Η διαδικασία για να Φωτιστούμε από το Άγιο Πνεύμα, να κερδίσουμε τη Βασιλεία των Ουρανών, να ζήσουμε μια ευτυχισμένη ζωή

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

12106800 1506939089628342 5917709744278520776 n   Όλο το μυστικό είναι η φώτιση. Το Άγιο Πνεύμα έχει τη θεία ενέργεια και κατεβαίνει μόνο Του, όταν βρει τις πνευματικές προϋποθέσεις στον άνθρωπο.  Ο μόνος σκοπός που έχουμε που ερχόμαστε στη είναι να φωτιστούμε από το Άγιο Πνεύμα για να μπορέσουμε να ενωθούμε με τον Κύριο, τον Δημιουργό μας, να αποτελέσουμε όλοι ενότητα. Είμαστε πνεύματα ψυχές γεμάτες φως αυτό ήλθε να μας δείξει ο Κύριος, με τη Βάπτιση του κάθε χρόνο, αγιάζει τα πάντα και μας στέλνει το Πνεύμα του το Άγιο για να μας αγιάσει, να μας φωτίσει. Όταν ο νους και η σκέψη του ανθρώπου είναι γεμάτη από το Χριστό (από αγάπη), τότε ο άνθρωπος αυτός είναι σοφός και έξυπνος, διότι του διδάσκει το Άγιο Πνεύμα. Όταν  ο άνθρωπος πικραίνεται και αγανακτεί, χαλάει την πνευματική ατμόσφαιρα, εμποδίζει το Άγιο Πνεύμα να ενεργήσει και επιτρέπει  στο διάβολο να μεγαλώσει το κακό.

    Το Φως, το Άγιο Πνεύμα μάς δίνεται με τη Βάπτιση, στην πορεία όπως το χάνουμε διότι δεν ακολουθούμε τις προδιαγραφές του Δημιουργού. Η Εξομολόγηση  όμως μάς καθαρίζει από τις αμαρτίες και η Θεία Κοινωνία μάς γεμίζει με Φως.  Για να λάβουμε όμως Φώτιση από το Άγιο Πνεύμα πρέπει να είμαι καθαροί, ταπεινοί, να είμαστε σαν τον Κύριο, να έχουμε τις ιδιότητες του Αγίου Πνεύματος, τότε θα μας φωτίσει και θα έχουμε τα πάντα. Φροντίστε να καθαριστείτε για να λάβετε αυτή τη φώτιση, να έχετε συγχωρήσει του πάντες και τα πάντα, να εξομολογείστε και να κοινωνάτε τακτικά, να αγαπάτε τους πάντες και τα πάντα και να είστε ταπεινοί, τότε θα γίνετε ένα καθαρό δοχείο και το Άγιο Πνεύμα θα είναι πάντα μαζί σας.

     Όταν, λοιπόν, εμείς τηρούμε τις εντολές του Κυρίου, τότε  ο Κύριος, αλλά και ο Πατέρας, είναι μαζί μας και στέλνει και το Πνεύμα Του το Άγιο να μας καθοδηγεί.  Όταν μας καθοδηγεί το Άγιο Πνεύμα δεν έχουμε τίποτα να φοβόμαστε, «πετάμε»,  οι επιλογές που κάνουμε είναι πάντα ιδανικές. Αυτόν τον κόσμο θέλω να δημιουργήσω με τη βοήθεια σας∙ τον Παράδεισο στη γη.  

     Φερθείτε ως παιδιά του Θεού, που είστε πραγματικά, ως δημιουργοί.

     Είμαστε προέκταση του Θεού, διαμέσου εμάς εκφράζεται ο Θεός, συνειδητοποιήστε και φερθείτε ως παιδιά του Θεού, που είστε πραγματικά, ως δημιουργοί, μην αφήνετε το «εγώ» σας να σας παρασύρει στο σκοτάδι, στο φόβο, στη θλίψη, το θυμό, τις ενοχές, γιατί αυτό σας αποκόβει από το Δημιουργό. 

    Ο Κύριος μάς δίδαξε πώς, με τη βοήθεια του φωτός, να κάνουμε θαύματα.

Το φως, το Άγιο Πνεύμα έρχεται σε μας με το Μυστήριο της Βάπτισης, το φως αυτό καλύπτεται ή καλύτερα καλυπτόταν με όλους τους φόβους και τις ενοχές που μας φόρτωναν οι δικοί μας. Αλλά με το Μυστήριο της Εξομολόγησης καθαριζόμαστε από όλο αυτό το μαύρο πέπλο, που μας φόρτωσαν οι δικοί μας και επιβαρύναμε με τις σκέψεις και τις πράξεις μας. Φέρουμε μέσα στο DNA  όλες τις αρνητικές πεποιθήσεις και τα αρνητικά γεγονότα που έχουν βιώσει όλοι οι πρόγονοί μας, αλλά μπορούμε, αν συνειδητοποιήσουμε την πραγματική μας φύση, να απελευθερωθούμε από όλα αυτά, απενεργοποιώντας τα αρνητικά μας συναισθήματα και με την Εξομολόγηση.

    Με το Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας μπορούμε να ξαναγεμίσουμε φως και να δονηθούμε στις ίδιες συχνότητες με τον Κύριο. Τα μυστήρια τα χρησιμοποιούσαν και όλοι οι λαοί από καταβολής κόσμου, διότι με αυτά, με μυστηριακό τρόπο (που δεν τον αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας και με τη λογική), η ψυχή ερχόταν σε επαφή με την Πηγή της και τότε αισθανόμαστε ασφαλείς, δεν θλιβόμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν θυμώνουμε και κατά συνέπεια δεν μπαίνουμε σε συναγερμό και δεν αρρωσταίνουμε.

     Είμαστε φως, ο Κύριος με την ενσάρκωση του μας έδειξε ότι μπορούμε να κάνουμε θαύματα, να αναστηθούμε και να από-υλοποιηθούμε δηλαδή  από ύλη γίνουμε ενέργεια μη αντιληπτή  από τις αισθήσεις μας. Όταν συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε ψυχές γεμάτες φως, όταν συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε δημιουργοί, τότε ότι σκεφτούμε γίνεται πραγματικότητα, αρκεί να το σκεφτούμε. Αρκεί να συνειδητοποιήσουμε ότι, αν κρίνουμε ή δεν αγαπάμε όλους τους εχθρούς μας, διακόπτουμε άμεσα την πρόσβαση στην Πηγή μας, από όπου λαμβάνουμε τη δύναμη να κάνουμε θαύματα.   

    Ο  Άγιος Πορφύριος μάς λέει το μυστικό για να κερδίσουμε την Βασιλεία των Ουρανών:

    «Όσο πιο μακριά βρίσκεται ο άνθρωπος από το Θεό, τόσο πιο πολύ στενοχωριέται και ταλαιπωρείται. Σε αυτούς που δυσπιστούν, αμφιβάλουν και αμφισβητούν και τα βλέπουν όλα μόνο με τη λογική και δεν είναι ανοιχτοί στο Θεό, ο Θεός δεν εμφανίζεται. Σε κλειδωμένες ψυχές ο Θεός δεν εισέρχεται,  δεν εκβιάζει, δεν παραβιάζει. 

    Το Άγιο Πνεύμα θέλει να μπει στις ψυχές μας, αλλά σέβεται την ελευθερία μας, περιμένει να ανοίξουμε μόνοι μας και, τότε, μπαίνει στην ψυχή μας και τη μεταμορφώνει. Θαύματα γίνονται συνέχεια, κάθε μέρα, κάθε νύχτα∙ εσείς δεν τα βλέπετε. Όταν ο άνθρωπος ζει χωρίς το Θεό, ζει χωρίς γαλήνη, χωρίς εμπιστοσύνη, με άγχος, αγωνία κατάθλιψη και απελπισία,  αποκτώντας, έτσι,  ασθένειες σωματικές και ψυχικές.

    Μόνος Του θα έλθει ο Χριστός και θα εγκύψει στην ψυχή μας, αρκεί να δει δύο τρία πραγματάκια που Τον ευχαριστούν, όπως αγαθή προαίρεση, ταπείνωση και αγάπη. H καρδιά μας πρέπει να είναι γεμάτη από την αγάπη του Θεού. Η αγάπη αυτή μάς δίνει μεγάλη δύναμη και χάρη. Δεν μπορούμε, όμως, να αγαπήσουμε το Χριστό, αν Αυτός δε μας αγαπήσει. Οι προϋποθέσεις, για να γίνει αυτό, είναι η ταπείνωση, η αγάπη, η προσευχή και οι μετάνοιες. Η ψυχή ερωτεύεται το Χριστό, όταν εφαρμόζει τις εντολές Του».

     Όταν είναι ανοιχτή η καρδιά, έρχεται το Άγιο Πνεύμα.

Για να συνδεθούμε με τον Κύριο, θα πρέπει να έχουμε ανοιχτή την καρδιά μας, να αγαπάμε όλο τον κόσμο. Αν οι καρδιές μας είναι κλειστές, αν είμαστε επικεντρωμένοι στο «εγώ» μας, τότε  έχουμε κόψει την επαφή με την Πηγή μας, αλλά και τους συνανθρώπους μας. Η Πηγή μας, μας παρέχει άπειρη έμπνευση, καθοδήγηση και αγάπη, αρκεί  η καρδία μας να είναι ανοιχτή. Όταν κλείνουμε την καρδιά μας, βυθιζόμαστε στο σκοτάδι, στη θλίψη, στην κατάθλιψη, στις ασθένειες. Δε χρειάζεται, μας λέει, να εξοργιζόμαστε, να προσπαθούμε να διώξουμε το κακό, αλλά να αφήνουμε το φως, την αγάπη που είναι  ο Χριστός, να έρθει μέσα μας, να μας φωτίζει και, τότε, το σκοτάδι, τα αρνητικά συναισθήματα και οι αρρώστιες φεύγουν από μόνα τους.

    Το κλειδί των πάντων είναι να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να ελεηθεί και να καθαριστεί από τον Κύριο, τότε φωτίζεται από το Άγιο Πνεύμα και μπορεί να διατηρείται καθαρός με τη βοήθεια των Μυστηρίων της Εκκλησίας μας. Η εξιλέωση μας είναι η λύτρωση μας, από όλα τα εμπόδια και τις αμαρτίες του Παρελθόντος. Η Χάρη του Θεού, το Άγιο Πνεύμα έρχεται μέσα μας και μας φωτίζει συνεχώς. Εδώ είναι το μυστικό, όταν πηγαίνετε στην εκκλησία, να κοινωνάτε πάντα, γιατί λαμβάνετε τις δονήσεις της αγάπης χωρίς όρους του Κυρίου, αισθάνεστε γαλήνη, πληρότητα μέσα σας. Αυτά που σας λέω δεν είναι θεωρία τα βιώνω, συνεχώς, όταν κοινωνώ. Με τη Θεία Κοινωνία βιώνουμε γαλήνη, πληρότητα και αγάπη χωρίς όρους.

     Ο Γέροντας Σωφρόνιος Ζαχάρωφ με τον δικό του τρόπο μας λέει  τι πρέπει να κάνουμε, για να διατηρούμε τη σύνδεση με το Δημιουργό μας:

    «Δεν είναι μικρός ο κόπος για την τήρηση των εντολών, αλλά δεν υπάρχει άλλη οδός, για να ευδοκήσει το Άγιο Πνεύμα, να παραμείνει στον άνθρωπο. Η αιτία των άλυτων βασάνων των ανθρώπων δεν ήταν η απουσία της ευσπλαχνίας  του Θεού προς εμάς,  αλλά αποκλειστικά και μόνο  η κατάχρηση από τον άνθρωπο του δώρου της ελευθερίας. Αν αρνείστε το προσωπικό σας θέλημα, αναζητώντας το θέλημα του Θεού, ο Θεός θα είναι μαζί σας, αν επιμείνετε να ακολουθείτε το δικό σας λογισμό, ο Θεός θα σας εγκαταλείψει.     

    Κάθε ενέργεια μας, απαραίτητα, ή μας οδηγεί κοντά στο Θεό ή αντίθετα μας απομακρύνει.

Γι’ αυτό στην έναρξη κάθε έργου πρέπει να κάνουμε επίκληση του Θεού. Αν μιλώ με λόγια που αφυπνίζουν την αγάπη, τότε εκτελώ το έργο του Θεού. Βοηθώντας τον αδελφό να υπερνικήσει οτιδήποτε μη καλό μέσα του, γίνομαι συνεργός του Θεού. Έξω από την ταπείνωση και χωρίς την ταπείνωση δεν μπορεί να υπάρξει αγάπη. Η νίκη σε όλα τα πάθη είναι η ταπείνωση, η οποία μας εξομοιώνει με τον Κύριο. Επειδή οι άνθρωποι δε βλέπουν την αυθεντική και αιώνια αξία τους, ούτε στον εαυτό τους, ούτε στον αδελφό τους, γίνονται θηριώδεις και κακοί στις σχέσεις τους. Αμαρτία είναι η ρήξη της σχέσεως με το Θεό, ο οποίος είναι το απόλυτο φως, η απόλυτη γνώμη, η  απόλυτη  αγάπη. Θεμέλιο όλων των τραγωδιών του ανθρώπινου γένους, είναι η πτώση στην υπερηφάνεια.  Προσευχόμαστε, λοιπόν, πριν από κάθε έργο, αφηνόμαστε στον Κύριο και αυτός κανονίζει τα πάντα».

     Αν αγαπήσουμε τον Κύριο, που είναι στο πρόσωπο όλων των συνανθρώπων μας και, κυρίως, του εχθρού μας, αν ακολουθούμε τις εντολές του, που είναι να ζούμε μια ζωή βασισμένη στις αρχές της αγάπης, της γενναιοδωρίας, της ταπεινοφροσύνης, μας φωτίζει με το Άγιο Πνεύμα του και «πετάμε» από υγεία και χαρά. 

    «Ο Πατήρ ο εξ ουρανού δώσει Πνεύμα Άγιον τοις αιτούσιν Αυτόν».

    Αυτό σημαίνει ότι το δώρο του Θεού είναι ο ίδιος ο Θεός, το Πνεύμα του το Άγιο.

    Ο Θεός έρχεται μέσα μας με το Άγιο Πνεύμα, με τη φώτιση, την αγάπη μας, μας κάνει να γινόμαστε θεϊκοί. Γινόμαστε θεϊκοί, όταν φερόμαστε όπως ο Θεός, ο Πατέρας μας. Τότε, έχουμε τις ίδιες ιδιότητες. Γινόμαστε υιοί του Θεού, παντοδύναμοι  δημιουργοί, μέσω της αγάπης  προς τον εχθρό μας.

      Η προσευχή μας είναι μια διαδικασία να συνειδητοποιήσουμε, ότι το μόνο που μας χρειάζεται είναι ο Θεός και το Πνεύμα Του το  Άγιο. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη θεία Χάρη.

     Ο Κύριος επιθυμεί με κάθε τρόπο όλοι μας να ακολουθήσουμε το πρότυπο Του, την ανθρώπινη φύση Του, ότι είναι Υιός του Πατέρα, (μας έκανε και εμάς υιούς του Πατέρα), μας θέλει να  βιώνουμε την πληρότητα που έχει όποιος είναι συνδεδεμένος με τον Πατέρα. Οφείλουμε, λοιπόν, να ζούμε σαν παιδιά του Θεού, να βιώνουμε ότι είμαστε αθάνατα  πνεύματα, παντοδύναμα.

    Όταν ο άνθρωπος έχει μόνιμα τη μνήμη του Κυρίου, τότε φωτίζεται, και το Άγιο Πνεύμα κατοικεί μέσα του. Ο Σάββας ο Αγιορείτης μάς ξεκαθαρίζει ότι το Άγιο Πνεύμα μάς βοηθά στην κάθαρση, και εκείνος που κάνει το έργο της κάθαρσης αλλά και του φωτισμού μας είναι ο Θεός. Η συνεχής προσευχή, η συνεχής επικέντρωση στο Θεό, στην πραγματική πνευματική μας φύση μάς οδηγεί στη Θείωση. Όποιος θέλει να φωτιστεί πρέπει πρώτα να καθαριστεί τηρώντας τις εντολές. Δεν μπορείς να έχεις φώτιση αν δεν καθαριστείς. Ο Θεός ποθεί να μας φωτίσει, αλλά εμείς δεν τον αφήνουμε με τα πάθη μας και τον εγωισμό μας.

     Ο Κύριος δε μας έφερε στη γη μόνο  την υψηλότατη συχνότητα της αγάπης, αλλά, αφού «έφυγε» (στην ουσία ήταν, είναι και θα είναι πάντα κοντά μας), μας έστειλε και μας στέλνει, συνεχώς, το Πνεύμα το Άγιο, το οποίο μας φωτίζει το νου, αλλά και μας γεμίζει την καρδιά με μεγάλη ευτυχία. Ο Κύριος είναι το φως, που φωτίζει κάθε άνθρωπο ερχόμενο εις την γη. Ο Κύριος ζωοποιεί το όχημά μας με το Άγιο Πνεύμα Του που είναι μέσα μας.

 

     Ο Κύριος ξεκαθαρίζει ότι  για να ξεφύγουμε από τη φθορά πρέπει να Τον αγαπάμε και για να Τον αγαπάμε πρέπει να τηρούμε τις εντολές Του. Τότε ο Κύριος κι ο Πατέρας θα έλθουν να κατοικήσουμε μέσα μας και θα μας δώσουν τα πάντα. Όταν ζούμε με πρότυπο τον Κύριο, που είναι μια ζωή αγάπης προς τους πάντες και τα πάντα το Άγιο Πνεύμα που είναι αναπόσπαστο μέλος της Αγίας Τριάδας είναι συνέχεια μαζί μας, μας φωτίζει και οδηγεί τις πράξεις και τις αποφάσεις μας να είναι πάντα στην αγάπη και στο φως.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  από το νέο μου βιβλίο «Η Πηγή των Πάντων».

     Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τρία βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως» και η «Πηγή των Πάντων» σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τρία βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, χωρίς όρους αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Spiritual Healer

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329, Ιστοσελίδα: www.afotopoulos.gr, email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Facebook: Alexios Fotopoulos, Αλέξιος Φωτόπουλος, Alexis Fotopoulos, Αλέξης Φωτόπουλος

Ομάδες Facebook: «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», «Μπορούμε όλοι να αυτοθεραπευτούμε και να οδηγηθούμε στο Φως», «Ζωή Γεμάτη Φως» και «Η Πηγή των Πάντων».

Σελίδες Facebook: «Αλέξης Φωτόπουλος», «Αυτοθεραπεία, Υγεία, Ευτυχισμένες σχέσεις, Αφθονία».

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00 -21:00 Δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

 

12106800 1506939089628342 5917709744278520776 n
afotopoulos

afotopoulos

Leave a Reply

Σχετικά με το Κύριο Αλέξη Φωτόπουλο

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. 

Περισσότερα

Προτεινόμενα

Ακολουθήστε μας