Αυτοθεραπεία από κρίσεις πανικού της  Δήμητρα Κουλουβάκου

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Αυτοθεραπεία από κρίσεις πανικού της  Δήμητρα Κουλουβάκου

Αυτοθεραπεία από κρίσεις πανικού της  Δήμητρα Κουλουβάκου 1«Έπασχα από κρίσεις πανικού 14 ολόκληρα χρόνια, πριν από τρεις μήνες περίπου καθώς χάζευα στο ίντερνετ για να διαβάσω θέματα σχετικά με την δική μου μοναδική και αδιόρθωτη περίπτωση, όπως όλοι μας πιστεύουμε όταν πονάμε ειδικά ψυχολογικά, πέφτω πάνω σε κάποια βίντεο του κυρίου Φωτοπούλου. Άντε λέω ας του κάνω την χάρη να ακούσω κάποιο να δω τι λέει άλλος ένας κομπογιαννίτης σκέφτηκα.

»Το ένα βίντεο έφερε το άλλο με αποτέλεσμα να με βρει το ξημέρωμα ακούγοντας και βλέποντας τα βίντεο με τις συνεδρίες του κυρίου Φωτοπουλου. Άκουγα τον κόσμο να μιλάει και να περιγράφει τα δικά του προβλήματα, άκουγα κι έβλεπα τον κύριο Φωτόπουλο να εξηγεί με απίστευτα λογικά κι αποδεδειγμένα επιχειρήματα την λειτουργία των μηχανισμών του σώματος και της ψυχής.

»Έψαχνα να βρω κάτι το περίεργο κάτι το μεμπτό, ψάχνοντας λοιπόν αποφάσισα να πάω κι εγώ σε κάποιες από τις συνεδρίες και να βρεθώ κι εγώ να ακούσω από κοντά μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, άλλωστε τι είχα να χάσω.

»Δέκα τέσσερα ολόκληρα χρόνια από τα καλύτερα μου χρονιά τα οποία δεν γυρίζουν πίσω τα πέρασα παρέα με τις κρίσεις πανικού κρίσεις πανικού μόνο όσοι το αντιμετωπίζουν μπορούν να καταλάβουν. και ξέρω πως είμαστε πολλοί.

»Σας παρακαλώ ακούστε με: τόσα χρόνια έτρεχα στους ψυχολόγους. Έπαιρνα χάπια, προσπάθησα να δεχτώ πως θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου παρέα με αυτή την κατάρα.

»Αυτή την στιγμή που γράφω είμαι πολύ καλύτερα χάρη στον κύριο Φωτόπουλο. Είμαι καλύτερα χάρη στα βιβλία του κυρίου Φωτόπουλου. Είμαι καλύτερα χάρη στα cd που ακούω βράδυ πρωί.

»Είμαι πολύ καλύτερα γιατί ενώ πίστευα στο Θεό ο κύριος Φωτόπουλος με έμαθε ότι πρέπει και να τον εμπιστεύομαι τον Θεό. Όχι μόνο να Τον πιστεύω, με έστειλε να εξομολογηθώ σε έναν άγιο άνθρωπο τον πάτερα Αρσένιο, ο οποίος όχι μόνο δεν με απέρριψε για τις αμαρτίες μου, αλλά συζήτησε μαζί μου.

»Με συμβούλεψε με μοναδικά και υπέροχα παραδείγματα και μια πολύ προσεκτική επιχειρηματολογία για την ζωή. Μην μένετε να υποφέρετε άλλο. Τρέξτε να βρείτε τον κύριο Φωτόπουλο.. εμένα με έκανε να αρχίσω να ξαναζώ, συγγνώμη αν σας κούρασα. με εκτίμηση Δήμητρα Κουλουβάκου».

Το ΕΦΤ βοηθά πολυ στις κρισεις πανικού.

Επίσης το ξεμβλοκάρισμα του μεσημβρινου του Περικαρδίου μας βοηθα να ξεπεράσουμε τις κρίσεις πανικού.

Ο μεσημβρινός του περικαρδίου, μας βοηθά  για να απαλλαγούμε από όλα τα κυκλοφοριακά προβλήματα, καθώς και τα σεξουαλικά μπλοκαρίσματα (ο μεσημβρινός του περικαρδίου αποκαλείται και μεσημβρινός της κυκλοφορίας και του sex). Ο μεσημβρινός του περικαρδίου μας βοηθά να απενεργοποιήσουμε την ανησυχία (P 6) , να απαλλαγούμε από την κρίση πανικού (P 6) και να απαλλαγούμε από την αρνητική ενέργεια που εγκλωβίζει την καρδιά μας. Κάνουμε τατόχρονα μαλάξεις στα σημεία P6 και P1 είναι στην αρχή του μεσημβρινού, διπλα στο στήθος μας. 

18A-MES.PERIKARDIOU
afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας