Πώς αυτοθεραπεύτηκα από 40 χρόνια έντονες ημικρανίες, εμβοές στα αυτιά, χρόνιες ουρολοιμώξεις, πόνους στις γάμπες και πόνους στα ισχία!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Πώς αυτοθεραπεύτηκα από 40 χρόνια έντονες ημικρανίες, εμβοές στα αυτιά, χρόνιες ουρολοιμώξεις, πόνους στις γάμπες και πόνους στα ισχία! 1Μπορούμε να αυτοθεραπεύομαστε μακροχρόνιες έντονες ημικρανίες, εμβοές στα αυτιά, χρόνιες ουρολοιμώξεις, πόνους στις γάμπες και πόνους στα ισχία ξεμπλοκάροντας τους αντίστοιχους μεσημβρινούς.

Και για μονιμότερα αποτελέσματα επαναπρογραμματίζοντας το υπόσυνειδητο μας με τα cd από τα βιβλία μου και δυναμόντας την ψυχή μας με την συνεχή συμμετοχή στα μυστήρια της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, όπως έκανε η Λίνα Παπαλεωνίδα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μαρτυρία της Λίνας Παπαλεωνίδα

«Υπέφερα σαράντα χρόνια από έντονες ημικρανίες εμβοές στα αυτιά, ουρολοιώξεις, πόνους στις γάμπες και πόνους στα ισχία. Ώσπου ψάχνοντας να βρω λύση έπεσα σε ένα βίντεο του κυρίου Φωτόπουλου. Του παράγγειλα άμεσα  τα βιβλία του και ξεκίνησα να ξεμπλοκάρω όλους τους μεσημβρινούς που αφορούσαν τα προβλήματα μου.

»Παράλληλα κάθε βράδυ άκουγα και ακούω τα cd από τα βιβλία του για να επαναπρογραμματίζω θετικά το υποσυνείδητό μου. Αλλά και ξεκίνησα να πηγαίνω κάθε Κυριακή στην Εκκλησία να εξομογηθώ και να κοινωνώ κάθε Κυριακή. Με αποτέλεσμα να είμαι υποσυνείδητα και συνειδητά ήρεμη και να μην μπαίνω σε συναγερμό.

»Δίοτι όπως λέγει ο κύριος Φωτόπουλος ο άνθρωπος καθορίζεται από τέσσερους παράγοντες. Πρώτον είναι ψυχή. Δεύτερον είναι νους που μπορούμε να επαναπρογραμματίσουμε. Η ψυχή και ο νους καθορίζει την ενεργεια μας, η οποία καθορίζει το σώμα μας. Τρίτον είναι ενέργεια που κυκλοφορεί σε ποταμια που λέγονται μεσημβρινοί και καθορίζονται από τα συνειδητά και υποσυνείδητα συναισθήματά μας. Και τέταρτον είναι σώμα που καθορίζεται από την ενέργεια μας, η οποία οπως αναφέραμε καθορίζεται από την ψυχή και το νου μας. Αλλά καθορίζεται και από την τροφή μας.

»Πρώτον η ψυχή είναι ο σύνδεσμος του σώματος και του πνέυματος που πράγματικά είμαστε. Η ψυχή τρέφεται μόνο με τα μυστήρια και την ζωή σύμφωνα με τον Λόγο του Κύρίου που είναι οι προδιαγραφες του κατασκευαστή μας για να ζούμε υγιείς και ευτυχισμένοι. Κοινώνοντας κάθε Κυριακή άρχισα να γίνομαι πιο ήρεμη, πιο γαλήνια, άρχισα να μην επηρεάζομαι και να νιώθω αρνητικά συναισθήματα.

»Δεύτερον είναι νους. Με το νου δεν εννούμε τη διάννοια αλλά το πρόγραμμα, τα δεδομένα που έχουμε απορροφήσει έως την ηλικία των 7 ετών. Ο εγκεφαλος του παιδιού από ο εως 7 ετών είναι σαν τον εγκέφαλου του μεγάλου που κοιμάται βαθιά, τότε απορροφά τουλάχιστον 2,000, 000 ψηφια το δευτερόλεπτο (2000 χ 6 χρονια 12,000, 000 χ τα δευτερόλεπτα). Ενώ μετά τα 7 ετη είναι οπως του ενηλικα που είναι ξυπνιος και απορραφά μονο 40  (40 χ 100 χρονια μονο 4000 χ τα δευτερόλεπτα). Όπως βλεέπτε ο χαρακτήρας μας δημιουργείται τα πρώτα έξη χρόνια και μπορεί να επαναπρογραμματιστεί ακούγοντας τα cd τη νυχτα που κοιμόμαστε διοτι τότε απορροφάμαι 2,000, 000 ψηφία το δευτερόλεπτο πολύ σημαντικά δεδομένα για να επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητό μας.

»Τρίτον είναι ενέργεια που κυκλοφορεί σε ποταμια που λέγονται μεσημβρινοί και καθορίζονται από τα συνειδητά και υποσυνείδητα συναισθήματά μας. Άρχισα να δουλεύω τον μεσημβρινό της χολής για τις ημικρανίες και τις εμβοές. Στη συνέχεια είδα που αναφέρει στο βιβλίο του ο κύριος φωτόπουλος ότι οι εμβοές επηρεάζονται κι από τον τριπλό θερμαστή που περικλείει το αυτί. Το έφαρμοσα και είδα άμεσα αποτέλεσμα.

»Ξεμπλόκαρα τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης και ενεργοποίησα ρεφλεξολογικά την ουροδόχο κύστη και απαλλάχθηκα από τις ουρολημώξεις και τους πόνους στις γάμπες. Δούλεψα και τον μεσημβρινό του ύπατος, χολής, στομάχου, σπλήνας πάγκρεας που παιρνούν και επηρεάζουν το ισχίο και απάλλάχθηκα από κάθε πόνο στο ίσχίο.

»Εκείνο που θέλω να επισημάνω είδα απιστεύτη βελτίωση στις εμβοές στα αυτιά και σωματική ευεξία  δουλεύοντας τον μεσημβρινό του τριπλού θερμαστή. Όλα τα σημεία και ο τρόπος που τα δούλεψα περιγράφονται με γραφήματα και βίντεο πιο κάτω από τον κύριο Φωτόπουλο.

»Τέταρτον προσέχω τη διατροφή μου τρώγω φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ξηρούς καρπούς, κινοά, φαγόπυρο, όσπρια, ψάρια. Κι έτσι η ζωή μου έχει αλλάξει πετώ από υγεία και χαρά και μιλώ σε όλους που γνωρίζω για την ιστοσελίδα του κυρίου Φωτόπουλου που αυτά που λέει μας αλλάζει πλήρως τη ζωή, είμαι στη διάθεσή σας για κάθε εξήγηση. (Λίνα Παπαλεωνίδα).

Αυτοθεραπεία από μακροχρόνιες έντονες ημικρανίες

Αυτοθεραπεύομαστε από ημικρανίες ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό της χολής. Ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό της χολής κάνοντας μαλάξεις ταυτόχρονα περισσότερο από ένα μήνα στα σημεία GB21 και GB43  επίσης στα σημεία GB12, 20 και  GB1, 4.

Πώς αυτοθεραπεύτηκα από 40 χρόνια έντονες ημικρανίες, εμβοές στα αυτιά, χρόνιες ουρολοιμώξεις, πόνους στις γάμπες και πόνους στα ισχία! 2

Πώς αυτοθεραπεύτηκα από 40 χρόνια έντονες ημικρανίες, εμβοές στα αυτιά, χρόνιες ουρολοιμώξεις, πόνους στις γάμπες και πόνους στα ισχία! 3Απαλλαγή από τις χρόνιες εμβοές

Πως λειτουργεί ο μηχανισμός της ακοής

Ο ήχος φυσιολογικά μεταδίδεται από το τύμπανο στο εσωτερικό αυτί με την βοήθεια τριών μικρών οστών. Τα τρία αυτά οστά, η σφύρα, ο άκμονας και ο αναβολέας, μεταβιβάζουν με την κίνησή τους το ηχητικό κύμα, και το μετατρέπουν σε κίνηση ενός υγρού στο εσωτερικό αυτί. Η κίνηση του υγρού ερεθίζει εξειδικευμένα νεύρα στο εσωτερικό αυτί, τα οποία μεταβιβάζουν το ερέθισμα στον εγκέφαλο όπου σε ειδικά κέντρα γίνεται η αντίληψη του ήχου.

Μπορούμε να απαλλαγουμε από τις εμβοές στα αυτιά, αλλά και από την πλειονότητα των προβλημάτων ακοής. 2Αναλυτικότερα ο μηχανισμός  που ακούμε: ο ήχος καταλήγει  σε μία μικρή αίθουσα γεμάτη υγρό, το οποίο πηγαινοέρχεται ακολουθώντας μια περίπλοκη κίνηση. Η εσωτερική πλευρά αυτής της αίθουσας είναι «στρωμένη» από περίπου 24000 κύτταρα που θυμίζουν πολύ μικρές τρίχες, όπου  καθέ μια από αυτές τις τρίχες (κύτταρα) είναι “κουρδισμένο” να ανταποκρίνεται σε διαφορετικό ρυθμό «σπρωξίματος», δηλαδή σε διαφορετικό ήχο.

Μπορεί δηλαδή το υγρό της αίθουσας να εκτελεί μια κίνηση που είναι, για παράδειγμα, το αποτέλεσμα τριών “σπρωξιμάτων”, δηλαδή τριών διαφορετικών ήχων, όμως οι ήχοι αυτοί μέσα στο όργανο του Κόρτι διαχωρίζονται: καθένας απ’ τους τρεις ήχους έχει το δικό του τριχοκύτταρο, το οποίο αυτό (και μόνο αυτό) θα ανταποκριθεί στο ‘σπρώξιμό’ του συγκεκριμένου ήχου.

Γιατί όμως ξεκινούν οι εμβοές και στη συνέχεια έχουμε σταθερή απώλεια ακοής.

Αν δείτε το παρακάτω γράφημα του μεσημβρινού της χολής αυτός περικλείει όλη την περιοχή του αυτίου. Αν η βιώνουμε θυμό ο μεσημβρινός της χολής μπλοκάρεται με αποτέλεσμα να σταματά η τροφοδοσία ενέργειας σε όλη την περιοχή του αυτιού με αποτέλεσμα να συμβαίνουν δύο πράγματα:

Πώς αυτοθεραπεύτηκα από 40 χρόνια έντονες ημικρανίες, εμβοές στα αυτιά, χρόνιες ουρολοιμώξεις, πόνους στις γάμπες και πόνους στα ισχία! 4

1) τα τριχοκύτταρα αυτά να χάνουν τη δυνατότητα να ανταποκρίνονται και μεταδίδουν τον ήχο που λαμβάνουν στον εγκέφαλο.

2) το λεμφικό υγρό που υπάρχει στο αυτί και μεταδίδει τις δονήσεις  του ήχου με την διακοπή της ενέργειας  χάνει την ρευστότητα του και δεν μεταδίδει σωστά τη δόνηση. Γίνεται όπως σε μια λίμνη που πετάμε μια πέτρα, όταν το νερό στη λίμνη είναι κανονικό και πετάξουμε μια πέτρα, αυτή κάνει κυμματισμούς, αν το νερό στη λίμνη αρχίζει και παγώνει τότε οι κυμματισμοί δεν μεταδίδονται σωστά κι αν παγώσει τελειως δεν μεταδίδονται καθόλου. Το ίδιο συμβαίνει και με τη δόνηση του ήχου στο αυτί μας, όταν η ενέργεια εχει διακοπεί το λεμφικό υγρό γίνεται άκαπτο και τα τριχοκύτταρα χάνουν το “κουρδισμά” τους να ανταποκρίνονται σε κάθε διαφορετικό ήχο.

Απαλλαγή από τις χρόνιες εμβοές αποκαθιστόντας τη ροή της ενέργεια στο μεσημβρινό της χολής και του τριπλού θερμαστή.

Αν δείτε τον μεσημβρινό της χολής  και του τριπλού θερμαστή περικλείει όλο το αυτί, αν η ενέργεια αυτή μπλοκαριστεί έχουμε πρόβλημα ακοής εμβοών, πονοκέφαλο, πρόβληματα στον αυχαίνα. Στο παρακάτω γράφημα βλέπουμε ξεκάθαρα πως ο μεσημβρινός της χολής και του   περικλείει όλο το αυτί μας. Τα πάντα είναι θέμα ενέργειας η ενέργεια μας μπλοκάρεται αν εμείς βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα και στην περίπτωση του μεσημβρινού της χολής, είναι ο θυμός.

Απαλλασσόμαστε από τις εμβοές στα αυτία κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις στα σημεία πίσω από το αυτί και κάτω από το αυτί GB2 και GB2o, GB12 αλλά και GB21 και GB12, GB21. Αλλά το GB21 και στο GB43.

Αποκαθιστούμε την ροή της ενέργειας στα αυτία και βοηθούμε στην απαλλαγή από τις εμβοές ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του τριπλού θερμαστή.

Αποκαθιστούμε την ροή της ενέργειας στα αυτία και βοηθούμε στην απαλλαγή από τις εμβοές ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του τριπλού θερμαστή. 

To σημαντικότερο σημείο για τις εμβοές είναι το TW17

Ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό του τριπλού θερμαστή κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις στα σημεία TW17 και  TW3 καθώς και TW17 ακι TW23 αλλά και TW23,22,21,2019,18,17 και TW3.

 

Πώς αυτοθεραπεύτηκα από 40 χρόνια έντονες ημικρανίες, εμβοές στα αυτιά, χρόνιες ουρολοιμώξεις, πόνους στις γάμπες και πόνους στα ισχία! 5

Πώς αυτοθεραπεύτηκα από 40 χρόνια έντονες ημικρανίες, εμβοές στα αυτιά, χρόνιες ουρολοιμώξεις, πόνους στις γάμπες και πόνους στα ισχία! 6Απαλλαγή από την ουρολοίμωξη και τους πόνους στις γάμπες.

1. Απαλλασσόμαστε από ουρολοιμώξεις και τους πόνους στις γάμπες, ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης.  Τα μικρόβια αναπτύσσονται πάντα στο σώμα μας όταν σταματήσει η ροή της ενέργειας. Τα 

Αποκαθιστάμε τη ροή της ενέργειας στην ουροδόχο κύστη. Κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις  σε δύο σημεία. Στην αρχή ξεκινάμε  από την αρχή Β2 και  το τέλος Β66, στη συνέχεια   Β12  και Β48, B50 και ανεβαίνουμε αν το προβλημα ειναι έντονο στα σημεία Β60, Β58 έως Β54. 

Αυτοθεραπεία από Μηνίσκο στο γόνατο, πονοκεφάλους, αυχενικό, πόνους στη μέση και σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα. 6

Αποκαθιστάμε την ροή της ενεργείας στο μεσημβρινό των νεφρών κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις στα σημεία Κ27 και Κ1 καθώς και στα σημεία Κ27 και Κ2,3,4,5,6,7.

Πώς αυτοθεραπεύτηκα από 40 χρόνια έντονες ημικρανίες, εμβοές στα αυτιά, χρόνιες ουρολοιμώξεις, πόνους στις γάμπες και πόνους στα ισχία! 7

2. Απαλλασσόμαστε από ουρολοιμώξεις  ενεργοποιόντας ρεφλεξολογικά την ουροδόχο κύστη κάνοντας μαλάξεις στο σημείο που φαίνεται η ουροδοχο κύστη καθως και σε ολη τη διαδρομή από τα νεφρά έως την ουροδόχο κύστη που βλέπετε στο εικονίδιο και στις δύο πατούσες των ποδιών μας είναι το ουροποιητικό σύστημα το οποίο ενεργοποιούμε ρεφλεξολογικά κάνοντας δυνατές μαλάξεις. 

Πώς αυτοθεραπεύτηκα από 40 χρόνια έντονες ημικρανίες, εμβοές στα αυτιά, χρόνιες ουρολοιμώξεις, πόνους στις γάμπες και πόνους στα ισχία! 8

 

 

 

Πώς αυτοθεραπεύτηκα από 40 χρόνια έντονες ημικρανίες, εμβοές στα αυτιά, χρόνιες ουρολοιμώξεις, πόνους στις γάμπες και πόνους στα ισχία! 9Πως απελευθερωνόμαστε από τα προβλήματα στα ισχία.

Τα ισχία μας έχουν πρόβλημα δίοτι όταν μπλοκάρουμε την ενέργεια στο ισχίο σταματά η ενέργεια στην κοτύλη το πάνω μέρος του ισχίου με αποτέλεσμα ο χόνδρος και η κοτύλη καταστρέφεται. Αν προσέξουμε τους μεσημβρινούς του ύπατος, της χολής, του στομάχου και σπλήνας παγκρέατος.

Αυτό συμβαίνει διότι συνειδητά ή υποσυνείδητα διακατεχόμαστε από ανασφάλεια και θυμό. Ξεμπλοκάροντας τους μεσημβρινούς του ύπατος, της χολής, του στομάχου και της σπλήνας παγκρέατος επαναφέρουμε την ροή της ενέργειας στην κοτύλη και τότε το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο αποκαθίσταται και μαζι κι ο χόνδρος στην κοτύλη του ισχίου.

1)Απελευθερωνόμαστε από τα προβλήματα στα ισχία ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του ήπατος.

Ξεμπλοκάρουμε την ενέργεια στον μεσημβρινό του ύπατος, κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις σε δύο σημεία LV14 και LV2 αλλά και  LV14 και LV8 καθώς και LV8 και  LV2 αλλά και  LV14 και  LV5.

Πώς αυτοθεραπεύτηκα από 40 χρόνια έντονες ημικρανίες, εμβοές στα αυτιά, χρόνιες ουρολοιμώξεις, πόνους στις γάμπες και πόνους στα ισχία! 10

Βλέπετε στο παραπάνω γράφημα ότι  μεσημβρινός ήπατος περνά ακριβώς από το ισχίο κι όταν θυμώνουμε, η ενέργεια διακόπτεται και μας δημιουργεί φλεγμονή οπως βλέπετε στην εικόνα που έχει φλεγμονή το ισχίο που βλέπουμε στη δεξιά πλευρά.

Κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις στα σημεία που σας προαναφέραμε αποκαθιστούμε τη ροή της ενέργειας στα ισχία και η φλεγμονή φεύγει. Οι μαλάξεις αυτές χρειάζονται να γίνονται για αρκετό διάστημα για να φύγει η φλεγμονή.

2)Απελευθερωνόμαστε από τα προβλήματα στα ισχία ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό της  χολής

Απελευθερώνομαστε από τα προβλήματα στα ισχία, στον αυχένα, αλλά και στη μέση στους οσφυικούς σπονδύλους, λουμπάγκο, ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του της χολής. Κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις σε δύο σημεία GB21 και GB42, αλλά και GB21 και GB42 καθώς και GB1 και GB42. Με αποτέλεσμα η ροή της ενέργειας  στην κοτύλη να επανέρχεται.  Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο στην κοτύλη να αποκαθίσταται να επανέρχεται στην κανονική του υγιή κατάσταση.

13-MES.XOLHS

 

3)Απελευθερωνόμαστε από τα προβλήματα στα ισχία ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό της σπλήνας παγκρέατος.

Ξεμπλοκάρουμε την ενέργεια στον μεσημβρινό της σπλήνας παγκρέατος, κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις σε δύο σημεία SP21 και  SP2 αλλά και  SP10 και  SP21 καθώς και  SP12 και  SP2. Με αποτέλεσμα η ροή της ενέργειας  στην κοτύλη να επανέρχεται.  Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο στην κοτύλη να αποκαθίσταται να επανέρχεται στην κανονική του υγιή κατάσταση.

Πώς αυτοθεραπεύτηκα από 40 χρόνια έντονες ημικρανίες, εμβοές στα αυτιά, χρόνιες ουρολοιμώξεις, πόνους στις γάμπες και πόνους στα ισχία! 11

4)Απελευθερωνόμαστε από τα προβλήματα στα ισχία ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του στομάχου.

Ξεμπλοκάρουμε την ενέργεια στον μεσημβρινό του στομάχου, κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις σε δύο σημεία ST2 και ST44 καθώς και ST16 και  ST36, αλλά και   ST36 και  ST44. Με αποτέλεσμα η ροή της ενέργειας  στην κοτύλη να επανέρχεται.  Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο στην κοτύλη να αποκαθίσταται να επανέρχεται στην κανονική του υγιή κατάσταση.

Πώς αυτοθεραπεύτηκα από 40 χρόνια έντονες ημικρανίες, εμβοές στα αυτιά, χρόνιες ουρολοιμώξεις, πόνους στις γάμπες και πόνους στα ισχία! 12

Μπορούμε να αυτοθεραπεύομαστε από βαριάς μορφής πυτιρίδας, κάνοντας ελαφρες μαλάξεις στις δεξια και αριστερα του πρώτου αυχένικου σπονδυλου 3ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  από τα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Πηγή των Πάντων» και  «Ο Δρόμος προς τη Θέωση»

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τέσσερα βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Πηγή των Πάντων» «Ο Δρόμος προς τη Θέωση»σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τέσσερα βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, εν Χριστώ αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Ερευνητής.

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329,

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας). Πληροφορίες στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.

Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά. Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους.

Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρώστεια σημαίνει ά στερικό του ρώστους που σημαίνει δύναμη- ενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει. Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.

Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν. Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου επικοινωνήστε μαζί μου στο 6977349766, Αλέξης Φωτόπουλος, συγγραφέας – ερευνητής.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία. 

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας