Αυτοθεραπεία από πρήξιμο και πόνο στα δόντια της Τένιας Παναγιωτελίδου.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

 

Αυτοθεραπεία από πρήξιμο και πόνο στα δόντια της Τένιας Παναγιωτελίδου. 1

Τα δόντια σύμφωνα με την σύμφωνα με την Κινέζικη ιατρική επηρεάζονται απο το  μεσημβρινό του Παχέως εντέρου του οποίου η ενέργεια μπλοκάρεται από υποσυνείδητη ή συνειδητή θλίψη. Με αποτέλεσμα η ροή της ενέργειας να διακόπτεται στα ούλα και στις ρίζες των δοντιών μας και τότε έχουμε πρήξιματα, ουλίτιδα, κύστες και περιοδοντίτιδα.

Ξεμποκάροντας τον μεσημβρινό του παχέως εντέρου η ροή της ενέργειας επανέρχεται και το πρόβλημα αποκαθίσταται. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πάμε στον οδοντίατρο, ή δεν βουρτσίζουμε σχολαστικά δυό φορές την ημέρα τα δόντια μας. Πρόσωπικά πηγάινω κάθε τρίμηνο για καθαρισμό και έλεγχο, διότι εκτός απο το μπλοκάρισμα της ενέργειας η περιοντίτιδα δημιουργείται από πέτρα.

Το ξεμπλοκάρισμα της ενέργειας επαναφέρει τη ροή της ενέργειαας στα δόντια μας και συνδιασμό με τον καθαρισμό και την επίβλεψη του γιατρού μας έχουμε όλα μας τα δόντια έως τα βαθιά γεράματα μας.  Είμαι 61 χρονών κι εχω ολα μου τα δόντια εκτός απο ένα φρονιμίτη που αν γνωριζα αυτά που γνωρίζω δεν θα τον ειχα βγάλει.

Ξεμπλοκάροντας λοιπόν τον μεσημβρινό του παχέως εντέρου επαναφέρουμε την ροή της ενέργειας στα ούλα μας και στις ρίζες των δοντιών και απαλλασσόμαστε από πρήξιματα, ουλίτιδα, κύστες  στα δόντια και περιοδοντίτιδα, όπως έγινε με την Τένια Παναγιωτελίδου.

«Όπως λέει κι ο τίτλος του βιβλίου “έτσι γίνεται το θαύμα”, έτσι βίωσα κι εγώ το θαύμα στο βιωματικό σεμινάριο του κ. Αλέξη Φωτοπουλου! Μετά από εξαγωγή δοντιού το οποίο με ταλαιπώρησε δύο εβδομάδες, ξύπνησα το πρωί πάλι με πρησμένο μάγουλο. Το απόγευμα στις 6.30 είχα κανονίσει να πάω στο σεμινάριο για πρώτη φορά.

Μέχρι τώρα είχα παρακολουθήσει θεραπείες του μέσω ίντερνετ μόνο και είχα εφαρμόσει σε μένα το eft το οποίο έχει άριστα και άμεσα αποτελέσματα! Μόλις μπήκα στην αίθουσα ο κ. Φωτόπουλος με φώναξε να καθίσω δίπλα του, μιας και είδε το φουσκωμένο μάγουλο… Άρχισε να μου κάνει αυτοθεραπεία. Μου ξεμπλόκαρε τους μεσημβρινούς (μεσημβρινό παχέος εντέρου). Πονούσα αρκετά !

Δεν ξέρω πως να περιγράψω αυτό που έγινε μέσα σε μισή με μία ώρα, αλλά η φλεγμονή που είχα υποχώρησε, το μάγουλο ξεπρήστηκε κι εγώ πατούσα με τα δάχτυλα μου πάνω στο μάγουλο έκπληκτη για να συνειδητοποιήσω ότι δεν πονούσα!

Απίστευτο και για μένα και για τον κόσμο που με είδε από την αρχή του σεμιναρίου (υπάρχει σχετικό βίντεο στο YouTubeτο κανάλι Αλέξιος Φωτόπουλος). Τι να πω! Αν μου το λέγαν θα δυσκολευόμουν να το πιστέψω. Αλλά το έζησα!! Σ’ ευχαριστώ κύριε Αλέξη Φωτόπουλε για την εμπειρία που έζησα, για την ευλογία και την φώτιση που πήρα, για την ανθρωπιά και την αγάπη που ένιωσα και όλες τις πολύτιμες πληροφορίες σε θέματα υγείας κι αυτές που θα αντλήσω μέσα από τα βιβλία σας.

Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να γνωρίσω έναν Άνθρωπο τόσο απλό και ταπεινό, μα και τόσο ευλογημένο! Περιμένω το επόμενο σεμινάριο με ανυπομονησία. Σας ευχαριστώ από καρδιάς! Με σεβασμό και πολλή αγάπη»!(Τένια Παναγιωτελίδου)

«Έχω πάρει τα βιβλία «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»,  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων», ακούω τα cd καθημερινά μαζί με τα παιδιά και είναι καταπληκτικά! Σου δίνουν τόση δύναμη, κάθε σελίδα του βιβλίου είναι ξεχωριστή και διαβάζοντας την νιώθεις κάπως… ανεβαίνεις, κερδίζεις κάτι. Αποκτάς αυτοπεποίθηση ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Νιώθεις όμορφα, νιώθεις ευλογία νιώθεις τυχερός που τόσες πληροφορίες σου δίνονται μόνο με μια μικρή μηδαμινή αξία… κ. Φωτόπουλε σ’ ευχαριστώ και είμαι ευγνώμων». (Τένια Παναγιωτελίδου)

Δείτε το βίντεο με την αυτοθεραπεία από πρήξιμο και πόνο στα δόντια της Τένιας Παναγιωτελίδου που έγινε στο σεμινάριο μου στη Θεσσαλονίκη.

Ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του παχέως εντέρου επανέρχεται η ροή της ενέργειας  στα ούλα και στις ρίζες των δοντιών μας και τότε απαλλασσόμαστε από  πρήξιματα στα δόντια, ουλίτιδα, κύστες και περιοδοντίτιδα.

Ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό του παχέως εντέρου κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις στα σημεία LI9 και  LI10, καθώς και  LI9, LI10 και  LI3, LI4 αλλά και LI9, LI10 και  LI20,21. Όπως βλέπετε το σημαντικότερο σημείο που βοηθά τα δόνται είναι το LI9 και LI10.

Αυτοθεραπεία από πρήξιμο και πόνο στα δόντια της Τένιας Παναγιωτελίδου. 2

Αυτοθεραπεία από πρήξιμο και πόνο στα δόντια της Τένιας Παναγιωτελίδου. 3ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  από τα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Πηγή των Πάντων» και  «Ο Δρόμος προς τη Θέωση»

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τέσσερα βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Πηγή των Πάντων» «Ο Δρόμος προς τη Θέωση»σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τέσσερα βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, εν Χριστώ αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Ερευνητής.

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329,

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.

Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά. Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους.

Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρώστεια σημαίνει ά στερικό του ρώστους που σημαίνει δύναμη- ενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει. Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.

Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν. Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου επικοινωνήστε μαζί μου στο 6977349766, Αλέξης Φωτόπουλος, Συγγραφέας – Ερευνητής.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία. 

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας