πηγαίνετε να κοινωνάτε πάντα, γιατί λαμβάνετε τις δονήσεις της αγάπης χωρίς όρους του Κυρίου, αισθάνεστε γαλήνη, πληρότητα μέσα σας. Αυτά που σας λέω δεν είναι θεωρία τα βιώνω συνεχώς όταν κοινωνώ κι όταν κοινωνάμε κάθε εβδομάδα τότε βιώνουμε γαλήνη, πληρότητα, αγάπη χωρίς όρους καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδος. Τα μυστήρια μας τα δίδαξαν οι αρχαίοι Έλληνες οι οποίοι είχαν συνειδητοποιήσει ότι με τα μυστήρια ενωνόντουσαν με την Πηγή τους, βίωναν την πραγματική, πνευματική τους φύση. Για αυτό οι αρχαίοι Έλληνες γνωρίζοντας τα μυστικά αυτά είχαν φθάσει στην κορυφή του κόσμου, ενώ εμείς που τα αφήσαμε έχουμε κατρακυλήσει στο πάτο.
  3. Αν απενεργοποιήσουμε την ενέργεια από  τα αρνητικά μας συναισθήματα που έχουν συσσωρευτεί μέσα μας, στα ενεργειακά μας κέντρα, τα οποία δονούνται σε χαμηλές συχνότητες με αποτέλεσμα να μην μας επιτρέπουν να βιώσουμε την αγάπη, η οποία δονείται σε υψηλές δονήσεις. 
  4. Ξεμπλοκάρουμε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς. Στο βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» περιέχοντα όλοι οι μεσημβρινοί και σαφείς  οδηγίες πώς να τους απενεργοποιούμε.  

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  κυρίως από το βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»  αλλά και το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

     Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Spiritual Healer

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329, Ιστοσελίδα: www.afotopoulos.gr, email: 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Facebook: Alexios Fotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος

Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων».

Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00 Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά. 

ΑποποίησηΒέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία. 

 

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας