Αυτοθεραπεία από κύστες στις ωοθήκες της Σοφίας Λεμονή και της Νανση Δημητρίου

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον κ.Φωτοπουλο, καθώς είχα μια κύστη 5εκ στην ωοθήκη πριν λίγους μήνες, & τώρα δεν υπάρχει, έχει εξαφανιστεί αλλα κι έχω βελτίωση  σε θέμα κακοήθειας για το οποίο ακολουθώ παράλληλα την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή με ιατρική παρακολούθηση.
Παράλληλα προσεύχομαι, προσέχω τη διατροφή μου, ξεκίνησα Τάι-Τσι, και αλλα διαφορα, & τώρα νιώθω μέσα μου ότι ακόμα κ αν υπάρξουν προβληματάκια μελλοντικά θα ξεπεραστούν εύκολα… Προσεύχομαι ο Θεός να φωτίζει τον κ.Αλεξη Φωτόπουλο ώστε να μπορεί βοηθάει ακόμα περισσότερο τους συνανθρωπους μας να έχουν υγεία (Σοφία Λεμονή).

«Κύριε Αλέξη Φωτόπουλε, νιώθω για εσάς ευγνωμοσύνη και κάθε φορά που σας συναντάω νιώθω αγαλλίαση. Με βοηθήσατε στο να εξαφανιστεί η κύστη που είχα στις ωοθήκες, παρόλο που με τα φάρμακα που έπαιρνα δεν μου έκαναν κάτι το ιδιαίτερο. Επίσης με βοηθήσατε να κόψω το κάπνισμα (που έκανα σχεδόν ένα πακέτο τη μέρα). Κάθε φορά που θα σας καλέσω στο τηλ είστε παρών. Με απέραντη αγάπη», Νάνση Δημητρίου.

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας