Η καρδιά μας ανοίγει όταν εκφράζουμε την αγάπη μας

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Εκπομπή του Αλέξη Φωτόπουλου: Είμαστε η Ολότητα είναι ανώφελο να ψάχνουμε την αγάπη, την πληρότητα, έξω από μας τα πάντα ειναι μέσα μας.Το μυστικό της ευτυχίας είναι να σταματήσουμε την εσωτερική σύγκρουση που υπάρχει μέσα μας μεταξύ του νου και της καρδίας μας. Η ψυχή μας εκφράζεται από την καρδιά μας κι αυτή πρέπει να ακούμε. Ο αρχηγός του σώματος μας είναι η ψυχή μας που τρέφεται μόνο με τη σύνδεση με την Πηγή της.
Μέρος της ψυχής μας είναι ο νους ο οποίος διαμορφώνει το σώμα και ευθύνεται για όλες τις ασθένειες μας
H ασθένεια είναι μια κραυγή για βοήθεια, μια έκκληση για αγάπη χωρίς όρους, για να συναισθανθούμε τη σύνδεση με το Όλο, με τον Πατέρα
Η νους μας η συνειδητότητα μας που είναι ο τρόπος που μεταφράζουμε τα γεγονότα καθορίζει την ροή της ενέργειας. Η ενέργεια διαχέεται στο σώμα από βρύσες που λέγονται ενεργειακά κέντρα και διοχετεύονται από ποτάμια που λέγονται μεσημβρινοί, όταν βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα μπλοκάρουν και αρρωσταίνουμε.
Επισκεφθείτε την σελίδα μας http://www.afotopoulos.gr/ για άρθρα και πληροφορίες.

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Έτσι γίνεται το θαύμα

To βιβλίο αυτό μας εξηγεί πως μπορούμε να πετύχουμε στη ζωή μας ότι επιθυμήσουμε, αρκεί βέβαια να στηριζόμαστε στις αρχές του Σύμπαντος, στις αρχές που έχει κτισθεί η ανθρώπινη συνειδητότητα.

Έτσι γίνεται το θαύμα + Μια ζωή γεμάτη φως + Πηγή των Πάντων

Πακέτο Προσφοράς: Αγοράστε και τα 3 βιβλία στην τιμή των 55 ευρώ!

Έτσι γίνεται το θαύμα + Μια ζωή γεμάτη φως.

Πακέτο Προσφοράς: Αγοράστε και τα 2 βιβλία στην προνομιακή τιμή των 40 ευρώ!

Η πηγή των πάντων

Στο βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων» θα ψάξουμε βαθύτερα μέσα στον εαυτό μας, θα συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς δημιουργούμε όλες τις ασθένειές μας, αλλά κυρίως ότι εμείς μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε διώχνοντας τα αρνητικά συναισθήματα και γεμίζοντας την καρδιά μας με αγάπη για τους πάντες και τα πάντα.

Μια ζωή γεμάτη φως

Το βιβλίο μια ζωή γεμάτη φως θα γίνει ο οδηγός μας να επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας, όπου θα βρούμε άπειρη έμπνευση, δύναμη και αγάπη για να επανακτήσουμε την υγεία μας, να μετατρέψουμε όλες τις σχέσεις μας σε τέλειες και αρμονικές, αλλά για να ελξουμε ανθρώπους και καταστάσεις που θα μας φέρουν αφθονία, υγεία και ευτυχία.