Απελευθέρωση από τον καρκίνο, αλλά και σας δίνουμε όλα τα εργαλεία να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα να ασθενήσετε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Απελευθέρωση από τον καρκίνο, αλλά και σας δίνουμε όλα τα εργαλεία να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα να ασθενήσετε 1Η απόλυτη βεβαιότητα ότι θα γίνουμε καλά βοηθά το σώμα μας να αυτοθεραπευτεί. Η βαθύτερη αιτία όλων των ανίατων ασθενειών, καθώς και του καρκίνου είναι η βαθιά εσωτερική μας σύγκρουση, το ανυπέρβλητο στρες από τα συσσωρευμένα αρνητικά συναισθήματα τα οποία απενεργοποιούν το ανοσοποιητικό μας σύστημα και καταβάλλουν θανάσιμα τον οργανισμό.

Μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε από τον καρκίνο αν λάβουμε υπόψη μας την πραγματική μας φύση. Είμαστε πνέυματα πρέπει να ικανοποιούμε την ψυχή μας και η ψυχή ικανοποιείται μόνο με την επαφή με την Πηγή της με τη συμμετοχή στα μυστήρια και υις τελετες της θρησκείας μας. Είμαστε νους, ο νους μας δίνει εντολή στο σώμα τι θα κάνει αν διακατεχόμαστε από αρνητικά προγράμματα (θα εξηγήσουμε στη συνέχεια) δεν μπορούμε να είμαστε υγιείς θα πρέπει να πεαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητό μας.

Ειμαστε ενέργεια, αν με αρνητικά γεγονότα έχουμε μπλοκάρει τις βρύσες της ενεργειας που ειναι τα ενεργειακά μας κέντρα τότε δεν λαμβάνουμε ενέργεια αλλά και πληροφορίες (από τα μορφογεννητικά πεδία, εξηγούμε στο Έτσι Γίνεται το Θαύμα) για το πως θα λειτουργήσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, ο οργανισμός  μας, τα όργανα μας, τα κύτταρα μας. Όπως βλέπετε στο παρακάτω γράφημα ο φόβος μας απενεργοποιεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα που είναι η κυριότερη αιτία του καρκίνου.

01-ANTIDRASH-SOMATOS-FOVOΟι μεσημβρινοί που είναι τα ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια στο σώμα της μπλοκάρει με αποτέλεσμα τα όργανα μας τα κύτταρα μας να αποδυναμώνονται να είμαστε ευάλωτοι και να αρρωστάινουμε. Είμαστε σώμα κι αν το σωμα αρρωστήσει από καρκίνο  τότε το πρωταρχικό που πρέπει να κάνουμε  να έλθουμε σε επαφή με τον ιατρό μας  και να προσεξουμε και τη διατροφή μας. Η διατροφή και η ψυχολογική βοήθεια διαδραματίζουν σημαντικότατο ρόλο στην αυτοθεραπεία μας. Είναι  αδύνατο να γίνουμε καλά αν δεν το έχουμε πιστέψει. Καλώς ή κακώς έτσι λειτουργεί το Σύμπαν, μόνο ό,τι πιστέψουμε απόλυτα έρχεται και γίνεται η πραγματικότητα μας.

Μπορούμε να γίνουμε καλά κι ας είμαστε ετοιμοθάνατοι, παράδειγμα, η αυτοθεραπεία από καρκίνο της Anita Moorjani, ενω είχε πέσει σε κώμα για να πεθάνει. Μας περιγράφει γιατί αρρώστησε από καρκίνο, πως κατάφερε να ξυπνήσει το ανοσοποιητικό της σύστημα και να γίνει καλά μέσα σε λίγες ημέρες. Η συγγραφέας Anita Moorjani που ζούσε το Hong Kong είχε λεμφατικό καρκίνο σε όλο της το σώμα που ήταν σαν μπάλες λεμονιού και ήταν ετοιμοθάνατη, τις έδωσαν μεγάλη ποσότητα μορφίνης και έπεσε σε κώμα όπου είχε επιθανάτια εμπειρία, μόλις γύρισε θεραπεύτηκε μέσα σε τέσσερις ημέρες διότι στην μεταθανάτια εμπειρία της είχε βιώσει αλλιώς σαν παντοδύναμο πνεύμα, η συνειδητότητα της είχε εξελιχθεί.

Η Anita Moorjani , γυρίζοντας στο σώμα με την επίγνωση του εαυτού της σαν πνεύμα , σαν αγάπη, έγινε αμέσως καλά, αυτό συμβαίνει σε όλους που έχουνε επιθανάτιες εμπειρίες η συνειδητότητα τους αλλάζει δραματικά και το ίδιο και η ζωή τους, διότι έχουν βιώσει πλήρως την πνευματική τους φύση. Όλα αυτά η Anita Moorjani έγραψε αυτά στο βιβλίο Dying to Be Me. Είχε επίγνωση για τα πάντα ακόμη και τη αισθανόταν ο αδελφός της όταν ερχόταν και ήταν στο αεροπλάνο. Όλα συνέβαιναν ταυτόχρονα δεν υπήρχε χρόνος και είχε επίγνωση για τα πάντα τι αισθανόντουσαν οι άνθρωποι γύρω της.
Τα πάντα είναι άπειρες πιθανότητες. Έβλεπε ακόμη και το μέλλον, και έβλεπε ότι αν αποφάσιζε να γυρίσει πίσω τα αποτελέσματα από τα δείγματα που είχαν πάρει θα έδειχναν ότι τα όργανα της θα ξεκινούσαν να λειτουργούν, αν αποφάσιζε να μην γυρίσει τότε τα αποτελέσματα θα έδειχναν ότι όργανα τους είχαν καταστραφεί και δεν είχε καμία ελπίδα να ζήσει.
Ο πατέρας της Ινδός, που είχε πεθάνει την έπεισε να γυρίσει, από αυτόν αισθάνθηκε άπειρη αγάπη χωρίς όρους αγάπη, απόλυτη, καθαρή αγάπη χωρίς όρους αγάπη.
Τα λόγια της: «Ήμουν απεριόριστη μπορούσα να είμαι στο αεροπλάνο με τον αδελφό μου, όλος ο κόσμος ήταν για μένα ένα εύκολο να αγγίξω να έλθω σε επαφή με όλα». Είχε 100% επίγνωση για τα πάντα όταν ήταν έξω από το σώμα της σαν να ήταν ένα με όλα.
Όλα για αυτήν ήταν ξεκάθαρα άρχισε να αγαπά τον καρκίνο που ήταν η αιτία για να γνωρίσει τον εαυτόν της.
Συνεχίζει η Anita: « Όλοι είμαστε ένα είμαστε όλοι η ίδια ουσία, (unconditional love) χωρίς όρους αγάπη. Κατάλαβα ότι δεν αγαπούσα τον εαυτόν μου, ζούσα μέσα στο φόβο, κατάλαβα γιατί έπαθα καρκίνο, δεν ήμουν ενήμερη ποίος ήταν ο πραγματικός εαυτός μου.
Προσπαθούσα συνεχώς να προσαρμοστώ καταπιέζοντας τον εαυτό μου, προσπαθούσα να ευχαριστήσω τους άλλους πάντα έβαλα τον εαυτόν μου στο τέλος (αυτό μας γράφει σαν κύρια αιτία του στρες και ο Coldwell). Φόβος απόρριψης, φόβος συνεχώς να προσαρμοστώ στην κουλτούρα μου. Συνειδητοποίησα ότι όλοι είμαστε τέλεια όντα γιατί να προσπαθούμε να γίνουμε κάτι άλλο από ότι είμαστε, είναι φυσικό μας να αισθανόμαστε τέλεια. Νόμιζα ότι είναι εγωιστικό να αγαπάς τον εαυτό σου συνειδητοποίησα ότι μόνο όταν αγαπάς τον εαυτόν σου μπορείς να αγαπήσεις τους άλλους.
Αφού συνειδητοποίησα τι πραγματικά είμαι τότε το σώμα θα αντανακλούσε τα νέα μου πιστεύω και θα γινόμουν αμέσως καλά και έτσι έγινε.
Συνειδητοποίησα ότι είμαστε τέλεια όντα και έχουμε έλθει εδώ να εκφράσουμε τι πραγματικά είμαστε και υποχρέωση είναι να εκφράζουμε συνεχώς τον πραγματικό μας εαυτό, να αγαπάμε τον εαυτό μας, διότι αν δεν αγαπάμε τον εαυτόν μας δεν έχουμε τίποτα να δώσουμε στον άλλο, μόνο η αγάπη είναι το δόσιμο. Συνειδητοποίησα τα πάντα ότι ο μόνος σκοπός του καθενός είναι να εκφράσει τον πραγματικό εαυτό που είναι η έκφραση της καθαρής ανιδιοτελής αγάπης.  Έμαθα ότι πρέπει να σταματώ το μυαλό μου πρέπει να πάψω να αντιπαλεύομαι τον εαυτό μου, τι μου φέρνει χαρά εκεί πρέπει να πάμε. Χάνουμε τον εαυτό μας όταν κυριευόμαστε από εμμονή από φόβο για μια κατάσταση, η λύση είναι αγάπη χωρίς όρους. Συνεχώς έκρινα τον εαυτόν μου . Το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να αγαπάς τον εαυτόν σου».
«Τι είναι πραγματικότητα; Τώρα η πραγματικότητα για μένα είναι διαφορετική πιστεύω ότι ο καρκίνος θεραπεύεται, θεωρώ ότι είναι ψευδαίσθηση η αρρώστια, η πραγματικότητα είναι ότι τα πάντα είναι δυνατά, τα πάντα συμβαίνουν ταυτόχρονα, υπάρχουν άπειρες πιθανότητες να συμβούν τα πάντα συμβαίνουν αυτά που εμείς επικεντρώσουμε την συνειδητότητα μας.
Τα πάντα συμβαίνουν ταυτόχρονα αν ηρεμίσουμε, όλες οι πιθανότητες υπάρχουν για μας αρκεί να τις επιλέξουμε.
Είμαστε δημιουργοί, όταν φοβόμαστε οι σκέψεις μας έχουν κλειδώσει στο φόβο, πρέπει να κάνουμε πίσω, να κάνουμε, βρούμε κάτι που θα αλλάξει την κατάσταση μας να φύγουμε από την κατάσταση του φόβου».

Όταν βίωνε τον πραγματικό εαυτό της αισθανόταν ότι όλα είναι τέλεια όλα θα πάνε καλά, όλα συνέβαιναν ταυτόχρονα, κατανοούσε τα πάντα επικοινωνούσε με τα πάντα έβλεπε την ενότητα των πάντων, ένοιωθε άπειρη, καθαρή χωρίς όρους αγάπη, ήταν σαν να ήταν απεριόριστη, ήταν παντού, μπορούσε να ακούει, να αντιλαμβάνεται τα πάντα. Σε 4 ημέρες οι όγκοι είχαν υποχωρήσει κατά 60% σε δύο εβδομάδες εντελώς θεραπευμένη. ότι και να έχεις αγάπησε το μην το αντιπαλεύεις πάρε τα μαθήματα που σου δίνει, αντιμετώπισε το με αγάπη όχι με αντιπαλότητα όχι με φόβο. Ο πατέρας της που είχε πεθάνει 10 χρόνια πριν και δεν τα πήγαιναν καλά τώρα ήταν μαζί της και της έδειχνε άπειρη αγάπη χωρίς όρους της είπε ότι δεν είναι ώρα της να φύγει αλλά παρ όλα αυτά είχε την δυνατότητα να επιλέξει.
Κρίνοντας την ιστορία της Anita Moorjani συνειδητοποιούμε ότι αν καταλαβαίναμε τη δύναμη μας, θα αποθεραπευόμαστε άμεσα από όλες τις ασθένειες. Το άλφα και το ωμέγα για την αυτοθεραπεία μας από τον καρκίνο είναι η στάση μας, η αγάπη, η ασφάλεια που αισθανόμαστε μέσα μας, η αίσθηση της ενότητας που νοιώθουμε.  Τότε ενεργοποιούμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα το όποιο έχει τη δυνατότητα να εξολοθρευσει όλα τα καρκινικά μας κύτταρα, αλλά ενεργοποιείτε και το γονίδιο p53, το οποίο ξυπνά τα καρκινογόνα κύτταρα και τότε αυτά συμπεριφέρονται σαν φυσιολογικά.
Μόνο όταν διακατεχόμαστε από αγάπη χωρίς όρους βιώνουμε την θεϊκή μας, την πραγματική μας φύση. Ο μόνος δρόμος για να ενωθούμε με το Θεό είναι η χαρά, η αγάπη χωρίς όρους, οι υψηλές δονήσεις.

Ξεκινάμε να βιώνουμε την αληθινή, θεϊκή μας φύση  όταν  παλλόμαστε  πάνω από 500 παλμούς το δευτερόλεπτο, τότε μπαίνουμε στο επίπεδο της ψυχής μας  που ξεκινά από το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς   και περιλαμβάνει τα τρία κέντρα του λαιμού, το τρίτου ματιού, και της κορωνίδας.

Αν δεν έχουμε απαλλαγεί από τα αρνητικά συναισθήματα, αν δεν έχουμε ανοίξει το κέντρο της καρδιάς μας, βιώνουμε μόνο το ζωικό όχημα μας που μας έδωσαν για περάσουμε μια εκπαιδευτική εκδρομή στη γη, αντιδρούμε και φερόμαστε εντελώς περιορισμένοι, από τις ανάγκες και τα πάθη που μας επιβάλουν αυτά τα οχήματα. Ενώ ήλθαμε εδώ να  κυριαρχήσουμε της ύλης, με τις δονήσεις της αγάπης μας να λιώσουμε κάθε πάγο, κάθε μπλοκάρισμα που μας δημιουργούν τα γήινα σώματα μας.

Η τεχνική του διαλογισμού και του οραματισμού, όπου ο ασθενής οραματίζεται τα καρκινικά κύτταρα του να λιώνουν και βέβαια ενδόμυχα το πιστεύει αυτό, έχει εφαρμοσθεί από κορυφαίους γιατρούς και έχει θεαματικά αποτελέσματα. Πρέπει ο ασθενής να ακολουθήσει την παραπάνω διατροφή, να αποφύγει εντελώς τις ζωικές πρωτεΐνες, τρεφόμενος κυρίως με φρέσκα λαχανικά, βλαστάρια από μπρόκολο, φύκια Spirulina, χυμό Aloe Vera, χυμό από βλαστάρια σιταριού, πορτοκάλια, βιταμίνη C, το αμινοξύ λυσίνη (όσπρια, καρύδια) και να πιστέψει  και να αποφασίσει ότι θα γίνει καλά. Η πίστη του ανθρώπου κάνει θαύματα στη θεραπεία του, ο άνθρωπος πρέπει να βρει μια επικοινωνία με την Πηγή του, της οποίας αποτελεί  μέρος. Αν ο άνθρωπος  συνειδητοποιήσει γιατί έπαθε καρκίνο, αλλάξει τρόπο ζωής, αλλάξει πλήρως τρόπο διατροφής, επικοινωνήσει με την Πηγή του, απαλλαγεί από το φόβο και κάθε αρνητικό συναίσθημα, τότε θα γίνει καλά.   Η θεραπεία με ηλεκτρομαγνητικά  έχει αμφίβολα αποτελέσματα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αν  έχετε καρκίνο, είναι  να ακολουθείτε αυτά που σας λένε οι γιατροί σας, αλλά παράλληλα να ακολουθείτε την παραπάνω διατροφή, να  απαλλάσσεστε από τα αρνητικά συναισθήματα και το κυριότερο να πιστεύετε ενδόμυχα μέσα σας ότι θα γίνετε καλά.

Ο κυριότερος παράγοντας για τη θεραπεία του καρκίνου είναι τα πιστεύω μας, αλλά και η απαλλαγή μας από τα αρνητικά συναισθήματα και τις αρνητικές πεποιθήσεις που μας τον προκάλεσαν. Θετικά πιστεύω ενεργοποιούν νευρωνικά δίκτυα στον εγκέφαλο, τα οποία επηρεάζουν σε καθοριστικό βαθμό το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Οι επιστήμονες σήμερα αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι η δύναμη των placebo, όπως προανέφερα είναι τεράστια. Με τα placebo, η πίστη μας, η προσδοκία ότι το «φάρμακο» αυτό θα μας θεραπεύσει, πυροδοτεί μια θεραπευτική συνέργια μεταξύ του νου μας και του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Η θεραπεία ξεκινά από την πίστη ότι μπορούμε να γίνουμε καλά. Μόνο όταν πιστέψουμε κάτι ότι υπάρχει, μπορούμε να το φέρουμε στον κόσμο μας, στην πραγματικότητά μας. Αυτός είναι απαράβατος νόμος του σύμπαντος, κανένας δεν μπορεί να μας κάνει καλά, αν εμείς δεν το πιστεύουμε βαθιά μέσα μας. Η προσδοκία μας λοιπόν είναι το παν. Όταν λέμε προσδοκία, εννοούμε τα ενδόμυχα πιστεύω μας για την εξέλιξη της υγείας μας. Η προσδοκία μας ότι θα γίνουμε καλά συντελεί αποφασιστικά στη θεραπεία μας, ενώ η προσδοκία μας ότι αργά η γρήγορα ο καρκίνος θα μας νικήσει, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο για την επιδείνωση της υγείας μας. Είναι πάρα πολύ απλό, στην υγεία τον πιο κυρίαρχο ρόλο διαδραματίζει η κατάσταση του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Όταν είμαστε αισιόδοξοι, διακατεχόμαστε από θετικά συναισθήματα αγάπης, ελπίδας, συμπόνιας, γενναιοδωρίας, γεγονός που κάνει να δονούμαστε σε ανώτερες συχνότητες, το ανοσοποιητικό μας σύστημα ενισχύεται σημαντικά και εξουδετερώνει οποιοδήποτε μικρόβιο ή καρκινικό κύτταρο υπάρξει στον οργανισμό μας. Αντιθέτως, αν είμαστε απαισιόδοξοι, διακατεχόμαστε από αρνητικά συναισθήματα φόβου, θυμού, μίσους, ζήλιας, μνησικακίας, γεγονός που μας κάνει να δονούμαστε σε κατώτερες συχνότητες, το ανοσοποιητικό σύστημα εξασθενεί, αδρανοποιείται και τότε τα καρκινικά κύτταρα βρίσκουν την ευκαιρία να πολλαπλασιαστούν ανενόχλητα.

Μόνο όταν πιστέψουμε κάτι ότι υπάρχει, μπορούμε να το φέρουμε στον κόσμο μας, στην πραγματικότητά μας. Αυτός είναι απαράβατος νόμος του σύμπαντος, κανένας δεν μπορεί να μας κάνει καλά, αν εμείς δεν το πιστεύουμε βαθιά μέσα μας. Η προσδοκία μας ότι θα γίνουμε καλά συντελεί αποφασιστικά στη θεραπεία μας, ενώ η προσδοκία μας ότι αργά η γρήγορα ο καρκίνος θα μας νικήσει διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο για την επιδείνωση της υγείας μας. Η αμφιβολία και φόβος στερούν τη δυνατότητα που έχουμε μέσα μας να θεραπευτούμε. Για να αυτό-θεραπευτεί κάποιος από τον καρκίνο αλλά και από κάθε θεωρούμενη ανίατη ασθένεια θα πρέπει να απαλλαγεί πλήρως από τα αρνητικά του συναισθήματα. Αν δεν απαλλαγούμε από την αρνητική ενέργεια που υπάρχει μέσα μας αν δεν συγχωρέσουμε πραγματικά τους ανθρώπους που έχουμε θυμό δεν μπορούμε να θεραπευθούμε. Η συγνώμη είναι η ίαση της ψυχής και κατά συνέπεια του σώματος .Η θλίψη είναι η σκόνη που κάθεται στην ψυχή μας, την σκεπάζει και κατά αυτό τον τρόπο απομονωνόμαστε από την Πηγή. Η καρδιά κλείνει από τα αρνητικά συναισθήματα και τότε δεν ζούμε. Η αγάπη είναι το θεμέλιο, είναι το στήριγμα, η αγάπη είναι η θεραπεία για τον καρκίνο και για όλες τις ασθένειες.

Για να βοηθηθούμε πρέπειΝα αλλάξουμε πλήρως τις πεποιθήσεις μας να συμφιλιωθούμε με τον εαυτό μας, να τον αγαπήσουμε να απαλλαγούμε από τα αρνητικά μας συναισθήματα και από την εσωτερική σύγκρουση που δημιουργεί συνεχώς τοξικές στρεσογόνες ορμόνες (κορτιζόλη, αδρεναλίνη, νοραδρεναλίνη) που καταβάλλουν τον οργανισμό μας. Να αποφεύγουμε παντελώς κάθε ζωική πρωτεΐνη (κρέατα, γαλακτοκομικά, ψάρια). Τρεφόμαστε με φρούτα και λαχανικά που περιέχουν βιταμίνη C (πορτοκάλια, φράουλες, πιπεριές..) σε συνδυασμό με προϊόντα που περιέχουν το αμινοξύ λυσίνη (όσπρια, καρύδια, αμύγδαλα), τον καρπό από το κουκούτσι του βερίκοκου.Στη συνέχεια θα πρέπει να προσέξουμε  πάρα πολύ τη διατροφή μας, να ακολουθήσουμε μια πλήρως  φυτική διατροφή, πίνοντας κάθε μέρα χυμό από φύτρο σιταριού και  φύτρα από μπρόκολο,  φύλλα Aloe Vera, φύκια Spirulina.  Θα πρέπει να τρώμε  ωμά  λαχανικά διότι ενεργοποιούν το αμυντικό μας σύστημα. Ευλογούμε  πάντα την τροφή μας, τρώμε μόνο όταν είμαστε ήρεμοι και πεινάμε, μασάμε πάρα πολύ καλά την τροφή μας. Πίνουμε νερό από φίλτρο το οποίο το εμπλουτίζουμε με οξυγόνο με συσκευή όζον. Επίσης προσπαθούμε να βρισκόμαστε κοντά στη φύση, σε βουνό ή θάλασσα για να αναπνέουμε καθαρό αέρα. Οραματιζόμαστε και προσευχόμαστε  πολλές φορές την ημέρα  και βλέπουμε τον εαυτό μας να έχει γίνει ήδη καλά. Ο οραματισμός ενεργοποιεί πλήρως το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Γυμναζόμαστε καθημερινά, το βάδισμα το κολύμπι και ακόμη καλύτερα η αεροβική γυμναστική ισχυροποιεί το αμυντικό μας σύστημα. Έχουμε απόλυτη πίστη, απόλυτη βεβαιότητα  ότι θα γίνουμε καλά. Το άλφα και το ωμέγα για τη θεραπεία μας είναι η πίστη μας στη θεραπεία μας. Μόνο ό,τι πιστέψουμε, έρχεται στην πραγματικότητά μας. Τα μάτια μας βλέπουν άπειρες εικόνες, (20 εκ ψηφία ή bits το δευτερόλεπτο) εμείς αντιλαμβανόμαστε ότι βλέπουμε ελάχιστες (μόνο 40 ψηφία), βλέπουμε τα γεγονότα που πιστεύουμε ότι υπάρχουν, τις καταστάσεις που έχουμε δεχθεί σαν πραγματικότητα. Είναι  αδύνατο να γίνουμε καλά αν δεν έχουμε πιστέψει ότι θα γίνουμε καλά, καλώς ή κακώς έτσι λειτουργεί το Σύμπαν. Όπως αναφέρουμε σε προηγούμενο κεφάλαιο τα ενδόμυχα πιστεύω μας μεταδίδονται στο Σύμπαν με τις δονήσεις  που εκπέμπει η καρδιά μας. Σύμφωνα με την κβαντική φυσική  από τις άπειρες πιθανότητες ή δυνατότητες που υπάρχουν στο Σύμπαν,  γίνεται πραγματικότητα  η δυνατότητα που θα επικεντρώσουμε την προσοχή μας,  αλλά κυρίως η δυνατότητα που θα πιστέψουμε ενδόμυχα ότι είναι η πραγματικότητά μας. Σημαντικότατο ρόλο παίζουν τα συναισθήματά μας, θα γίνουμε καλά μόνο αν ενδόμυχα αισθανόμαστε ελπίδα, ασφάλεια, αγάπη. Αν θέλουμε να γίνουμε καλά  και ενδόμυχα φοβόμαστε ότι  δεν θα γίνουμε αλλά θα πεθάνουμε, επικεντρωνόμαστε στην κατάσταση ότι δεν θα γίνουμε καλά. Τότε η καρδιά μας στέλνει στο Σύμπαν μηνύματα φόβου, πίστης ότι δεν θα γίνουμε καλά, τότε  με τη στάση μας δυστυχώς μέσα από τις άπειρες δυνατότητες που υπάρχουν στο Σύμπαν, έχουμε επιλέξει να μην γίνουμε καλά  και  να πεθάνουμε.

Είναι όμως εύκολο να αισθανόμαστε ασφάλεια , ελπίδα, γαλήνη και αγάπη όταν απειλείται η ζωή μας, όταν οι γιατροί μας έχουν ξεγραμμένους; Είναι εύκολο, εγώ και πάρα πολλοί συνάνθρωποί μας το έχουν πετύχει.  Αρκεί να συνειδητοποιήσουμε την πραγματική μας φύση και να πάρουμε δύναμη από την Πηγή μας, να μάθουμε να κλείνουμε τα  μάτια μας, να προσευχόμαστε και να βρίσκουμε γαλήνη, να  ερχόμαστε σε επαφή με την Πηγή μας και να λαμβάνουμε  την έμπνευση, δύναμη και αγάπη που χρειαζόμαστε.  Καρκίνο παθάινουμε διότι από τα αρνητικά μας συναισθήματα έχει απενεργοποιήθεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Μπορούμε να απενεργοποιήσουμε τα αρνητικά μας συναισθήματα  και να ενεργοποιήσουμε το ανοσοποιητκό μας σύστημα. Εφαρμόζοντας όμως και τις άλλες μεθόδους(ξεμπλοκάρισμα μεσημβρινών, εναρμόνιση ενεργειακών κέντρων, Healing Code) που είναι πιο ολοκληρωμένες από το EFT, διότι ασχολούνται με όλο τον ενεργειακό μεσημβρινό και όχι την αρχή του που κάνει το EFT, θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. To EFT μας βοηθά να ξεπεράσουμε τον φόβο απόρριψης που είναι η κύρια αιτία της συστολής το κλείσιμο της καρδιάς μας, που μας οδηγεί στην καρδιά μας. Το EFT μας βοηθά να αλλάξουμε τα περιοριστκά μας πιστεύω και την ψυχολογική αντιστροφή να θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι. Ο φόβος απόρριψης   που μας βάζει σε συναγερμό με τη διαδικασία του θυμού, είναι υποσυνείδητός και προέρχεται από τα γεγονότα που έχουν καταγραφεί στην αμυγδαλή του εγκέφαλού μας (βλέπετε στο γράφημα του εγκεφάλου πιό πάνω) από την σύλληψη μας έως την ηλικία των 5 ετών (κατά την πλειονότητα όμως έως 3 ετών). Ο φόβος απόρριψης είναι η κύρια αιτία του φόβου μας αλλά και του θυμού που δημιουργείται από αυτό. Όταν είμαστε μικροί δεν έχουμε δημιουργήσει πνευματικό εγκέφαλο και λαμβάνουμε για πραγματικότητα ότι βλέπουμε, κατ’ αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε για απόρριψη την διαμάχη, την αυστηρότητα, την κριτική, την απουσία των δικών μας. Τότε κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε κάποιες από αυτές τις συμπεριφορές (κριτική, απόρριψη, δυσκολίες στη ζωή) αμέσως φοβόμαστε και μπαίνουμε σε συναγερμό με τη διαδικασία του θυμού. Βλέπουμε στο παρακάτω γράφημα με το ανοιχτό καφέ είναι ο πνευματικός μας εγκέφαλος, βλέπουμε την αμυγδαλή που μας θέτει σε συναγερμό.

05-amygdaliΤο υποσυνειδητο δεν έχει κρίση είναι σαν το μικρό παιδί που θέλει να ειναι άρρωστο για να τραβήξει την προσοχή των δικών. Αυτό είναι η ψυχολογική αντιστροφή θέλουμε υποσυνείδητα να είμαστε άρρωστοι και δυστυχισμένοι για να έλξουμε την προσοχή των δικών μας, που νομίζουμε ότι μας απέρριψαν. Γιά να απενεργοποιήσουμε την ψυχολογική μας αντιστροφή (την υποσυνείδητη επιθυμία μας να κάνουμε ζημιά στον εαυτό μας για ελξουμε την προσοχή των άλλων)  κάνουμε μαλάξεις στο σημείο (ST 16) πάνω από το στήθος, λέγοντας παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου και να επικεντρώνω την συνείδησή μου στην αγάπη, στο φως, το Χριστό. Είμαι φως, είμαι μια ψυχή γεμάτη φως, γεμάτη αγάπη, ο φόβος απόρριψης που από παρανόηση του υποσυνειδήτου του υποσυνειδήτου μου, βίωσα μικρός, σκέπασε την ψυχή μου, την απομόνωσε από την Πηγή μου κι έτσι ξεκομμένος βίωνα μέχρι σήμερα, φόβο, θλίψη, θυμό, ανασφάλεια, ενοχές. Από σήμερα που συνειδητοποίησα ότι όλα τα προβλήματά μου οφείλονται στο φόβο απόρριψης που βίωσα από παρανόηση του υποσυνειδήτου μου βιώνω το φόβο απόρριψης για να απαλλαγώ. Κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία που δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα, τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας στο φόβο απόρριψης και στο θυμό ή σε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα θέλουμε να απενεργοποιήσουμε

04-SHMEIA-KSEK.ENERG.KENTR

Άρα, αποδεικνύεται ακόμη μια φορά ότι ο οργανισμός μας έχει τη σοφία να παράγει μόνος του όποιο φάρμακο χρειάζεται, αρκεί να τον αφήσουμε να λειτουργήσει, αρκεί να πιστεύουμε στη σοφία του, αρκεί να μην απενεργοποιούμε το αμυντικό μας σύστημα με αρνητικές σκέψεις, πεποιθήσεις και αρνητικά συναισθήματα. Με την ενεργειακή θεραπεία στα τσάκρας και ιδίως στο τσάκρας του τρίτου ματιού εναρμονίζουμε την ενέργεια, που διαμέσου του υποθαλάμου δίνει εντολή στην υπόφυση να παράγει ορμόνες, οι οποίες γαληνεύουν το σώμα μας και το πνεύμα μας. Μόνο όταν η ψυχή μας καλυφθεί από ένα μαύρο πέπλο, μόνο αν έχουμε αποκοπεί από την Πηγή μας, από την αγάπη, από το φως, κλείνουμε το κέντρο της καρδιάς μας και απενεργοποιούμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Όλο το μυστικό είναι να ανοίξουμε την κάρδιά μας, να ενεργοποιήσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Εκφράζουμε τον Θεό και γινόμαστε καθ’ ομοίωση του Θεού, μόνο αν παλλόμαστε στις συχνότητες της αγάπης χωρίς όρους που είναι 500 παλμούς το δευτερόλεπτο.  Τότε και μόνο τότε κάνουμε τη ζωή μας ένα θαύμα, να θεραπευτούμε από κάθε ασθένεια, ακόμη και τον καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο. Και αυτό συμβαίνει με την ενεργοποιήσει του ανοσοποιητικού μας συστήματος, αλλά και με την ενεργοποίηση του γονιδίου p53, το οποίο δίνει την πληροφορία στα κύτταρα να πεθάνουν, διότι όλα τα φυσιολογικά κύτταρα πεθαίνουν όταν τελειώσει ο κύκλος τους εκτός από τα καρκινογόνα. Όταν ενεργοποιηθεί το γονίδιο p53, τότε το καρκινικό κύτταρο λαμβάνει εντολή να πεθάνει, διότι το πρόβλημα με τα καρκινικά κύτταρα είναι ότι δεν πεθαίνουν. Εδώ είναι το μυστικό όταν μυηθούμε στην αγάπη, όταν απενεργοποιήσουμε τα αρνητικά μας συναίσθημα, όταν δονηθούμε στις συχνότητες της αγάπης δηλαδή πάνω από 500 παλμούς το δευτερόλεπτο τότε ενεργοποιείται το γονίδιο p53 και τα καρκινογόνα κύτταρα παθαίνουν και γινόμαστε καλά φαίνεται απλό αλλά έτσι γίνονται η αυτοφυείς θεραπείες (spontaneous remissions) από τον καρκίνο που παραδέχονται όλοι οι κορυφαίοι Αμερικάνοι γιατροί, είμαι δίπλα σας να μυηθείτε στην αγάπη, να σβήσετε το εγώ σας και τότε όλα είναι δυνατά.Όταν  απαλλαγούμε από τα αρνητικά συναισθήματα και την αρνητική ενέργεια που έχουν εγκλωβίσει στο σώμα μας, η ψυχή μας ή ύπαρξή μας ξαναβρίσκει το φως της και αυτοθεραπεύεται. Μπορούμε να αλλάξουμε πλήρως τον εαυτό μας, να ξαναγεννηθούμε,  να ενεργοποιήσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα  και να απαλλαγούμε από τον καρκίνο  και κάθε άλλο πρόβλημα εάν:

  1. Αν μυηθούμε στην αγάπη χωρίς όρους, εκεί μπορώ να σας βοηθήσω, στα σεμινάρια μου, ή κι από μακριά παρακολουθώντας τις εκπομπές μου, βλέπετε  στα μάτια μου την αγάπη χωρίς όρους, βλέπετε στα μάτια μου τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε. Όταν έχετε αγάπη μέσα σας άγετε τα πάντα, έχετε  όλο τον κόσμο δικό σας. Με την αγάπη χωρίς όρους λοιπόν που σας εκπέμπω,  στο πρόσωπο μου βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε.
  2. Αν συμμετέχουμε επίσης στα μυστήρια και τις τελετές της θρησκείας μας. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ψυχές και πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας, το Θεό, τον Κύριο. Όταν συγχωρούμε, μειώνουμε το εγώ μας, συμμετέχουμε στις τελετές και τα  μυστήρια της εκκλησίας μας, τότε ενωνόμαστε με την Πηγή μας και τότε  ο φόβος κι ο θυμός εξαφανίζεται και δονούμαστε στις συχνότητες της αγάπης. Η Χάρις του Θεού, το Άγιο Πνεύμα έρχεται  μέσα μας και μας φωτίζει συνεχώς. Εδώ είναι το μυστικό, στην εκκλησία όταν πηγαίνετε να κοινωνάτε πάντα, γιατί λαμβάνετε τις δονήσεις της αγάπης χωρίς όρους του Κυρίου, αισθάνεστε γαλήνη, πληρότητα μέσα σας. Αυτά που σας λέω δεν είναι θεωρία τα βιώνω συνεχώς όταν κοινωνώ κι όταν κοινωνάμε κάθε εβδομάδα τότε βιώνουμε γαλήνη, πληρότητα, αγάπη χωρίς όρους καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδος. Τα μυστήρια μας τα δίδαξαν οι αρχαίοι Έλληνες οι οποίοι είχαν συνειδητοποιήσει ότι με τα μυστήρια ενωνόντουσαν με την Πηγή τους, βίωναν την πραγματική, πνευματική τους φύση. Για αυτό οι αρχαίοι Έλληνες γνωρίζοντας τα μυστικά αυτά είχαν φθάσει στην κορυφή του κόσμου, ενώ εμείς που τα αφήσαμε έχουμε κατρακυλήσει στο πάτο.
  3. Αν απενεργοποιήσουμε την ενέργεια από  τα αρνητικά μας συναισθήματα που έχουν συσσωρευτεί μέσα μας, στα ενεργειακά μας κέντρα, τα οποία δονούνται σε χαμηλές συχνότητες με αποτέλεσμα να μην μας επιτρέπουν να βιώσουμε την αγάπη, η οποία δονείται σε υψηλές δονήσεις. Τα ενεργειακά μας κέντρα είναι τα σημεία που επικοινωνούμε με τα μορφογεννητικά πεδία τα οποία μας δίνουν οδηγίες πως πρέπει να λειτουργούμε εμείς και τα όργανά μας. Αν τα ενεργειακά μας κέντρα είναι κλειστά και είναι κλειστά από την ανάτπυξη του εγώ μας, τότε είμαστε ξεκομμένοι από την Πηγή, είμαστε ξεκομμένοι από τα μορφογεννητικά πεδία τα οποία μας δίνουν πληροφορίες πως να λειτουργούμε. Αναπτύσσουμε το εγώ μας που είναι το χώρισμα που αποκόβει από την Πηγή μας, τον Κύριο, όταν δεν έχουμε μυηθεί στην αγάπη, δεν γνωρίζουμε τον κωδικό που μας κάνει να αντιλαμβανόμαστε την ενότητα των πάντων και να αισθανόμαστε ασφαλείς. Κατάθλιψη παθαίνει κάποιος όταν δεν έχει μυηθεί στην αγάπη και έχει αναπτύξει μόνο το εγώ του, αισθάνεται ξεκομμένος, μόνος, η καρδιά του είναι κλειστή. Ανοίγοντας του τα ενεργειακά κέντρα, αρχίζει να επικοινωνεί με τα μορφογεννητικά πεδία, αρχίζει να επικοινωνεί με την Πηγή, αρχίζει να ζει.
  4. Ξεμπλοκάρουμε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς. Στο βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» περιέχοντα όλοι οι μεσημβρινοί και σαφείς  οδηγίες πώς να τους απενεργοποιούμε, μπορούμε να απαλλαγούμε από κάθε ψυχοσωματικό πρόβλημα που έχουμε όπως μας λέει ο  Νίκος Νάζος:”Κύριε Φωτόπουλε σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με βοηθήσατε να ξεπεράσω το πρόβλημα που είχα με το γόνατό μου, έκανα μαλάξεις στο μεσημβρινό του ύπατος  στη μέσα πλευρά του μεγάλου δακτύλου του ποδιού και στη μέσα πλευρά του παιδιού κάτω από το γόνατο και είδα μεγάλη διαφορά μέσα σε τρεις ημέρες,  ενώ παιδευόμουν για τρεις βδομάδες και πονούσα πολύ, είχα δοκιμάσει τα πάντα. Όταν  έκανα μαλάξεις στη μέσα πλευρά του μεγάλου δάκτυλου του ποδιού και κάτω από το γόνατο στη μέσα πλευρά και μου πέρασε το γόνατο, είναι φανταστικό, μπορούμε να αυτοθεραπεύομαστε μόνοι μας. Συνεχίστε να μας βοηθάτε, είστε καταπληκτικός, δεν μπορώ να ξεχάσω το σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη που με ακουμπήσατε και ένοιωθα την αγάπη σας μέσα από τα χέρια σας, αισθανόμουν μόνο θετικά συναισθήματα”.

Συμπέρασμα: Η βαθύτερη αιτία όλων των ανίατων ασθενειών, καθώς και του καρκίνου  είναι η βαθιά εσωτερική μας σύγκρουση, το ανυπέρβλητο στρες από τα συσσωρευμένα αρνητικά συναισθήματα τα οποία απενεργοποιούν το ανοσοποιητικό μας σύστημα και καταβάλλουν θανάσιμα τον οργανισμό μας. Όταν αγαπάμε, εκτιμάμε τον εαυτό μας, εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας και την Πηγή μας, το ανοσοποιητικό μας σύστημα εξουδετερώνει κάθε ιό, βακτήριο και μύκητα, αλλά κυρίως κάθε καρκινικό κύτταρα,  το οποίο  βρίσκεται στο σώμα μας. Αν έχουμε εσωτερική γαλήνη μέσα μας και πιστεύουμε στη ζωή, τα κληρονομικά γονίδια που μας δημιουργούν καρκίνο απενεργοποιούνται. Όμως, όταν το ανοσοποιητικό μας σύστημα έχει απενεργοποιηθεί από τα αρνητικά μας συναισθήματα, όταν η εσωτερική σύγκρουση και το στρες που δημιουργεί είναι ανυπέρβλητα σε σημείο που ο οργανισμός κινδυνεύει να καταρρεύσει, τότε ο οργανισμός για να δώσει μια διέξοδο διάσωσης του οργανισμού μας δημιουργεί τον καρκίνο.Είναι αδύνατον να γίνουμε καλά αν δεν το έχουμε πιστέψει. Καλώς ή κακώς, έτσι λειτουργεί το Σύμπαν, μόνο ό,τι πιστέψουμε απόλυτα έρχεται και γίνεται η πραγματικότητα μας. Η τεχνική του οραματισμού, που ο ασθενής οραματίζεται τα καρκινικά κύτταρα να λιώνουν και, βέβαια, ενδόμυχα το πιστεύει, έχει εφαρμοστεί από κορυφαίους γιατρούς και έχει θεαματικά αποτελέσματα. Πρέπει ο ασθενής να ακολουθήσει την παραπάνω διατροφή, να αποφύγει εντελώς τις ζωικές πρωτεΐνες, τρεφόμενος κυρίως με φρέσκα λαχανικά, βλαστάρια από μπρόκολο, φύκια Spirulina, χυμό AloeVera, χυμό από βλαστάρια σιταριού, πορτοκάλια, βιταμίνη C, το αμινοξύ λυσίνη (όσπρια, καρύδια) και να πιστέψει και να αποφασίσει ότι θα γίνει καλά. Η πίστη του ανθρώπου κάνει θαύματα στη θεραπεία του, ο άνθρωπος πρέπει να βρει μια επικοινωνία με την Πηγή του, της οποίας αποτελείμέρος. Αν ο άνθρωπος συνειδητοποιήσει γιατί έπαθε καρκίνο, αλλάξει τρόπο ζωής, αλλάξει πλήρως τρόπο διατροφής, επικοινωνήσει με την Πηγή του, απαλλαγεί από τον φόβο και κάθε αρνητικό συναίσθημα, τότε θα γίνει καλά. Για να αυτό-θεραπευτεί κάποιος από τον καρκίνο αλλά και από κάθε θεωρούμενη ανίατη ασθένεια θα πρέπει να συγχωρήσει πλήρως τον εαυτό του και τους άλλους, αν δεν απαλλαγούμε από την αρνητική ενέργεια που υπάρχει μέσα μας, αν δεν συγχωρέσουμε πραγματικά τους ανθρώπους που έχουμε θυμό, δεν μπορούμε να θεραπευθούμε. Στο βιβλίο Μια Ζωή Γεμάτη Φως αναλύω τις κυριότερες απόψεις των επιστημόνων και ότι υπάρχει που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας να αυτοθεραπευτεί από τον καρκίνο

 

Απελευθέρωση από τον καρκίνο, αλλά και σας δίνουμε όλα τα εργαλεία να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα να ασθενήσετε 2ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  κυρίως από το βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»  αλλά και το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.

Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά. Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους.

Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρρώστεια σημαίνει ά στερητικό του ρώστους που σημαίνει δύναμη – ενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει. Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.

Τα βιβλία μου περιέχουν cd που επαναπρογραμματίζουν το υποσυνείδητο, γεγονός που σας βοηθά να μεταφράζετε πιο θετικά τα γεγονότα και να μην μπαίνετε σε συναγερμό. Περιέχουν απόψεις μεγάλων επιστημόνων που σας βοηθούν να κατανοήσετε ότι απαλλασσόμενοι από τα αρνητικά συναισθήματα, το άγχος αισθάνεστε καλύτερα και υγεία σας βελτιώνετε, ακολουθώντας πρωταρχικά ό,τι σας λέει ο γιατρός σας.

Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν. Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου καλέστε στο 6977349766.

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Ερευνητής.

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή, σας κάνει να πετάτε από υγεία και χαρά.

 Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία.

 

afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας