Μπορούμε να πετύχουμε ότι θέλουμε αρκεί να αισθανόμαστε και να φερόμαστε σαν να το έχουμε ήδη πετύχε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Εκπομπή Αλέξη Φωτόπουλου, http://www.afotopoulos.gr/
Το μυστικό για να πετύχουμε ότι θέλουμε είναι να αισθανόμαστε και να φερόμαστε σαν να το έχουμε ήδη πετύχει
Το μόνο που έχουμε είναι να είμαστε θετικοί και χαρούμενοι για ότι κάνουμε, για ότι μας συμβαίνει, τότε θα έχουμε τα πάντα.
Η κβαντική φυσική μας λέει ο παρατηρητής επηρεάζει το αντικείμενο που παρατηρεί, καθένας βλέπει μια διαφορετική αλήθεια και καθένας δημιουργεί αυτό που βλέπει, τι μεγάλη αλήθεια!!!! καθένας μας δημιουργεί αυτό που βλέπει.
To μυστικό είναι ότι τα πάντα υπάρχουν μέσα μας, το άγιο πνεύμα υπάρχει πάντα μέσα μας.
Άρα όταν προσευχόμαστε δεν ζητώ, οραματίζομαι ότι ήδη υπάρχει, αυτό γίνεται γιατί την ώρα που εγώ προσεύχομαι και το οραματίζομαι ότι ήδη υπάρχει τότε μορφοποιεί το άπειρο πεδίο ενέργειας με αυτό που οραματίζομαι. ¨Όταν θέλω να βρέξει αισθάνομαι βρεγμένος. Αν ζητώ σημαίνει ότι επικεντρώνουμε στην έλλειψη, επικεντρώνουμε στο μέλλον που δεν υπάρχει, αν θέλω.
Αυτή τη στιγμή χρειάζεται να αισθάνομαι ότι έχω τα πάντα και τότε μόνο θα τα έχω, υπάρχει μόνο το παρών, το παρελθόν και το μέλλον δεν υπάρχει. Φανταστείτε όλος ο κόσμος αρρωσταίνει για το παρελθόν που δεν υφίσταται στην πραγματικότητα και ανησυχεί για το μέλλον που πάλι δεν υφίσταται στην πραγματικότητα.
Όταν υποφέρουμε οφείλεται ότι έχουμε ταυτιστεί με γεγονότα του παρελθόντος, δηλαδή πιστεύουμε ότι είμαστε εμείς δεμένοι με αυτή την ιστορία, ενώ στην πραγματικότητα το παρελθόν δεν υπάρχει, το ίδιο και το μέλλον, έτσι ζητάμε συνεχώς κάτι στο μέλλον και αισθανόμαστε πάντα στερημένοι το μυστικό είναι τώρα να αισθανόμαστε τέλεια, τώρα να αισθανόμαστε ότι έχουμε τα πάντα, όταν ζητώ επικεντρώνομαι στην έλλειψη, δείχνω ότι δεν έχω εμπιστοσύνη στο Σύμπαν, δείχνω ότι είμαι ξεκομμένος από την Πηγή μου ζητώ, εκλιπαρώ και δεν θα μου δοθεί.
Τα πάντα γύρω μας είναι δημιουργήματα μας και καθρεφτίζουν την σχέση που έχουμε με τον εαυτόν μας. Μόνο όταν αισθάνομαι καλά, μόνο όταν αισθάνομαι ότι αξίζω, αποδέχομαι σέβομαι τον εαυτό μου τότε θα μας δέχονται και οι άλλοι, οι άλλοι είναι πάντα πεδία πιθανοτήτων και λαμβάνουν την θέση, δηλαδή γίνεται αυτό που εμείς πιστεύουμε ή σκεφτούμε.
Μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε, αρκεί να το πιστέψουμε ότι υπάρχει, ότι το έχουμε ήδη τώρα. Ει δύνασαι πιστεύσαι πάντα δυνατά τω πιστεύοντι. Πίστη: Κατά Μάρκον: Όλα όσα ζητάτε όταν προσεύχεστε, να πιστεύετε ότι θα λάβετε, και θα σας δοθούν.
Η πίστη είναι τα πάντα.
Κάθε άτομο μπορεί να ελξει οτιδήποτε θελήσει αρκεί να συνειδητοποιήσει τι είναι.
ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΕΡΙΈΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΊΟ “Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 6977349766

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Έτσι γίνεται το θαύμα

To βιβλίο αυτό μας εξηγεί πως μπορούμε να πετύχουμε στη ζωή μας ότι επιθυμήσουμε, αρκεί βέβαια να στηριζόμαστε στις αρχές του Σύμπαντος, στις αρχές που έχει κτισθεί η ανθρώπινη συνειδητότητα.

Έτσι γίνεται το θαύμα + Μια ζωή γεμάτη φως + Πηγή των Πάντων

Πακέτο Προσφοράς: Αγοράστε και τα 3 βιβλία στην τιμή των 55 ευρώ!

Έτσι γίνεται το θαύμα + Μια ζωή γεμάτη φως.

Πακέτο Προσφοράς: Αγοράστε και τα 2 βιβλία στην προνομιακή τιμή των 40 ευρώ!

Η πηγή των πάντων

Στο βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων» θα ψάξουμε βαθύτερα μέσα στον εαυτό μας, θα συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς δημιουργούμε όλες τις ασθένειές μας, αλλά κυρίως ότι εμείς μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε διώχνοντας τα αρνητικά συναισθήματα και γεμίζοντας την καρδιά μας με αγάπη για τους πάντες και τα πάντα.

Μια ζωή γεμάτη φως

Το βιβλίο μια ζωή γεμάτη φως θα γίνει ο οδηγός μας να επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας, όπου θα βρούμε άπειρη έμπνευση, δύναμη και αγάπη για να επανακτήσουμε την υγεία μας, να μετατρέψουμε όλες τις σχέσεις μας σε τέλειες και αρμονικές, αλλά για να ελξουμε ανθρώπους και καταστάσεις που θα μας φέρουν αφθονία, υγεία και ευτυχία.