Απαλλαγή από διαταραχή στο στομάχι (γαστρίτιδα, έλκος), φουσκώματα, πρήξιμο στην κοιλιά, οισοφαγική παλινδρόμηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Απαλλαγή από διαταραχή στο στομάχι (γαστρίτιδα, έλκος), φουσκώματα, πρήξιμο στην κοιλιά, οισοφαγική παλινδρόμηση 1Μπορουμε ν’ απαλλαγούμε  από τη διαταραχή στο στομάχι (γαστρίτιδα, έλκος),  την οισοφαγική παλινδρόμηση φουσκώματα, πρήξιμο στην κοιλιά ξεμπλοκάρωντας τον μεσημβρινό του στομάχου.

Όλα ξεκινούν από την ανασφάλεια που προέρχεται από τη μη μύηση στην αγάπη που έχουμε βιώσει μικροί, όταν οι γονείς μας  είναι αυστηροί  ή απουσιάζουν ή διαφιλονικούν μεταξύ τους.Όταν νιώθουμε άλλο συναίσθημα, εκτός από αγάπη και χαρά, δηλαδή νιώθουμε συναισθήματα που έχουν βάση τον φόβο, όπως θλίψη, θυμό, μίσος, ενοχή, μνησικακία, ο ερπετοειδής μας εγκέφαλος τίθεται σε συναγερμό. Το «ζώο» που υπάρχει μέσα μας αισθάνεται ότι διώκεται από ένα λιοντάρι και πρέπει να τραπεί σε φυγή. Το αίμα πρέπει να φύγει από το στομάχι και να πάει στα πόδια, για να τρέξει.

Με τον συναγερμό, δίδεται εντολή στα επινεφρίδια για να παράγουν κορτιζόλη και αδρεναλίνη. Με τη διαδικασία του συναγερμού απενεργοποιείται το πεπτικό μας σύστημα.

Για να αποτελειώσει την πέψη, ο οργανισμός αυξάνει την παραγωγή γαστρικών υγρών, με αποτέλεσμα όσοι διακατέχονται από αρνητικά συναισθήματα να έχουν συνεχή έκκριση γαστρικών υγρών, τα οποία φθείρουν τη βλεννογόνο του στομάχου και δημιουργούν γαστρίτιδα, φλεγμονές και έλκη.

 

Απαλλαγή από διαταραχή στο στομάχι (γαστρίτιδα, έλκος), φουσκώματα, πρήξιμο στην κοιλιά, οισοφαγική παλινδρόμηση 2 Απαλλαγή από διαταραχή στο στομάχι (γαστρίτιδα, έλκος), φουσκώματα, πρήξιμο στην κοιλιά, οισοφαγική παλινδρόμηση 3Οι περισσότεροι που διακατέχονται από αρνητικά συναισθήματα έχουν ρεψίματα ή τυμπανισμό. Αυτό είναι φυσιολογικό, διότι όταν αναστέλλεται η διαδικασία της πέψης, οι τροφές δεν έχουν χωνευτεί σωστά και βγάζουν αέρια. Αν οι τροφές βρίσκονται στο στομάχι, έχουμε ρέψιμο.

Αν βρίσκονται στο λεπτό έντερο, δεν έχουν δρόμο διαφυγής και έτσι παθαίνουμε τυμπανισμό και, τέλος, αν βρίσκονται στο παχύ έντερο, έχουμε αέρια. Αν πάμε στον γιατρό, θα μας δώσει φάρμακα που σταματούν τα γαστρικά υγρά και τότε ξεκινά η οριστική καταστροφή μας.

Με τα φάρμακα αυτά σταματά η διαδικασία της πέψης και της απορρόφησης των τροφών, παύουμε να απορροφούμε τα μέταλλα, όπως το σίδηρο και το ασβέστιο, και τη βιταμίνη Β12. Λύση στα παραπάνω προβλήματα είναι να απαλλαγούμε από τα αρνητικά συναισθήματα και έως ότου γίνει αυτό να παίρνουμε πεπτικά ένζυμα για να βοηθήσουμε την πέψη των τροφών μας – κεφίρ, για να βελτιώσουμε την οξύτητα του εντέρου, και μαστίχα Χίου, για να σκοτώσουμε το ελικοβακτηρίδιο αν υπάρχει.

Λύση στα παραπάνω προβλήματα είναι να απαλλαγούμε από τα αρνητικά συναισθήματα, να επαναπρογραμματισουμε το υποσυνείδητό μας με τα cd από τα βιβλία μου και να ξεμπλοκαρουμε τον μεσημβρινό του στομάχου.

Ξεμπλοκάρουμε  τον μεσημβρινό του στομάχου κάνοντας μαλάξεις ταυτόχρονα στα σημεία St 36 και St 45  ή St 45 και  St2  ή  St 45 και  St16. Ξεμπλοκάροτας τον μεσημβρινό επαναφέρουμε την ενεργεια στο όργανο. 

15-MES.STOMAXOU-ST

Κάνοντας μαλάξεις κυρίως κάτω από τα μάτια (σημείο St 2) και συγχρόνως στο δεύτερο δάκτυλο του ποδιού στο σημείο St 44 και St 45 που είναι το άλλο άκρο του μεσημβρινού του στομάχου, απενεργοποιούμε την μπλοκαρισμένη ενέργεια, από την ανασφάλεια που βιώνουμε,  στο μεσημβρινό του στομάχου, με αποτέλεσμα η ενέργεια στο στομάχι μας επανέρχεται και το στομάχι δουλεύει κανονικά κι εμείς απαλλασσόμαστε από όλα τα γαστρεντερικά προβλήματα.

Μπορούμε να βοηθηθούμε πάρα πολύ στο να απαλλαγούμε από την οισοφαγική παλινδρόμηση, αλλά και φλεγμονές στο στομάχι και τον δωδεκαδάκτυλο  (μαλάξεις κάτω από το δεξί πόδι) κάνοντας μαλάξεις κάτω από τα πόδια στα σημεία που βρίσκεται η είκονα στου στομάχου και στα δύο πόδια όπως βλέπετε στο γράφήμα. Από τα σημεία αυτά μπορούμε να διεγείρουμε ενεργειακά το στομάχι και να απαλλαγούμε από τα προβλήματα της οισοφαγικής παλινδρόμησης, αλλά  και τα προβλήματα στη γαστρίτιδα και τα προβλήματα στο δωδεκαδάκτυλο. Αυτό επιτυγχάνεται δίοτι τα πάντα είναι ενέργεια, απενεργοποιώντας τα ξεμπλοκαρίσματα στον μεσημβρινό του στομάχου, αλλά και  ενεργοποιώντας τα ενεργειακά σημεία που αφορούν το στομάχι κάτω από τα πόδια απαλλασσόμαστε από τα προβλήματα στο πεπτικό μας σύστημα.

28-PODIA2

Περιστατικά αυτοθεραπείας στο στομάχι από τον ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του στομάχου.

Είχα σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι μου, δεν μπορούσα να χωνέψω ό,τι έτρωγα, είχα τυμπανισμό και πόνους κάθε πρωί. Κάθε βράδυ άκουγα το cd και οραματιζόμουν αυτά που έλεγε να συμβαίνουν σε μένα. Αποφάσισα να τον επισκεφτώ γιατί πίστευα ότι μπορούσε να με βοηθήσει. Μόλις τον είδα, αισθάνθηκα γαλήνη και εμπιστοσύνη. Μου έκανε δυνατές μαλάξεις σε σημεία που επικοινωνούν με το στομάχι, ξεμπλόκαρε τους μεσημβρινούς και έβαλε ενέργεια στο σώμα μου. Εξακολούθησα να κάνω τις μαλάξεις που μου έδειξε, και να ακούω το cd κάθε βράδυ. Μπορεί να μην το πιστέψετε αν δεν το νιώσετε,  σταμάτησαν οι πόνοι και το πρήξιμο που είχα στο στομάχι.  Κάθε μέρα νιώθω και καλύτερα και αυτό το οφείλω αποκλειστικά στον Αλέξη Φωτόπουλο. Μου έμαθε ν’ αγαπώ και να αποδέχομαι τον εαυτό μου,  ακριβώς όπως είναι.  Είμαι ο δημιουργός της ζωής μου. Κάθε πρωί ξυπνώ γεμάτη ενέργεια και αγάπη για τους ανθρώπους και δέχομαι ό,τι μου φέρνει η ζωή με ψυχραιμία. Μελέτησα το βιβλίο του ‘’Έτσι γίνεται το θαύμα’’ που είναι ό,τι ωραιότερο και πολύτιμο έχω διαβάσει μέχρι σήμερα. Το ίδιο ένιωσα και ακόμη περισσότερο,  με το  νέο του βιβλίο «Μια ζωή Γεμάτη Φως» που με έδωσε να διαβάσω  ΚλαίρηΑ.

Ονομάζομαι Αλέξανδροs Πριμικύρηs είμαι 42 ετών, μέσα απ’ αυτό το γράμμα θέλω κύριε Φωτόπουλε να σ’ ευχαριστήσω θερμά για τα ευεργετικά αποτελέσματα που είχα από τις συνεδρίες σου, όπου με βοήθησες ν’ απαλλαγώ από έντονες  στομαχικές διαταραχές  που είχα επί 7 μήνες, που προερχόταν από τα αρνητικά συναισθήματα που συσσώρευα μέσα μου καθώς φόβο, θυμό. Με βοήθησες πάρα πολύ μέσα από τα λόγια σου για το τι σημαίνει αγάπη, πίστη και επανασύνδεση με την Πηγή μου. Τελειώνοντας  θέλω να αναφέρω για το cd το ποσό κάλο μου έκανε ακούγοντας το κάθε  βράδυ. Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από τα βαθύ της καρδιάς μου, που με δίδαξες να γίνω καλύτερος άνθρωπος. 

Μπορούμε λοιπόν να απαλλαγούμε από κάθε πρόβλημα υγείας μας, αν απενεργοποιήσουμε τον αντίστοιχο μεσημβρινό, αλλά θα πρέπει να αλλάξουμε τις πεποιθήσεις μας, τον τρόπο που μεταφράζουμε τα γεγονότα, διότι διαφορετικά θα μπλοκάρουμε πάλι την ενέργεια στον αντίστοιχο μεσημβρινό και θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα.

Το EFT μας βοηθά να  απαλλαγούμε από το φόβο απόρριψης που μας δημιουργεί ανασφάλεια και μας δημιουργεί πρόβλημα στο στομάχι.

Με τη βοήθεια του EFT μπορούμε ν’ αλλάξουμε τα περιοριστκά μας πιστεύω και την ψυχολογική αντιστροφή να θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι. Ο φόβος απόρριψης   που μας βάζει σε συναγερμό με τη διαδικασία του θυμού, είναι υποσυνείδητός και προέρχεται από τα γεγονότα που έχουν καταγραφεί στην αμυγδαλή του εγκέφαλού μας (βλέπετε στο γράφημα του εγκεφάλου πιό πάνω) από την σύλληψη μας έως την ηλικία των 5 ετών (κατά την πλειονότητα όμως έως 3 ετών). Ο φόβος απόρριψης είναι η κύρια αιτία του φόβου μας αλλά και του θυμού που δημιουργείται από αυτό. Όταν είμαστε μικροί δεν έχουμε δημιουργήσει πνευματικό εγκέφαλο και λαμβάνουμε για πραγματικότητα ότι βλέπουμε, κατ’ αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε για απόρριψη την διαμάχη, την αυστηρότητα, την κριτική, την απουσία των δικών μας.

Γιά να απενεργοποιήσουμε την ψυχολογική μας αντιστροφή (την υποσυνείδητη επιθυμία μας να κάνουμε ζημιά στον εαυτό μας για ελξουμε την προσοχή των άλλων)  κάνουμε μαλάξεις στο σημείο (ST 16) πάνω από το στήθος, λέγοντας παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου και να επικεντρώνω την συνείδησή μου στην αγάπη, στο φως.

Κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία που δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα, τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας στο φόβο απόρριψης και στο θυμό ή σε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα θέλουμε να απενεργοποιήσουμε

04-SHMEIA-KSEK.ENERG.KENTR

Μπορούμε να αλλάξουμε πλήρως τον εαυτό μας, να απαλλαγούμε από τα προβλήματα στο στομάχι και από κάθε άλλο πρόβλημα, μπορούμε  να ξαναγεννηθούμε αν :

  1. Αν μυηθούμε στην αγάπη χωρίς όρους, εκεί μπορώ να σας βοηθήσω, στα σεμιναρια μου, ή κι από μακριά παρακολουθώντας τις εκπομπές μου, βλέπετε  στα μάτια μου την αγαπη χωρίς όρους, βλέπετε στα μάτια μου τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε. Όταν έχετε αγάπη μέσα σας άγετε τα πάντα, έχετε  όλο τον κόσμο δικό σας. Με την αγάπη χωρίς όρους λοιπόν που σας εκπέμπω,  στο πρόσωπο μου βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε.
  2. Αν συμμετέχουμε επίσης στα μυστήρια και τις τελετές της θρησκείας μας. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ψυχές και πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας, το Θεό, τον Κύριο. Όταν συγχωρούμε, μειώνουμε το εγώ μας, συμμετέχουμε στις τελετές και τα  μυστήρια της εκκλησίας μας, τότε ενωνόμαστε με την Πηγή μας και τότε  ο φόβος κι ο θυμός εξαφανίζεται και δονούμαστε στις συχνότητες της αγάπης. Η Χάρις του Θεού, το Άγιο Πνεύμα έρχεται  μέσα μας και μας φωτίζει συνεχώς. Εδώ είναι το μυστικό, στην εκκλησία όταν πηγαίνετε να κοινωνάτε πάντα, γιατί λαμβάνετε τις δονήσεις της αγάπης χωρίς όρους του Κυρίου, αισθάνεστε γαλήνη, πληρότητα μέσα σας. Αυτά που σας λέω δεν είναι θεωρία τα βιώνω συνεχώς όταν κοινωνώ κι όταν κοινωνάμε κάθε εβδομάδα τότε βιώνουμε γαλήνη, πληρότητα, αγάπη χωρίς όρους καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδος. Τα μυστήρια μας τα δίδαξαν οι αρχαίοι Έλληνες οι οποίοι είχαν συνειδητοποιήσει ότι με τα μυστήρια ενωνόντουσαν με την Πηγή τους, βίωναν την πραγματική, πνευματική τους φύση. Για αυτό οι αρχαίοι Έλληνες γνωρίζοντας τα μυστικά αυτά είχαν φθάσει στην κορυφή του κόσμου, ενώ εμείς που τα αφήσαμε έχουμε κατρακυλήσει στο πάτο.
  3. Αν απενεργοποιήσουμε την ενέργεια από  τα αρνητικά μας συναισθήματα που έχουν συσσωρευτεί μέσα μας, στα ενεργειακά μας κέντρα, τα οποία δονούνται σε χαμηλές συχνότητες με αποτέλεσμα να μην μας επιτρέπουν να βιώσουμε την αγάπη, η οποία δονείται σε υψηλές δονήσεις.
  4. Ξεμπλοκάρουμε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς. Στο βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» περιέχοντα όλοι οι μεσημβρινοί και σαφείς  οδηγίες πώς να τους απενεργοποιούμε.

Απαλλαγή από διαταραχή στο στομάχι (γαστρίτιδα, έλκος), φουσκώματα, πρήξιμο στην κοιλιά, οισοφαγική παλινδρόμηση 4

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  από τα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Πηγή των Πάντων» και  «Ο Δρόμος προς τη Θέωση»

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τέσσερα βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Πηγή των Πάντων» «Ο Δρόμος προς τη Θέωση»σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τέσσερα βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, εν Χριστώ αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Ερευνητής.

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329,

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.

Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά. Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους.

Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρώστεια σημαίνει ά στερικό του ρώστους που σημαίνει δύναμη- ενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει. Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.

Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν. Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου επικοινωνήστε μαζί μου στο 6977349766, Αλέξης Φωτόπουλος, Συγγραφέας – Ερευνητής.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία. 

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας