Δεν κάνουμε μάχη με τον καρκίνο, υποστηρίζουμε όμως την υγεία και αυτοθεραπευόμαστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

images 19 «Δεν κάνουμε μάχη με τον καρκίνο, υποστηρίζουμε όμως την υγεία και αυτοθεραπευόμαστε.

Ο καρκίνος είναι μια τεράστια προσπάθεια του οργανισμού μας, να σώσει τη ζωή μας, όταν τα κύτταρα μας  χάνουν την ικανότητα τους να χρησιμοποιούν οξυγόνο, είναι το τελικό γεγονός στη ζωή ενός κυττάρου. Ο καρκίνος δεν είναι τοπικός είναι παντού είναι σαν ένα δένδρο με μήλα. Είμαστε εκδήλωση του Θείου και μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε. Αν μας λένε ότι θα πεθάνουμε σε τρεις μήνες και το πιστέψουμε τότε θα πεθάνουμε σε τρεις μήνες, αν στηρίξουμε την υγεία μας, τότε δεν θα πεθάνουμε» (Dr Thomas Lodi).

hqdefaultΟ Dr Thomas Lodi στο βιβλίο του «Medical Miracle», ότι δεν μπορούσε πλέον να συνεχίσει τις κλασικές μεθόδους θεραπείας που χρησιμοποιούσε.  Θεωρεί ότι η Φύση, είναι απόλυτη εκδήλωση του «Θείου» και δηλώνει ότι ο άνθρωπος έχει μόνος του τη δύναμη να αυτοθεραπευτεί. Δεν κάνουμε μάχη με τον καρκίνο, υποστηρίζουμε όμως την υγεία και αυτοθεραπευόμαστε. Χρειάζεται να πιστεύουμε στο Θεό, να παρέχουμε στα κύτταρα μας την ασφάλεια, την τροφή, αλλά και το περιβάλλον να αυτοθεραπευτούν. Το να είμαστε σε ένα νοσοκομείο και να περιμένουμε να μας κάνουν καλά δεν ειναι η λύση μας λέει ο Dr Thomas Lodi, αλλά και πολλοί γιατροι που αναφέρω παρακάτω, πρέπει να πάρουμε την υγεία μας στα χέρια μας, να αλλάξουμε ζωή, να πιστεύουμε στο Δημιουργό μας, να τρεφόμαστε καλύτερα, να απαλλαγούμε από τα αρνητικά μας συναισθήματα, να φερόμαστε καλύτερα, να βρούμε πραγματικό νόημα στη ζωή μας και τότε θα αυτοθεραπευτούμε.  Δείτε τα παρακάτω βίντεο, είναι στα αγγλικά. θα σας βοηθησουν πάρα πολύ να κατανοήσετε γιατί αρρωστενουμε από καρκίνο και πως αυτοθεραπεύομαστε: 

tch?v=XuZh4Z0CuxU

tch?v=huJw94DEwFY,
tch?v=t2DMf4uf_t8
tch?v=xS0xclN1DfU.

To νοσοκομείο John Hopkins υποστηρίζει ότι υπάρχει καλύτερη αντιμετώπιση του καρκίνου από τις χημειοθεραπείες, θεωρεί όπως όλοι πλέον οι επιστήμονες στην Αμερική ότι υπάρχουν καρκινικά κύτταρα στους περισσότερους από εμάς, τα οποία ανακαλύπτει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και τα σκοτώνει. Όπως κορυφαίοι επιστήμονες στην Αμερική, έτσι και το νοσοκομείο John Hopkins αρχίζει να υποστηρίζει τις θεραπείες χωρίς φάρμακα. Η χημειοθεραπεία και η ακτινοβολία, σύμφωνα με τo νοσοκομείο John Hopkins, δηλητηριάζουν τα γρήγορα αναπτυσσόμενα καρκινικά κύτταρα αλλά και τα υγιή κύτταρα στον μυελό των οστών και δημιουργεί σοβαρή ζημιά στα βασικά όργανά μας, όπως το συκώτι, τα νεφρά, οι πνεύμονες. Η χημειοθεραπεία και η ακτινοβολία περιορίζουν, αλλά δεν εξαλείφουν τους καρκινικούς όγκους. Όταν η χημειοθεραπεία ή η ακτινοβολία χορηγείται για μακρό χρονικό διάστημα, επιβαρύνει με τοξικότητα όλο το σώμα και το ανοσοποιητικό σύστημα, με αποτέλεσμα ο ασθενής να μην μπορεί να αναρρώσει από απλές ιώσεις και να καταλήγει.

Σύμφωνα με τον Dr Ryke Geerd Hamer, ο καρκίνος προκαλείται και ενεργοποιείται από έντονες και βίαιες εσωτερικές συγκρούσεις που τις βιώνουμε χωρίς να τις εκφράζουμε. Οι Dr Beliveau Richard & Gingras Denis μας λένε ότι όταν τρώμε κάθε μέρα τομάτες, μπρόκολο, πράσινο τσάι, φράουλες, σκόρδο,, εσπεριδοειδή, σταφύλι, εμποδίζουμε τους καρκινικούς όγκους να αναπτυχθούν, αφού εμποδίζεται η αγγειογέννηση. Ο Dr Colin Campbell κατέληξε στο συμπέρασμα ότι διατροφή χαμηλών ζωικών πρωτεϊνών αναστέλλει τη διαδικασία δημιουργίας καρκίνου από αφλατοξίνη, διοξίνη ή άλλες δηλητηριώδεις ουσίες, ανεξάρτητα της ποσότητας της καρκινογόνου ουσίας που έχει χορηγηθεί. Όταν βιώνουμε συναισθήματα αγάπης, χαράς και τρεφόμαστε με ακατέργαστα φρούτα, λαχανικά, φύτρα, φύτρα από μπρόκολο, λάχανο, κουνουπίδι σόγια, αποφεύγουμε τις ζωικές πρωτεΐνες, απομακρύνουμε τις πιθανότητες να εκδηλωθεί καρκίνος στήθους, προστάτη, παρ’ όλο που μπορεί να έχουμε δυνατή κληρονομικότητα. Ο Dr Horomi Shinya μάς εξηγεί ότι ο καρκίνος είναι μια ασθένεια που οφείλεται στον τρόπο ζωής και θεωρεί ότι η χειρουργική αφαίρεση του όγκου και των λεμφαδένων δεν βοηθά πάντα στην καταπολέμηση του καρκίνου, ενώ η χημειοθεραπεία και τα αντικαρκινικά φάρμακα καταστρέφουν την πλειονότητα των πηγών δημιουργίας ενζύμων που είναι η πηγή της ζωής μας και του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Ο Dr Matthias Rath υποστηρίζει ότι η βιταμίνη C και το αμινοξύ λυσίνη βοηθούν στην επαναδόμηση αλλά και στην αποφυγή της αποδόμησης του κυτταρικού ιστού από τα καρκινικά ένζυμα

Ο Dr Hiromi Shinya υποστηρίζει ότι δεν κάνει χημειοθεραπεία όταν ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση στους λεμφαδένες ούτε βέβαια τους αφαιρεί. Η θεραπεία που ακολουθεί είναι η αφαίρεση του τμήματος του παχέως εντέρου που έχει καρκίνο και στη συνέχεια απαγορεύει τις αιτίες που δημιούργησαν τον καρκίνο, όπως το αλκοόλ, το κάπνισμα. Επίσης, παντελή αποχή από κρέας, γάλα και τυροκομικά προϊόντα, αλλά και να ακολουθήσουν οι ασθενείς τον τρόπο ζωής και διατροφής που ενδυναμώνει τη δημιουργία ενζύμων. Έμφαση επίσης δίνει στην αισιοδοξία και τη θετική προοπτική και ελπίδα που καλλιεργεί στους ασθενείς του, έτσι ώστε να κάνουν μόνο θετικές σκέψεις και να έχουν θετικά και ελπιδοφόρα συναισθήματα. Η αντιμετώπιση αυτή έχει σκοπό να ενδυναμώσει το ανοσοποιητικό σύστημα και να εμποδίσει την επανεμφάνιση του καρκίνου. Θεωρεί ότι η χημειοθεραπεία και τα αντικαρκινικά κύτταρα είναι δηλητηριώδη, γιατί αποδεσμεύουν μεγάλες ποσότητες τοξικών ελεύθερων ριζών που συσσωρεύονται στο σώμα και καταστρέφουν τις πηγές δημιουργίας ενζύμων. Για τον λόγο αυτόν, όσοι κάνουν χημειοθεραπεία, χάνουν την όρεξή τους για φαγητό από την έλλειψη πεπτικών ενζύμων αφού οι πηγές δημιουργίας τους έχουν καταστραφεί.

Έχει αποδειχθεί ότι φυτά όπως η Αλόη, η ελιά βοηθούν στην καταπολέμηση του καρκίνου και στοιχίζουν ελάχιστα, χωρίς να έχουν παρενέργειες. Τα φύλλα ελιάς διεγείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα, αναζωογονούν τον οργανισμό και του δίνουν τη δυνατότητα να αυτοθεραπευτεί.

Η μακροχρόνια χρήση χημειοθεραπείας καταστρέφει σιγά, σιγά τον οργανισμό και τις πηγές των ενζύμων, που είναι οι πηγές της ζωής μας και, το χειρότερο, τα καρκινογόνα κύτταρα με την πάροδο του χρόνου βρίσκουν τον τρόπο και ανθίστανται στη χημειοθεραπεία. Η επικέντρωση της συνείδησης του καρκινοπαθή στην ολική θεραπεία του, με τη βοήθεια της προσευχής και του διαλογισμού, ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα του ασθενή και απελευθερώνεται από τον καρκίνο.

Dr Coldwell Leonard:Η αρρώστια δημιουργείται όταν ζούμε σε κατάσταση συνεχούς φόβου, ανησυχίας, αμφιβολίας, έλλειψης αυτοεκτίμησης.

Οι νοητικές μας εικόνες που σχηματίζονται στον εγκέφαλό μας συνειδητά ή υποσυνείδητα δημιουργούν αλλαγές στους υποδοχείς των κυττάρων μας και επηρεάζουν την λειτουργία των κυττάρων. Οι αλλαγές στα κύτταρά μας δεν συμβαίνουν εξ αιτίας γεγονότων που φοβόμαστε ότι θα μας συμβούν, αλλά εξ αιτίας αυτών που μας έχουν ήδη συμβεί.

Γιατί η ιατρική κοινότητα δεν φροντίζει να εξαφανίσει το στρες;

Διότι η αμοιβή είναι μηδαμινή, ενώ με τις χρόνιες ασθένειες συντηρούνται οι γιατροί και οι φαρμακοβιομηχανίες. Αν καταπολεμούσαμε το στρες, οι φαρμακοβιομηχανίες θα είχαν καταρρεύσει. Οι θεραπείες του καρκίνου με τις χημειοθεραπείες είναι η μεγαλύτερη και πιο επικερδής δραστηριότητα (Dr Coldwell)

Η βαθύτερη αιτία όλων των ανίατων ασθενειών, καθώς και του καρκίνου είναι η βαθιά εσωτερική μας σύγκρουση, το ανυπέρβλητο στρες από τα συσσωρευμένα αρνητικά συναισθήματα τα οποία απενεργοποιούν το ανοσοποιητικό μας σύστημα και καταβάλλουν θανάσιμα τον οργανισμό μας. Όταν αγαπάμε, εκτιμάμε τον εαυτό μας, εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας και την Πηγή μας, το ανοσοποιητικό μας σύστημα εξουδετερώνει κάθε ιό, βακτήριο και μύκητα, αλλά κυρίως κάθε καρκινικό κύτταρα, το οποίο βρίσκεται στο σώμα μας. Αν έχουμε εσωτερική γαλήνη μέσα μας και πιστεύουμε στη ζωή, τα κληρονομικά γονίδια που μας δημιουργούν καρκίνο απενεργοποιούνται. Όμως, όταν το ανοσοποιητικό μας σύστημα έχει απενεργοποιηθεί από τα αρνητικά μας συναισθήματα, όταν η εσωτερική σύγκρουση και το στρες που δημιουργεί είναι ανυπέρβλητα σε σημείο που ο οργανισμός κινδυνεύει να καταρρεύσει, τότε ο οργανισμός για να δώσει μια διέξοδο διάσωσης του οργανισμού μας δημιουργεί τον καρκίνο.

Είναι αδύνατον να γίνουμε καλά αν δεν το έχουμε πιστέψει. Καλώς ή κακώς, έτσι λειτουργεί το Σύμπαν, μόνο ό,τι πιστέψουμε απόλυτα έρχεται και γίνεται η πραγματικότητα μας.

Η τεχνική του οραματισμού, που ο ασθενής οραματίζεται τα καρκινικά κύτταρα να λιώνουν και, βέβαια, ενδόμυχα το πιστεύει, έχει εφαρμοστεί από κορυφαίους γιατρούς και έχει θεαματικά αποτελέσματα. Πρέπει ο ασθενής να ακολουθήσει την παραπάνω διατροφή, να αποφύγει εντελώς τις ζωικές πρωτεΐνες, τρεφόμενος κυρίως με φρέσκα λαχανικά, βλαστάρια από μπρόκολο, φύκια Spirulina, χυμό Aloe Vera, χυμό από βλαστάρια σιταριού, πορτοκάλια, βιταμίνη C, το αμινοξύ λυσίνη (όσπρια, καρύδια) και να πιστέψει και να αποφασίσει ότι θα γίνει καλά. Η πίστη του ανθρώπου κάνει θαύματα στη θεραπεία του, ο άνθρωπος πρέπει να βρει μια επικοινωνία με την Πηγή του, της οποίας αποτελεί μέρος. Αν ο άνθρωπος συνειδητοποιήσει γιατί έπαθε καρκίνο, αλλάξει τρόπο ζωής, αλλάξει πλήρως τρόπο διατροφής, επικοινωνήσει με την Πηγή του, απαλλαγεί από τον φόβο και κάθε αρνητικό συναίσθημα, τότε θα γίνει καλά. Για να αυτό-θεραπευτεί κάποιος από τον καρκίνο αλλά και από κάθε θεωρούμενη ανίατη ασθένεια θα πρέπει να συγχωρήσει πλήρως τον εαυτό του κα τους άλλους, αν δεν απαλλαγούμε από την αρνητική ενέργεια που υπάρχει μέσα μας, αν δεν συγχωρέσουμε πραγματικά τους ανθρώπους που έχουμε θυμό, δεν μπορούμε να θεραπευθούμε.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΌ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ “ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΕΜΑΤΗ ΦΩΣ” Παρ’ όλο τις παραπάνω αναλύσεις πρέπει πάντα όταν έχετε προβλήματα υγείας και ιδίως καρκίνου να συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.

Το πιο σημαντικό βέβαια της αυτοθεραπείας μας είναι  να συνδεθούμε με το Θεό, να μυηθούμε στην αγάπη, να επαναπραγραμματίσουμε το υποσυνείδητό μας και να απενεργοποιήσουμε τα αρνητικά μας συναισθήματα, ξεμπλοκάρουμε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς και τα ενεργειακά μας κέντρα.

Αν δεν έχετε μυηθεί στην αγάπη χωρίς όρους και αισθάνεστε ανασφαλείς, μπορείτε τώρα να το κάνετε, μπορείτε να απαλλαγείτε από όλα τα προβλήματα σας (υγείας, σχέσεων, οικονομικά), ακολουθώντας τα εξής βήματα:

ü  Μύηση στην αγάπη χωρίς όρους. Βλέποντας τα μάτια ενός ανθρώπου που διακατέχεται από αγάπη χωρίς όρους, στα μάτια του βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε πραγματικά. Τα χέρια ενός ανθρώπου που διακατέχεται από αγάπη χωρίς όρους, βγάζουν φωτόνια με την πληροφορία της Ενότητας των Πάντων (σύμφωνα με τον WilliamTiller καθηγητή του StanfordUniversity) και, έτσι, αισθανόμαστε ασφαλείς και σιγά σιγά αλλάζουμε τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.

ü  Η βαθύτερη και μονιμότερη μύηση στην αγάπη επιτυγχάνεται με τη βοήθεια και τη φώτιση του  Αγίου Πνεύματος, που είναι η πραγματική σύνδεση με το Δημιουργό μας. Είναι το Πνεύμα του Θεού που μας γεμίζει φως, μας κάνει και αισθανόμαστε την Ενότητα των Πάντων, την ασφάλεια και τη γαλήνη ότι είμαστε στα χέρια του Δημιουργού. Χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε ότι, εδώ στο χωροχρόνο, τα πάντα είναι σκιές, αντίγραφα του πραγματικού μας εαυτού, που είναι ενωμένος με την Πηγή μας. Μόνο με τα μυστήρια η ψυχή μας συνδέεται με τον Πατέρα, με τον Κύριο, και λαμβάνει άπειρη φώτιση, δύναμη, αγάπη ασφάλεια. Με την Εξομολόγηση καθαρίζουμε από κάθε αμαρτία, το αστρικό μας σώμα απαλλάσσεται από κάθε ψεγάδι και ενδύεται και δονείται στις συχνότητες του φωτός και της υπέρτατης αγάπης, που μας δίνει ο Κύριος στο Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας. Η απαλλαγή μας από κάθε αρνητική σκεπτομορφή, που δημιουργείται από τα αρνητικά βιώματα στη ζωή μας, καθώς και η εισαγωγή μας στον κόσμο του φωτός, της υπέρτατης μύησης στην αγάπη, που λαμβάνουμε με τη Θεία Κοινωνία, στέλνει την ψυχή μας (που αποτελείται από το αστρικό, το αιθερικό, το ουράνιο και το κεθερικό σώμα) κατευθείαν στο Παράδεισο, όταν φύγουμε από το χωροχρόνο. Αν συνειδητοποιούσαμε τι πραγματικά μας προσφέρουν τα μυστήρια της Εξομολόγησης και της Θείας Κοινωνίας, δε θα κάναμε τίποτα άλλο, παρά να εξομολογούμαστε και να κοινωνάμε συνεχώς, διότι η δύναμη, η ασφάλεια, η πληρότητα και η αγάπη που αισθανόμαστε είναι απερίγραπτη. Αυτοί που το κάνουν τυπικά, χωρίς να το αισθάνονται, έχουν κλειστή την καρδιά τους και δεν έχουν μυηθεί στην αγάπη. Μπορώ να σας βοηθήσω στην μύηση αυτή, με τις εκπομπές μου που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr και με τα σχεδόν δωρεάν σεμινάρια που κάνω παντού.

ü  Χρειάζεται να επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητό μας, διότι το 90% των πληροφοριών που έχει και αποτελούν το φίλτρο, με το οποίο βλέπουμε την πραγματικότητα μας, προέρχονται από τη σύλληψη μας έως την ηλικία των έξι ετών. Τότε, ο εγκέφαλος είναι σε υποσυνείδητη κατάσταση, απορροφά και επεξεργάζεται 2,000,000 ψηφία το δευτερόλεπτο, ενώ στη συνειδητή κατάσταση μόνο 40 ψηφία και το σημαντικότερο, στα έξι αυτά χρόνια είναι ότι δεν έχει αναπτυχθεί ο πνευματικός εγκέφαλος και λαμβάνουμε για πραγματικότητα ό,τι βλέπουμε ή ακούμε. Κατ’ αυτό τον τρόπο, λαμβάνουμε για απόρριψη τη διαμάχη, την απουσία ή την αυστηρότητα των δικών μας. Ακούγοντας τα cd από τα βιβλία μου κάθε βράδυ, όταν πέσουμε για ύπνο, όπου ο εγκέφαλος μας πέφτει σε υποσυνείδητη κατάσταση, επαναπρογραμματίζουμε το υποσυνείδητό μας, σβήνουμε τα περιοριστικά μας «πιστεύω» και στη θέση τους βάζουμε θετικότατες εκφράσεις που ονομάζουμε Alphamatics.

ü  Ο άνθρωπος είναι ενέργεια, η οποία βγαίνει από βρύσες που ονομάζουμε ενεργειακά κέντρα και κυκλοφορεί σε ποτάμια που ονομάζουμε μεσημβρινούς. Όταν βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα, τα ενεργειακά κέντρα και οι ενεργειακοί μεσημβρινοί μπλοκάρονται. Ξεμπλοκάρουμε τα ενεργειακά κέντρα και τους ενεργειακούς μεσημβρινούς, ανάλογα με το συναίσθημα που έχουμε. Αν βιώνουμε θυμό, μπλοκάρεται ο μεσημβρινός του ήπατος και της χολής, τον οποίο ξεμπλοκάρουμε με τις οδηγίες που αναγράφονται στο βιβλίο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως».

ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΌ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ.

Στα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα» και στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» τα οποία σας αλλάζουν πραγματικά τη ζωή, (τα οποία μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν) υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε και ιδίως του καρκίνου θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Μεγάλη βοήθεια επίσης θα λάβετε επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr όπου θα βρείτε πάρα πολλά νέα άρθρα και όλες τις πρόσφατες εκπομπές μου.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο για να συνειδητοποιείστε τις αιτίες όλων των ασθενειών σας, των προβλημάτων στις σχέσεις σας και την έλλειψη αφθονίας, αλλά κυρίως να δείτε με τρόπο απλό και ξεκάθαρο πως απαλλάσσεστε από όλα τα προβλήματα.

http://img.youtube.com/vi/woGDM_ckcKI/0.jpg (στην Κύπρο με την εκπομπή της Ελιτας 2012)

Ότι και να ακούσετε με το νου σας δεν είναι τίποτα σε σχέση με την όφελος από το φως που λαμβάνει η ψυχή σας, για αυτό όσοι βλέπουν την εκπομπή με την ψυχή τους κι όχι το νου τους βελτιώνουν πλήρως τη ζωή τους κυριολεκτικά πετούν.

Δεν κάνουμε μάχη με τον καρκίνο, υποστηρίζουμε όμως την υγεία και αυτοθεραπευόμαστε 1ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  κυρίως από το βιβλίο μου «Μια Ζωή Γεμάτη Φως»  αλλά και το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.

Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά. Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους.

Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρρώστεια σημαίνει ά στερητικό του ρώστους που σημαίνει δύναμη – ενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει. Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.

Τα βιβλία μου περιέχουν cd που επαναπρογραμματίζουν το υποσυνείδητο, γεγονός που σας βοηθά να μεταφράζετε πιο θετικά τα γεγονότα και να μην μπαίνετε σε συναγερμό. Περιέχουν απόψεις μεγάλων επιστημόνων που σας βοηθούν να κατανοήσετε ότι απαλλασσόμενοι από τα αρνητικά συναισθήματα, το άγχος αισθάνεστε καλύτερα και υγεία σας βελτιώνετε, ακολουθώντας πρωταρχικά ό,τι σας λέει ο γιατρός σας.

Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν. Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου καλέστε στο 6977349766.

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Ερευνητής.

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή, σας κάνει να πετάτε από υγεία και χαρά.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Facebook: Alexios Fotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος

Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων».

Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».

Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας και σε ολη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

ΑποποίησηΒέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία.

images 19
afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας