Αυτοθεραπεία από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), βρογχίτιδα, εμφύσημα ξεμπλοκάροντας  τον μεσημβρινό του πνευμόνα.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Αυτοθεραπεία από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), βρογχίτιδα, εμφύσημα ξεμπλοκάροντας  τον μεσημβρινό του πνευμόνα. 1Η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) ωφείλεται στο πρόβλημα που δημιουργείτε  στους βρόγχους (βροχίτιδα) στις κυψελίδες (εμφύσημα) και κυρίως προέρχεται από διακοπή της ενέργειας που πηγαίνει στον πνεύμονα και αυτό προκαλείται από χρόνια συνειδητή ή  υποσυνείδητη θλίψη και από πολλές άλλες αιτίες. Το μυστικό σε αυτή την α- σθένεια και σε όλες τις ασθένειες είναι η επαναφορά της ενέργειας. Όταν επανέρχεται η ροή της ενέργειας παύει να υφίσταται  η ασθένεια, διότι ασθένεια σημαίνει  α στερητικό του σθένους, σθένος είναι η ενέργεια. Η μακροχρόνια διακοπή αυτή της ενέργειας στον πνεύμονα δημιουργεί απώλεια ιστού στις κυψελίδες (εμφύσημα) και κλείσιμο των βρόγχων (βρογχίτιδα). 

Αυτοθεραπεία από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), βρογχίτιδα, εμφύσημα ξεμπλοκάροντας  τον μεσημβρινό του πνευμόνα. 2Απαλλασσόμαστε από το Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) ξεμπλοκάροντας  τον μεσημβρινό του πνεύμονα, κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις  σε δύο σημεία. Κάνουμε σε όλα τα παρακάτω σημεία και κυρίως  στο LU11 που αφορά τις κυψελίδες (εμφύσημα) και στο LU10 (βρογχίτιδα) που αφορά τους βρόγχους.

ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΟΓΧΙΤΙΔΑ: Η χρόνια βρογχίτιδα είναι η φλεγμονή στους σωλήνες του αναπνευστικού που ονομάζονται βρόγχοι που δημιουργείται από το μπλοκάρισμα της ενέργεια από θλίψη και από πολλές άλλες αιτίες. Το μυστικό σε αυτή την α- σθένεια και σε όλες τις ασθένειες είναι η επαναφορά της ενέργειας. Όταν επανέρχεται η ροή της ενέργειας παύει να υφίσταται  η ασθένεια, διότι ασθένεια σημαίνει  α στερητικό του σθένους, σθένος είναι η ενέργεια.

Αυτοθεραπεία από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), βρογχίτιδα, εμφύσημα ξεμπλοκάροντας  τον μεσημβρινό του πνευμόνα. 3

Όταν οι βρόγχοι παθαίνουν φλεγμονή, διέρχεται λιγότερος αέρας από και προς τους πνεύμονες με αποτέλεσμα να σχηματίζεται  παχύρευστη βλέννα. Όταν οι βρόγχοι παραμένουν ερεθισμένοι και χωρίς ενέργεια για μεγάλο χρονικό διάστημα,  παράγονται συνεχώς μεγάλες ποσότητες βλέννας. Με αποτέλεσμα να παρεμποδίζεται η φυσιολογική ροή του αέρα , να προκαλείται συνεχής βήχας που τραυματίζει. τους πνεύμονες που αποφράζει περισσότερο τους βρόγχους από όπου διέρχεται ο αέρας. Το μπλοκάρισμα των σημείων αυτών από την έλλειψη  της ενέργειας (από τη θλίψη) δημιουργεία εστία ανάπτυξης μικροβίων και η κατάσταση γίνεται χρόνια βρογχίτιδα.

Αυτοθεραπεία από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), βρογχίτιδα, εμφύσημα ξεμπλοκάροντας  τον μεσημβρινό του πνευμόνα. 4ΕΜΦΥΣΗΜΑ: Το εμφύσημα ξεκινά με την καταστροφή των κυψελίδων των πνευμόνων που προέρχεται από το μπλοκάρισμα ενέργειας και από άλλες αιτίες.  Το μυστικό σε αυτή την α- σθένεια και σε όλες τις ασθένεις είναι η επαναφορά της ενέργειας. Όταν επανέρχεται η ροή της ενέργειας παύει να υφίσταται  η ασθένεια, διότι ασθένεια σημαίνει  α στερητικό του σθένους, σθένος είναι η ενέργεια.

Οι κυψελίδες βρίσκονται στην επιφάνεια του πνεύμονα και χρησιμεύουν για την ανταλλαγή του οξυγόνου της ατμόσφαιρας με το διοξείδιο του άνθρακα που παράγεται στο σώμα μας από τις καύσεις. Η καταστροφή δημιουργεί  μόνιμες βλάβες στον ιστό των πνευμόνων. Καθώς καταστρέφονται οι κυψελίδες, οι πνεύμονες μεταφέρουν όλο και λιγότερο οξυγόνο προς την κυκλοφορία του αίματος, προκαλώντας συντόμευση της αναπνοής. Το μπλοκάρισμα των σημείων αυτών από την έλλειψη  της ενέργειας (από τη θλίψη) δημιουργείται εστία ανάπτυξης μικροβίων και η κατάσταση γίνεται χρόνια κατάσταση δύσπνοιας που ονομάζεται εμφύσημα. Τα συμπτώματα του εμφυσήματος είναι βήχας, δύσπνοια, δυσκολία της αναπνοής και περιορισμένη αντοχή στην άσκηση.

Αυτοθεραπεία από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), βρογχίτιδα, εμφύσημα ξεμπλοκάροντας  τον μεσημβρινό του πνευμόνα. 5Απαλλασσόμαστε από το Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) ξεμπλοκάροντας  τον μεσημβρινό του πνευμόνα, κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις  σε δύο σημεία κυρίως δουλεύουμε τν μεσημβρινό LU11 που αφορά τις κυψελίδες (εμφύσημα) και στο LU10 που αφορά τους βρόγχους. Αλλά εννοείτε οτι κόβουμε μαχαίρι το κάπνισμα με τη βοήθεια του EFT που δείχνουμε πιο κάτω.

Ξεκινούμε τις μαλάξεις  κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις  σε δύο σημεία LU1 και  LU11,  αλλά και  LU1 και  LU10,  καθώς LU1 και  LU5 αλλά και LU5 και  LU11, LU11 και  LU7 καθώς και  LU1 και  LU10.

10-MES.PNEVMONA

Βλέπετε στο βίντεο πως με λίγο ξεμπλακάρισμα του μεσημβρινού του παχέως εντέρου η κυρία ανσαίνει καλύτερα, αυτό θέλει να επαναλαμβάνεται για αρκετό διάστημα διότι η ασθένεια είναι χρόνια και θέλει χρόνο να επανέλθει.

Olga Pantelopoulou: Έχω να πω ότι η μέθοδος αυτή που μας προτείνει ο κ. Φωτόπουλος συνέβαλε αποφασιστικά στην αυτοθεραπεία μου από ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισα με τους πνεύμονες. Έκτοτε την εφαρμόζω και για άλλα μικρότερα προβλήματα με επιτυχία. Εκφράζω τις ευχαριστίες μου!

Όλο το μυστικό είναι να απαλλαγούμε από τη θλίψη.  Θλιβόμαστε όταν χάνουμε την επαφή με τον ανώτερο εαυτό μας που ειναι η ψυχή μας, τότε βγαίνουμε από την πορεία μας, από τον σκοπό μας στη Γη, με αποτέλεσμα να μη νιώθουμε καμία ευχαρίστηση και ικανοποίηση από τη ζωή μας. Όμως, δεν φτάνει αυτό, ο ανώτερος εαυτός μας που είναι ο ουσιαστικός κυβερνήτης του σώματός μας, μας αρρωσταίνει, μας στέλνει μια ασθένεια για να συνέλθουμε, να χαμηλώσουμε το εγώ μας, να συνειδητοποιήσουμε την πραγματική φύση και να επανασυνδεθούμε με αυτήν και με την Πηγή μας.

Αν συνεχίσουμε να αισθανόμαστε ξεχωριστοί και ξεκομμένοι, να μας φταίνε οι πάντες κα τα πάντα γύρω μας και να τους κατηγορούμε συνεχώς, τότε οι ασθένειες επιμένουν και πολλαπλασιάζονται, έως ότου συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε σε λάθος δρόμο, ότι πρέπει απαλλαγούμε από τα αρνητικά συναισθήματα και επικεντρώσουμε τη συνείδησή μας στο φως και στην αγάπη για τους πάντες και τα πάντα. Τότε μόνο θα ενωθούμε με τον ανώτερο εαυτό μας και με την Πηγή μας και θα απαλλαγούμε από κάθε αυτοάνοση ασθένεια. Σε διαφορετική περίπτωση, η αυτοάνοση ασθένεια θα επεκταθεί και θα ενταθεί, έως ότου εξοντωθούμε εντελώς.
Για να απαλλαγούμε μακροχρόνια από τη θλίψη, την συναισθηματική απογοήτευση κάνουμε τα εξής:     
 1)Κάνουμε EFT  

   Για απαλλαγούμε από το φόβο απόρριψης και τη θλίψη που μας δημιουργεί  με τη διαδικασία του EFT. Όπου κάνουμε μαλάξεις στο σημείο πάνω από το στήθος (ST 16), λέγοντας παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν,  όπου εξέλαβα για απόρριψη την αυστηρότητα  ή  την διαμάχη των δικών μου, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου και να επικεντρώνω την συνείδησή μου στην αγάπη, στο φως. Είμαι φως, είμαι μια ψυχή γεμάτη φως, γεμάτη αγάπη, ο φόβος απόρριψης που από παρανόηση του υποσυνειδήτου του υποσυνειδήτου μου, βίωσα μικρός, σκέπασε την ψυχή μου, την απομόνωσε από την Πηγή μου κι έτσι ξεκομμένος βίωνα μέχρι σήμερα, φόβο, θλίψη, θυμό, ανασφάλεια, ενοχές. Από σήμερα που συνειδητοποίησα ότι όλα τα προβλήματά μου οφείλονται στο φόβο απόρριψης που βίωσα, από παρανόηση του υποσυνειδήτου μου μικρός, τώρα βιώνω το φόβο απόρριψης για να απαλλαγώ. Κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία που δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα, τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας στο φόβο απόρριψης και στο θυμό ή σε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα θέλουμε να απενεργοποιήσουμε.

04-SHMEIA-KSEK.ENERG.KENTR

2)Επαναπρογραμματίζουμε το υποσυνείδητό μας

Επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου με τα cd που περιέχουν τα βιβλία μου «Έτσι  Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», “Η Πηγή των Πάντων” αναπρογραμματίζετε το υποσυνείδητό σας, με αποτέλεσμα να σας  αλλάζουν τον τρόπο που μεταφράζεται τα γεγονότα και κατ’ αυτό τον τρόπο παύετε να μπαίνετε σε συναγερμό, να θυμώνετε, να μπλοκάρεται την ενέργεια στους μεσημβρινούς σας και να αρρωσταίνετε το σώμα σας και τα όργανά σας.

3) Μυούμαστε στην αγάπη

Μύηση στην αγάπη, στα δωρεάν σεμινάρια ή στις εκπομπές μου, βλέποντας την ανιδιοτελή, χωρίς    όρους αγάπη στα μάτια μου, βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον  αγαπάτε, πλήρως χωρίς όρους, ξεκλειδώνει η καρδιά σας, η αντλία της αγάπης που έχετε μέσα σας επαναλειτουργεί και μπορεί να λαμβάνει αλλά και να  δίνει αγάπη χωρίς όρους. Όταν έχετε αγάπη μέσα σας άγετε τα πάντα, έχετε  όλο τον κόσμο δικό σας. Με την αγάπη χωρίς όρους λοιπόν που σας εκπέμπω,  στο πρόσωπο μου βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε. Όπως βλέπουμε στην μαρτυρία της

3)Συμμετέχουμε επίσης στα μυστήρια  και τις τελετές της θρησκείας μας

Συμμετέχουμε επίσης στα μυστήρια  και τις τελετές της θρησκείας μας, μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ψυχές και πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας, το Θεό, τον Κύριο. Όταν συγχωρούμε, μειώνουμε το εγώ μας, συμμετέχουμε στις τελετές και τα  μυστήρια της εκκλησίας μας, τότε ενωνόμαστε με την Πηγή μας και τότε  ο φόβος κι ο θυμός εξαφανίζεται και δονούμαστε στις συχνότητες της αγάπης.

Η Χάρη του Θεού, το Άγιο Πνεύμα έρχεται  μέσα μας και μας φωτίζει συνεχώς. Εδώ είναι το μυστικό, στην εκκλησία όταν πηγαίνετε να κοινωνάτε πάντα, γιατί λαμβάνετε τις δονήσεις της αγάπης χωρίς όρους του Κυρίου, αισθάνεστε γαλήνη, πληρότητα μέσα σας. Αυτά που σας λέω δεν είναι θεωρία τα βιώνω συνεχώς όταν κοινωνώ κι όταν κοινωνάμε κάθε εβδομάδα τότε βιώνουμε γαλήνη, πληρότητα, αγάπη χωρίς όρους καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδος. Τα μυστήρια μας τα δίδαξαν οι αρχαίοι Έλληνες οι οποίοι είχαν συνειδητοποιήσει ότι με τα μυστήρια ενωνόντουσαν με την Πηγή τους, βίωναν την πραγματική, πνευματική τους φύση. Για αυτό οι αρχαίοι Έλληνες γνωρίζοντας τα μυστικά αυτά είχαν φθάσει στην κορυφή του κόσμου, ενώ εμείς που τα αφήσαμε έχουμε κατρακυλήσει στο πάτο.

Αυτοθεραπεία από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), βρογχίτιδα, εμφύσημα ξεμπλοκάροντας  τον μεσημβρινό του πνευμόνα. 6Όλα τα παραπάνω είναι αποσπάσματα  από το νέο μου βιβλίο και από τα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»,  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων».

Τα τρία βιβλία μου σας βοηθούν όσο δεν φαντάζεστε εκτός από την ηρεμία την αγάπη την ασφάλεια που θα σας γεμίσουν, περιέχουν τους μεσημβρινούς που μπορείτε να ξεμπλοκάρεται  για να είστε καλύτερα, αλλά κυρίως περιέχουν cd που επαναπρογραμματίζουν το υποσυνείδητό και σας βοηθούν να αισθάνεστε καλυτέρα και να μην μπαίνετε σε συναγερμό

Τα βιβλία μπορώ να τα στείλω με έκπτωση  έξοδα αποστολής πληρωμένα  http://www.afotopoulos.gr/arthra/276-ta-tr-ia-moy-vivlia-mia-zvh-gemati-fos-etsi-ginetai-to-thavma-h-phgh-ton-pantvn

επικοινωνήστε μαζί μου στο 6977349766 ή στείλτε τη διεύθυνση και το κινητό σας είμαι στη διάθεση σας.

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, εν Χριστώ αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Εναλλακτικός θεραπευτής

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329,

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία.

 

 

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας