Τεχνικές eft στην εκπομπή της Αννίτας

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin



Αντί να παλεύετε με τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκπληκτικές τεχνικές που ξεμπλοκάρουν συναισθήματα και τις καταργούν τις επιδράσεις τους στο νου και στο σώμα. Δεν χρειάζεται άλλη αποφυγή, προσπάθεια, νοητική κόπωση για αυτό, απλώς ένας καινούριος τρόπος “επέμβασης” και απελευθέρωσης.

Είναι οι Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης, το EFT (Emotional Freedom Techniques). Εργαλεία αποφόρτισης των αρνητικών συναισθημάτων και εντάσεων στην πηγή τους ώστε νους και σώμα να λειτουργούν πιο ελεύθερα και αποτελεσματικά, χωρίς συνειδητή καθοδήγηση και προσπάθεια με σκέψεις και ιδέες.

Η αιτία όλων των αρνητικών μας συναισθημάτων είναι η διάσπαση, η διάρρηξη του ενεργειακού μας συστήματος, που προκαλείται από την ανάμνηση τραυματικών εμπειριών.
Η πραγματική αιτία των ασθενειών και των συμπτωμάτων που νιώθουμε είναι η διάσπαση του ενεργειακού μας συστήματος, η οποία αποκαθίσταται με το EFT.
Μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ενέργεια. Η ενέργεια αυτή κινείται σε μεγάλα «ποτάμια» που αποκαλούμε μεσημβρινούς. Με τα αρνητικά συναισθήματά μας η ενέργεια μπλοκάρεται και τότε το μέρος του σώματος ή το όργανο που δέχεται ενέργεια από τον συγκεκριμένο μεσημβρινό στερείται ενέργειας και πάσχει, αρρωσταίνει και πολλές φορές καταστρέφεται και προκαλεί κατάρρευση σ’ ολόκληρο τον οργανισμό μας. Είναι πολύ πιο εύκολο να αποκαταστήσουμε το μπλοκάρισμα της ενέργειας αλλά και να απαλλαγούμε από τον αρνητικό προγραμματισμό που υπάρχει στον εγκέφαλό μας και μας δημιουργεί το ενεργειακό μπλοκάρισμα, παρά να παίρνουμε φάρμακα για να διορθώσουμε το σύμπτωμα του οργάνου. Με τα φάρμακα δεν λύνουμε οριστικά το πρόβλημα, διότι διορθώνουν προσωρινά τα συμπτώματα και όχι την πραγματική αιτία. Εκείνο που στην ουσία μάς προσφέρουν τα φάρμακα είναι οι παρενέργειες που δημιουργούν οι χημικές ουσίες που περιέχουν, οι οποίες δηλητηριάζουν και τα άλλα όργανα του σώματος που δεν πάσχουν. Το EFT είναι μια πολύ απλή και αποτελεσματική μέθοδος που μπορείτε να την εφαρμόζετε όλοι.

Για να πετύχουμε έναν συγκεκριμένο σκοπό θα πρέπει να απαλλαγούμε πρώτα από τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα που μας δημιουργούν τα αρνητικά συναισθήματα αλλά και να ενισχύσουμε τα νευρωνικά δίκτυα του εγκεφάλου μας, που αφορούν την επίτευξη αυτού του σκοπού. Με το EFT προγραμματίζουμε τον εαυτό μας για την επιτυχία του σκοπού μας, εστιάζοντας τη σκέψη μας σ’ αυτόν (ο παρατηρητής στην κβαντική φυσική δημιουργεί το αποτέλεσμα) και συντονίζουμε τον οργανισμό μας να πάλλεται σε συχνότητες που έλκουν τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που θα συντελέσουν ώστε να πραγματοποιηθεί ο σκοπός μας.

Αν απαλλαγούμε από το φόβο απόρριψης. Διότι οι άλλοι είναι για μας κβαντικές πιθανότητες και δυνατότητες, καταρρέουν (γινονται πραγματικότητα) αυτές που εμείς επικεντρώνομαστε, αν διακατεχόμαστε από φόβο απόρριψης τότε οι άλλοι μας απορρίπτουν. Για να απαλλαγούμε από το φόβο απόρριψης, πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσουμε την ψυχολογική μας αντιστροφή (την υποσυνείδητη επιθυμία μας να κάνουμε ζημιά στον εαυτό μας για ελξουμε την προσοχή των άλλων) κάνουμε μαλάξεις στο σημείο (ST 16) πάνω από το στήθος, λέγοντας παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου και να επικεντρώνω την συνείδησή μου στην αγάπη, στο φως, Είμαι φως, είμαι μια ψυχή γεμάτη φως, γεμάτη αγάπη, ο φόβος απόρριψης που από παρανόηση του υποσυνειδήτου του υποσυνειδήτου μου, βίωσα μικρός, σκέπασε την ψυχή μου, την απομόνωσε από την Πηγή μου κι έτσι ξεκομμένος βίωνα μέχρι σήμερα, φόβο, θλίψη, θυμό, ανασφάλεια, ενοχές. Από σήμερα που συνειδητοποίησα ότι όλα τα προβλήματά μου οφείλονται στο φόβο απόρριψης που βίωσα από παρανόηση του υποσυνειδήτου μου βιώνω το φόβο απόρριψης για να απαλλαγώ. Κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία που δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα, τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας στο φόβο απόρριψης και στο θυμό ή σε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα θέλουμε να απενεργοποιήσουμε

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας