Διατροφή και εναλλακτικοί τρόποι για την απαλλαγή από όζους στο θυρεοειδή αδένα.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Διατροφή και εναλλακτικοί τρόποι για την απαλλαγή από όζους στο θυρεοειδή αδένα. 1Πολλές φορές, ο οργανισμός, για να περιορίσει την αρνητική ενέργεια από τα αρνητικά συναισθήματα ή τις τοξίνες, την περικλείει με μυϊκό ιστό και δημιουργεί ογκίδια τους ονμαζόμενους όζους, των οποίων η πλειονότητα είναι καλοήθης.

Βέβαια, αν συνεχίσουμε να βιώνουμε έντονα αρνητικά συναισθήματα, οι όζοι αυτοί μετατρέπονται σε κακοήθεις, διότι τα κύτταρα από την αρνητική ενέργεια, αλλά και από την απενεργοποίηση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, εκφυλίζονται. Το DNA που υπάρχει στον πυρήνα τους διασπάται και τότε το κύτταρο χάνει τις οδηγίες αναπαραγωγής και θανάτου, με αποτέλεσμα να αναπτύσσεται άναρχα και να γίνεται καρκινογόνο.

Διατροφή και εναλλακτικοί τρόποι για την απαλλαγή από όζους στο θυρεοειδή αδένα. 2Για την καταπολέμηση των οζιδίων στον θυρεοειδή η Dr Sandra Cabot προτείνει την εξης διατροφή και συμπληρώματα:

  • Συμπλήρωμα selenomethionine, το οποίο παρέχει στον οργανισμό 100 mcg σελήνιο την ημέρα. Το ένζυμο 5-deiodinase, το οποίο μετατρέπει την ανενεργή θυροξίνη Τ4 σε ενεργή Τ3, εξαρτάται από το σελήνιο.

  • Διατροφή και εναλλακτικοί τρόποι για την απαλλαγή από όζους στο θυρεοειδή αδένα. 3Συνεχής κατανάλωση θαλασσινών, φυκιών, διότι η όζοι στον θυρεοειδή παρατηρούνται σε γυναίκες (έξι φορές περισσότερο από ό,τι σε άνδρες που έχουν έλλειψη σε ιώδιο).

  • Διατροφή και εναλλακτικοί τρόποι για την απαλλαγή από όζους στο θυρεοειδή αδένα. 4Συνεχής κατανάλωση καρυδιών και σπόρων, διότι περιέχουν μέταλλα και σημαντικά λιπαρά οξέα.

  • Διατροφή και εναλλακτικοί τρόποι για την απαλλαγή από όζους στο θυρεοειδή αδένα. 5Να πίνουμε φρεσκοστυμμένο χυμό από σπανάκι, Διατροφή και εναλλακτικοί τρόποι για την απαλλαγή από όζους στο θυρεοειδή αδένα. 6καρότο,

  • Διατροφή και εναλλακτικοί τρόποι για την απαλλαγή από όζους στο θυρεοειδή αδένα. 7κόκκινο ραδίκι,

  • Διατροφή και εναλλακτικοί τρόποι για την απαλλαγή από όζους στο θυρεοειδή αδένα. 8πορτοκάλια και λεμόνια.

  • Αποφυγή προϊόντων που δημιουργούν βλέννα:

Διατροφή και εναλλακτικοί τρόποι για την απαλλαγή από όζους στο θυρεοειδή αδένα. 9όπως μαργαρίνη,

υδρογονωμένα φυτικά λάδια,

γαλακτοκομικά προϊόντα,

Διατροφή και εναλλακτικοί τρόποι για την απαλλαγή από όζους στο θυρεοειδή αδένα. 10τηγανισμένες και επεξεργασμένες τροφές.

Όταν έχουμε κύστη στον θυρεοειδή.

κατά την Dr Sandra Cabot, πρέπει να αποφεύγουμε συστηματικά

Διατροφή και εναλλακτικοί τρόποι για την απαλλαγή από όζους στο θυρεοειδή αδένα. 11όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα,

αλλά και τις τροφές που περιέχουν ή προέρχονται από γάλα,

όπως το βούτυρο,

τα παγωτά, το γιαούρτι,

διότι τα γαλακτοκομικά προϊόντα μπορούν να συντελέσουν στην αύξηση της κύστης.

   Εμείς, βέβαια, πάντα προτείνουμε απενεργοποίηση των συνειδητών ή ασυνείδητων αρνητικών συναισθημάτων, καθώς και ξεμπλοκάρισμα του 5ου ενεργειακού κέντρου στον λαιμό, που επηρεάζει τον θυρεοειδή αδένα.

Διατροφή και εναλλακτικοί τρόποι για την απαλλαγή από όζους στο θυρεοειδή αδένα. 12Ο θυρεοειδής χρησιμοποιεί το αμινοξύ τυροσίνη για να παράγει θυροξίνη, γι’ αυτό η χορήγηση τοροσίνης  μερικές φορές (όταν δεν έχουμε αυτοάνοσο Hashimoto) βοηθά να ξεπεράσουμε τον υποθυρεοειδισμό.

Η τυροσίνη είναι ένα αμινοξύ που είναι απαραίτητο για την παραγωγή των ορμονών του θυρεοειδή αδένα, βρίσκεται στα ψάρια, στα δημητρικά ολικής άλεσης, στα πουλερικά, μπανάνες, στα φασόλια και τους ξηρούς καρπούς. 

Πολλές φορές, η διαταραχή στον θυρεοειδή αδένα προκαλεί έλλειψη γονιμότητας, διότι επηρεάζει την παραγωγή οιστρογόνων και την ικανότητα της γυναίκας να παράγει ωάρια.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η ρίζα των προβλημάτων του θυρεοειδή αλλά και της έλλειψης γονιμότητας βρίσκεται στα συνειδητά ή ασυνείδητα καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα.

Όταν αισθανόμαστε απειλή μέσα μας, διαμέσου του τρίτου ματιού στέλνουμε ηλεκτρομαγνητικά κύματα στον υποθάλαμο και αυτό στον επικεφαλής των αδένων στην υπόφυση ότι βρισκόμαστε σε κίνδυνο και πρέπει να μειώσουμε τον μεταβολισμό μας (διαταραχή στον θυρεοειδή) και να σταματήσουμε τη διαδικασία της αναπαραγωγής.

Τα φάρμακα δεν θεραπεύουν τη θυρεοειδίτιδα Hashimoto, όπως γνωρίζουμε, μόνο όταν απενεργοποιήσουμε βαθιά μέσα μας τα αρνητικά συναισθήματα το ανοσοποιητικό σύστημα θα πάψει να επιτίθεται στον θυρεοειδή αδένα.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα παγιδευμένα αρνητικά συναισθήματα είναι θαμμένα βαθιά στο υποσυνείδητό μας στον ερπετικό και συναισθηματικό εγκέφαλο και βάζουν σε συναγερμό το αυτόνομο νευρικό μας σύστημα, δημιουργώντας θυρεοειδή, φλεβίτιδα, ινομυώματα, κύστες στο στήθος και στις ωοθήκες, αρρυθμίες στην καρδιά, αυτοάνοσα νοσήματα.

Διατροφή και εναλλακτικοί τρόποι για την απαλλαγή από όζους στο θυρεοειδή αδένα. 13Δια μέσου του υποθαλάμου που βρίσκεται στον συναισθηματικό ή ενεργειακό εγκέφαλο, στην επίφυση και, τέλος, με κύματα διεγείρεται η υπόφυση, η οποία διεγείρει ολόκληρο το ενδοκρινικό σύστημα.  Η υπόφυση στέλνει τον νευροχημικό αγγελιαφόρο (ορμόνη) την TSH (Thyroid Stimulating Hormone) στον θυρεοειδή αδένα, για να τον διεγείρει να παράγει την αδρανή θυρεοειδή ορμόνη που ονομάζεται Τ4.

  Η κυριότερη δουλειά του θυρεοειδή είναι να διεγείρει τον μεταβολισμό και έτσι να επηρεάζει κάθε λειτουργία του σώματος. Η λειτουργία του θυρεοειδή αδένα επίσης επηρεάζει το μυοσκελετικό σύστημα καθώς και τη μνήμη μας.

Οι θυρεοειδείς ορμόνες αλληλεπιδρούν με τις βασικές ορμόνες του σώματος, όπως είναι η κορτιζόλη, η ινσουλίνη, η τεστοστερόνη και τα οιστρογόνα. Η εντολή για την έκκριση της θυρεοειδούς ορμόνης (TRH), καθώς και της TSH δίνεται από την υπόφυση και τον υποθάλαμο και αν όλα λειτουργούν καλά η αδρανής Τ4 μετατρέπεται σε ενεργή Τ3.

Απαλλαγή από όζους στο θυρεοειδή αδένα.

Η ενέργεια επανερχεται στο θυρεοειδή και τότε οι όζοι εξαφανίζονται, οταν κάνουμε μαλάξεις στην μέσα  (LV 2) και ίδιο σημείο στην έξω πλευρά στη βάση του δακτύλου του ποδιού (SP 2)  που είναι ο μεσημβρινός της σπλήνας πάγκρεας.

  Μεσημβρινός ύπατος

Για να έχουμε μονιμότερα αποτελέσματα πρέπει να απενεργοποιησουμε το θυμό,  δουλεύουμε όλο το μεσημβρινό του ύπατος κάνουμε ταυτόχρονα μαλάξεις (όσο δυνατά μπορούμε)  στα δύο άκρα του μεσημβρινού στην μέσα πλευρά της βάσης του μεγάλου δακτύλου του ποδιού (LV2) και αναμέσα στο τελευταίο και προτελευταίο πλευρό μας (LV14).

Στη συνέχεια κρατόντας το ένα άκρο κάνουμε μαλάξεις και στα σημεία κάτω από το γόνατο στη μέσα πλευρά του ποδιού (LV 8)  και πάνω από τον αστράγαλο στη μέσα πλευρά του ποδιού (LV 5), σ όλα αυτά τα σημεία έχω ετικέττες και είναι εύκολο να τα βρείτε στο παρακάτω γράφημα του μεσημβρινού του ύπατος.

12-MES.HPATOS

Μεσημβρινός Σπλήνας Πάγκρεας:

Η άμεση λύση για να απαλλαγούμε από την ανασφάλεια και να απαλλαγούμε από τον υποθηρεοειδισμό είναι να ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό της Σπλήνας – Πάγκρεας, κάνουμε μαλάξεις ταυτόχρονα  στην αρχή του μεσημβρινού (Sp2) που βρίσκεται στην έξω πλευρά του μεγάλου δακτύλου του ποδιού και στο τέλος του μεσημβρινού (Sp21),  κάνουμε επίσης μαλάξεις και στα σημεία Sp10, Sp9, Sp 6, οι μαλάξεις πρέπει να γίνουν δυνατά και να επαναλαμβάνονται αρκετές φορές την ημέρα έως ότου φθάσουμε στο σημείο να μην νοιώθουμε καθόλου πόνο. όπως δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα:

14-MES.SPLHNAS

Μαρτυρίες αυτοθεραπείας από υποθυρεοειδισμό.

Μαρτυρία της Αθηνά Δαρζέντα για αυτόθεραπεία από όζους στο θυρεοειδή αδένα:

 Διατροφή και εναλλακτικοί τρόποι για την απαλλαγή από όζους στο θυρεοειδή αδένα. 14“Είδα κάποια στιγμή στην τηλεόραση στο Κόντρα channel τον Αλέξη Φωτόπουλο, τον επισκέφτηκα στα σεμινάρια αλλά και ιδιαιτέρως οπού έκανε θεραπεία με τους μεσημβρινούς. Η διαίσθησή μου, μου έλεγε ότι θα με βοηθήσει αυτός ο άνθρωπος.. Είχα διάφορα προβλήματα και εκτός των άλλων είχα και όζους στο θυρεοειδή περίπου 8 χιλιοστά αριστερά και 10 χιλιοστά δεξιά. Μου είπαν πως έπρεπε να κάνω εγχείρηση εάν μεγαλώσουν πολύ.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας πονούσα πολύ, αλλά και αργότερα όταν άρχισε να ισορροπεί η ενέργεια πονούσα λιγότερα και ο πόνος έφυγε, όπως μου είπε ο Α. Φωτόπουλος ήταν φυσιολογικό. Συνέχισα να πιέζω το σημείο που ενεργειακά επηρεάζει τον θυρεοειδή στην βάση του μεγάλου δακτύλου του ποδιού από την έξω και την μέσα πλευρά.

Ιδίως από τη μέσα πλευρά του μεγάλου δακτύλου που αφορά το μεσημβρινό του ύπατος. Η θεραπεία επαναλήφτηκε τρεις φορές και ύστερα από τρεις μήνες πήγα και έκανα εξετάσεις και διαπίστωσα ότι οι δύο όζοι είχαν φύγει εντελώς. Ήταν κάτι το απίστευτο. Εκτός από τις μαλάξεις στους μεσημβρινούς, αυτός ο άνθρωπος έχει θεραπευτική ενέργεια που σε βοηθάει, είμαι πολύ ευχαριστημένη και τον ευχαριστώ πολύ (όποιος θέλει να μάθει λεπτομέρειες μπορεί να πάρει το τηλέφωνο μου από τον κύριο Φωτόπουλο)”.

Συμπέρασμα: Τα αρνητικά συναισθήματα και το στρες που προκαλούν, είναι η κυριότερη αιτία της μείωσης της TSH και Τ4. Η κορτιζόλη που εκκρίνεται με το στρες αυξάνει τις φλεγμονές και μειώνει άμεσα τις παραπάνω ορμόνες αλλά και τις ορμόνες όπως η τεστοστερόνη.

Χρειάζεται να απελευθερωθούμε από τον υποσυνείδητο φόβο απόρριψης που μας θέτει το σώμα σε συναγερμό με την διαδικασία του θυμού.

Χρειάζεται να τολμήσουμε να συγχωρέσουμε τους εχθρούς μας και τον εαυτόν μας, χρειάζεται ν’ ανοίξουμε την καρδιά μας για μπει μέσα μας μια ηλιαχτίδα φωτός που θα μας εξαφανίσει το σκοτάδι που μας δημιουργεί το θυρεοειδή και όλες τις ασθένειες.

Η εξομολόγηση είναι το μυστήριο που μας καθαρίζει, μας απαλλάσσει από τις ενοχές, μας ξεπλένει από κάθε φόβο αρνητισμό σκοτάδι που έχουμε μέσα μας και η θεία κοινωνία μας γεμίζει.

Όταν γεμίσουμε φως και αγάπη τα προβλήματα του θυρεοειδή, καθώς και κάθε ασθένεια που είναι σκοτάδι εξαφανίζεται.

Τροφές που βοηθούν τον υποθυρεοειδισμό είναι τα φύκια Κελπ και γενικά τα φύκια που περιέχουν ιώδιο, τα ψάρια που περιέχουν Ωμέγα-3 και τα σκούρα πράσινα φύλλα που περιέχουν βιταμίνη Α.

Αποφεύγουμε γλουτένη, μεγάλες ποσότητες πρωτεΐνης σόγιας, αποφεύγουμε το μπρόκολο, και το λάχανο. Λαμβάνουμε συμπληρώματα σεληνίου, ιωδίου, ψευδάργυρου, βιταμινών Α και D, αλλά και Ωμέγα-3.

Προοδευτικοί γιατροί σήμερα, όπως ο Dr Mark Hyman, προτείνουν να μην πάρουμε φάρμακα που αντικαθιστούν την ορμόνη του θυρεοειδή αν δεν αλλάξουμε τον τρόπο ζωής και διατροφής, αν δεν πάρουμε σελήνιο ιώδιο, ψευδάργυρο, βιταμίνες Α και D αλλά και Ωμέγα-3, που βοηθά τον θυρεοειδή να λειτουργήσει φυσιολογικά.

     Η λήψη φάρμακου καθιστά ανενεργή τη λειτουργία του θυρεοειδή αδένα. Η οριστική θεραπεία του θυρεοειδή προέρχεται από την απενεργοποίηση την απενεργοποίηση των αρνητικών συναισθημάτων κυρίως του θυμού και της ανασφάλειας, καθώς και το ξεμπλοκάρισμα του κέντρου του λαιμού.

Περισσότερα για το θυρεοειδή θα βρείτε στο βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», εκδόσεις Εμπειρία.

Η ουσιαστική θεραπεία του θυρεοειδή όμως γίνεται με την απελευθέρωση από την κύρια αιτία που είναι ο φόβος απόρριψης και όλα τα αρνητικά συναισθήματα. Η απελευθέρωση από τα αρνητικά συναισθήματα κυρίως από την ανασφάλεια και το θυμό τα οποία, δίνουν εντολή διαμέσου του υποθαλάμου στην υπόφυση να μειώσει τον μεταβολισμό μας, εκκρίνοντας λιγότερη θυροξίνη.

Είναι καλό να απενεργοποιήσουμε όλα τα σημαντικά σημεία του οργανισμού μας αλλά και να απενεργοποιήσουμε τα αρνητικά συναισθήματα με τη μέθοδο EFT:

Όπου κάνουμε μαλάξεις στο σημείο πάνω από το στήθος (ST 16), λέγοντας παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου και να επικεντρώνω την συνείδησή μου στην αγάπη, στο φως, το Χριστό.

Από σήμερα που συνειδητοποίησα ότι όλα τα προβλήματά μου οφείλονται στο φόβο απόρριψης που βίωσα από παρανόηση του υποσυνειδήτου μου βιώνω το φόβο απόρριψης για να απαλλαγώ.

Κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία που δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα, τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας στο φόβο απόρριψης ή σε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα θέλουμε να απενεργοποιήσουμε.

(Τεχνικές απελευθέρωσης συναισθημάτων) EFT

eftnew

Περισσότερα για το EFT, περισσότερες μεθόδους για την απενεργοποίηση των αρνητικών συναισθημάτων, καθώς και τα CD που επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο μας, περιέχονται στα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», εκεί θα βρείτε και όλα τα σημεία των μεσημβρινών του συκωτιού και της σπλήνας καθώς και τους υπόλοιπους μεσημβρινούς που χρειάζεται να απενεργοποιήσουμε το θυμό και την ανασφάλεια για να απαλλαγούμε από τα προβλήματα του θυρεοειδή.

Δεν έχουμε παρά να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας, να αλλάξουμε τον τρόπο που μεταφράζουμε τα γεγονότα, να απενεργοποιήσουμε τα αρνητικά συναισθήματα που μας δημιουργούν τις φλεγμονές,.

Διατροφή και εναλλακτικοί τρόποι για την απαλλαγή από όζους στο θυρεοειδή αδένα. 15ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  από τα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων»

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, εν Χριστώ αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Εναλλακτικός Θεραπευτής

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329, Ιστοσελίδα: www.afotopoulos.gr, email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Alexios Fotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος. Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων». Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00 Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία. 

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας