Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε δημιουργοί των πάντων

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedinΕκπομπή Αλέξη Φωτόπουλου: “Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε δημιουργοί των πάντων, είμαστε πάντα κάτω από το φως του ήλιου, εμείς όμως δεν το βλέπουμε όταν έχουμε τα μάτια μας κλειστά”.
¨Οταν δεν θέλουμε να συγχωρήσουμε σημαίνει ότι έχουμε βυθιστέι στο σκοτάδι που μόνο το Λειζερ υου Φωτός μπορεί να σπάσει.
Μπορούμε να εχουμε τέλειες σχέσεις, αρκεί να συνειδητοποιήσουμε ότι τα πάντα υπάρχουν μέσα μας, δεν χρειαζόμαστε τιποτα από τους άλλους.
Πάψτε ννα είστε ετερόφωτοι, πάψτε να ζητάτε αγάπη, φως από τους άλλους, δεν έχετε πάρά να ανάψετε το δικό σας φως, να ανοίξετε την καρδιά σας.
Το μυστικό για να πλησιάσουμε το Θεό, την άπειρη Πηγή των Πάντων, είναι να πλησιάσουμε τους συνανθρώπους μας που αποτελούν την έκφρασή Του.

Στο άρθρο μου: θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Έτσι γίνεται το θαύμα

To βιβλίο αυτό μας εξηγεί πως μπορούμε να πετύχουμε στη ζωή μας ότι επιθυμήσουμε, αρκεί βέβαια να στηριζόμαστε στις αρχές του Σύμπαντος, στις αρχές που έχει κτισθεί η ανθρώπινη συνειδητότητα.

Έτσι γίνεται το θαύμα + Μια ζωή γεμάτη φως + Πηγή των Πάντων

Πακέτο Προσφοράς: Αγοράστε και τα 3 βιβλία στην τιμή των 55 ευρώ!

Έτσι γίνεται το θαύμα + Μια ζωή γεμάτη φως.

Πακέτο Προσφοράς: Αγοράστε και τα 2 βιβλία στην προνομιακή τιμή των 40 ευρώ!

Η πηγή των πάντων

Στο βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων» θα ψάξουμε βαθύτερα μέσα στον εαυτό μας, θα συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς δημιουργούμε όλες τις ασθένειές μας, αλλά κυρίως ότι εμείς μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε διώχνοντας τα αρνητικά συναισθήματα και γεμίζοντας την καρδιά μας με αγάπη για τους πάντες και τα πάντα.

Μια ζωή γεμάτη φως

Το βιβλίο μια ζωή γεμάτη φως θα γίνει ο οδηγός μας να επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας, όπου θα βρούμε άπειρη έμπνευση, δύναμη και αγάπη για να επανακτήσουμε την υγεία μας, να μετατρέψουμε όλες τις σχέσεις μας σε τέλειες και αρμονικές, αλλά για να ελξουμε ανθρώπους και καταστάσεις που θα μας φέρουν αφθονία, υγεία και ευτυχία.