Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 1Μπορούμε να απαλλαγούμε  από  τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida.

Απάλλασσόμαστε από τα αρνητικά συναισθήματα τα οποία διακόπτουν την ενέργεια και δημιουργούν ένα περιβάλλον εχθρικό για τον προσφιλή μας βακτήρια και ιδανικό για τα παθογόνα βακτήρια.

Δυσβίωση είναι μια κατάσταση  όπου το σώμα μας δυσλειτουργεί, είναι γεμάτο τοξίνες και οφείλεται στην έλλειψη φιλικών προβιοτικών ή στην υπεροχή των παθογόνων μικροβίων πάνω στα φιλικά βακτήρια.

Τα  προβιοτικά μαζί με τα ένζυμα είναι οι μικροοργανισμοί που τρέχουν το σώμα μας και κυριολεκτικά μας διατηρούν στη ζωή. Τα προβιοτικά βακτήρια  είναι μονοκύτταροι οργανισμοί και είναι δέκα φορές περισσότεροι από ότι τα κύτταρα του σώματός μας. Τα φιλικά προς τον άνθρωπο προβιοτικά βακτήρια  συντελούν  στο 60% της δυναμικότητας  του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Περίπου 100 τρισεκατομμύρια προβιοτικά βακτήρια ζουν στο πεπτικό μaς σύστημα. 

    Η αλήθεια όμως  για τα βακτήρια που έχουμε στα έντερα μας, σύμφωνα με τον κορυφαίο καθηγητή χειρουργικής και γαστρεντερολογίας  Hiromi Shinya  είναι 30% εχθρικά, 20% προσφιλή  και 50% ενδιάμεσα  τα οποία  άλλοτε  συγχρονίζεται με τα  προσφιλή και άλλοτε συγχρονίζονται με υα εχθρικά για τον οργανισμό μας ανάλογα με τη διατροφή μας και τον τρόπο ζωής μας.

Τα εχθρικά βακτήρια αποσυνθέτουν  τροφές με ατελή πέψη και  παράγουν τοξικά αέρια.  Όταν το περιβάλλον των έντερων διαταραχθεί  αρχίζουν να εμφανίζονται διάφορες ασθένειες.

    Τα φιλικά προς τον άνθρωπο προβιοτικά βακτήρια  δημιουργούν την εντερική χλωρίδα, η οποία προφυλάσσει  και δεν αφήνει να περάσουν στο αίμα μας πρωτεΐνες που δεν έχουν διασπασθεί, οι οποίες αν περάσουν στο αίμα, δημιουργούν συναγερμό στο ανοσοποιητικό  μας σύστημα που όταν επέμβει, δημιουργεί , φλεγμονές και αλλεργίες. Τα περισσότερα προβιοτικά βακτήρια τα παίρνουμε όταν γεννιόμαστε όταν  το στόμα του μωρού περνά από τον κόλπο της μητέρας, αλλά και  τον θηλασμό.

Για αυτό παιδιά που γεννιούνται με καισαρική και δεν θηλάζουν έχουν σοβαρά προβλήματα στο ανοσοποιητικό σύστημα. Το μητρικό γάλα είναι γεμάτο Bifidobacteria  που αποτελούν την πλειονότητα  των βακτηριδίων του παχέως εντέρου. Τα  βακτήρια παράγουν αντιβιοτικά που βοηθούν το ανοσοποιητικό μας σύστημα, μερικά από αυτά τα αντιβιοτικά   διεγείρουν τα  και Β κύτταρα του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

    Πολλά προβιοτικά επίσης παράγουν  γαλακτικό οξύ, οξικό υπεροξείδιο  του υδρογόνου. Το γαλακτικό οξύ δημιουργεί όξινο περιβάλλον στο έντερο το οποίο δεν αφήνει την ανάπτυξη μη φιλικών μικροβίων αλλά και συντελεί στην απορρόφηση όπως  των μετάλλων, ιχνοστοιχείων και κυρίως του ασβεστίου και του σιδήρου. Εκτός από τα φιλικά βακτήρια υπάρχουν τα παθογόνα ή εχθρικά για τον άνθρωπο βακτήρια όπως ο  Στρεπτόκοκκος, τα όποια με τις εκκρίσεις τους τοξινώνουν όλο μας το σώμα και δημιουργούν πρόβλημα στο ανοσοποιητικό μας σύστημα.

     Τα προβιοτικά επίσης,  παράγουν τις βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β12, φολικό οξύ και Κ. Τα βακτήρια παίζουν σημαντικότατο ρόλο για τη μείωση και θεραπεία των φλεγμονών του εντέρου. Βοηθούν σημαντικότατα στην διάσπαση των αμινοξέων και στην αποφυγή αλλεργιών και φλεγμονών. Βοηθούν σημαντικά στη δημιουργία της περισταλτικής κίνησης του πεπτικού μας συστήματος και του εντέρου. Παράγουν επίσης  μυκητοκτόνα  όπως  acidophillin, bifidin, υπεροξείδιο του υδρογόνου.

     Δυσβίωση είναι μια κατάσταση  όπου το σώμα μας δυσλειτουργεί, είναι γεμάτο τοξίνες και οφείλεται στην έλλειψη φιλικών προβιοτικών ή στην υπεροχή των παθογόνων μικροβίων πάνω στα φιλικά μικρόβια.

Προβλήματα της κατάστασης δυσβίωσης είναι η δυσλειτουργία του πεπτικού συστήματος, δυσκοιλιότητα, διάρροια, έλλειψη του συμπλέγματος βιταμινών Β, κούραση, απώλεια μνήμης, κατάθλιψη, αργή κίνηση του εντέρου, μουδιάσματα στα χέρια και στα πόδια, αδυναμία στους μυς και διαταραχές στον ύπνο.

Τα απορρίμματα από τα παθογόνα βακτήρια γεμίζουν το αίμα μας νευροτοξίνες, επηρεάζοντας τα κύτταρα μας, τον εγκέφαλο μας το νευρικό μας σύστημα, τους ιστούς μας και όλα τα όργανα μας. Το Α και το Ω της αποτοξίνωσης είναι η αποκατάσταση της χλωρίδας του εντέρου μας.

Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 2Escherichia coli (E. coli)

H Escherichia coli (E. coli)  είναι μεγάλη οικογένεια βακτηρίων, ορισμένα από αυτά  δεν είναι επιβλαβή για την ανθρώπινη υγεία. Τα περισσότερα όμως είναι παθογόνα για τον οργανισμό βακτήρια και προκαλούν διάρροια, ουρολοιμώξεις, τσούξιμο στην ούριση, κάψιμο στην ουρήθρα, αναπνευστικά προβλήματα, πνευμονία, προβλήματα στον προστάτη,  πόνος, δυσφορία, κολικοί, ναυτία και εμετός.

Τα παθογόνα Ε. Coli κυρίως στις ουρολοιμώξεις, πυελονεφρίτιδα οφείλονται σε μπλοκάρισμα στον μεσημβρινο της ουροδόχου κύστης και νεφρών. Αλλά κε κολοβακτιρίδια που συσσωρεύονται στο παχύ έντερο.

Τα E. coli επίσης τα λαμβάνουμε  μέσω κατανάλωσης μολυσμένου νερού ή φαγητού, όπως ωμών λαχανικών, από μισομαγειρεμένο κρέατος, από  μη παστεριωμένου γάλακτος τότε έχουμε τότε προσβαλεται ο βλενογόνος του εντέρου και έχουμε διάρροια με αίμα.

Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 3Candida- Καντιντίαση.

Η καντιντίαση είναι λοίμωξη από τον μύκητα Candida, κυρίως του Candida albicans και δημιουργεί πρόβλημα στο δέρμα, στα γεννητικά όργανα, στο στόμα, στο σφάρυγγα, στον οισοφάγο και στο αίμα.

Ο μύκητας αυτός φυσιολογικά είναι  σε μικρή ποσότητα στο σώμα μας όμως από το μπλοκάρισμα της ενέργειας  και την απενεργοποιήση του αμυντικού μς συστήματος από τα αρνητικά συναισθηματα και από τα πολλά φάρμακα βρίσκει πεδίο για να αναπτυχθεί.

Η υπερανάπτυξη της Candida οδηγεί σε διαταραχή της ισορροπίας του οργανισμού, σε φλεγμονή σε κολπίτιδα και στοματίτιδα.

Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια (E. Coli) και τους μύκητες (Candida).

    Με προβιοτικά.

Η έλλειψη προβιοτικών φθείρει τη βλεννώδη μεμβράνη του εντέρου με αποτέλεσμα  να μας δημιουργείται  σπαστικότητα  και φλεγμονές στο έντερο, επίσης αφήνονται να  περνούν στο αίμα αδιάσπαστες πρωτεΐνες και τοξίνες, τις οποίες το ανοσοποιητικό σύστημα εκλαμβάνει σαν αντιγόνα  και ξεκινά τη διαδικασία φλεγμονής (αλλεργία, τροφική δυσανεξία).

Τα προβιοτικά διασπούν τις αδιάσπαστες πρωτεΐνες και καθαρίζουν τις τοξίνες από τον οργανισμό καθώς και προφυλάσσουν την βλεννώδη μεμβράνη του εντέρου. 

Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 4Τα Lactobacillus acidophilus (kefir, γιαούρτι) βοηθούν την απορρόφηση ασβεστίου, και δημιουργούν εχθρικό περιβάλλον για τους μύκητες του εντέρου αλλά και του κόλπου των γυναικών, αλλά βοηθούν και κατά της διόγκωσης του προστάτη.

     Ο  Dr Clive Backster έχει αποδείξει ότι όλοι οι μικροοργανισμοί όπως τα βακτήρια έχουν απέραντη νοημοσύνη και δυνατότητα επικοινωνίας. Τα προβιοτικά έχουν την δυνατότητα να παράγουν αντιβιοτικά, ανάλογα με τον εχθρό που έχουν απέναντί τους. Επηρεάζονται από τη συνείδησή  μας, έχουν την δυνατότητα να εντοπίσουν και να βρουν τον κάθε εχθρό.

Τα εχθρικά βακτήρια, οι ιοί, τα καρκινογόνα κύτταρα έχουν την ικανότητα να προφυλάσσονται από φάρμακα, χημειοθεραπείες που χρησιμοποιούμε. Όταν εμείς με τα αντιβιοτικά, τα φάρμακα και τις χημειοθεραπείες μαζί με τα εχθρικά  μικρόβια και τα καρκινογόνα κύτταρα σκοτώσουμε και τα ένζυμα και τα φιλικά στο οργανισμό μας προβιοτικά  βακτήρια, τότε όταν ο εχθρός ανατιναχθεί και επιτεθεί μένουμε χωρίς φυσική άμυνα και αρρωσταίνουμε.

Ενώ αν είχαμε δυνατό το αμυντικό μας σύστημα, αν είμαστε χαρούμενοι γεμάτοι θετικά συναισθήματα, αν τρεφόμαστε με ακατέργαστες τροφές, με κεφίρ, και δεν  είχαμε καταστρέψει τα προβιοτικά μας βακτήρια,  αυτά μαζί με τα υπόλοιπα κύτταρα του ανοσοποιητικού μας συστήματος θα μπορούσαν να αντιληφθούν τις προθέσεις, τις κινήσεις και τις αλλαγές του εχθρού και να τον σκοτώσουν. Τίποτα δεν είναι ανώτερο από τη θεϊκή νοημοσύνη με την οποία  έχει εξοπλισθεί το σώμα μας, το ανοσοποιητικό μας  σύστημα και τα φιλικά προβιοτικά βακτήρια που το πλαισιώνουν. 

Απαλλασσόμαστε από Candida με Chlorella και προβιοτικά

Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 5Η Chlorella   σε συνδυασμό με Προβιοτικά μας βοηθά να απαλλαγούμε από τους μύκητες. H μοναδική δυνατότητα ανάπτυξης της Chlorella βοηθά πάρα πολύ στην καταπολέμηση  μολύνσεων όπως είναι οι μολύνσεις από μύκητες, Candida (Chlorella  και προβιοτικά σε  σκόνη acidophilus  και bifidus, η Chlorella τετραπλασιάζει τα προβιοτικά), επίσης από χρόνια κούραση, και από χρόνια  ανεπάρκεια του ανοσοποιητικού συστήματος.   Ο μύκητας Candida Albicans, υπάρχει στο 60% του πληθυσμού της Αμερικής (50% των ανδρών και 70% στον πληθυσμό των γυναικών).

Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 6Εκτός από την Chlorella, ο σημαντικότερος εχθρός της Candida είναι τα προβιοτικά, τα φιλικά για τον οργανισμό μας βακτήρια.  Όπως είναι τα acidophilus  και bifidus.

Γεμάτο acidophilus είναι το κεφίρ που καλό είναι να το παρασκεύαζουμε από κατσικίσιο γάλα.

Οι κλασικοί γιατροί που συνιστούν αντιβιώσεις  για τους μύκητες όπως για την Candida,  οι αντιβιώσεις μακροπρόθεσμα δημιουργούν το αντίθετο αποτέλεσμα, διότι  σκοτώνουν τα φιλικά για τον οργανισμό μας βακτήρια, τα οποία θα εξόντωναν από μόνα τους  τους μύκητες αν τα ενισχύαμε με διατροφή ανεπεξέργαστων τροφών και  με λήψη προβιοτικών.

Οι μύκητες δημιουργούνται από την τοξίνωση του σώματος μας και το δηλητηριασμό του σώματός μας από βαρέα μέταλλα.

Τα προβιοτικά βοηθούν πάρα πολύ στις φλεγμονές των εντέρων και στην νόσο του Crown, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα για αυτό χορήγηση προβιοτικών  acidophilus  και bifidus στα παιδιά μειώνει δραματικά τα κρυολογήματα και τη γρίπη.

Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 7Ριγανέλαιο

Το Ρηγανέλαιο  έχει αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Δημιουργεί επίσης  ένα μη φιλικό περιβάλλον για τα βακτήρια και τους μύκητες γιατι αναστέλει την ανάπτυξή τους. Η δράση της οφείλεται κυρίως σε 2 θρεπτικά συστατικά στην καρβακρόλη και στη θυμόλη, δύο φαινόλες που εντοπίζονται κατ’ εξοχήν στη ρίγανη.

Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 8Εκχύλισμα σπόρου γκρέιπφρουτ (Grapefruit extract)

Το εκχύλισμα γκρέιπφρουτ ασκεί ισχυρή αντιμυκητιασική δράση.

Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 9Το Σκόρδο

Το Σκόρδο περιέχει  αλισίνη και  θειούχες ενώσεις που προέρχονται από αυτήν, που βοηθούν στην καταπολέμηση μυκητιασικών και λοιμώξεων και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 10Cranberry για τις Ουρολοιμώξεις.

Τα cranberries αναστέλλουν την προσκόλληση ουροπαθογόνων βακτηρίων, όπως είναι η Ε. Coli στο επιθήλιο της ουροδόχου κύστης. Έτσι μειώνουν τη συσσώρευση παθογόνων μικροβιών E. Coli  και τη μόλυνση που επιφέρουν.

Τα cranberries έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και έτσι μειώνουν την ένταση των συμπτωμάτμων. Το μυστκό στη δυνατή δραση των  των cranberriesο είναι η υψηλή συγκέντρωσή τους σε ανθοκυανιδίνες και προανθοκυανιδίνες, οι οποίες είναι ισχυρές αντιπροσκολλητικές ενώσεις.

Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 11Αποφεύγουμε τις επεξεργασμένες τροφές,

Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 12και προτιμάμε ακατεργαστα φρούτα και λαχανικά ξηρούς καρπούς.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του Ιπποκρατικού Ινστιτούτου,  οι μαγειρεμένες τροφές μας δηλητηριάζουν μακροχρόνια.

Σύμφωνα με την ιδρύτρια του Ιπποκρατικού Ινστιτούτου Ann Wigmor, οι μαγειρεμένες τροφές συντηρούν τα καρκινογόνα κύτταρα.

Στα ιπποκρατικά ινστιτούτα θεραπεύουν τον καρκίνο και όλες τις εκφυλιστικές ασθένειες με αποτοξίνωση ψυχής και σώματος  και  τροφή μόνο από ανεπεξέργαστες τροφές, όπως χυμούς από βιολογικά λαχανικά, φύτρα, φύκια και φυτοπλαγκτόν Chlorella και Spirulina.

Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 13Οι μαγειρεμένες τροφές αδυνατούν το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Ουσιαστικά ο καρκίνος και όλες οι εκφυλιστικές ασθένειες ξεκίνησαν μετά το 1920 που άρχισαν να επικρατούν οι επεξεργασμένες τροφές.

Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 14Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 15Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 16Όταν τρώμε επεξεργασμένες τροφές όλες οι τοξίνες που περιέχουν εναποτίθενται στο σώμα μας, ενώ οι τοξίνες που περιέχουν οι ανεπεξέργαστες τροφές φεύγουν από το σώμα μας και παρασύρουν μαζί τους και άλλες τοξίνες,

Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 17όπως είδαμε γίνεται με την  Chlorella, διότι προκαλούν το ξεκίνημα φυσικών μηχανισμών αποτοξίνωσης του σώματός μας.

Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 18Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 19Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 20Δηλαδή με απλά λόγια οι φυσικές τροφές μας καθαρίζουν το σώμα, ενώ οι μαγειρεμένες τροφές   συσσωρεύουν τις τοξίνες και εμποδίζουν το φυσικό μηχανισμό της αποτοξίνωσης.

Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 21Αποφυγή αγελαδινού γάλατος  γενικά γαλακτομικών.

σύμφωνα με  τον Dr Walter Willet  επικεφαλής του διατροφικού τμήματος στο  Harvard School of Public Health, ο οποίος σε μελέτη  που διεξήγαγε,  κατέληξε ότι αυξάνει την οστεοπόρωση. Ο δε καθηγητής του πανεπιστημίου Cornell,  Dr Colin Campbell υποστηρίζει ο τα κρούσματα καρκίνου στήθους και προστάτη  αυξάνονται με την κατανάλωση αγελαδινού γάλακτος.

Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 22Η διατροφή με άμυλα μετατρέπεται αμέσως σε πάχος διότι με τις επεξεργασμένους υδατάνθρακες που τρώμε ο οργανισμός μας δεν έχει την δυνατότητα, δεν έχει τα ένζυμα και τα στοιχεία, να μετατρέψει το άμυλο σε γλυκόζη και να το απορροφήσει από τους ιστούς.

Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 23Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 24Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 25Η διατροφή με ακατέργαστες τροφές και φύτρα είναι πλήρης σε ένζυμα, φυτοχημικά, βιταμίνες.

Αμερικάνοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι αν εξαφανισθεί ο τρόπος παρασκευής των τροφών με θέρμανση, τότε ο λόγος ύπαρξης των φαρμακοβιομηχανιών θα εκλείψει, μια και όλες οι ανίατες εκφυλιστικές ασθένειες οφείλονται στον εκφυλισμό των κυττάρων, έλλειψη ενέργειας και έλλειψη αποτοξίνωσης των κυττάρων λόγω έλλειψης μεταβολικών ενζύμων.

Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 26Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 27Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 28Βάση όλων των σαλατών πρέπει να είναι πράσινα λαχανικά όπως σπανάκι, μαρούλι, λάχανο, μπρόκολο συμπληρωμένο με φύτρα.

Ξηρασία.

Για αυτό ο ολιστικός γιατρός Παπαγιανόπουλος Γιάννης θεραπεύει με ξηρασία, που   σημαίνει  αποχή νερού και φαγητού. Με την ξηρασία όπως αποξηραίνοντας τα έλη απαλλασσόμαστε  από την ελονοσία, έτσι και με την ξηρασία του εντέρου απαλλασσόμαστε από τα εχθρικά βακτήρια. Ο Dr Allen  θεράπευσε μέσα σε 30 ώρες το 95% από 1917 ασθενείς που είχαν έντονη και διάρροια χορηγώντας τους προβιοτικά.

Απάλλασσόμαστε από τα αρνητικά συναισθήματα τα οποία διακόπτουν την ενέργεια και δημιουργούν ένα περιβάλλον εχθρικό για τον προσφιλή μας βακτήρια και ιδανικό για τα παθογόνα βακτήρια.

Για να απαλλαγούμε απο αρνητικά συναισθήμα μακροχρόνια από τη θλίψη, την συναισθηματική απογοήτευση που μπλοκάρουν την ενέργεια μας και μας δημιουργούν δυσβίωση

που είναι μια κατάσταση  όπου το σώμα μας δυσλειτουργεί, είναι γεμάτο τοξίνες και οφείλεται στην έλλειψη φιλικών προβιοτικών ή στην υπεροχή των παθογόνων μικροβίων πάνω στα φιλικά μικρόβια.
 κάνουμε τα εξής:   

1) Ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης που το μπλοκάρισμά της δημιουργεί ουρολοιμώξεις και  στον προστάτη. 

Για να ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό της ουριδόχου κύστης κάνουμε ταυτόχρονα μαλάξεις  σε δύο σημεία. Στην αρχή ξεκινάμε  από την αρχή Β2 και  το τέλος Β66, στη συνέχεια   Β12  και Β48, B50 και ανεβαίνουμε αν το προβλημα ειναι έντονο στα σημεία Β60 έως Β54. Στη συνέχεια γυρίζουμε μπρούμητα  και κάποιος μας κάνει με τον αγκώνα έντονα τα σημεία Β12, Β36 και πάνω από τους γλουτούς εκεί που έχει τα πολλά σημεία.

Όταν ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό της ουροδόχου  η ενέργεια επανέρχεται και  ρέει και τα προβλήματα καθώς και παθογόνα μικρόβια στην ουροδοχο κύστη και στον προστάτη εξαφανίζονται.

spondiliki-stili-2

 Ξεμποκάρουμε το μεσημβρινό των νεφρών.

Ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό των νεφρών κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις στην αρχή Κ1 και στο τέλος Κ27. Στη συνέχεια Κ6 και Κ27, Κ1 και Κ8, Κ1 και Κ6,  Κ2 που ειναι κάτω από το ποδι πριν το Κ1 και Κ8, Κ7 πισω στον αχίλλειο τένοντα και Κ1 αλλά Κ7 και Κ27.

Όταν ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό των νεφρών η ενέργεια επανέρχεται και  ρέει και τα προβλήματα καθώς και παθογόνα μικρόβια στα νεφρά εξαφανίζονται.

09-MES.NEFRON

2)Κάνουμε EFT  

   Για απαλλαγούμε από το φόβο απόρριψης και τη θλίψη που μας δημιουργεί  με τη διαδικασία του EFT. Όπου κάνουμε μαλάξεις στο σημείο πάνω από το στήθος (ST 16), λέγοντας παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν,  όπου εξέλαβα για απόρριψη την αυστηρότητα  ή  την διαμάχη των δικών μου, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου και να επικεντρώνω την συνείδησή μου στην αγάπη, στο φως.

Κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία που δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα, τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας στο φόβο απόρριψης και στο θυμό ή σε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα θέλουμε να απενεργοποιήσουμε.

04-SHMEIA-KSEK.ENERG.KENTR

3)Επαναπρογραμματίζουμε το υποσυνείδητό μας

Επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου με τα cd που περιέχουν τα βιβλία μου «Έτσι  Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», “Η Πηγή των Πάντων” αναπρογραμματίζετε το υποσυνείδητό σας, με αποτέλεσμα να σας  αλλάζουν τον τρόπο που μεταφράζεται τα γεγονότα και κατ’ αυτό τον τρόπο παύετε να μπαίνετε σε συναγερμό, να θυμώνετε, να μπλοκάρεται την ενέργεια στους μεσημβρινούς σας και να αρρωσταίνετε το σώμα σας και τα όργανά σας.

4) Μυούμαστε στην αγάπη

Μύηση στην αγάπη, στα δωρεάν σεμινάρια ή στις εκπομπές μου, βλέποντας την ανιδιοτελή, χωρίς    όρους αγάπη στα μάτια μου, βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον      αγαπάτε, πλήρως χωρίς όρους, ξεκλειδώνει η καρδιά σας, η αντλία της αγάπης      που έχετε μέσα σας επαναλειτουργεί και μπορεί να λαμβάνει αλλά και να  δίνει αγάπη χωρίς όρους. Όταν έχετε αγάπη μέσα σας άγετε τα πάντα, έχετε  όλο τον κόσμο δικό σας. Με την αγάπη χωρίς όρους λοιπόν που σας εκπέμπω,  στο πρόσωπο μου βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε. Όπως βλέπουμε στην μαρτυρία της

5)Συμμετέχουμε επίσης στα μυστήρια  και τις τελετές της θρησκείας μας

Συμμετέχουμε επίσης στα μυστήρια  και τις τελετές της θρησκείας μας, μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ψυχές και πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας, το Θεό, τον Κύριο. Όταν συγχωρούμε, μειώνουμε το εγώ μας, συμμετέχουμε στις τελετές και τα  μυστήρια της εκκλησίας μας, τότε ενωνόμαστε με την Πηγή μας και τότε  ο φόβος κι ο θυμός εξαφανίζεται και δονούμαστε στις συχνότητες της αγάπης.

Η Χάρις του Θεού, το Άγιο Πνεύμα έρχεται  μέσα μας και μας φωτίζει συνεχώς. Εδώ είναι το μυστικό, στην εκκλησία όταν πηγαίνετε να κοινωνάτε πάντα, γιατί λαμβάνετε τις δονήσεις της αγάπης χωρίς όρους του Κυρίου, αισθάνεστε γαλήνη, πληρότητα μέσα σας. Αυτά που σας λέω δεν είναι θεωρία τα βιώνω συνεχώς όταν κοινωνώ κι όταν κοινωνάμε κάθε εβδομάδα τότε βιώνουμε γαλήνη, πληρότητα, αγάπη χωρίς όρους καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδος. Τα μυστήρια μας τα δίδαξαν οι αρχαίοι Έλληνες οι οποίοι είχαν συνειδητοποιήσει ότι με τα μυστήρια ενωνόντουσαν με την Πηγή τους, βίωναν την πραγματική, πνευματική τους φύση. Για αυτό οι αρχαίοι Έλληνες γνωρίζοντας τα μυστικά αυτά είχαν φθάσει στην κορυφή του κόσμου, ενώ εμείς που τα αφήσαμε έχουμε κατρακυλήσει στο πάτο.

Πως απαλλασσόμαστε από τα παθογόνα μικρόβια όπως το E Coli αλλά και μύκητες όπως Candida και 29Όλα τα παραπάνω είναι αποσπάσματα  από το νέο μου βιβλίο και από τα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»,  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων».

Τα τρία βιβλία μου σας βοηθούν όσο δεν φαντάζεστε εκτός από την ηρεμία την αγάπη την ασφάλεια που θα σας γεμίσουν, περιέχουν τους μεσημβρινούς που μπορείτε να ξεμπλοκάρεται  για να είστε καλύτερα, αλλά κυρίως περιέχουν cd που επαναπρογραμματίζουν το υποσυνείδητό και σας βοηθούν να αισθάνεστε καλυτέρα και να μην μπαίνετε σε συναγερμό

Τα βιβλία μπορώ να τα στείλω με έκπτωση  έξοδα αποστολής πληρωμένα  http://www.afotopoulos.gr/arthra/276-ta-tr-ia-moy-vivlia-mia-zvh-gemati-fos-etsi-ginetai-to-thavma-h-phgh-ton-pantvn

επικοινωνήστε μαζί μου στο 6977349766 ή στείλτε τη διεύθυνση και το κινητό σας είμαι στη διάθεση σας.

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, εν Χριστώ αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Εναλλακτικός θεραπευτής

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329,

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία.

 

 

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας