Οι πεποιθήσεις και ο τρόπος ζωής μας καθορίζουν την υγεία μας και όχι τα γονίδιά μας

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Οι πεποιθήσεις και ο τρόπος ζωής μας καθορίζουν την υγεία μας και όχι τα γονίδιά μας 1Οι πεποιθήσεις και ο τρόπος ζωής μας που καθορίζουν την υγεία μας και όχι τα γονίδιά μας
 
Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι ασθένειες από τις οποίες πάσχουμε σήμερα και τις είχαν και οι πρόγονοί μας δεν οφείλονται σε γονίδια που έχουμε κληρονομήσει, αλλά σε πεποιθήσεις, σε αρνητικά συναισθήματα και γενικά στον τρόπο ζωής και στις σκέψεις που μας έχουν εμφυτεύσει από την παιδική μας ηλικία.
Παντού εφαρμόζεται κβαντική φυσική, όπου η συνείδηση του παρατηρητή μεταμορφώνει τα πάντα, το σώμα του, τα γονίδιά του, τη δομή του DNA, τα πάντα. Η συνείδηση που εκφράζεται με τις σκέψεις, τα συναισθήματά μας, που δημιουργούν τα ενδόμυχα, τα πραγματικά μας πιστεύω, μεταμορφώνει και κυριαρχεί το σώμα και τον κόσμο γύρω μας. Είναι η απεριόριστη δύναμη που μας έχει δώσει το Σύμπαν, είναι μια θεϊκή δύναμη που όποιος τη συνειδητοποιεί, πετά σ’ όλους τους τομείς.
Ο Dr Dawson Church στο βιβλίο του «The Genie in Your Genes: Epigenetic Medicine and the New Biology of Intention» γράφει ότι «αυτά που σκεπτόμαστε, αισθανόμαστε και πιστεύουμε αλλάζουν τη γενετική έκφραση και τη χημική σύνθεση του σώματός μας κάθε στιγμή».
Οι πεποιθήσεις και ο τρόπος ζωής μας καθορίζουν την υγεία μας και όχι τα γονίδιά μας 2 Τα γονίδιά μας επηρεάζονται κάθε μέρα από το περιβάλλον των σκέψεων και των συναισθημάτων μας, τα οποία επηρεάζονται από το περιβάλλον μας που είναι η οικογένειά μας, το σπίτι μας, η εργασία μας, η κοινωνία μας, η εκκλησία μας.
Η βασική ορμόνη του άγχους που είναι η κορτιζόλη, η οποία εκκρίνεται από το σώμα μας, όταν νιώθουμε αρνητικά συναισθήματα, στρες, και η οποία μας λιγοστεύει τη ζωή, έχει αντίστοιχή της την ορμόνη DΗΕA, η οποία εκκρίνεται όταν αισθανόμαστε θετικά συναισθήματα και η οποία μας επιμηκύνει τη ζωή. Όταν αισθανόμαστε στρες και τα επίπεδα της κορτιζόλης είναι υψηλά, τότε αυτόματα τα επίπεδα της DΗΕA είναι χαμηλά.
Αλλά και το αντίστροφο, όταν αισθανόμαστε θετικά συναισθήματα και τα επίπεδα DΗΕA είναι υψηλά, τότε αυτόματα τα επίπεδα της κορτιζόλης είναι χαμηλά. Αυτό, σύμφωνα με τον Dr Church, γίνεται διότι όταν τα ενεργειακά αποθέματά μας κατευθύνονται στην παραγωγή στρεσογόνων ουσιών, δεν υπάρχουν αρκετά αποθέματα ενέργειας για την παραγωγή της ορμόνης DΗΕA, η οποία επουλώνει τις ζημιές που προκαλεί η κορτιζόλη και αναζωογονεί το σώμα μας.
 
Όταν τα επίπεδα κορτιζόλης είναι υψηλά, και τα επίπεδα DΗΕA είναι χαμηλά, τότε η επισκευή και η αντικατάσταση των κυττάρων καθώς και η επισκευή των οστών μας καθυστερούν και λιγοστεύουν, το αμυντικό μας σύστημα χάνει τη δύναμή του. Τα υψηλά επίπεδα της κορτιζόλης προκαλούν τη μείωση της μυϊκής μάζας, αυξάνεται η οστεοπόρωση και η απώλεια οστική μάζας, αυξάνεται ο λιπώδης ιστός μας, δημιουργείται απώλεια μνήμης. Τα χαμηλά επίπεδα DΗΕA προκαλούν τη γένεση των περισσότερων ασθενειών.
Τα πάντα εξαρτώνται από το πώς μεταφράζουμε τα γεγονότα που μας συμβαίνουν. Τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι μετά τα πενήντα αρχίζουν και φοβούνται για τα πάντα, μεταφράζουν αρνητικά και αγχώνονται με κάθε ασήμαντο γεγονός που τους συμβαίνει, με αποτέλεσμα ο οργανισμός τους να γεμίζει με κορτιζόλη και αδρεναλίνη, χημικά που καταστρέφουν τα κύτταρα και γενικά όλα τα όργανα του σώματός τους.
Ο φαρμακολόγος Dr Connie Grauds στο βιβλίο του «The Energy Prescription» γράφει ότι ένας απειθάρχητος νους έχει απώλεια ζωτικής ενέργειας, όταν περνά συνεχώς από αυτόν ένας χείμαρρος από αρνητικές σκέψεις, ανησυχίες και λανθασμένες αντιλήψεις, οι περισσότερες των οποίων προκαλούν την έκρηξη πολλών αρνητικών συναισθημάτων, τα οποία με τη σειρά τους προκαλούν την έκκριση χημικών ορμονών που εκφυλίζουν τα κύτταρα και τα όργανά μας.
Για παράδειγμα, η κυρία που έχει το ξενοδοχείο που μένω στην Κεφαλονιά τώρα που σας γράφω, πάσχει από τις εξής ασθένειες: Έχει πρόβλημα με την καρδιά της (αγγειοπλαστική και έχει φραγμένες σε μεγάλο ποσοστό όλες τις αρτηρίες της), έχει τεράστιο πρόβλημα με τις αρθρώσεις της (έχει προβεί σε δύο εγχειρήσεις και έχει πρόβλημα να βαδίσει χωρίς μπαστούνι) και πάσχει από ψωρίαση. Η ίδια πιστεύει ότι η ψωρίαση είναι κληρονομική γιατί είχε ο πατέρας της και η εκτεταμένη αρθρίτιδα οφείλεται στην κληρονομικότητα από τη μητέρα της επειδή είχε το ίδιο πρόβλημα. Όταν όμως τη ρώτησα αν αισθάνεται φόβο, αν έχει μέσα της συσσωρευμένο θυμό ή αρνητικά συναισθήματα, είδα ότι είναι αγχωτικό άτομο, γεμάτο φόβο.
Οι πεποιθήσεις και ο τρόπος ζωής μας καθορίζουν την υγεία μας και όχι τα γονίδιά μας 3Όπως είδαμε, ο συσσωρευμένος θυμός και άλλα αρνητικά συναισθήματα είναι η κύρια αιτία φλεγμονών, όπως είναι η αρθρίτιδα (χρόνια φλεγμονή στις αρθρώσεις) και η ψωρίαση (χρόνια φλεγμονή στο δέρμα). Ενώ το πρόβλημα της αγγειοπλαστικής στην καρδιά οφείλεται στην πλάκα που δημιουργήθηκε στις αρτηρίες της καρδιάς, όταν ο οργανισμός μας για να κλείσει κάθε φλεγμονή που δημιουργείται από παραπλάνηση του ανοσοποιητικού μας συστήματος λόγω έντονων αρνητικών συναισθημάτων, στέλνει χοληστερίνη (LDL) και λιποπρωτεΐνη Α.
Υπάρχουν άπειρες μελέτες που καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι τα άτομα τα όποια έχουν καρδιακά προβλήματα κυριαρχούνται από stress και αρνητικά συναισθήματα. Τελικά, δεν είναι τα ελαττωματικά γονίδια που κληρονόμησε η παραπάνω κυρία, αλλά ο αρνητικός αυτός τρόπος σκέψης και τα αρνητικά συναισθήματα που έχουν βάση τον φόβο που της δημιούργησαν το πρόβλημα.
Οι πεποιθήσεις και ο τρόπος ζωής μας καθορίζουν την υγεία μας και όχι τα γονίδιά μας 4 Τα γονίδιά μας είναι βιβλιοθήκες με πληροφορίες. Αν θα αρρωστήσουμε ή όχι από μια ασθένεια που την είχαν οι γονείς μας εξαρτάται αν θα ενεργοποιήσουμε τα γονίδια που αφορούν τις ασθένειες αυτές. Αυτό εξαρτάται από τις σκέψεις μας, τις πεποιθήσεις μας, τα συναισθήματά μας. Αυτά που σκεπτόμαστε, αισθανόμαστε και πιστεύουμε αλλάζουν τη γενετική έκφραση και τη χημική σύνθεση του σώματός μας κάθε στιγμή. Τα πάντα εξαρτώνται από το πώς μεταφράζουμε τα γεγονότα που μας συμβαίνουν.
 
Οι σκέψεις μας και οι πεποιθήσεις μας καθορίζουν τη συμπεριφορά των γονιδίων μας
 Επαναλαμβάνουμε συνεχώς ότι οι θετικές ή αρνητικές σκέψεις επηρεάζουν τη ζωή μας, αλλά οι επιστήμονες σήμερα ανακάλυψαν ότι επηρεάζουν πλήρως τη λειτουργία των γονιδίων μας.
Ο Dr Kazuo Murakami, ένας από τους μεγαλύτερους γενετιστές στον κόσμο, ισχυρίζεται ότι τα γονίδιά μας έχουν τεράστιες δυνατότητες, τις οποίες δεν ενεργοποιούμε και τις περισσότερες φορές τα γονίδιά μας είναι ανενεργά. Τα γονίδιά μας ανάβουν και σβήνουν, ανάλογα με τις σκέψεις μας, τις πεποιθήσεις μας, τα συναισθήματά μας. Το σώμα μας και γενικά η ύλη έχει την τάση να αποδομείται, να καταστρέφεται. Υπάρχουν γονίδια που έχουν σκοπό την αποδόμηση του σώματός μας και άλλα γονίδια που έχουν καθήκον τους τη συγκράτηση του σώματος στη ζωή.
Εδώ είναι το κλειδί της ζωής, όταν σκεπτόμαστε θετικά, όταν έχουμε θετικές πεποιθήσεις, προγραμματισμούς, θετικά συναισθήματα, και μεταφράζουμε θετικά ό,τι και να μας συμβαίνει, τότε τα γονίδια που καθήκον έχουν τη συγκράτηση του οργανισμού μας στη ζωή ενεργοποιούνται (ανάβουν) και τα γονίδια που σκοπό έχουν την αποδόμηση, την καταστροφή του οργανισμού μας απενεργοποιούνται (σβήνουν). Το αντίθετο συμβαίνει όταν έχουμε αρνητικές σκέψεις και μεταφράζουμε αρνητικά τα γεγονότα στη ζωή μας, δηλαδή τότε σβήνουν τα γονίδια που μας βοηθούν να διατηρηθούμε σε πλήρη υγεία και ανάβουν εκείνα που σκοπό έχουν την καταστροφή του οργανισμού μας.
Στη Γαλλία που έζησα για τέσσερα χρόνια, έβλεπα τους Γάλλους να τρώνε άπειρο βούτυρο, τυριά με πάνω από 50% λιπαρά, να πίνουν άπειρο κρασί κι όμως να ζουν περισσότερο από όλους τους Ευρωπαίους. Ο Dr Kazuo Murakami έρχεται να μας εξηγήσει ότι όταν τρώμε κάτι και «τη βρίσκουμε» δηλαδή αισθανόμαστε τέλεια, τότε ενεργοποιούνται τα γονίδια που βοηθούν τον οργανισμό μας να ξεπεράσει τα προβλήματα που του δημιουργεί η κακή διατροφή.
Όταν πιεζόμαστε να πετύχουμε κάτι όπως όταν λέμε «πρέπει να χάσω βάρος», τότε πιέζουμε τον εαυτό μας, του δημιουργούμε στρες και ενεργοποιούμε γονίδια που μας χειροτερεύουν την κατάσταση παρά μας βοηθούν.
Σύμφωνα λοιπόν με τον Dr Kazuo Murakami, η αρρώστια έρχεται από τον νου. Είναι απλό, απλούστατο: οι σκέψεις, τα πιστεύω μας, δυναμοποιημένα από τα συναισθήματά μας επηρεάζουν και καθορίζουν τον τρόπο που λειτουργούν τα γονίδιά μας και κατά συνέπεια καθορίζουν το αν θα είμαστε υγιείς ή ασθενείς.
Τα γονίδιά μας περιμένουν πότε θα τους δώσουμε σήμα να ανάψουν. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τα ενεργοποιήσουμε. Σύμφωνα με τους γενετιστές, στην πλειοψηφία τα γονίδιά μας μένουν απενεργοποιημένα. Εκείνο που ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τα κύτταρά μας είναι η ψυχολογική μας διάθεση. Όταν ζούμε μια ζωή γεμάτη ενθουσιασμό, τότε ενεργοποιούμε τα γονίδια που μας κάνουν να πετάμε.
Όταν είμαστε άρρωστοι και δεν πιστεύουμε ότι θα γίνουμε καλά, τότε ενεργοποιούμε τα γονίδια που σκοπό έχουν την αποδόμηση, την καταστροφή του οργανισμού μας.
Ο Dr Kazuo Murakami και άλλοι επιστήμονες (γενετιστές, βιολόγοι) σήμερα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι έχουμε θέσει σε λειτουργία μόνο το 5% (το ανώτερο 10%) των γονιδίων μας σε λειτουργία, τα υπόλοιπα 90% είναι ανενεργά. Μέσα στα γονίδια αυτά υπάρχουν άπειρες δυνατότητες, που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε και να πετάξουμε σε όλους τους τομείς.
Συμπέρασμα: Τα γονίδιά μας ανάβουν και σβήνουν, ανάλογα με τις σκέψεις μας, τις πεποιθήσεις μας, τα συναισθήματά μας. Οι σκέψεις, τα πιστεύω μας, δυναμοποιημένα από τα συναισθήματά μας επηρεάζουν και καθορίζουν τον τρόπο που λειτουργούν τα γονίδιά μας και κατά συνέπεια καθορίζουν το αν θα είμαστε υγιείς ή ασθενείς.
Αρρωσταίνουμε διότι με συγκεκριμένες αποφάσεις μας και συναισθήματα που μας δημιουργούν  θέτουμε εμπόδια στην κυκλοφορία της ενέργειας, αυτά τα εμπόδια μας δημιουργούν όλα τα συμπτώματα και τις ασθένειες που έχουμε. Όλα τα συμπτώματα αντανακλούν μπλοκαρισμένη ενέργεια.

Μπορούμε να ξεμπλοκάρουμε τους μεσημβρινούς μας, να βιώσουμε την εμπειρία της ολότητας με το να απαλλαγούμε από την συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια (που συσσωρεύουν πάνω στους μεσημβρινούς τους και τα ενεργειακά κέντρα αλλά και τα όργανα τους όταν βιώνουν αρνητικά συναισθήματα). Όταν απαλλασσόμαστε από την αρνητική ενέργεια και τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα επανασυνδεόμαστε με την Πηγή μας όπου λαμβάνουμε άπειρη έμπνευση και καθοδήγηση για να πετάξουμε σε όλους τους τομείς της ζωής μας, βοηθάμε το σώμα μας να αυτοθεραπευτεί, εναρμονίζουμε τις σχέσεις μας, και πραγματοποιούμε τα όνειρα μας, αφού τα βαρίδια που μας εμπόδιζαν (αρνητική ενέργεια και ενεργειακά μπλοκαρίσματα) έχουν εκλείψει.  Μπορούμε να πετάξουμε από υγεία και χαρά  με το να:

1. Μύηση στην αγάπη χωρίς όρους. Βλέποντας τα μάτια ενός ανθρώπου που διακατέχεται από αγάπη χωρίς όρους, στα μάτια του βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε πραγματικά. Τα χέρια ενός ανθρώπου που διακατέχεται από αγάπη χωρίς όρους, βγάζουν φωτόνια με την πληροφορία της ενότητας των πάντων (σύμφωνα με τον William Tiller καθηγητή του Stanford University) και αισθανόμαστε ασφαλείς, και σιγά σιγά αλλάζουμε τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας και τους άλλους

2. Η βαθύτερη και μονιμότερη μύηση στην αγάπη επιτυγχάνεται με την βοήθεια και τη φωτίση του Αγίου Πνεύματος που είναι η πραγματική σύνδεση με τον Δημιουργό μας. Είναι το Πνεύμα του Θεού που μας γεμίζει φως μας κάνει και αισθανόμαστε την ενότητα των πάντων, την ασφάλεια, την γαλήνη ότι είμαστε στα χέρια του Δημιουργού. Χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε ότι εδώ στο χωροχρόνο τα πάντα είναι σκιές, αντίγραφα του πραγματικού μας εαυτού πού είναι ενωμένος με την Πηγή μας.

Μόνο με τα μυστήρια η ψυχή μας συνδέεται με τον Πατέρα με τον Κύριο και λαμβάνει άπειρη φωτίση, δύναμη, αγάπη ασφάλεια. Το Άγιο Πνεύμα το οποίο λαμβάνουμε με την συμμετοχή μας στα μυστήρια και τις τελετές της θρησκείας μας κι όταν ακολουθούμε το λόγο του Κυρίου, που είναι οι προδιαγραφές του Δημιουργού μας. Με την εξομολόγηση καθαρίζουμε από κάθε αμαρτία το αστρικό μας σώμα απαλλάσσεται από κάθε ψεγάδι και ενδύεται και δονείται στις συχνότητες του φωτός και της υπέρτατης αγάπης που μας δίνει ο Κύριος στο μυστήριο της Θείας Κοινωνίας.

Η απαλλαγή μας από κάθε αρνητική σκεπτομορφή που δημιουργείται από τα αρνητικά βιώματα στη ζωή μας, καθώς και εισαγωγή μας στον κόσμο του φωτός, της υπέρτατης μύησης στην αγάπη που λαμβάνουμε με τη θεία κοινωνία στέλνει την ψυχή μας (που αποτελείται από το αστρικό, το αιθερικό, το ουράνιο και το κεθερικό σώμα) κατευθείαν στο Παράδεισο όταν φύγουμε από το χωροχρόνο.

Αν συνειδητοποιούσαμε τι πραγματικά μας προσφέρουν τα μυστήρια της εξομολόγησης και της Θείας Κοινωνίας δεν θα κάναμε τίποτα άλλο, παρά να εξομολογούμαστε και να κοινωνάμε συνεχώς, διότι η δύναμη, η ασφάλεια, η πληρότητα και η αγάπη που αισθανόμαστε είναι απερίγραπτη. Αυτοί που το κάνουν και δεν το αισθάνονται το κάνουν τυπικά, έχουν κλειστή την καρδιά τους και δεν έχουν μυηθεί στην αγάπη. Μπορώ να σας βοηθήσω στην μύηση αυτή, με τις εκπομπές μου που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr και με τα σχεδόν δωρεάν σεμινάρια που κάνω παντού.

3. Χρειάζεται να επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο μας, διότι το 90% των πληροφοριών που έχει και αποτελούν το φίλτρο που βλέπουμε την πραγματικότητα μας προέρχεται από την σύλληψη μας έως την ηλικία των έξη ετών. Τότε ο εγκέφαλος είναι σε υποσυνείδητη κατάσταση απορροφά και επεξεργάζεται 2,000,000 ψηφία το δευτερόλεπτο, ενώ στη συνειδητή κατάσταση μόνο 40 ψηφία και το σημαντικότερο στην ηλικία από την σύλληψη έως έξη ετών δεν έχει αναπτυχθεί ο πνευματικός εγκέφαλος και λαμβάνουμε για πραγματικότητα ότι βλέπουμε ή ακούμε. Κατ’ αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε για απόρριψη την διαμάχη, την απουσία ή την αυστηρότητα των δικών μας. Ακούγοντας τα cd από τα βιβλία μου κάθε βράδυ όταν πέσουμε για ύπνο, όπου ο εγκέφαλος μας πέφτει σε υποσυνείδητη κατάσταση επαναπρογραμματίζουμε το υποσυνείδητό μας, σβήνουμε τα περιοριστικά μας πιστεύω και στη θέση τους βάζουμε θετικότατες εκφράσεις που ονομάζουμε Alphamatics.

4. Ο άνθρωπος είναι ενέργεια η οποία βγαίνει από βρύσες που ονομάζουμε ενεργειακά κέντρα (chakras) και κυκλοφορεί σε ποτάμια που ονομάζουμε μεσημβρινούς. Όταν βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα τα ενεργειακά κέντρα και οι ενεργειακοί μεσημβρινοί μπλοκάρονται. Ξεμπλοκάρουμε τα ενεργειακά κέντρα και του ενεργειακούς μεσημβρινούς που είναι τα ποτάμια με την ενέργεια που μπλοκάρεται ανάλογα το συναίσθημα που έχουμε. Αν βιώνουμε θυμό μπλοκάρεται ο μεσημβρινός του ύπατος και της χολής τον οποίο τον ξεμπλοκάρουμε με τις οδηγίες που σας αναγράφουμε στο βιβλίο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως».

Η λύση για όλα τα προβλήματα μας είναι η αγάπη χωρίς όρους, είναι ο κώδικάς που μας κάνει να αισθανόμαστε την ενότητα των πάντων και να αισθανόμαστε ασφαλείς, μας βγάζει από το φθαρτό, και μας πηγαίνει στο άφθαρτο, μας κάνει όμοιους με τον Πατέρα μας, δημιουργούς να μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, να κάνουμε θαύματα.

Ελάτε να απαλλαγείτε από όλα τα προβλήματα σας. Ελάτε να σας μυήσω στην αγάπη, να σας δείξω πως θα εφαρμόσετε όλα τα παραπάνω.

Σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο είσοδος Ελεύθερη (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας, διαμονής και μετακίνησης), Δηλώστε συμμετοχή.

Γίνονται σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας χρειάζεται να δηλώνεται συμμέτοχή, το σεμινάριο είναι βιωματικό και τα γκρουπ ολιγομελή, επίσης τα σεμινάρια δεν γίνονται όταν διεξάγεται άλλο σεμινάριο εκτός Αθηνών.

Μπορείτε να αυτοθεραπευτείτε  σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα  στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αυπνοία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε και ιδίως του καρκίνου θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Στο σεμινάριο θα έχετε όλοι την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε την αιτία των προβλημάτων σας, αλλά και να δείτε πρακτικά τον τρόπο που θα απαλλαγείτε από αυτά.

Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ένα σημαντικό μέρος των σεμιναρίων, βέβαια το καλύτερο είναι να είστε εκεί για να βιώσετε και να μυηθείτε στην αγάπη. να γεμίσετε φως, όπου για πρώτη φορά θα βλέπετε πως εφαρμόζονται πρακτικά όσα λέω στα βιβλία μου αλλά και θα βλέπετε τις μαρτυρίες των ανθρώπων που συμμετέχουν στα σεμινάρια το πως αλλάζουν τη ζωή τους, το πως απαλλάσσονται από πόνους ή προβλήματα που έχουν, εφαρμόζοντας αυτά που γράφω στα βιβλία μου.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  κυρίως από το βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»  αλλά και το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Πως μπορούμε να απαλλαγούμε από τις κρίσεις πανικού. 3Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, εν Χριστώ αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Εναλλακτικός θεραπευτής

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329,

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία.

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας