Αυτοθεραπεία της Μαρία Καλαιτζάκη από πάρεση προσωπικού νεύρου.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Αυτοθεραπεία της Μαρία Καλαιτζάκη από πάρεση προσωπικού νεύρου. 1

Αυτοθεραπεία της Μαρία Καλαιτζάκη από πάρεση προσωπικού νεύρου.

«Κύριε Φωτόπουλε. Πριν λίγες μέρες είχα την τύχη να σας γνωρίσω σε ένα  βιωματικό σεμινάριο που δώσατε στην γενέτειρα μου. Μέσα από αυτό καταφέρατε να μας μεταλαμπαδεύσετε τις γνώσεις σας κ να μας μεταδώσετε αυτή τη γαλήνη και την θετική αύρα που σας διακατέχει κατάφερα να αυτοθεραπευτώ από πάρεση προσωπικού νεύρου.

Στην συνέχεια σε κατ’ ιδίαν συνεδρία, αλλά και μετά από τις μαλάξεις που κάνατε στο μεσημβρινό  της χολής και του στομάχου στο σεμινάριο, παρατήρησα μεγάλη διαφορά με το πρόβλημα της πάρεσης προσωπικού νεύρου που με ταλαιπωρούσε και  που αμέσως εντοπίσατε κατά την είσοδό μου στην αίθουσα.

Για όσους δεν πείστηκαν ακόμη υπάρχει σχετικό βίντεο. Και κάτι ακόμη.

Χάρη στα βιβλία του, που ήδη ξεκίνησα να διαβάζω κ τα cd άρχισα να αναθεωρώ πολλά πράγματα στην ζωή μου, αλλά κυρίως συνειδητοποίησα ότι πηγή όλων των δεινών της ζωής μας είναι το άγχος κ η στεναχώρια όπως έλεγε και ο Ιπποκράτης :Ρίζα του κακού είναι το άγχος κ η θλίψη κ είναι στο χέρι μας να πιστέψουμε ότι θα τα καταφέρουμε» (Μαρία Καλαιτζάκη Χανιά).  Την Βλέπετε στο βίντεο.

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Έτσι γίνεται το θαύμα

To βιβλίο αυτό μας εξηγεί πως μπορούμε να πετύχουμε στη ζωή μας ότι επιθυμήσουμε, αρκεί βέβαια να στηριζόμαστε στις αρχές του Σύμπαντος, στις αρχές που έχει κτισθεί η ανθρώπινη συνειδητότητα.

Έτσι γίνεται το θαύμα + Μια ζωή γεμάτη φως + Πηγή των Πάντων

Πακέτο Προσφοράς: Αγοράστε και τα 3 βιβλία στην τιμή των 55 ευρώ!

Έτσι γίνεται το θαύμα + Μια ζωή γεμάτη φως.

Πακέτο Προσφοράς: Αγοράστε και τα 2 βιβλία στην προνομιακή τιμή των 40 ευρώ!

Η πηγή των πάντων

Στο βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων» θα ψάξουμε βαθύτερα μέσα στον εαυτό μας, θα συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς δημιουργούμε όλες τις ασθένειές μας, αλλά κυρίως ότι εμείς μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε διώχνοντας τα αρνητικά συναισθήματα και γεμίζοντας την καρδιά μας με αγάπη για τους πάντες και τα πάντα.

Μια ζωή γεμάτη φως

Το βιβλίο μια ζωή γεμάτη φως θα γίνει ο οδηγός μας να επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας, όπου θα βρούμε άπειρη έμπνευση, δύναμη και αγάπη για να επανακτήσουμε την υγεία μας, να μετατρέψουμε όλες τις σχέσεις μας σε τέλειες και αρμονικές, αλλά για να ελξουμε ανθρώπους και καταστάσεις που θα μας φέρουν αφθονία, υγεία και ευτυχία.