Αυτοθεραπεία από πρήξιμο και πόνο στα δόντια της Τένιας Παναγιωτελίδου.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

 

Αυτοθεραπεία από πρήξιμο και πόνο στα δόντια της Τένιας Παναγιωτελίδου. 1 «Όπως λέει κι ο τίτλος του βιβλίου “έτσι γίνεται το θαύμα”, έτσι βίωσα κι εγώ το θαύμα στο βιωματικό σεμινάριο του κ. Αλέξη Φωτοπουλου! Μετά από εξαγωγή δοντιού το οποίο με ταλαιπώρησε δύο εβδομάδες, ξύπνησα το πρωί πάλι με πρησμένο μάγουλο. Το απόγευμα στις 6.30 είχα κανονίσει να πάω στο σεμινάριο για πρώτη φορά.

Μέχρι τώρα είχα παρακολουθήσει θεραπείες του μέσω ίντερνετ μόνο και είχα εφαρμόσει σε μένα το eft το οποίο έχει άριστα και άμεσα αποτελέσματα! Μόλις μπήκα στην αίθουσα ο κ. Φωτόπουλος με φώναξε να καθίσω δίπλα του, μιας και είδε το φουσκωμένο μάγουλο… Άρχισε να μου κάνει αυτοθεραπεία. Μου ξεμπλόκαρε τους μεσημβρινούς (μεσημβρινό παχέος εντέρου). Πονούσα αρκετά !

Δεν ξέρω πως να περιγράψω αυτό που έγινε μέσα σε μισή με μία ώρα, αλλά η φλεγμονή που είχα υποχώρησε, το μάγουλο ξεπρήστηκε κι εγώ πατούσα με τα δάχτυλα μου πάνω στο μάγουλο έκπληκτη για να συνειδητοποιήσω ότι δεν πονούσα!

Απίστευτο και για μένα και για τον κόσμο που με είδε από την αρχή του σεμιναρίου (υπάρχει σχετικό βίντεο στο YouTubeτο κανάλι Αλέξιος Φωτόπουλος). Τι να πω! Αν μου το λέγαν θα δυσκολευόμουν να το πιστέψω. Αλλά το έζησα!! Σ’ ευχαριστώ κύριε Αλέξη Φωτόπουλε για την εμπειρία που έζησα, για την ευλογία και την φώτιση που πήρα, για την ανθρωπιά και την αγάπη που ένιωσα και όλες τις πολύτιμες πληροφορίες σε θέματα υγείας κι αυτές που θα αντλήσω μέσα από τα βιβλία σας.

Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να γνωρίσω έναν Άνθρωπο τόσο απλό και ταπεινό, μα και τόσο ευλογημένο! Περιμένω το επόμενο σεμινάριο με ανυπομονησία. Σας ευχαριστώ από καρδιάς! Με σεβασμό και πολλή αγάπη»!(Τένια Παναγιωτελίδου)

«Έχω πάρει τα βιβλία «Έτσι Γίνεται το Θαύμα»,  «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Η Πηγή των Πάντων», ακούω τα cd καθημερινά μαζί με τα παιδιά και είναι καταπληκτικά! Σου δίνουν τόση δύναμη, κάθε σελίδα του βιβλίου είναι ξεχωριστή και διαβάζοντας την νιώθεις κάπως… ανεβαίνεις, κερδίζεις κάτι. Αποκτάς αυτοπεποίθηση ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Νιώθεις όμορφα, νιώθεις ευλογία νιώθεις τυχερός που τόσες πληροφορίες σου δίνονται μόνο με μια μικρή μηδαμινή αξία… κ. Φωτόπουλε σ’ ευχαριστώ και είμαι ευγνώμων». (Τένια Παναγιωτελίδου)

Δείτε το βίντεο με την αυτοθεραπεία από πρήξιμο και πόνο στα δόντια της Τένιας Παναγιωτελίδου που έγινε στο σεμινάριο μου στη Θεσσαλονίκη.

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Έτσι γίνεται το θαύμα

To βιβλίο αυτό μας εξηγεί πως μπορούμε να πετύχουμε στη ζωή μας ότι επιθυμήσουμε, αρκεί βέβαια να στηριζόμαστε στις αρχές του Σύμπαντος, στις αρχές που έχει κτισθεί η ανθρώπινη συνειδητότητα.

Έτσι γίνεται το θαύμα + Μια ζωή γεμάτη φως + Πηγή των Πάντων

Πακέτο Προσφοράς: Αγοράστε και τα 3 βιβλία στην τιμή των 55 ευρώ!

Έτσι γίνεται το θαύμα + Μια ζωή γεμάτη φως.

Πακέτο Προσφοράς: Αγοράστε και τα 2 βιβλία στην προνομιακή τιμή των 40 ευρώ!

Η πηγή των πάντων

Στο βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων» θα ψάξουμε βαθύτερα μέσα στον εαυτό μας, θα συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς δημιουργούμε όλες τις ασθένειές μας, αλλά κυρίως ότι εμείς μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε διώχνοντας τα αρνητικά συναισθήματα και γεμίζοντας την καρδιά μας με αγάπη για τους πάντες και τα πάντα.

Μια ζωή γεμάτη φως

Το βιβλίο μια ζωή γεμάτη φως θα γίνει ο οδηγός μας να επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας, όπου θα βρούμε άπειρη έμπνευση, δύναμη και αγάπη για να επανακτήσουμε την υγεία μας, να μετατρέψουμε όλες τις σχέσεις μας σε τέλειες και αρμονικές, αλλά για να ελξουμε ανθρώπους και καταστάσεις που θα μας φέρουν αφθονία, υγεία και ευτυχία.