ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ HILTON

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedinΟ ΑΛΕΞΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΗΓΕΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ , ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ,ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 1)ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 2)ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ 3)ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Έτσι γίνεται το θαύμα

To βιβλίο αυτό μας εξηγεί πως μπορούμε να πετύχουμε στη ζωή μας ότι επιθυμήσουμε, αρκεί βέβαια να στηριζόμαστε στις αρχές του Σύμπαντος, στις αρχές που έχει κτισθεί η ανθρώπινη συνειδητότητα.

Έτσι γίνεται το θαύμα + Μια ζωή γεμάτη φως + Πηγή των Πάντων

Πακέτο Προσφοράς: Αγοράστε και τα 3 βιβλία στην τιμή των 55 ευρώ!

Έτσι γίνεται το θαύμα + Μια ζωή γεμάτη φως.

Πακέτο Προσφοράς: Αγοράστε και τα 2 βιβλία στην προνομιακή τιμή των 40 ευρώ!

Η πηγή των πάντων

Στο βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων» θα ψάξουμε βαθύτερα μέσα στον εαυτό μας, θα συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς δημιουργούμε όλες τις ασθένειές μας, αλλά κυρίως ότι εμείς μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε διώχνοντας τα αρνητικά συναισθήματα και γεμίζοντας την καρδιά μας με αγάπη για τους πάντες και τα πάντα.

Μια ζωή γεμάτη φως

Το βιβλίο μια ζωή γεμάτη φως θα γίνει ο οδηγός μας να επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας, όπου θα βρούμε άπειρη έμπνευση, δύναμη και αγάπη για να επανακτήσουμε την υγεία μας, να μετατρέψουμε όλες τις σχέσεις μας σε τέλειες και αρμονικές, αλλά για να ελξουμε ανθρώπους και καταστάσεις που θα μας φέρουν αφθονία, υγεία και ευτυχία.