Αυτοθεραπεία από χονδροπάθεια και μηνίσκο στα γόνατα, πολύποδες και γαστρίτιδα στο στομάχι, λάσπη στη χολή ξεμπλοκάροντας τους αντίστοιχους μεσημβρινούς.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Αυτοθεραπεία από χονδροπάθεια και μηνίσκο στα γόνατα, πολύποδες και γαστρίτιδα στο στομάχι, λάσπη στη χολή ξεμπλοκάροντας τους αντίστοιχους μεσημβρινούς. 1 Μπορούμε να αυτοθεραπεύομαστε από χονδροπάθεια και μηνίσκο στα γόνατα, πολύποδες και γαστρίτιδα στο στομαχι  και λάσπη στη χολή,  ξεμπλοκάροντας τους αντίστοιχους μεσημβρινούς, όπως έκανε η Ελένη Μαραθού.

Μαρτυρία της Ελένης Μαραθού

“Ήμουν ένα μήνα σχεδόν στο κρεβάτι από χρονδροπάθεια, έσω μηνίσκο, είχα χρόνια γαστρίτιδα και πολύποδες στο στομάχι και λάσπη στη χολή. Πληροφορήθηκα από τα σεμινάρια του κυρίου Φωτόπουλου ότι όλα αυτά που είχα οφείλοντο σε μπλοκάρισμα ενέργειας από τα αρνητικά συναισθήματα που είχα.

Η ανασφάλεια μου μπλόκαρε την ενέργεια στο στομάχι και μου δημιουργούσε γαστρίτιδες και πολύποδες στο στομάχι. Κι έφοσον είχα ανασφάλεια έμπαινα συνέχεια σε συναγερμό για να αντιμετωπίσω τον κίνδυνο από την ανασφάλεια με την διαδικασία του θυμού. Κατα αυτό τον τρόπο μπλόκαρα τους δύο μεσημβρινούς που εχουν σχεση με τον θυμό που είναι ο μεσημβρινός του ύπατος και της χολής. Το μπλοκάρισμα στο μεσημβρινό του ύπατος μου δημιουργούσε χονδροπάθεια και προβλήματα στα γόνατα ενώ το μπλοκάρισμα στο μεσημβρινό της χολής μου δημιουργούσε λάσπη στη χολή.

Αφού πήρα τις πρώτε γνώσεις αγόρασα τα βιβλία του και ξεκίνησα τη δουλειά. Άρχισα να δουλεύω και να ξεμπλοκάρω τους μεσημβρινούς του ύπατος, της χολής και του στομάχου. Παράλληλα όμως ακούγα και ακούω τη νύχτα που κοιμάμαι τα cd από τα βιβλία του για να επαναπρογραμματίσω το υποσυνείδητό μου διότι ολα μου τα αρνητικά συναισθήματα και στη συνέχεια τα προβλήματα υγείας μου προέρχονται από την άσχημη συμπεριφορά της μητέρας μου που έπασχε από κατάθλιψη.

Απαλλαχθηκα από μηνίσκο και την χονδροπάθεια στα γόνατα

1. Κάνοντας μαλάξεις στο μεσημβρινό του ήπατος. Κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις περισσότερο από ένα μήνα ταυτόχρονα σε δύο σημεία LV14 και LV2 αλλά και  LV14 και LV8 καθώς και LV8 και  LV2 αλλά και  LV14 και  LV5. στο γραφημα που βλεπουμε πιο κάτω.

2. από χονδροπάθεια επιγονατίδας κυρίως ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του στομάχου. Κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις σε δύο σημεία St44 και  St36, αλλά και St44 καθώς  St35 και  St44 και  St34 (St34 και  St35) είναι τα σημεία πάνω από το St36.

3. ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό της χολής κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις στα σημεία GB34 και GB35 καθώς και GB34 και GB32 αλλά και GB33 και GB35 (τα σημεία GB32, GB33, GB35 είναι πάνω και και κάτω από το GB34)

Απαλλάχθηκα από πολύποδες στο στομάχι και γαστρίτιδα,

ξεμπλοκάροντας  τον μεσημβρινό του στομάχου κάνοντας μαλάξεις ταυτόχρονα στα σημεία St 36 και St 44  ή St 44 και  St2  ή  St 44 και  St16. Ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό επαναφέρουμε την ενεργεια στο όργανο.

Απαλλάχθηκα από λάσπη στη χολή

Έκανα μαλάξεις επί ένα μήνες πρωί και απόγευμα στον κρόταφo GB1 και στη βάση του προτελευτάιου δακτύλου του ποδιού GB42, αλλά και  GB 21 και GB42 καθώς και  GB20  και  GB 42. Στο παρακάτω γράφημα υπάρχουν εξηγήσεις σε όλα τα σημεία του μεσημβρινού της χολής.

Κάνοντας όλα αυτά (εξεμπλοκάροντας τους μεσημβρινούς και επαναπρογραμματίζοντας το υποσυνείδητό μου) απαλλάχθηκα από ολα αυτά τα προβήματα μου. Όποιος θέλει να έλθει σε επαφή μαζί μου για να διαπιστώσει πόσο άλλαξε η ζωή μου και πως πετώ από υγεία και χαρά μπορεί να ζήτησει το τηλέφωνο μου από τον κυριο Φωτόπουλο. Κύριε Φωτόπουλε να είστε ευλογημένος” (Ελένη Μαραθού).

Απαλλαγή από χονδροπάθεια επιγονατίδας και μηνίσκο στα γόνατα.

1. ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του ήπατος. Κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις  σε δύο σημεία LV14 και LV2 αλλά και  LV14 και LV8 καθώς και LV8 και  LV2 αλλά και  LV14 και  LV5. στο γραφημα που βλεπουμε πιο κάτω.

Αυτοθεραπεία από χονδροπάθεια και μηνίσκο στα γόνατα, πολύποδες και γαστρίτιδα στο στομάχι, λάσπη στη χολή ξεμπλοκάροντας τους αντίστοιχους μεσημβρινούς. 2

 

2. Απαλλασσόμαστε από χονδροπάθεια επιγονατίδας κυρίως ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του στομάχου. Κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις σε δύο σημεία St44 και  St36, αλλά και St44 καθώς  St35 και  St44 και  St34 (St34 και  St35) είναι τα σημεία πάνω από το St36.

Αυτοθεραπεία από χονδροπάθεια και μηνίσκο στα γόνατα, πολύποδες και γαστρίτιδα στο στομάχι, λάσπη στη χολή ξεμπλοκάροντας τους αντίστοιχους μεσημβρινούς. 3

Απαλλασσόμαστε από χονδροπάθεια επιγονατίδας  ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό της χολής κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις στα σημεία GB34 και GB35 καθώς και GB34 και GB32 αλλά και GB33 και GB35 (τα σημεία GB32, GB33, GB35 είναι πάνω και και κάτω από το GB34)

Αυτοθεραπεία από χονδροπάθεια και μηνίσκο στα γόνατα, πολύποδες και γαστρίτιδα στο στομάχι, λάσπη στη χολή ξεμπλοκάροντας τους αντίστοιχους μεσημβρινούς. 4

Απαλλαγή από πολύποδες στο στομάχι και γαστρίτιδα.

Απαλλασσόμαστε από πολύποδες στο στομάχι και γαστρίτιδα, ξεμπλοκάροντας  τον μεσημβρινό του στομάχου κάνοντας μαλάξεις ταυτόχρονα στα σημεία St 36 και St 44  ή St 44 και  St2  ή  St 44 και  St16. Ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό επαναφέρουμε την ενεργεια στο όργανο.

Αυτοθεραπεία από χονδροπάθεια και μηνίσκο στα γόνατα, πολύποδες και γαστρίτιδα στο στομάχι, λάσπη στη χολή ξεμπλοκάροντας τους αντίστοιχους μεσημβρινούς. 3

Απαλλαγή από λάσπη στη χολή.

Απαλλασσόμαστε από λάσπη στη χολή ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό της χολή. Ξεμπλοκάρουμε το μεσημβρινό της χολής κάνοντας ταυτόχρονα μαλάξεις στον κρόταφo GB 1  και   στη βάση του προτελευτάιου δακτύλου του ποδιού GB42, αλλά και  GB 21 και GB42 καθώς και  GB20  και  GB 42. Στο παρακάτω γράφημα υπάρχουν εξηγήσεις σε όλα τα σημεία του μεσημβρινού της χολής.

Αυτοθεραπεία από χονδροπάθεια και μηνίσκο στα γόνατα, πολύποδες και γαστρίτιδα στο στομάχι, λάσπη στη χολή ξεμπλοκάροντας τους αντίστοιχους μεσημβρινούς. 4

Μπορούμε να αυτοθεραπεύομαστε από βαριάς μορφής πυτιρίδας, κάνοντας ελαφρες μαλάξεις στις δεξια και αριστερα του πρώτου αυχένικου σπονδυλου 3ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  από τα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Πηγή των Πάντων» και  «Ο Δρόμος προς τη Θέωση»

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τέσσερα βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Πηγή των Πάντων» «Ο Δρόμος προς τη Θέωση»σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τέσσερα βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, εν Χριστώ αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Ερευνητής.

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329,

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας)

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.

Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά. Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους.

Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρώστεια σημαίνει ά στερικό του ρώστους που σημαίνει δύναμη- ενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει. Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.

Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν. Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου επικοινωνήστε μαζί μου στο 6977349766, Αλέξης Φωτόπουλος, συγγραφέας – ερευνητής.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία. 

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας