Ο Αλέξης Φωτόπουλος στο ΡΙΚ: ο τρόπος που μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedinΒιωματικά σεμινάρια σε όλη την Κύπρο, όλες οι πόλεις έχουν δικαίωμα στο φως, τώρα εκτός από Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και στην ΠΑΦΟ. “Έφυγα άλλος άνθρωπος δυνατή και γεμάτη ενέργεια μου δείξατε τον δρόμο να γίνω δυνατή και να αγαπώ τη ζωή και τους ανθρώπους”.
“Η αυτοθεραπεία μου άρχισε τώρα δε με αγγίζει τίποτε, δεν αρρωσταίνω πλέον, νοιώθω τόσο όμορφα γιατί άλλαξα τις σκέψεις και τα αρνητικά συναισθήματα και έχω επίγνωση της όλης διαδικασίας πως με αυτά έφτιαχνα την αρρώστια μου”. Ή πείτε μετα το σεμινάριο “αυτο που κανατε με τα χερια σας,ειναι πολυ σημαντικό αυτη η αίσθηση που αφήνει, γιατρεύει, θεραπεύει ηρεμει, τα παίρνει ολα, τα εξαφανιζει, θλίψη, πόνο, πεινα, διψα κτλ, νιωθει καποιος χορτασμενος, όμορφος, ευτυχισμένος”.

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Έτσι γίνεται το θαύμα

To βιβλίο αυτό μας εξηγεί πως μπορούμε να πετύχουμε στη ζωή μας ότι επιθυμήσουμε, αρκεί βέβαια να στηριζόμαστε στις αρχές του Σύμπαντος, στις αρχές που έχει κτισθεί η ανθρώπινη συνειδητότητα.

Έτσι γίνεται το θαύμα + Μια ζωή γεμάτη φως + Πηγή των Πάντων

Πακέτο Προσφοράς: Αγοράστε και τα 3 βιβλία στην τιμή των 55 ευρώ!

Έτσι γίνεται το θαύμα + Μια ζωή γεμάτη φως.

Πακέτο Προσφοράς: Αγοράστε και τα 2 βιβλία στην προνομιακή τιμή των 40 ευρώ!

Η πηγή των πάντων

Στο βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων» θα ψάξουμε βαθύτερα μέσα στον εαυτό μας, θα συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς δημιουργούμε όλες τις ασθένειές μας, αλλά κυρίως ότι εμείς μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε διώχνοντας τα αρνητικά συναισθήματα και γεμίζοντας την καρδιά μας με αγάπη για τους πάντες και τα πάντα.

Μια ζωή γεμάτη φως

Το βιβλίο μια ζωή γεμάτη φως θα γίνει ο οδηγός μας να επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας, όπου θα βρούμε άπειρη έμπνευση, δύναμη και αγάπη για να επανακτήσουμε την υγεία μας, να μετατρέψουμε όλες τις σχέσεις μας σε τέλειες και αρμονικές, αλλά για να ελξουμε ανθρώπους και καταστάσεις που θα μας φέρουν αφθονία, υγεία και ευτυχία.