Πώς θα παραμείνετε υγιείς και ευτυχισμένοι και θα πετάξετε από υγεία και χαρά

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Πώς θα παραμείνετε υγιείς και ευτυχισμένοι και θα πετάξετε από υγεία και χαρά 1Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι κανένας άλλος δε μπορεί να μας κάνει ευτυχισμένους και ότι η ευτυχία είναι αποτέλεσμα της αγάπης που πηγάζει από μέσα μας. Δε χρειαζόμαστε κανένα να μας αγαπάει, η αγάπη πηγάζει από μέσα μας και βρίσκεται πάντα εκεί, αλλά με το τείχος από το εγώ μας που παρεμβάλλεται δεν την αισθανόμαστε.

Εξελίξτε λοιπόν την συνειδητότητά σας, αντιληφθείτε την πραγματική σας φύση, ανακαλύψτε την άπειρη Πηγή αγάπης και Δύναμης που υπάρχει μέσα σας και τότε θα πετάξετε, θα σκορπάτε παντού την ομορφιά, όλοι θα θέλουν να έχουν σχέση μαζί σας, μ’ όλους θα έχετε καλές σχέσεις.

Πώς θ’ ανακαλύψουμε την Πηγή, την αγάπη μέσα μας; όπως αναλύω στο βιβλίο μου Έτσι Γίνεται το Θαύμα: «δεν έχουμε παρά να την εξασκήσουμε. Η Αγάπη θέλει εξάσκηση. Αν βοηθήσουμε κάποιον συνάνθρωπό μας ή κάποιο Ίδρυμα χωρίς υστεροβουλία, με ταπεινότητα, αμέσως θα δούμε την καρδιά μας ν’ ανοίγει. Τα πάντα βρίσκονται μέσα μας. Μπορείτε να είσθε υγιείς όταν έχετε θετικά συναισθήματα όταν έχετε βγάλει το φόβο από μέσα σας. Το φόβο για το θάνατο, το φόβο της έλλειψης της απώλειας του εαυτού σας ,των ανθρώπων της οικογένειας σας, της περιουσίας σας.

Είμαστε πνεύματα, αποτελούμαστε από ενέργεια, αποτελούμαστε από επτά σώματα που τα τέσσερα επιβιώνουν και μετά το θάνατο. Ο θάνατος είναι απλώς αλλαγή συνειδητότητας, αλλαγή του τρόπου που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα. Υπάρχουν χιλιάδες μεταθανάτιες εμπειρίες ανθρώπων, που είχαν συνείδηση παρ’ όλο ότι ήταν κλινικά νεκροί, οι οποίες αποδεικνύουν ότι ουσιαστικά ο θάνατος είναι μια αλλαγή συνειδητότητας.

Από μία ηλικία και μετά οι περισσότεροι τρέχουμε στους γιατρούς παίρνοντας φάρμακα τα οποία καταστρέφουν την ηλεκτρομαγνητική ισορροπία του σώματός μας και φθείρουν τον οργανισμό μας..

Τα πάντα είναι μέσα μας, είναι οι σκέψεις που κάνουμε, οι πεποιθήσεις, δηλαδή οι προγραμματισμοί που έχουμε. Αν έχουμε αρνητικές σκέψεις, αρνητικές πεποιθήσεις, αρνητικά συναισθήματα, η ενέργεια που κυκλοφορεί μέσα μας μπλοκάρεται, και τα όργανα τροφοδοτούνται από αυτό τον ενεργειακό μεσημβρινό του οποίου η ενέργεια έχει μπλοκαρισθεί, ασθενεί. Τα αρνητικά συναισθήματα προκαλούν την έκκριση δηλητηριωδών χημικών όπως η κορτιζόλη, η αδρεναλίνη τα οποία δηλητηριάζουν τα όργανα και τον οργανισμό μας.

Πιστέψτε λοιπόν στον εαυτό σας, στη Συμπαντική Θεϊκή Δύναμη της οποίας είμαστε αναπόσπαστο μέρος. Αφεθείτε σ’ αυτή. Μην ανησυχείτε για ό,τι σας συμβαίνει, είναι για το καλό σας, είναι για να σας διδάξει. Ο Πυθαγόρας έλεγε, μην προσεύχεστε για κάτι συγκεκριμένο, οι άνθρωποι δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιο είναι το καλό μας.

Αγαπήστε τον εαυτό σας τους πάντες και τα πάντα, απαλλαγείτε από το εγώ σας, συγχωρείστε τους πάντες, ευγνωμονείτε το Θεό για ό,τι σας έχει δώσει κάθε μέρα, βοηθήστε τους συνανθρώπους σας τα ζώα, τα φυτά το περιβάλλον. Όλα αυτά ικανοποιούν, τρέφουν την ψυχή μας.

Η αγάπη είναι επιλογή της συνειδητότητάς μας, μπορούμε να επιλέξουμε να την έχουμε 24 ώρες το εικοσιτετράωρο στη ζωή μας. Τότε νιώθοντας αγάπη για τον εαυτό μας, τους άλλους κι όλα τα πλάσματα του Σύμπαντος, θα είμαστε ευτυχισμένοι άνθρωποι, γεμάτοι γαλήνη και πληρότητα.

Ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος να λειτουργεί από αγάπη, όταν δεν διακατέχεται από θετικά συναισθήματα αγάπης, αλληλεγγύης, τότε αυτοκαταστρέφεται,

Πιστέψτε λοιπόν στον εαυτό σας, στην Συμπαντική Θεϊκή Δύναμη που υπάρχει μέσα σας. Αφεθήτε σ’ αυτή. Μην ανησυχείτε για ό,τι σας συμβαίνει, είναι για καλό σας είναι για να σας διδάξει. Ο Πυθαγόρας έλεγε, μην προσεύχεστε για κάτι συγκεκριμένο, οι άνθρωποι δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιο είναι το καλό μας.

Να συνειδητοποιήσουμε την πραγματική μας φύση– Η πραγματική μας φύση είναι ότι είμαστε οι δημιουργοί της πραγματικότητάς μας και έχουμε άπειρες δυνατότητες, αρκεί να εστιάσουμε την προσοχή μας πάνω σ’ αυτή. Είμαστε όλοι Ένα, τα πάντα είναι ΕΝΑ. Μέσα στο Θεό κινούμαστε και αναπτυσσόμαστε.

Η συνείδηση, η συνειδητότητά μας είναι η βάση των πάντων. Ξαφνικά ανακαλύπτουμε ότι όλα αυτά που μας έλεγαν οι σοφοί, οι Άγιοι, οι αρχαίες ιερές γραφές όπως οι Βέδες στην Ινδία, είναι αλήθεια.

Όταν αισθανόμαστε ξεκομμένοι περιορίζουμε τις δυνατότητες μας στο 1%. Αν αισθανθούμε την Ενότητά μας, την πραγματική μας φύση, κερδίζουμε το άλλο 99% των δυνατοτήτων μας, πετάμε κυριολεκτικά. Την ενότητα των πάντων είχε συνειδητοποιήσει πλήρως ο πατέρας Παϊσιος και τα τελευταία του λόγια πριν «κοιμηθεί» ήταν «ίνα ώσι εν», δηλαδή «για να γίνουμε ένα».

Οι επιστήμονες σήμερα με την κβαντική φυσική απέδειξαν ότι σε ένα βαθύτερο υποατομικό επίπεδο που δεν αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας, ο παρατηρητής ή καλύτερα η εστίαση της συνείδησης του παρατηρητή, δημιουργεί, επηρεάζει, διαμορφώνει την ύλη. Υπάρχουν άπειρες δυνατότητες, πιθανότητες για την έκβαση, για την εξέλιξη κάθε γεγονότος, οι οποίες συνυπάρχουν ταυτόχρονα, το τι θα συμβεί εξαρτάται από τη συνείδηση, την προσοχή του παρατηρητή. Η συνείδησή μας, οι σκέψεις μας, οι πεποιθήσεις μας, τα συναισθήματά μας διαμορφώνουν και επηρεάζουν άμεσα τα πάντα γύρω μας.

Η υγεία μας λοιπόν καταστρέφεται από τη σκέψη μας ότι δεν είμαστε «αρκετοί», δηλαδή δεν είμαστε τέλειοι, δεν είμαστε ικανοί από μόνοι μας να διατηρήσουμε την υγεία μας. Γινόμαστε άτομα των οποίων η ύπαρξη εξαρτάται από τα φάρμακα που θα πάρουμε από τους γιατρούς, για να κρατήσουμε την υγεία μας. Ξεχνάμε την πραγματική μας φύση, ξεχνάμε ότι είμαστε το Φως κι ότι πρέπει να επιτρέψουμε στη Διάνοια που δημιούργησε αυτό το σώμα να το τρέξει. Επεμβαίνουμε με φάρμακα για να διορθώσουμε ένα μικρό σύμπτωμα και απορυθμίζουμε τον οργανισμό μας. Καταλύουμε όλη τη Σοφία που υπάρχει μέσα μας.

Βοηθήστε με ανιδιοτέλεια, πάντα όταν βοηθώ με ανιδιοτέλεια η καρδιά μου συγκινείται ο Γενετιστής Μουρακάμι υποστηρίζει ότι όταν δακρύζουμε από συγκίνηση η καρδιά μας το σώμα μας τα γονίδια μας παίρνουν απεριόριστη δύναμη.

Πιστέψτε λοιπόν στον εαυτό σας, στη Συμπαντική Θεϊκή Δύναμη που υπάρχει μέσα σας. Αφεθήτε σ’ αυτή. Μην ανησυχείτε για ό,τι σας συμβαίνει, είναι για καλό σας είναι για να σας διδάξει. Ο Πυθαγόρας έλεγε, μην προσεύχεστε για κάτι συγκεκριμένο, οι άνθρωποι δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιο είναι το καλό μας.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η συνείδησή μας έχει απεριόριστη δύναμη. Αν την εξελίξουμε, αν την επικεντρώσουμε, έχει την ικανότητα να ανατρέψει και την πιο ανίατη ασθένεια, έχει τη δυνατότητα να μας οδηγήσει να πετύχουμε τα πάντα στη ζωή μας, αρκεί να τηρούμε τις αξίες και τις αρχές που προαναφέραμε.

Τα πάντα στη ζωή μας καθορίζονται από τις σκέψεις μας και τις πεποιθήσεις μας. Οι πεποιθήσεις μας παίζουν κυρίαρχο ρόλο. Όπως το λειτουργικό πρόγραμμα που χρειάζεται ένα κομπιούτερ, οι σκέψεις και οι πεποιθήσεις μας είναι τα φίλτρα μέσα από τα οποία βλέπουμε, αντιλαμβανόμαστε τον εξωτερικό κόσμο.

Μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε, αρκεί να το πιστέψουμε ότι υπάρχει κι ότι μπορούμε να το φέρουμε στην ζωή μας, αρκεί να το ενσωματώσουμε στην πραγματικότητά μας.

Tα πιστεύω μας αντικατοπτρίζουν το ποιοι είμαστε, και τι εμπνεόμαστε να γίνουμε.

Τα πιστεύω, οι πεποιθήσεις μας, που έχουν δημιουργηθεί από τις πληροφορίες που απορροφάμε σαν σφουγγάρι στην παιδική μας ηλικία, αλλά και από τις σκέψεις που συνεχώς παίρνουν από το μυαλό μας, είναι το πρόγραμμα που τρέχει τη ζωή μας.

Στην ουσία η δημιουργία της πραγματικότητάς μας, εξαρτάται από τον προγραμματισμό που έχουμε μέσα μας, ο οποίος ενεργοποιείται από την ένταση των συναισθημάτων μας, συντηρείται από την επικέντρωση των σκέψεων μας, και υλοποιείται από τη βεβαιότητα ή την αμφιβολία που έχουμε μέσα μας, ότι κάθε πρόθεσή μας μπορεί να γίνει άμεσα πραγματικότητα.

Η Φύση στέκει πάντα στην αξία, που εμείς αποδίδουμε στον εαυτό μας. Αν εμείς με τα πιστεύω μας και με τις πεποιθήσεις μας την περιορίζουμε, φταίμε μόνο εμείς και πρέπει να απαλλαγούμε από αυτά τα πιστεύω και αυτές τις πεποιθήσεις

Η καρδιά μας μετατρέπει τα πιστεύω μας σε κύματα, που δονούνται σε συγκεκριμένη συχνότητα που εξαρτάται, από την ποιότητα των συναισθημάτων μας, που στέλνουν πληροφορίες σ’ όλο μας το σώμα κι όλο το Σύμπαν και έλκουν ό,τι μας συμβαίνει στη ζωή μας. Τα πιστεύω μας είναι ο τρόπος που φέρνουμε στη ζωή τα πρόσωπα, την περιουσία, τις καταστάσεις που ζούμε. Η υγεία μας, οι σχέσεις, η περιουσία μας τα πάντα εξαρτώνται και έλκονται από τα ενδόμυχα πιστεύω μας.

Η βεβαιότητά μας, καθώς και έντονα θετικά συναισθήματα ενθουσιασμού, χαράς, αγάπης που δονούνται στις ίδιες συχνότητες με αυτές τις Πηγής μας προκαλούν την κατάρρευση των πιθανοτήτων ή δυνατοτήτων, μέσα από το άπειρο πεδίο δυνατοτήτων του σύμπαντος, της Πηγής μας, και φέρουν στην πραγματικότητά μας αυτά που ζητάμε.

Το μυστικό για να πετάξουμε είναι να προσευχόμαστε και να οραματιζόμαστε συνεχώς αυτά που θέλουμε να πετύχουμε, ενώ ταυτόχρονα να πιστεύουμε απόλυτα πως ό,τι οραματιζόμαστε έχει ήδη έλθει στη ζωή μας κι έχει ήδη γίνει πραγματικότητα. Ο οραματισμός, που είναι η δημιουργία με τη φαντασία μας των καταστάσεων, γεγονότων και αντικειμένων που θέλουμε να φέρουμε στη ζωή μας είναι η μεγαλύτερη δύναμη του άνθρώπου. Είναι η μεγαλύτερη δύναμη που του έδωσε ο Δημιουργός του. Η προσευχή (με απόλυτη πίστη, βεβαιότητα ότι για ό,τι προσευχόμαστε έχει ήδη γίνει πραγματικότητα) μας συνδέει άμεσα με την Πηγή μας, το Θεό όπου δεχόμαστε άπειρη έμπνευση, δύναμη και αγάπη, για να πετάξουμε σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Τα πάντα βρίσκονται μέσα σας. Μπορείτε να είσθε υγιείς όταν έχετε θετικά συναισθήματα, όταν έχετε βγάλει το φόβο από μέσα σας. Το φόβο για το θάνατο, το φόβο της έλλειψης, της απώλειας του εαυτού σας, των ανθρώπων της οικογένειάς σας, της περιουσίας σας.

Είμαστε πνεύματα, αποτελούμαστε από ενέργεια, αποτελούμαστε από επτά σώματα που τα τέσσερα επιβιώνουν και μετά το θάνατο. Ο θάνατος είναι απλώς αλλαγή συνειδητότητας, αλλαγή του τρόπου που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα. Υπάρχουν χιλιάδες μεταθανάτιες εμπειρίες ανθρώπων, που είχαν συνείδηση παρ’ όλο ότι ήταν κλινικά νεκροί, οι οποίες αποδεικνύουν ότι ουσιαστικά ο θάνατος είναι μια αλλαγή συνειδητότητας.

Από μία ηλικία και μετά οι περισσότεροι τρέχουμε στους γιατρούς παίρνοντας φάρμακα τα οποία καταστρέφουν την ηλεκτρομαγνητική ισορροπία του σώματός μας και φθείρουν τον οργανισμό μας. Να πηγαίνουμε στους γιατρούς να μας εξετάζουν και να μας συμβουλεύουν όταν είμαστε καλά, τίποτα παραπάνω.

Τα πάντα είναι μέσα μας, είναι οι σκέψεις που κάνουμε, οι πεποιθήσεις, δηλαδή οι προγραμματισμοί που έχουμε. Αν έχουμε αρνητικές σκέψεις, αρνητικές πεποιθήσεις, αρνητικά συναισθήματα, η ενέργεια που κυκλοφορεί μέσα μας, μπλοκάρεται, και τα όργανα τροφοδοτούνται από αυτόν τον ενεργειακό μεσημβρινό του οποίου η ενέργεια έχει μπλοκαρισθεί . Τα αρνητικά συναισθήματα προκαλούν την έκκριση δηλητηριωδών χημικών όπως η κορτιζόλη, η αδρεναλίνη, τα οποία δηλητηριάζουν τα όργανα και των οργανισμό μας.

Ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος να λειτουργεί από αγάπη, όταν δεν διακατέχεται από θετικά συναισθήματα αγάπης, αλληλεγγύης, τότε αυτοκαταστρέφεται,

Πιστέψτε λοιπόν στον εαυτό σας, στην Συμπαντική Θεϊκή Δύναμη που υπάρχει μέσα σας. Αφεθήτε σ’ αυτή. Μην ανησυχείτε για ό,τι σας συμβαίνει, είναι για καλό σας είναι για να σας διδάξει. Ο Πυθαγόρας έλεγε, μην προσεύχεσθε για κάτι συγκεκριμένο, οι άνθρωποι δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιο είναι το καλό μας.

Αγαπήστε τον εαυτό σας τους πάντες και τα πάντα, απαλλαγείτε από το εγώ σας, συγχωρείστε τους πάντες, ευγνωμονείτε το Θεό για ό,τι σας έχει δώσει κάθε μέρα, βοηθήστε τους συνανθρώπους σας τα ζώα, τα φυτά το περιβάλλον. Όλα αυτά ικανοποιούν, τρέφουν την ψυχή μας

Έχουμε μάθει για οτιδήποτε μας συμβαίνει να ψάχνουμε αλλού την αιτία, έξω από τον εαυτό μας. Να κατηγορούμε τους πάντες και τα πάντα, το Θεό για το κακό που μας βρήκε, και να αισθανόμαστε απελπισμένοι, ξεκομμένοι.

Έχουμε μάθει όταν μας βρίσκει μια σοβαρή ασθένεια να απευθυνόμαστε στους γιατρούς και να αγνοούμε εντελώς τα μηνύματα που μας δίνει ο εσωτερικός εαυτός μας. Να τρέμουμε από φόβο, αν μάλιστα η ασθένεια είναι θεωρούμενη ανίατη, να απελπιζόμαστε και να περιμένουμε το μοιραίο, έχοντας άγνοια ότι η νοητική μας στάση είναι ο κυριότερος παράγοντας για τη θεραπεία μας.

Ζούμε χωρίς να δίνουμε σημασία στους ανήμπορους, στους αδυνάτους, στο γείτονά μας, σ’ ένα αδέσποτο σκυλί, καταστρέφουμε τα δένδρα, το περιβάλλον, αγνοούμε εντελώς την ουσία μας, την ψυχή μας που αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του Όλου και θέλει να βρίσκεται με αυτό (όλους τους ανθρώπους, όλο το Σύμπαν).

Αγνοούμε ότι η ψυχή μας είναι αντανάκλαση, μια σπίθα της Αόρατης Συμπαντικής Ενέργειας που αποκαλούμε Θεό και σκοπό έχει να πραγματωθεί στη γη, δηλαδή να κάνει πράξη όλες τις αξίες από τις οποίες διέπεται, όπως η αξία της αγάπης, της γενναιοδωρίας, της ταπεινοφροσύνης.

Αν στη ζωή μας δεν ακολουθούμε πλήρως αυτές τις αρχές, αργά ή γρήγορα πληρώνουμε το τίμημα το οποίο είναι τόσο βαρύ έτσι ώστε να μας επαναφέρει.

Μπορούμε λοιπόν να πετύχουμε τα πάντα, μπορούμε να είμαστε πάντα υγιείς, να ακολουθούμε τις παραπάνω αρχές, που ικανοποιούν την ψυχή μας. Αρκεί να συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς ευθυνόμαστε για ό,τι μας συμβαίνει και να ζητήσουμε καθοδήγηση από την Πηγή μας.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η συνείδησή μας έχει απεριόριστη δύναμη. Αν την εξελίξουμε, αν την επικεντρώσουμε, έχει την ικανότητα να ανατρέψει και την πιο ανίατη ασθένεια, έχει τη δυνατότητα να μας οδηγήσει να πετύχουμε τα πάντα στη ζωή μας, αρκεί να τηρούμε τις αξίες και τις αρχές που προαναφέραμε.

Είναι στο χέρι μας λοιπόν να πετάξετε από υγεία, χαρά, ευημερία και είναι επίσης στο χέρι μας να ζήσετε μέσα στη μιζέρια, εσείς θα αποφασίσετε.

Συζητώντας με τους ανά τον κόσμο φημισμένους γκουρού και μελλοντολόγους, μου είπαν ότι βρίσκουν πάντα το μέλλον με τα δεδομένα που υπάρχουν. Όταν λέμε δεδομένα εννοούμε τα ενδόμυχα πιστεύω του πελάτη τους, όταν αυτά αλλάζουν, τα πάντα στο μέλλον αλλάζουν. Δεν υπάρχει τίποτα γραμμένο που δεν αλλάζει, μπορούμε να αλλάξουμε όλες τις εγγραφές μέσα μας, στο Σύμπαν, στα Ακασικά αρχεία, παντού. Αρκεί να αποδεχθούμε τη σημερινή μας κατάσταση, όταν δεν αποδεχόμαστε μια κατάσταση μπλοκάρουμε την ενέργεια, σταματάμε κάθε εξέλιξη μας. Αφού αποδεχθούμε την σημερινή μας κατάσταση, απενεργοποιούμε τα αρνητικά μας συναισθήματα (EFT, Healing Code, την τεχνική του HeartMath που εναρμονίζουμε τους παλμούς της καρδιάς μας, acupressure, ρεφλεξολογία, επαναπρογραμματισμός του εγκεφάλου με το CD στο βιβλίο μου, ξεμπλοκάρισμα των ενεργειακών μεσημβρινών, και των ενεργειακών μας κέντρων), τότε επικεντρώνουμε τη συνείδηση σε αυτά που θέλουμε να αποκτήσουμε, στις σχέσεις που θα θέλαμε να έχουμε.

Τα πάντα στη ζωή μας καθορίζονται από τις σκέψεις μας και τις πεποιθήσεις μας. Οι πεποιθήσεις μας παίζουν κυρίαρχο ρόλο. Όπως το λειτουργικό πρόγραμμα που χρειάζεται ένα κομπιούτερ, οι σκέψεις και οι πεποιθήσεις μας είναι τα φίλτρα μέσα από τα οποία βλέπουμε, αντιλαμβανόμαστε τον εξωτερικό κόσμο.

Κύριο μέλημά μας είναι να επαγρυπνούμε τις σκέψεις μας, να αφήνουμε να περνούν από το νου μας μόνο σκέψεις αγάπης, χαράς, δημιουργίας. Να αλλάξουμε τον προγραμματισμό μας, τις πεποιθήσεις που έχουμε έτσι ώστε να αγαπάμε τον κόσμο να βλέπουμε τα θετικά και όχι τα αρνητικά στοιχεία σε κάθε συνάνθρωπό μας. Να αποφεύγουμε την κριτική, να συγχωρούμε τους πάντες και τα πάντα.

Να τρέφουμε την ψυχή μας, όντας γενναιόδωροι με όλα τα όντα το Σύμπαντος που ερχόμαστε σ’ επαφή, να πηγαίνουμε στην εκκλησία και να συμμετέχουμε στα μυστήρια της θρησκείας μας

Να καλλιεργούμε τη διαίσθησή μας. Η ουσία της διαίσθησής μας είναι ότι υπάρχει μια απευθείας σύνδεση μεταξύ του ανθρώπινου νου και του συμπαντικού νου.

Τέλος πρέπει να συμφιλιωθούμε με την ιδέα του θανάτου, να συνειδητοποιήσουμε ότι με το θάνατο περνάμε από την ύλη στην Ουσία, ενώ όταν γεννιόμαστε περνάμε από την Ουσία στην ύλη. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι τελικά δεν πεθαίνουμε, απλώς αλλάζουμε συνειδητότητα και ζούμε σε άλλη διάσταση.

Συμπέρασμα:Tα πιστεύω μας αντικατοπτρίζουν το ποιοι είμαστε, και τι εμπνεόμαστε να γίνουμε.

Στην ουσία η δημιουργία της πραγματικότητάς μας, εξαρτάται από τον προγραμματισμό που έχουμε μέσα μας, ο οποίος ενεργοποιείται από την ένταση των συναισθημάτων μας, συντηρείται από την επικέντρωση των σκέψεών μας, και υλοποιείται από τη βεβαιότητα ή την αμφιβολία που έχουμε μέσα μας, ότι κάθε πρόθεσή μας μπορεί να γίνει άμεσα πραγματικότητα.

Η Φύση στέκει πάντα στην αξία, που εμείς αποδίδουμε στον εαυτό μας. Αν εμείς με τα πιστεύω μας και με τις πεποιθήσεις μας την περιορίζουμε, φταίμε μόνο εμείς και πρέπει να απαλλαγούμε από αυτά τα πιστεύω και αυτές τις πεποιθήσεις.

Η καρδιά μας μετατρέπει τα πιστεύω μας σε κύματα, που δονούνται σε συγκεκριμένη συχνότητα που εξαρτάται, από την ποιότητα των συναισθημάτων μας, που στέλνουν πληροφορίες σ’ όλο μας το σώμα κι όλο το Σύμπαν και έλκουν ό,τι μας συμβαίνει στη ζωή μας. Τα πιστεύω μας είναι ο τρόπος που φέρνουμε στη ζωή τα πρόσωπα, την περιουσία, τις καταστάσεις που ζούμε. Η υγεία μας, οι σχέσεις, η περιουσία μας τα πάντα εξαρτώνται και έλκονται από τα ενδόμυχα πιστεύω μας.

Η βεβαιότητά μας, καθώς και έντονα θετικά συναισθήματα ενθουσιασμού, χαράς, αγάπης που δονούνται στις ίδιες συχνότητες με αυτές τις Πηγής μας προκαλούν την κατάρρευση των πιθανοτήτων ή δυνατοτήτων, μέσα από το άπειρο πεδίο δυνατοτήτων του σύμπαντος, της Πηγής μας, και φέρουν στην πραγματικότητά μας αυτά που ζητάμε.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  από το  νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Spiritual Healer

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329, Ιστοσελίδα: www.afotopoulos.gr, email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Facebook: Alexios Fotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος

Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων».

Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00 Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

 

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας