Είμαστε παντοδύναμα αθάνατα πνεύματα, που μπορούμε να κάνουμε ότι κι ο Πατέρας μας, δια του Λόγου μας να δημιουργούμε τα πάντα, αρκεί να απαλλαγούμε από το εγώ μας

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Human-God2Είμαστε παντοδύναμα αθάνατα πνεύματα, που μπορούμε να κάνουμε ότι κι ο Πατέρας μας, δια του Λόγου μας να δημιουργούμε τα πάντα. Που κολλάμε και δεν τα κάνουμε όλα αυτά, αλλά αντιθέτως οι περισσότεροι ζούμε στη δυστυχία; Είναι γιατί είμαστε ταυτισμένοι με το εγώ μας, που είναι οι σκέψεις μας για το παρελθόν, ταυτίζουμε τον εαυτόν μας με αυτή την πραγματικότητα, η οποία είναι απολύτως ψεύτικη κι όμως εμείς αυτό πιστεύουμε για πραγματικότητα. Όλοι οι άνθρωποι που έχουν φόβο απόρριψης (διότι μικροί επειδή δεν έχουμε δημιουργήσει πνευματικό εγκέφαλο, δεν έχουμε τη δυνατότητα να κρίνουμε λαμβάνουμε για απόρριψη την αυστηρότητα, την έλλειψη προσοχής ή την απουσία των δικών μας), έχοντας φορέσει για όλη τους τη ζωή τα παραμορφωτικά αυτά γυαλιά λαμβάνουν για απόρριψη κάθε συμπεριφορά και το χειρότερο βλέπουν ερωτικά μόνο συντρόφους που θα τους απορρίψουν. Επίσης θεωρούν ότι αυτοί αγαπούν και δίνουν και δεν λαμβάνουν ποτέ τίποτα από τους άλλους, δεν υπάρχει μεγαλύτερη πλάνη από αυτή τη θεώρηση της πραγματικότητας. Οι ρόλοι που παίζουμε στη ζωή, δεν είναι παρά παγιδεύσεις του εγώ μας, είναι ότι χανόμαστε σε εικόνες του εαυτού μας που είχαμε στο παρελθόν. Οι περισσότεροι που αισθάνονται θύματα είναι εντελώς παγιδευμένοι από το εγώ τους στις σκέψεις του παρελθόντος και επικεντρώνουν τη συνείδηση τους σε γεγονότα που τους θυμίζουν πόσο τους έχουν αδικήσει. Μεταφράζουν όλα τα γεγονότα της ζωής τους μέσα από τους φακούς και της εκμετάλλευσης του θύματος. Το ίδιο κάνουν και για το μέλλον, το οποίο είναι μια προβολή των γεγονότων του παρελθόντος, όπου αναμένουν από τους δικούς τους, την κοινωνία, το κράτος να τους φερθεί άπονα και άδικα. Θεραπεία είναι η απαλλαγή από τις εικόνες και τους ρόλους του παρελθόντος, απαλλαγή από αυτό που ονομάζουμε εγώ.

    Δημιουργούμε μόνο όταν είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή, και αυτό γίνεται όταν είμαστε επικεντρωμένοι στο παρών. Όταν σκεπτόμαστε κλείνουμε τους διακόπτες του δημιουργού. Η σκέψη μας, μας απομακρύνει από το παρών μας πηγαίνει στο παρελθόν ή στο μέλλον. Το Θεό, τον πραγματικό μας εαυτό τον συναντάμε στο τώρα, με την σκέψη απομακρυνόμαστε από την Πηγή μας, το φως, την αγάπη, την δημιουργία. Όταν σκεπτόμαστε, παύουμε να έχουμε επίγνωση, παύουμε να αντιλαμβανόμαστε. Ζούμε λοιπόν μέσα σε φίλτρα του χρόνου που μας τρώει τη ζωή, τα φίλτρα που μας κάνουν να βιώνουμε ότι είμαστε ξεχωριστοί, ότι απειλούμαστε, όλα αυτά είναι η αιτία για την δυστυχία που βιώνουμε και για τις ασθένειες που μας βρίσκουν.

     Χρειάζεται να θελήσουμε να αφήσουμε αυτήν ερμηνεία της πραγματικότητας και τότε μας περιμένει ο παράδεισος στη γη. Είναι τόσο απλό όσο επιλέξει κανείς να ζει κανείς φυλακισμένος σ’ ένα ανήλιαστο υπόγειο ή να επιλέξει να ζει ελεύθερος σε μια ηλιόλουστη μονοκατοικία γεμάτη πολύχρωμα λουλούδια δίπλα στη θάλασσα. Προσωπικά ήμουν σε ανήλιαστο υπόγειο (σκλήρυνση κατά πλάκας) και τώρα επέλεξα να είμαι ελεύθερος μέσα στα λουλούδια την ομορφιά και αυτό βιώνω. Τόσο απλό αρκεί να θελήσετε να κάνετε ένα κλικ μέσα σας, να πείτε αυτό που βιώνω για πραγματικότητα, μήπως είναι μια λανθασμένη ερμηνεία των γεγονότων από μέρους μου; Μήπως δεν είναι τυχαίο που με απορρίπτουν και δεν μ’ αγαπούν οι άλλοι; Μήπως δεν είναι τυχαίο που δεν έχω με κανένα άνθρωπο καλές σχέσεις και αισθάνομαι ότι όλοι μου φέρονται άσχημα και θέλουν το κακό μου; Μήπως δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά εγώ στραβά αρμενίζω; Αυτές οι σκέψεις είναι ένα ξεκίνημα για την μείωση του εγώ κι από εδώ ξεκινά η απελευθέρωση, εδώ είναι η πύλη της ευτυχίας και της αφθονίας, η συνειδητοποίηση ότι αυτό που πιστεύω για πραγματικότητα είναι η ερμηνεία του εγώ μου και πρέπει ν’ απελευθερωθώ από αυτή.

     ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ ΑΠΌ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ Η “Πηγή των Πάντων” που θα κυκλοφορήσει αρχές Ιουλίου  2016. Μπορείτε να  παραγγέλνετε το “Μια Ζωή Γεμάτη Φως” (540 σελίδες με CD), κοστίζει 25€, το νέο  μου βιβλίο «Πηγή των Πάντων» κοστίζει  επίσης 25€ (520 σελίδες με CD), αν παραγγείλετε ένα από τα προαναφερθέντα βιβλία  μαζί με το «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» (380 σελίδες με CD)  κοστίζουν 40€, αν παραγγείλετε την “Πηγή των Παντων” μαζί με το “Μιά Ζωή Γεμάτη Φως 45€, κι αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων»  σας τα στέλνω με έκπτωση πλέον το 20%  55 € και τα τρία, σε ολα τα έξοδα αποστολής είναι προσφορά από μένα.

    Είμαι δίπλα σας να σας μυήσω στην αγάπη και να βοηθήσω να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα και τα περιοριστικά πιστεύω, που είναι τα βαρίδια που μας εμποδίζουν τη ζωή. Με τα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και “Η Πηγή των Πάντων”, τα οποία σας αλλάζουν πραγματικά τη ζωή, στα βιβλία αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για την απενεργοποίηση των αρνητικών συναισθημάτων όπως, σας μυούν στην αγάπη, σας συνδέουν με την Πηγή σας και σας κάνουν να πετάξετε από υγεία και χαρά.

    Είμαστε Δημιουργοί όπως ο Πατέρας μας μεταμορφώνουμε την άπειρη άμορφη ενέργεια σε ότι εμείς θελήσουμε. Σβήστε το εγώ σας και τότε η θεϊκή ενέργεια θα ρέει ελεύθερη μέσα σας, θα αγαπήσετε τους πάντες και τα πάντα και θα πετάξετε.

Η ψυχή μας κυριευμένη από αγάπη και φως που έχει σε επαφή με την Πηγή της πετάει. Όταν όμως μέσα κυριαρχεί ο φόβος, η ψυχή μας χάνει το φως της, χάνει την επαφή με την Πηγή της αλλά και το σώμα μας μπαίνει στην διαδικασία αυτοκαταστροφής
    Πιστέψτε λοιπόν στον εαυτό σας, στην Συμπαντική Θεϊκή Δύναμη που υπάρχει μέσα σας. Αφέθητε σ’ αυτή. Μην ανησυχείτε για ότι σας συμβαίνει, είναι για καλό σας είναι για να σας διδάξει.
Ακούστε την καρδιά σας είναι ο οδηγός, μην συμβιβαστείτε με τίποτα άλλο, παρά μόνο ότι σας λέει η καρδιά σας αυτός είναι ο προορισμός σας στη γη.

Μπορείτε να μυηθείτε στην αγάπη στα σεμινάρια ή στις εκπομπές μου, βλέποντας την ανιδιοτελή, χωρίς όρους αγάπη στα μάτια μου, βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε, πλήρως χωρίς όρους, ξεκλειδώνει η καρδιά σας, η αντλία της αγάπης που έχετε μέσα σας επαναλειτουργεί και μπορεί να λαμβάνει αλλά και να  δίνει αγάπη χωρίς όρους.

Όταν έχετε αγάπη μέσα σας άγετε τα πάντα, έχετε  όλο τον κόσμο δικό σας. Με την αγάπη χωρίς όρους λοιπόν που σας εκπέμπω,  στο πρόσωπο μου βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε. 

     Όπως βλέπουμε στην μαρτυρία της Δήμητρας Κοντάκου: «Η μύηση στην αγάπη μέσα από τα μάτια σου Αλέξη Φωτόπουλε, είναι από τα δυνατά που βίωσα κοντά σου στο σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη. Έλεγες:κοιτάξτε με στα μάτια. Τα κατάφερα, σε κοιτούσα στα μάτια και δάκρυα κυλούσαν συνεχώς, ασταμάτητα.. Πιστεύω όλα τα δάκρυα να είναι αύξηση της αγάπης μέσα μου. Νιώθω οι ενοχές, η θλίψη, το άγχος που έγιναν δάκρυα με την βοήθεια των ματιών σου, έχουν πλέον μικρύνει μέσα μου.. Έχω δρόμο ακόμα μέχρι ικανής απενεργοποίησης των αρνητικών μου υποσυνείδητα φερόμενων συναισθημάτων. Το έργο σου μαζί μας υπέροχο! Τα cd σου με τις θετικές υποβολές μου κράτησαν την ψυχή μου δυνατή στις δύσκολες ώρες που περνούσα δίπλα στα παιδιά μου που έπαθαν νεφρική ανεπάρκεια. Μου δίνεις ελπίδα πως θα θεραπευτούν και αυτά, εκεί που οι ιατροί μας έκοψαν τις ελπίδες. Σε ευχαριστώ και χαίρομαι που υπάρχεις!!!Είθε όλοι οι άνθρωποι να δεχτούν το φως σου!!! κοιτάξτε τον στα μάτια! άπειρα ευχαριστώ που σε γνώρισα από κοντά κύριε Φωτόπουλε!!».    

     Με τα φωτόνια που βγαίνουν από τα χέρια μου αισθανόσαστε την ενότητα την      αγάπη του Πατέρα και γεμίζετε αγάπη και αγαπάτε τον εαυτό τους.

Συμμετέχουμε επίσης στα μυστήρια      και τις τελετές της θρησκείας μας, μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ψυχές και πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας, το Θεό, τον Κύριο. Όταν συγχωρούμε, μειώνουμε το εγώ μας, συμμετέχουμε στις τελετές και τα  μυστήρια της εκκλησίας μας, τότε ενωνόμαστε με την Πηγή μας και τότε  ο φόβος κι ο θυμός εξαφανίζεται και δονούμαστε στις συχνότητες της αγάπης. Η Χάρις του Θεού, το Άγιο Πνεύμα έρχεται  μέσα μας και μας φωτίζει συνεχώς. Εδώ είναι το μυστικό, στην εκκλησία όταν πηγαίνετε να κοινωνάτε πάντα, γιατί λαμβάνετε τις δονήσεις της αγάπης χωρίς όρους του Κυρίου, αισθάνεστε γαλήνη, πληρότητα μέσα σας. Αυτά που σας λέω δεν είναι θεωρία τα βιώνω συνεχώς όταν κοινωνώ κι όταν κοινωνάμε κάθε εβδομάδα τότε βιώνουμε γαλήνη, πληρότητα, αγάπη χωρίς όρους καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδος. Τα μυστήρια μας τα δίδαξαν οι αρχαίοι Έλληνες οι οποίοι είχαν συνειδητοποιήσει ότι με τα μυστήρια ενωνόντουσαν με την Πηγή τους, βίωναν την πραγματική, πνευματική τους φύση. Για αυτό οι αρχαίοι Έλληνες γνωρίζοντας τα μυστικά αυτά είχαν φθάσει στην κορυφή του κόσμου, ενώ εμείς που τα αφήσαμε έχουμε κατρακυλήσει στο πάτο.

Μπορούμε όμως να ξαναγεννηθούμε:

  1. Αν μυηθούμε στην αγάπη χωρίς όρους, εκεί μπορώ να σας βοηθήσω, στα σεμινάρια μου, ή κι από μακριά παρακολουθώντας τις εκπομπές μου, βλέπετε  στα μάτια μου την αγάπη χωρίς όρους, βλέπετε στα μάτια μου τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε.
  2. Αν συμμετέχουμε στα μυστήρια και τις τελετές της θρησκείας μας, αν συγχωρούμε τον εαυτόν μας και τους συνανθρώπους μας, ταπεινώνουμε, μειώνουμε το εγώ μας, που είναι το εμπόδιο που μας κόβει την πρόσβαση με την Πηγή, βοηθούμε τους συνανθρώπους μας και όλα τα όντα του σύμπαντος και προσευχόμαστε συνεχώς.
  3. Αν απενεργοποιήσουμε την ενέργεια από  τα αρνητικά μας συναισθήματα που έχουν συσσωρευτεί μέσα μας, τα οποία δονούνται σε χαμηλές συχνότητες με αποτέλεσμα να μην μας επιτρέπουν να βιώσουμε την αγάπη, η οποία δονείται σε υψηλές δονήσεις.
  4. Αν επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο μας, και έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε αυτό με τα Cds που υπάρχουν στα βιβλία μου και υπάρχουν χιλιάδες που το έχουν πετύχει, όπως ο Γρηγόρης Μπογδάνος: 

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  από το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

 

     Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

 

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

 

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

 

Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη

 

Αλέξης Φωτόπουλος

 

Συγγραφέας – Spiritual Healer

 

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329, Ιστοσελίδα: www.afotopoulos.gr, email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

 

Facebook: Alexios Fotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος

 

Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων».

 

Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».

 

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00 Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

 

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

 

 

Human-God2
afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας