Αυτοθεραπευτείτε από το διαβήτη τύπου ΙΙ με τη διαλλειματική νηστεία, αλλά και με απενεργοποιήση των αρνητικών συναισθημάτων που ειναι η κύρια αιτία της αντίστασης στην ινσουλίνη, όπως αυτοθεραπεύτηκα εγώ και άλλοι πολλοί που γνωρίζω.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Αυτοθεραπευτείτε από το διαβήτη τύπου ΙΙ με τη διαλλειματική νηστεία, αλλά και με απενεργοποιήση των αρνητικών συναισθημάτων που ειναι η κύρια αιτία της αντίστασης στην ινσουλίνη, όπως αυτοθεραπεύτηκα εγώ και άλλοι πολλοί που γνωρίζω. 1Μπορούμε να Αυτοθεραπεύομαστε από το διαβήτη τύπου ΙΙ με τη διαλλειματική νηστεία αλλά και με απενεργοποιήση των αρνητικών συναισθημάτων που ειναι η κύρια αιτία της αντίστασης στην ινσουλίνη, όπως αυτοθεραπεύτηκα κι εγώκαι άλλοι πολλοί που γνωρίζω.

Τρεφόμενοι μόνιμα με την διαλειμματική νηστεία που σημαίνει καθε ημέρα τρώμε για 8 ώρες και 16 ώρες δεν τρώμε τίποτα, χάνουμε τα περιττά κιλά, απαλλασσόμαστε από τον διαβήτη τύπου ΙΙ και έχουμε υγεία και μακροζωία.

Όταν σταματήσουμε να χάνουμε κιλά πρέπει να προχωρήσουμε να τρώμε  7 ωρες και να μην τρωμε 17. Στη συνέχεια 6 ώρες τρώμε και 18 να μην τρώμε. Όσο μεγαλύτερο κενό αφήνουμε να μην τρώμε τόσο περισσότερο λίπος θα καίμε και τόσο μεγαλύτερη ευεξία θα έχουμε.

Αυτό επιτυγχάνεται διότι ο οργανισμός μας με το να μένει 16 ωρες χωρίς τροφή καταναλώνει την αποθήκη σακχάρου που υπάρχει στο συκώτι και αρχίζει να καίει λίπος.

Επίσης με τη διαλειμματική νηστεία ο οργανισμός μας αυτορυθμίζεται, περιορίζει τις φλεγμονές και ρυθμίζει και τις ορμόνες ινσουλίνη και λεπτίνη (δυο αποθηκευτικές ορμόνες) που μας δημιουργούν το πάχος και τον διαβήτη τύπου ΙΙ, καρδιακά προβλήματα, καρκίνο.

Προσωπικά εφαρμόζω για ένα μήνα την διαλειμματική νηστεία έχω χάσει τέσσερα κιλά (αυτό το βλέπετε και στα βίντεο μου), το σάκχαρο που είχα έπεσε στα φυσιολογικά επίπεδα, είμαι σε φόρμα. Βέβαια τρέφομαι πολύ υγιεινά:

με φρέσκα φρούτα, λαχανικάκαι ξηρούς καρπούς.

Κινόα είναι μόνο του τέλεια πηγή πρωτεινης

Φυλλώδη λαχανικά σπανάκι, μπρόκολο.

Απο ζωικά τρώγω ψάρια και ασπράδια απο αυγό.

Αντιοξειδωτικά φρούτα όπως ρόδια, Goji berry, όλων των ειδών τα βατόμουρα, μύρτιλα, αρώνια.

Όσπρια σε συνδιασμό με δημητριακά (όχι σιτάρι γιατί έχει γλουτένη).

Αποφεύγω επίσης γαλακτομικά γιατί έχουν λακτόζη και δημιουργούν φλεγμονές.

Οι ακατέργαστες τροφές εκτός από βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες που μας προσφέρουν, μας παρέχουν επίσης οξυγόνο, ένζυμα, φυτοθρεπτικά και φυσικά φυτοχημικά στοιχεία αλλά κυρίως βιοηλεκτρικά φορτία τα οποία  διαδραματίζουν θεμελιώδη ρόλο  στην υγεία των κυττάρων μας και δεν μπορούν να τα δώσουν οι επεξεργασμένες τροφές.

Πως λειτουργεί η διαλειμματική νηστεία:

Ο οργανισμός μας παίρνει το σάκχαρο στο συκώτι και τροφοδοτεί τον οργανσιμό μας το πολύ για 12 ώρες, αν ασκούμαστε το καταναλώνει άμεσα και ξεκινά να καίει λίπος εδώ είναι το μυστικό.

Οταν μένουμε νηστικοί και καίμε λίπος παράγεται μεγαλύτερη ποσότητα ενεργειας.

Με τον περιορισμό των θερμίδων διότι τρώμε μονο 8 ώρες, με τη διατροφή με ακατέργαστα λαχανικά,  φυτρωμένους σπόρους, ξηρούς καρπούς, φρούτα,  τις θετικές σκέψεις, τα συναισθήματα χαράς, αγάπης ενεργοποιούμε τα γονίδια τα οποία μας επιμηκύνουν τη ζωή και απενεργοποιούμε όλα τα γονίδια που μας προκαλούν διαβήτη, καρκίνο, φλεγμονές.   

Όταν αφήνουμε τον οργανισμό μας χωρίς τροφή βρίσκει την ευκαιρία να αυτοθεραπευτεί. Οι ορμόνες μας ρυθμίζονται

Ο Dr  Clive McKay καθηγητής του Cornell University ανακάλυψε ότι η ζωή των ποντικών μπορεί να διπλασιασθεί αν τους χορηγήσουμε τη μισή τροφή από ό,τι έτρωγαν συνήθως. Το αποτέλεσμα της μείωσης της τροφής δεν ήταν μόνο  ο διπλασιασμός της διάρκειας της ζωής, αλλά η βελτίωση της υγείας και της ζωντάνιας τους σε σχέση με τους άλλους ποντικούς που έτρωγαν κανονική μερίδα τροφής.

Τι επιτυγχχάνεται με τη διαλλειματική νηστεία:

  1. Απώλεια σωματικού βάρους

  2. Μείωση των τριγλυκεριδίων νηστείας, αύξηση της HDL και μείωση της ολικής χοληστερόλης

  3. Μείωση του σακχάρου και της ινσουλίνης νηστείας.

  4. Μείωση δεικτών φλεγμονής όπως της  (CRP).

  5. Μείωση της λεπτίνης, που είναι η ορμόνη που κανονικά αναστέλλει το αίσθημα της πείνας.

  6. Η διαλειμματικής νηστεία οδηγεί στη δημιουργία νέων νευρικών κυττάρων και έτσι βελτιώνεται η εγκεφαλική λειτουργία.

  7.  Ο Dr Δημήτρης Κουρέτας  μας λέγει ότι με τη διαλειμματική νηστεία επιτυγχάνουμε ρύθμιση των ορμονών μας, κυρίως της ινσουλίνης και της λεπτίνης.  Που έχω ήδη γράψει σε αρθρο για το διαβήτη και αναλθω στη συνέχεια.

  8. Ο Dr Δημήτρης Κουρέτας  μας λέγει ότι με τη διαλειμματική νηστεία στραγγελίζει τα καρκινικά κύτταρα.

Γιατί αδυνατούμε; και απαλλασσόμαστε από το διαβήτη τύπου ΙΙ με τη διαλειμματική νηστεία;

Γιατί με την διαλειμματική νηστεία δεν τρώμε για 16 συνεχόμενες ώρες. Το διάστημα αυτό χωρίς τριφή ο οργανσιμός αυτορυθμίζεται. Και ρυμθίζονται οι ορμόνες ινσουλίνη (αποθηκευτική ορμόνη) και η λεπτίνη. Παύουμε να έχουμε αντίσταση στην ινσουλίνη και την λεπτίνη που ειναι η κύρια αιτία για το πάχος και τον διαβήτη τύπου ΙΙ.

Όλο το μυστικό στο διαβήτη τύπου II είναι τα αρνητικά συναισθήματα και η ισορροπία μεταξύ των ορμονών ινσουλίνης και λεπτίνης. Ο Διαβήτης τύπου II  λοιπόν δεν είναι μόνο αντίσταση στην ινσουλίνη, αλλά είναι κυρίως πρόβλημα αντίσταση στην λεπτίνη.

Τα κύτταρα και τα όργανά μας για να επικοινωνούν χρησιμοποιούν τις ορμόνες. Οι ορμόνες είναι ουσίες που μεταφέρονται διαμέσου του αίματος και ρυθμίζουν την λειτουργία διαφόρων οργάνων και συστημάτων στο σώμα μας.  Οι δύο  ορμόνες που ρυθμίζουν την διαχείριση των αποθεμάτων ενέργειας στο ανθρώπινο σώμα είναι η ινσουλίνη και η λεπτίνη.

      Η λεπτίνη μαζί με την ινσουλίνη είναι οι βασικοί ρυθμίζουν το ενδοκρινολογικό μας σύστημα. Η λεπτίνη παράγεται από τον λιπώδη ιστό για αυτό πρέπει να γνωρίζεται ότι το λίπος μας είναι ο μεγαλύτερος  αδένας  στο σώμα  μας. Όσο πιο πολύ πάχος έχουμε, τόσο μεγαλύτερες ποσότητες λεπτίνης παράγουμε και τόσο πιο πολύ αντίσταση στη λεπτίνη έχουμε, δηλαδή ο εγκέφαλος μας δεν αντιδρά για να μας προκαλέσει το αίσθημα του κορεσμού για να σταματήσουμε να τρώμε. Διότι όταν έχουμε φυσιολογικό βάρος  η λεπτίνη στέλνει σήμα στον εγκέφαλο μας ότι φάγαμε αρκετή τροφή και έτσι σταματάμε να πεινάμε.

Απενεργοποιούμε τα αρνητικά συναισθήματα και το στρες που μας δημιουργούν φόβο και μας δημιoυργούν αντίσταση στη ινσουλίνη με το EFT  και όλες τις μεθόδους που γράφω στα βιβλία μου.

Διότι σύμφωνα με τον  Dr Dean Cornish   χρόνιο συναισθηματικό στρες διεγείρει τον εγκέφαλο ο οποίος εκκρίνει ορμόνες,  τα γλυκοκορτικοειδή (Glucocorticoids), ινσουλίνη) οι οποίες μας δημιουργούν βάρος γύρω από την κοιλία μας,  το οποίο είναι πολύ βλαβερό για την υγεία μας. Οι χειρότερες ορμόνες όμως που εκκρίνονται είναι οι κυτοκίνες (cytokines) που δημιουργούν φλεγμονές.

Με το EFT απαλλασσόμαστε το φόβο και κυρίως το φόβο απόρριψης που μας δημιoυργεί αντίσταση στη ινσουλίνη και μας μπλοκάρει τον μεταβολισμό.

Απενεργοποιούμε τον συναγερμό που μας θέτουν διάφορα αρνητικά γεγονότα από το παρελθόν και απαλλασσόμαστε από τις ψυχολογικές αντιστροφές (δηλαδή υποσυνείδητα θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι για να ελκύσουμε το ενδιαφέρον των δικών μας που νομίζουμε ότι μας απέρριψαν).

Όπου ξεκινάμε να απαλλαγούμε από τον υποσυνείδητο φόβο απόρριψη, που είναι φόβος ότι είμαστε ξεκομμένοι και δεν αξίζουμε να αγαπηθούμε ή να μας αγαπήσουν, που είναι η κύρια αιτία για το στρες μας,

Κάνοντας μαλάξεις στο σημείο πάνω από το στήθος (ST 16), λέγοντας «παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου. Από σήμερα που συνειδητοποίησα ότι όλα τα προβλήματά μου οφείλονται στο φόβο απόρριψης που βίωσα από παρανόηση του υποσυνειδήτου μου βιώνω το φόβο απόρριψης για να απαλλαγώ».

Κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία που δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα, τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας στο φόβο.

spondiliki-stili-5

2. Επαναπρογραμματίζουμε το υποσυνείδητο μας
Μέσα από την τεχνική της ακοής του CD που περιέχεται στα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και περιέχει θετικές θαυματουργές δηλώσεις (που αποκαλούμε Alphamatics) ερχόμενοι στο επίπεδο Άλφα θα μπορείτε να προγραμματίζεται το υποσυνείδητο σας θετικά, να απομακρύνεται το φόβο που δημιουργεί το stress, το οποίο με τη σειρά του καταρρακώνει τον οργανισμό σας. Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε τη μνησικακία που αισθάνεστε για τους συνανθρώπους σας, η οποία σας στερεί από κάθε ευημερία και προκοπή, με τα ανώτερα ενεργειακά συναισθήματα της αγάπης, του θαυμασμού, της συμπόνιας τα οποία θα σας φέρουν χαρά και αφθονία.

Όταν κοιμόμαστε το πρώτο μισάωρο ο εγκέφαλός μας πάλλεται από 8-14 παλμούς το δευτερόλεπτο τότε το αριστερό ημισφαίριο, όπου βρίσκονται όλες οι πεποιθήσεις μας, τα πιστεύω μας, που είναι τα φίλτρα που περνά οποιαδήποτε ιδέα, είναι κλειστό, κατ’ αυτό τον τρόπο οτιδήποτε ακούσουμε, καταγράφεται σαν πραγματικότητα από το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου μας και αποτελεί πραγματικότητά μας, αν ακούσουμε το CD αρκετές φορές και δημιουργηθούν δυνατές συνάψεις μεταξύ των εγκεφαλικών κυττάρων (δυνατά νευρωνικά δίκτυα). Οι Alphamatics, είναι δυνατά μηνύματα που επαναπρογραμματίζουν θετικά το υποσυνείδητό μας, μας δημιουργούν νέα νευρωνικά δίκτυα, τα οποία μας κάνουν να σκεπτόμαστε θετικά. Όταν «παρκάρουμε», αφήνουμε τον εγκέφαλό μας να ταξιδέψει στις συνάψεις με τα νευρωνικά δίκτυα που έχει δημιουργήσει.

3. Μύηση στην αγάπη

Μύηση στην αγάπη, στα δωρεάν σεμινάρια ή στις εκπομπές μου, βλέποντας την ανιδιοτελή, χωρίς όρους αγάπη στα μάτια μου, βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε, πλήρως χωρίς όρους, ξεκλειδώνει η καρδιά σας, η αντλία της αγάπης που έχετε μέσα σας επαναλειτουργεί και μπορεί να λαμβάνει αλλά και να δίνει αγάπη χωρίς όρους.

Όταν έχετε αγάπη μέσα σας άγετε τα πάντα, έχετε όλο τον κόσμο δικό σας. Με την αγάπη χωρίς όρους λοιπόν που σας εκπέμπω, στο πρόσωπο μου βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε.
Με τα φωτόνια που βγαίνουν από τα χέρια μου αισθανόσαστε την ενότητα την αγάπη του Πατέρα και γεμίζετε αγάπη και αγαπάτε τον εαυτό τους.

4. Επανασύνδεση με την Πηγή μας το Θεό:
Αγαπάμε, προσφέρουμε συγχωρούμε τον εαυτό μας τους πάντες και τα πάντα. Είμαστε όμως ψυχές και για να διατηρούμε την επαφή με τον Πατέρα θα πρέπει να συμμετέχουμε στα μυστήρια και της τελετές της θρησκείας μας που είναι το μυστήριο της εξομολόγησης και της θείας κοινωνίας. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ψυχές και πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας, το Θεό, τον Κύριο. Όταν συγχωρούμε, μειώνουμε το εγώ μας, συμμετέχουμε στις τελετές και τα μυστήρια της εκκλησίας μας, τότε ενωνόμαστε με την Πηγή μας και τότε το στρες και η αϋπνία εξαφανίζονται.

Αυτοθεραπεία από Πολύποδα στη χολή, πέτρες στα νεφρά και πολύποδες στη μήτρα. 5

Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.

Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά. Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους.

Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρρώστεια σημαίνει ά στερητικό του ρώστους που σημαίνει δύναμη – ενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει. Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.

Τα βιβλία μου περιέχουν cd που επαναπρογραμματίζουν το υποσυνείδητο, γεγονός που σας βοηθά να μεταφράζετε πιο θετικά τα γεγονότα και να μην μπαίνετε σε συναγερμό. Περιέχουν απόψεις μεγάλων επιστημόνων που σας βοηθούν να κατανοήσετε ότι απαλλασσόμενοι από τα αρνητικά συναισθήματα, το άγχος αισθάνεστε καλύτερα και υγεία σας βελτιώνετε, ακολουθώντας πρωταρχικά ό,τι σας λέει ο γιατρός σας.

Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν. Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου καλέστε στο 6977349766.

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Ερευνητής.

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή, σας κάνει να πετάτε από υγεία και χαρά.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο Facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου δικαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποίηση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

ΑποποίησηΒέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία.

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας