Η ζωή μας, η υγεία μας, τα πάντα, εξαρτώνται από την αγάπη που εχει η καρδιά μας

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedinΕκπομπή Αλέξη Φωτόπουλου: Η ζωή μας, η υγεία μας, τα πάντα, εξαρτώνται από την αγάπη που εχει η καρδιά μας, από το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς μας.
Η αρχή της δημιουργίαας μας ειναι η αγάπη προς το Θεό. Αγαπάμε το Θεό αν τηρούμε τις εντολές που είναι οι προδιαγραφές Του.
Αν έχουμε επικεντρωθεί στο εγώ μας στη λογική μας, τότε το κέντρο της καρδιάς μας κλείνει και τότε κλείνει η προσβαση σε μας για τα πάντα.
Η μύηση στην αγάπη ανοίγει την καρδιά μας, δημιουργεί κβαντικό άλμα που μας εναρμονίζει με τα συμπαντικά πρότυπα.
Υπάρχουν άπειρες πιθανότητες να συμβούν τα πάντα, όταν κυριαρχούμαστε από το εγώ μας, χάνουμε την πρόσβαση στην Πηγή μας και τη δυνατότητα της αυτοθεραπείας.

Στο άρθρο μου: θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Έτσι γίνεται το θαύμα

To βιβλίο αυτό μας εξηγεί πως μπορούμε να πετύχουμε στη ζωή μας ότι επιθυμήσουμε, αρκεί βέβαια να στηριζόμαστε στις αρχές του Σύμπαντος, στις αρχές που έχει κτισθεί η ανθρώπινη συνειδητότητα.

Έτσι γίνεται το θαύμα + Μια ζωή γεμάτη φως + Πηγή των Πάντων

Πακέτο Προσφοράς: Αγοράστε και τα 3 βιβλία στην τιμή των 55 ευρώ!

Έτσι γίνεται το θαύμα + Μια ζωή γεμάτη φως.

Πακέτο Προσφοράς: Αγοράστε και τα 2 βιβλία στην προνομιακή τιμή των 40 ευρώ!

Η πηγή των πάντων

Στο βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων» θα ψάξουμε βαθύτερα μέσα στον εαυτό μας, θα συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς δημιουργούμε όλες τις ασθένειές μας, αλλά κυρίως ότι εμείς μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε διώχνοντας τα αρνητικά συναισθήματα και γεμίζοντας την καρδιά μας με αγάπη για τους πάντες και τα πάντα.

Μια ζωή γεμάτη φως

Το βιβλίο μια ζωή γεμάτη φως θα γίνει ο οδηγός μας να επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας, όπου θα βρούμε άπειρη έμπνευση, δύναμη και αγάπη για να επανακτήσουμε την υγεία μας, να μετατρέψουμε όλες τις σχέσεις μας σε τέλειες και αρμονικές, αλλά για να ελξουμε ανθρώπους και καταστάσεις που θα μας φέρουν αφθονία, υγεία και ευτυχία.